Tražila sam ovu temu, ali nisam ju našla, ne znam ponavljam li, ali ne radi mi mozak o nespavanja...

Čitala sam razne tekstove kako mnoge trudnice muči lupanje srca, mučilo je i mene u prvoj trudnoći, ali pred kraj. Cijeli zadnji mjesec nisam skoro uopće spavala radi toga... ali sada sam tek u ŠESTOM mjesecu i već je počelo! I ajde preko dana, preživjela bih, ali se radi o tome da se ja doslovno ni na koji način ne mogu spustiti u vodoravni/ležeći ili barem poluležeći položaj! Na leđa naravno već odavno ne mogu, ali kada mi se ovo počne dešavati, ne mogu niti na bok!!!
Vrtim se satima i pokušavam namjestiti, sjedeći, ležeći, bilo kako, premorena sam i očajna, plačem u 3 ujutro jer nisam oka sklopila... čim pokušam leći srce mi počne nabijati kao ludo i stvori mi se neki užasni pritisak u prsima, postane mi loše kao da sam legla na leđa, ma užas... uopće nemam ideju kako ću preživjeti do termina 14.04....... prejadno se osjećam...
I u prošloj trudnoći mi je čak i onaj "zavaljeni" poluležeći položaj, koji je obično većini trudnica najudobniji, bio nezamisliv! Ja se doslovno u sjedećem položaju ne mogu nagnuti prema natrag niti 5 stupnjeva, odmah mi se to počne događati. Mogu sjediti isključivo i samo potpuno uspravno... slomljena sam od pospanosti i gniježđenja, osjećam se kao da me vlak zgazio...
IMA LI TKO KAKAV SAVJET????????? Očajnički želim spavati........