-
Pišeš da radi na baušteli. Zar oni ne moraju proći neki sistematski pregled? Tako bi znao da li je zdrav.
Možda mu ne trebaju vitamini ( iako, škoditi neće), nego treba samoga sebe naučiti na red. Čovjek treba jesti da bi živio i radio. Dok sam to ne osvijesti, teško da će išta ići na bolje.
Da li mu možeš ujutro spremiti neku hranu? Obavezno bananu ili naranču ili jabuku, Možda bi bilo dobro da ima zanimljivije sendviče, sa krastavcima, pomidorima, kruh sa sjemenkama, pohano meso, polpeta...Ako si toliko zabrinuta, možda ćeš naći vremena da ga tako potakneš na jelo. Jer, on sam očito nema volje.
Znam da se očekuje da odrasla osoba jede i da druga odrasla osoba o tome ne treba brinuti
, ali nije to uvijek tako. Pa se nađeš u situaciji da moraš hraniti i ono malo dijete, i ovo veliko.
Problem je i što neki muškarci, na nekim poslovima naročito, piju poprilično piva i to im daje prazne kalorije, pa manje osjećaju glad. Za to promijeniti, treba puno više truda. I želje. ne kažem da je tvoj takav, samo spominjem. Srećom, pa u pivi ima vitamina B (iako alkohol sprečava dovoljnu apsorpciju) http://www.vitamini.hr/4655.aspx
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma