Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: Dojim drugo dijete, a prvo nisam dojila - ohrabrenje za mame sa poteškoćama u dojenju

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

upravo sam u istoj fazi. drugo dijete, druga prilika...borim se, teško je, bolno, pogotovo noću želim odustati, ali guram dan po dan...bradvice bole jer ima tako jaki nagon za sisanjem da je stalno na njima...pokušala sam uvaliti dudu varalicu da se malo oporavim. pljuje...nadam se da ćemo ovaj puta uspjeti. mali ima 2 tjedna...
    Posljednje uređivanje od kudri : 19.12.2015. at 12:32

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    upravo sam u istoj fazi. drugo dijete, druga prilika...borim se, teško je, bolno, pogotovo noću želim odustati, ali guram dan po dan...bradvice bole jer ima tako jaki nagon za sisanjem da je stalno na njima...pokušala sam uvaliti dudu varalicu da se malo oporavim. pljuje...nadam se da ćemo ovaj puta uspjeti. mali ima 2 tjedna...
    Kudri, nazovi SOS ili se javi u SOS grupi na Facebooku. Boli vjerojatno od nezgodnog ili nepravilnog hvata. Nemoj uvoditi dudu, jako je rano i smetat ce dojenju.

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    Nazovi obavezno SOS telefon za dojenje. Danas je aktivan od 10 do 20h.

Drugo, imam prvo neuspješno iskustvo i drugo fenomenalno iskustvo dugog dojenja nakon iznimnih problema i teškoća na početku.
    Ono što je meni kroz svu borbu pomoglo jest čvrsta odluka da neću odustati u trenutku kad mi je teško (jer tad je lako odustati) nego da ću o tome odlučivati u trenucima kad se osjećam super i uživam u dojenju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •