-
Beba od 6 mjeseci nece da spava!
drage rode.. moj djecak je star 6 mjeseci i do prije prosli tjedan lijepo je spavao a onda je pocelo ludilo.. i konacno sam odlucila nesto poduzet nakon danasnjeg dana... spavao od 9 do 2 ujutro ( 5 sati) probudi se pojest ( sto isto nebi trebao vise u 6 mjesecu) ...i nakon pola sata spavao znaci ajmo rec oko 2 ipo i probudio se u 5 ( 2 ipo sata) i to je to.. kasnije smo krenuli u setnju i spavao je u kolicima sat vremena ... od tad je proslo punih 11 sati on nije spavao uopce.. na kraju poslje svih pokusaja u kuci stavila sam ga u klokanicu i izasla vani.. 5 minuta kasnije zaspao je.. vatili se doma. spustila ga iz klokanice spavao je svega 10 minuta i probudio se i evo ga sad skace na baby jumperu... sigurna sam da nije normlano da ovako malo spava.. i vidim po njemu kako je nervozan da mu se spava ali jednostavno nece.. jeli se nekome ovo isto dogadalo i sto ste napravile da to poboljsate? ja cu izludit od umora.. ne mogu se ja non stop setat i nosatga u klokanici da bi on spava niti mogu spavat samo 5 sati po i tako cili dan sa njim.. zubi nisu jer su mu vec narasla dva koja je prespavao lezerno momacki.. samo da napomenem ikako jede pa ako ko vid problem u tome da mi objasni.. u 8 ujutro vocna kasica, u 12 adaptirano mlijeko 210ml( koliko pise na pakiranju za njegovu dob) u 3 ipo 4 povrtna kasica u 7 ipo 8 navecer poslje kupanja 210 mlijeka...i opt se probudi u 2 piti mlijeko... hvala vam mame unaprijed
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma