Probala sam od Tinkture krute sampone 2 u 1 i jako sam zadovoljna. Sve je od prirodnih sastojaka i od sad ih ima i u dm-u. Kupila sam solgarove vitamincice pa cu vam znati reci kakvi su. Piju se 2 tablete na dan.
Probala sam od Tinkture krute sampone 2 u 1 i jako sam zadovoljna. Sve je od prirodnih sastojaka i od sad ih ima i u dm-u. Kupila sam solgarove vitamincice pa cu vam znati reci kakvi su. Piju se 2 tablete na dan.
Meni je kosa nakon prvog poroda opadala u busenovima. Ono lagano povucem kosu, a u saci cuperakA opadanje je pocelo tek negdje na jesen, nekih pola godine nakon poroda, i trajalo je mjesec dva, nakon cega se zaustavilo samo od sebe.
o Bože, pa to je baš baš jako puno...Meni se sad malo smanjilo, ali poludim kad vidim kroz nju na tjeme...
Jučer sam probala sa šamponom koji je preporučila ZS i sinoć dok sam masirala tjeme sa tim
šamponom me onako hladilo-peckalo, baš se nešto događalo, i poslije kad sam isprala još me malo hladilo tjeme
kao da sam namazala kosu mentolomčak ima i ugodan miris. Eto sad ću to koristit pa ćemo vidjeti.
Ako bude pozitivnom pomaka... odmah vam javim.
Posljednje uređivanje od Ives000 : 07.05.2016. at 11:36