Meni je prestala opadat tek kad sam ju (nazaalost) skratila do ramena 12mj nakon poroda...inace je bila do pola ledja.
Meni je prestala opadat tek kad sam ju (nazaalost) skratila do ramena 12mj nakon poroda...inace je bila do pola ledja.
Dosta sam se i ja sad osisala. Isto je negdje do ramena. Da li je netko probao solgar vitamine za kosu, da li su dobri?![]()
Jesu, dobri su. Kod mene su i sister i mama nedavno imale problem sa opadanjem kose pa im je puno pomoglo. Meni kada je nakon poroda opadala pila sam samo i dalje elevit i plibex kao i u trudnoći i s vremenom je prestala ispadati.
Inače, ja iako sam znala da je normalno da opadne kosa i iako sam bila svjesna da mi uopće nije ispadala tih devet mjeseci trudnoće (imala sam užasno puno kose i logično je bilo da će morati otpasti) bila sam tako potresena tim opadanjem da sam mislila da meni to nikad neće prestati, a opadalo je skoro nekih pet mjeseci. Taman sam pred kraj kupila i fitoval ampule, razmišljala o šamponu i sl. i onda se smirilo. Sad imam hrpu mlade kose i ponovo mi jako malo opada.
Glavna nam je fora doma bila da maminih dlaka ima više od macinih (a svi su nas strašili sa tim što imamo macu i malu bebu, kao zbog mačje dlake).![]()