Molila bih vas za pomoć!
Moja svekrva je negdje u 7.mjesecu počela imati nekakve "epizode". Tijekom razgovora, ona se prebacila na čisto nevezanu temu i stalno govorila o nekom broju mobitela.. mi smo je samo u čudu gledali i slušali, mislili smo ispočetka da je nešto krivo čula, da ae zabunila.. onda je to postajalo sve češće i počelo je i s drugim stvarima.. stalno je nešto tražila, nije se nećeg mogla sjetiti.. pa je počelo i buđenje noći, vikanje, spominjanje stvari koje se uopće nisu dogodile.. tada su ona i svekar krenuli po doktorima. Od svih krvih nalaza, urina sve je bilo u granicama normale.. pa ct mozga, neznam kako se zove pretraga dok se neko vrijeme ne spava pa se onda opet nešto gleda "po mozgu" (nemojte mi zamjeriti)..ukratko, sve je bilo u redu. A napadaji/epizode sve češće!!
Prije mjesec dana je inala epileptičan napad nakon što su došli sa svadbe. Hoapitalizirana je i opet nalazi u redu. Dobila je nekve tablete za epilepsiju i spavanje i prvih tkedan dana je bila ko ona stara, da bi prošli tjedan imala opet epileptični napadaj a i epizode izgubljenosti su sve jače i češće. Nitko od doktora nezna što bi to bilo. Bili su i privatno u medikolu, a imaju i termin i 1.mjesecu u Dubravi.
Inače ima 56godina, nikakvih epileptičnih napadaja do sada, pretila je dosta, i ima nekve probleme sa štitnjačom radi čega je i nekih 4-6 mj.pila tablete.