pa to možeš pitati i telefonom.
Kod nas je uobičajeno da sve prvo pretvaraju u eure
pa to možeš pitati i telefonom.
Kod nas je uobičajeno da sve prvo pretvaraju u eure
ajde ipak pomoć
u banci mi službenik reko da s visa karticom uopće ne mogu raditi booking a kad upišem u booking on ju normalno prima jer kao to nije kreditna kartica
Službenik u banci nema nikakve veze s tim. Booking određuje koje kartice prima.
Svaka stranica za prodaju ( a to je i booking) sama određuje koje kartice prihvaća
Osobno, za plaćanje prek interneta koristim isključivo kreditnu karticu ili pay pal.
Nikad, baš nikad, debitnu karticu.
Prepaid mastercard od Adiko banke ti sigurno prolazi na bookingu.
https://www.addiko.hr/gradanstvo/kar...fresh-kartica/
e sad ne mislim još jedan račun imati dosta mi je i ovo, ja sam u zabi
budem probala prek pay pala
Nemoj koristiti debitnu karticu za plaćanja. Kaj nemas kreditnu? Uzmi muževuTak ja radim
![]()
Nema ni muž ima pay Pal ali na debitnoj Ili da mi posudiš muža?
Ali mi neda da stisnem PayPal tam samo visa,Diners i american
Rijetko koristim booking. Sad sam se sjetila da zadnji put nisam koristila muževu karticu već frendičinu. Samo za rezervaciju. Smještaj smo platili na licu mjesta
Je i ja sam uvijek plaćala na licu mjesta a sad traže unaprijed
Nego ima li kakva provizija na pay palu ako skoro ne nađem novog muža ili bar neku karticu koja može tak funkcionirati.
Posljednje uređivanje od jelena.O : 10.12.2018. at 21:14
Mi smo ovog ljeta platili i smještaj, ali mm je bio dežuran, pa ne znam detalje. Ja sam prošlog ljeta bila dežurna. Dala sam samo broj kartice uz rezervaciju na bookingu i oni su uzeli koliko su rekli da budu. Ne sjećam se nikakve provizije, ali ne mogu tvrditi da nije bila uključena.
Ja za Booking koristim PBZ Visa, debitnu, i nikad nije bilo problema. To ti je tip u banci krivo rekao, vjerojatno ni ne zna. Mislim, ni ne mora znat..
Posljednje uređivanje od annie84 : 11.12.2018. at 11:02
dobila sam takvu poruku od bookinga
ujedno jučer sam pitala i drugu bankaricu, ona isto veli da treba kreditna, jer da je nju žicala prijateljica pa joj je posudila svoju kreditnu
A zakaj ti ne čitaš kaj piše na bookingu
evo kopiram:
Koje kreditne kartice mogu upotrijebiti kako bih dovršio/-la rezervaciju?Kako biste ostvarili rezervaciju putem stranice Booking.com, svi hoteli prihvaćaju:
- MasterCard
- Visa
https://secure.booking.com/faq.hr.ht...d8f350ae48c18d
znači ja sam rezervirala s debitnom
a Aneie čak i tak platila kolko sam skužila
Pa platit možeš kak hoćeš, ak plaćaš na licu mjesta. Pa i gotovinom.![]()
I koliko ja znam VISA je kreditna kartica.
Debitna kartica se zove VISA ELEKTRON
Nekad sam platila sve karticom, da, nekad dio. Debitnu visu imam, nemam uopće kreditnu.
Posljednje uređivanje od annie84 : 13.12.2018. at 10:54
Ok. Al na bookingu piše da se samo može platiti kreditnim.
Ja sam recimo taj problem imala s Italijom i online kupovinom ulaznica. Oni isključivo primaju Mastercard i Visu. Nema nikakve šanse platiti Americanom ili Dinersom
A onda ne kužim kak meni to još uvijek prolazi, ne znam stvarno :D.
Da, ni Ikea u AT ne prima American ili barem nije primala prije par godina.
Posljednje uređivanje od annie84 : 13.12.2018. at 16:05
Ok prebacila sam priču na privatnu prijavu
Ne odredjuje booking s kojim karticama se moze platiti nego svaki smjestaj za sebe.
Mi imamo diners i isto cesto nemogu s njome placat.
Imam i visu electron (deviznu u eurima) i uredno nju stavim kao kreditnu karticu, dignu mi s racuna ili bude samo garancija ako je placanje na licu mjesta
Očito ipak booking odredite s kim će kako raditi,jer su oni poslali poruku a ne smještaj
Sve ide preko bookinga ali smjestaj odluci kako zeli raditi