Pokazuje rezultate 1 do 50 od 57

Tema: djeciji psiholog

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

cvijeta73 i čokolada evo upravo ovih dana intenzivno razmišljam o tome o čemu pričate u zadnja dva posta. Čokoladin post mogu potpisati skoro pa od riječi do riječi.
    J. isto ima u svojoj glavi taj svoj neki raspored i ako joj ga poremetimo, pa čak i s nekom lijepom aktivnosti, nastaje šou.
    Što se tiče tih nekih zabrana ili nemoj ovo ili ono, ja imam osjećaj, ustvari gotovo sam sigurna da ona to čuje kao 'ne volim te i nisi mi dovoljno dobra'. Takvoj djeci stvarno treba više slobode i inzistirati na nekim osnovnim pravilima, pritom da netko krivo ne shvati ne mislim da im treba dozvoliti da rade što hoće.

E sad kako i ona ima taj svoj neki ritam a npr. u vrtić moramo krenuti najkasnije u 7,15 da bismo i mi stigli na vrijeme na posao, tako mi svako jutro imamo šou, jer ona uvijek ima još nešto što bi samo htjela napraviti, ista stvar je i s odlaskom na spavanje. NJoj je dan zapravo prekratak za sve ono što je ona zamislila i tu puca i nastaje šou. Ipak moraju postojati neka čvrsta pravila od kojih se ne smije odustati kao što je npr. kod nas pranje ruku, zuba, skidanje cipela kad se dođe kući, vrijeme odlaska na spavanje, količina crtića koja se gleda itd., međutim iako vrlo dobro zna sva pravila i da mi ne odustajemo od njih oko svega ovoga je svaki dan šou, jer ona bi npr. oprala ruke kad dođe kući ali za pola sata kad prvo napravi to, to i to.
    Posljednje uređivanje od mitovski : 08.12.2015. at 13:23

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •