-
ja sam negdje 5 mjeseci od pocetka slabog dojenja i bjesomucnog izdajanja, pocela osjecati jaku bol u lijevoj (.) gore iznutra. i kao, necu ici dok se izdajam, to se ne radi i sl. hocu reci, tako me moja gin savjetovala. pregledavala se redovito i na uzv u 6. mjesecu nadje mi na uzv nesto (sto ja pod prstima nisam uopce napipala), hitno punkcija...pokazala se nekakva upala (to je jos nedefinirano, doduse, al' analiza punkcije pokazuje prisustvo bakterija). savijet: javiti se kirurgu. odem k njemu (jednom dobrom, starom privatniku, ofkors, jer su u bolnici sve neki golobradi djecaci...hebi ga, meni je vazno da covjek ima malo vise iskustva), pljunem 450 kn. dijagnoza: galaktolela (zaostalo mlijeko, zacepljen kanal...ok, i nije me bilo puno briga, naglasak je bio na tome da nema tragova maligniteta, meni jedino vazno). sredilo me izdajanje...
nakon toga i mamografija, dijagnoza ista, sad opet kirurgu. a ja zelim na drugu trudnocu i cekam da mi kazu moram li na operaciju ili ne.
e, sad. za uzv dojke nitko ne pita za ZM (ni privatno ni javno), za mamografiju pitaju, cak i u bolnici (u Rijeci, pa tako valjda i drugdje). mamografiju sam cekala ravno 11 dana i to samo zbog ciklusa.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma