Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Promjena posla usred radnog mjeseca - utjecaj na porodiljni ili komplikacije

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno Promjena posla usred radnog mjeseca - utjecaj na porodiljni ili komplikacije

Imam jedno pitanje, nisam nigdje drugdje uspjela pronaći da li se već pisalo o istoj temi...

U 11. mjesecu sam mijenjala posao usred mjeseca s time da između dva zaposlenja niti jedan dan nisam bila bez posla. Naravno, za taj mjesec sam dobila dio plaće od prvog poslodavca te dio plaće od drugog poslodavca.

Moje pitanje je da li će biti problema kod izračuna naknade za porodiljni ili komplikacije s obzirom da, ako se ne varam, piše da treba donijeti potvrdu od poslodavca o prosjeku plaće za zadnjih 6 mjeseci?

Hvala!

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj peg8020000 prvotno napisa Vidi poruku
    Imam jedno pitanje, nisam nigdje drugdje uspjela pronaći da li se već pisalo o istoj temi...

U 11. mjesecu sam mijenjala posao usred mjeseca s time da između dva zaposlenja niti jedan dan nisam bila bez posla. Naravno, za taj mjesec sam dobila dio plaće od prvog poslodavca te dio plaće od drugog poslodavca.

Moje pitanje je da li će biti problema kod izračuna naknade za porodiljni ili komplikacije s obzirom da, ako se ne varam, piše da treba donijeti potvrdu od poslodavca o prosjeku plaće za zadnjih 6 mjeseci?

Hvala!
    ako ti 11 mjeseci ulazi u tih 6 mjeseci, onda ćeš donijeti ER-1 od jednog i drugog poslodavca

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Hvala!

Znači pretpostavljam, ako mi je npr. zadnjih 6. mjeseci 10/2015-03/2016, od prvog poslodavca nosim ER-1 za 10. i 11. mjesec a od drugog sve od 11. pa do 3. 2016?

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj peg8020000 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala!

Znači pretpostavljam, ako mi je npr. zadnjih 6. mjeseci 10/2015-03/2016, od prvog poslodavca nosim ER-1 za 10. i 11. mjesec a od drugog sve od 11. pa do 3. 2016?
    da, tako je

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

A ako je između poslova bilo 4 dana bez prijave igdje? Onda moram imat isplaćene tri plaće od zadnjeg poslodavca za dobit punu plaću na komlikacijama ili su dovoljne dvije plaće...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •