Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
Cuj, preko postova se cinis prilicno nabrijan, a i ne mogu se oteti osjecaju ( koji mozda vara) da ti do majke djeteta nije stalo, a niti joj vjerujes , niti postujes previse. Vecina zena bi uvijek radije birala bilo koju drugu opciju , ako postoji mogucnost, nego da sama gura trudnocu i nakon poroda zivi u socijalnoj ustanovi.
E, sad , zasto je ona to izabrala, ocito su je prilike natjerale. A cini se da bas i nema povjerenjau tebe kada ti se nije ranije obratila za pomoc. Ako ti je stalo do djeteta, i zelis sudjelovati u njegovom odgoju , bilo bi dobro da razmislis kako ces odnos sa njegovom majkom napraviti zdravim i sa vise povjerenja. Jer dijete je rodeno, i ovo je tek pocetak pocetaka.

Očigledno nisi dobro pročitala što sam napisao prije, dakle napisao sam da majka djeteta nije inzistirala na DNK niti je inzistirala na tome da se brinem o djetetu, kao što sam već prije napisao ( u prethodnim postovima) dijete je htjela uvaliti drugom muškarcu, od prekida veze a prošlo je više od godine dana nije mi niti jednom nazvala... niti me obavijestila da je ostala sa mnom u drugom stanju !!! Pronađi si moje prethodne postove na i slične teme koje sam postao a upravo vezano za ovo ili hoćeš da ti copy pejstam sve pa da povežeš cjeline?