Meni su mučnine krenule u 8. tjednu i trajale do otprilike 20. Ali ni tada nisu potpuno nestale no postale su stvarno samo jutarnje i nakon povraćanja sve bi bilo ok. A u onom najtežem razdoblju je bilo koma. Mučnina i povraćanje svako jutro, a onda bi stalno morala nešto jesti da mi nije jako mučno. Uglavnom sam jela slance i redovito pijuckala vodu. Tako bih izdržala na poslu, a doma mučnine od kuhanja ručka. Smetali su mi mirisi sirove hrane i sama priprema jela. Nekoliko puta sam povraćala i tijekom dana. Pasala mi je gazirana voda koju inače nisam uopće pila. No najgori su bili vikendi jer sam redovito svaku subotu imala migrene, od kojih sam povremeno patila i prije trudnoće. Tada bih cijeli dan provela u krevetu, a dizala sam se samo da nešto pojedem ili da se ispovraćam. Strašno! Tada sam pomislila kako sigurno neću više biti trudna, jer sve to prolaziti a imati i dijete činilo mi se nemoguće izdrživim. Ali danas već planiram kad bi moj sinčić mogao dobiti brata ili seku. Sada sam 38+3 i još ponekad ujutro povraćam ali mislim da je to od željeza koje moram piti na prazan želudac. Kad se ispovraćam odmah pojedem nešto konkretno-sendvič ili dalje mi je savršeno dobro. Bilo bi super da tako izgledaju one početne jutarnje mučnine, jer tada bi to stvarno i bile-jutarnje!