Citiraj meda prvotno napisa Vidi poruku
Pa ima pomoc sa svih strana. Imala sponzora cijelu trudnocu. Ima pomoc od drzave. Sad ima i oca djeteta kojeg iskljuci i ukljuci kak joj puhne. I koji joj placa kave svaki dan. I ja bi takvu porodajnu depresiju.

Mislim da u zadnje vrijeme neko koristi forum za scenarije za sapunice. Ili za ideje za pisat u moja tajna i moja sudbina.

Meda apsolutno se slažem s tobom...meni se ipak čini da ona mene da prostiš lagano je.... u mozak...malo je normalna malo nije....prvo što sam napisao je bilo u prethodnim postovima a to je da je dijete htjela uvaliti drugom tipu govoreći mu da je dijete 100% njegovo, onda je imala poslije toga drugu verziju pa je tom istom tipu rekla da je dijete tuđe ali da ga može prihvatiti kao svoje na što je tip navodno popizdio te je nogirao i sterao u tri ( da ne budem prost gdje) onda je ona bila sama, ostala je bez posla i zatražila socijalnu pomoć i otišla u tu ustanovu. Sada priča da me jako voli i da je sve bila njena greška što je napravila, da mi je odmah trebala reći da je ostala u drugom stanju i da misli roditi dijete. Ovo što pišem nema veze sa sapunicama niti scenarijima za holivudske filmove ovo se trenutno dešava upravo meni. Iako znam da zvuči nevjerojatno ali tako je. Meda, ako možeš probaj mi rastumačiti zbog čega ona ne želi da se upišem kao otac djeteta ako smo si dobri i ako ona želi živjeti sa mnom i djetetom u izvanbračnoj zajednici? Hajde molim te ako možeš?