Mame moje, mislim da nema sta nisam probala! I kolica i maramu i sve!
Kolica ne mozemo jer ona place ako je polegnuta a ja ne lezim uz nju ili joj aktivno nesto ne pricam i zabavljam je. Npr dok piskim place, perem zube, evo zove me... Tako da sve radim snjom u jednoj ruci.

Svjezi zrak bi meni prijao! I da porazgovaram s nekim tko ne nosi pelene ! Ali gospodica place jer nakon nekog vremena kad joj se pocnu sklapat oci pocinje se trgati i plakati! Kao da se bori protiv sna! A umorna je!

Ako odustanem od uspavljivanja se smije, ali za 2min opet ista stvar.

Za noci se necu zalit jer cjelo vrijeme ima zatvorene oci i samo cica... Nekad 5,6 puta, a nekad imam osjecaj da cica 200puta...pa prducka pa bi podrignula itd.. Ali bar ne ustajem od 22 do 7 - spava snama.

Motoricki je jos i ok... Drzi dobro glavu u uspravnom polozaju-valjda od silnog nosenja ! Ali da bi radila vjezbice dizanja glave, okretanja itd treba biti ipak malo odmornija... Ima skoro 5mj (korigirano jucer tocno 3) kognitivno je po kronoloskoj a motoricki po korigiranoj
Taman je pocela hvatat igracke i sad pak od svega okrece glavu ako ne odmah, nakon 1min..vidno je konstantno umorna...
I malo me uplasilo jer je pocela plazit jezik i izvijat se ali sam procitala da to moze bit od umora isto??
Vec ju je neuro ped pregledavao rutinski i bilo je sve ok.

Miffy....i kad se tvoja cura pocela normalno uspavljivati?