Citiraj lidać2 prvotno napisa Vidi poruku
Meni je zapelo za oko ovo "neda mi da promjenimo prezime"...ZASTO bi dijete moralo imati tvije prezime iako si otac?...ja imam troje dijece i zivim u izvanbracnoj zajednici a ni jedno dijete nema tatino prezime...moj izvanbracni muz ne vidi apsulutno nosta o tome...

a sto se tice socijalne ustanove...ako je to istina da gubi primanje i mjesto po meni nebi bilo uredu da joj radis problem osim ako imas mjesto za dijete i nju i da ih imas s cime uzdrzavati...ako nema kuda i jos uza to nema primanja kako.ce sama...

Bok! Prvo, dijete mi je zatajila, samo rođenje djeteta sam saznao 2,5 mj kasnije ..u prethodnim postovima sam već bio napisao da je zatajila trudnoću, dijete nudila drugome i bla bla bla..., čim je rekla da sam ja otac djeteta odmah sam zatražio da napravimo DNK a ona baš i nije bila za (naime citiram ...njena je rečenica bila " Ne moraš priznati dijete niti se brinuti o njemu ja ću sve sama". Ja sam zaposlen i imam manja primanja, međutim ona je nezaposlena i koliko mi se čini ne mislim baš raditi bilo kakav posao (pod time mislim na konobarenje i slično.) Po meni je logično i u redu da se oba roditelja brinu i skrbe o djetetu a ne samo jedan roditelj. Zdrava je i sposobna ... a ono što sam također zaboravio napomenuti je da je adresa boravišta bila adresa te socijalne ustanove u kojoj se trenutno nalazi tj. po mojim saznanjima preko prijatelja njoj je izbrisano državljanstvo RH.