Pokazuje rezultate 1 do 50 od 55

Tema: Uzasno opadanje kose

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Meni je prestala opadat tek kad sam ju (nazaalost) skratila do ramena 12mj nakon poroda...inace je bila do pola ledja.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Dosta sam se i ja sad osisala. Isto je negdje do ramena. Da li je netko probao solgar vitamine za kosu, da li su dobri?

Datum pristupanja
    Jun 2015

Početno

Citiraj CHIARA... prvotno napisa Vidi poruku
    Dosta sam se i ja sad osisala. Isto je negdje do ramena. Da li je netko probao solgar vitamine za kosu, da li su dobri?
    Jesu, dobri su. Kod mene su i sister i mama nedavno imale problem sa opadanjem kose pa im je puno pomoglo. Meni kada je nakon poroda opadala pila sam samo i dalje elevit i plibex kao i u trudnoći i s vremenom je prestala ispadati.

Inače, ja iako sam znala da je normalno da opadne kosa i iako sam bila svjesna da mi uopće nije ispadala tih devet mjeseci trudnoće (imala sam užasno puno kose i logično je bilo da će morati otpasti) bila sam tako potresena tim opadanjem da sam mislila da meni to nikad neće prestati, a opadalo je skoro nekih pet mjeseci. Taman sam pred kraj kupila i fitoval ampule, razmišljala o šamponu i sl. i onda se smirilo. Sad imam hrpu mlade kose i ponovo mi jako malo opada.
    Glavna nam je fora doma bila da maminih dlaka ima više od macinih (a svi su nas strašili sa tim što imamo macu i malu bebu, kao zbog mačje dlake).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •