Pokazuje rezultate 1 do 50 od 55

Tema: Uzasno opadanje kose

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Probala sam od Tinkture krute sampone 2 u 1 i jako sam zadovoljna. Sve je od prirodnih sastojaka i od sad ih ima i u dm-u. Kupila sam solgarove vitamincice pa cu vam znati reci kakvi su. Piju se 2 tablete na dan.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Meni je kosa nakon prvog poroda opadala u busenovima. Ono lagano povucem kosu, a u saci cuperak A opadanje je pocelo tek negdje na jesen, nekih pola godine nakon poroda, i trajalo je mjesec dva, nakon cega se zaustavilo samo od sebe.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je kosa nakon prvog poroda opadala u busenovima. Ono lagano povucem kosu, a u saci cuperak A opadanje je pocelo tek negdje na jesen, nekih pola godine nakon poroda, i trajalo je mjesec dva, nakon cega se zaustavilo samo od sebe.
    o Bože, pa to je baš baš jako puno... Meni se sad malo smanjilo, ali poludim kad vidim kroz nju na tjeme...
    Jučer sam probala sa šamponom koji je preporučila ZS i sinoć dok sam masirala tjeme sa tim
    šamponom me onako hladilo-peckalo, baš se nešto događalo, i poslije kad sam isprala još me malo hladilo tjeme
    kao da sam namazala kosu mentolom čak ima i ugodan miris. Eto sad ću to koristit pa ćemo vidjeti.
    Ako bude pozitivnom pomaka... odmah vam javim.
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 07.05.2016. at 11:36

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •