Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: kraste na bradavicama

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno kraste na bradavicama

Molim vas pomoc! Rodila sam prije 12 dana, jos u rodilistu beba mi je napravila kraste na obe bradavice zbog pogresnog prihvata dojke ( donja usna nije bila izvijena prema vani), kako smo dosli kuci pokusavala sam poboljsati polozaj i koliko vidim po njenim usnama uspjela sam ali kad izvadim bradavicu vidim da je spljostena, kao da opet nije dobro prihvatila??
    Inace je jako halapljiva beba, jos u bolnici su joj dali dohranu jer je bila neutjesna kad je gladna, a ja sam je stalno stavljala na dojku, ali nakon par sati dojenja ona bi vristala dok joj ne bi dali ad. Kuci smo nastavili s dohranom ali samo ako ne zeli vise dojiti pa vristi. Pokusavamo izbaciti dohranu pa joj sad treba samo 2 puta dnevno jer se ja izdajam poslije podoja da mi nadodje mlijeko.
    Kako da rjesim problem s pravilnim prihvatom ako naizgled uhvati dobro a i patronazna je rekla da dobro prihvati dojku. Zasto onda bude spljostena? Na obje bradavice su mi kraste skoro preko cijele bradavice, i ispucale su pa mi je jako bolno stalno joj vadit dojku i pokusavat ispravljat polozaj a i ona se unervozi ako joj to radim.
    Mazem purelan redovito, poslije podoja namazem ih svojim mlijekom, pokusala sam s multi mam kompresama, cak i sesiricima jedan dan ali sam odmah prestala kad sam vidila da je poslije jedva opet prihvatila dojku, izdajala sam se jedan cijeli dan izdajalicom i davala joj izdojeno ali mi je patronazna rekla da se vrati na dojku jer puno pojede kad joj dam flasicu. Stvarno neznam sto da radim pa ako moze pomoc bilo bi super

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

S obzirom na dob bebe, molim te nazovi Rodin SOS telefon: 091 22 77 220. Radi od 15 - 20h radnim danom.

Pomoci ce ti oko hvata bradavice, saniranja ragada, a i izbacivanja AD-a, ako zelite prijeci iskljucivo na dojenje.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mene je od ragada spasilo ulje jojobe.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •