-
Ne mogunost debljanja
Postovanje svima i molim vas da mi pomognete nekim savjetom ili iskustvom.. Moj muz visok je 184 cm i ima 61 kilogram. (28 godina)Ma koliko ja njemu govorila da ima ozbiljan problem i da uzasno izgleda on i dalje zaboravlja jest, nema apetita ostavlja marende sa posla na pola pojedene.. tako da mu se dan nakon baustele iod 12 sati svede na 2 sendvica i 1 komad lasanje.. nije stvar u tome da je bolestan ( anoreksican) nego mu izostaje osjecaj gladi pa jede eto zato sto se mora.. pokusavali smo mjesec dana jednu vrstu nadohrane sto se inace daje djeci kad nemaju dovoljno kila nije dobio niti jedan gram.. molim vas za bilo kakav savjet.. strah me je ako se razboli da se nece moc dignut vise..jer ljudi obicno izgube 5 10 kila u nekoj bolesti ako mu se to dogodi nema vise nicega da se bori sa time..ionako je samo kost i koza... o odlasku kod doktora nema ni rijeci jer nece ni krv da ode izvadit..postoji li neka tableta napitak ili nesto tome slicno sto garantirano deblja ljude.. ili otvara apetit.. .. hvala vam i oprostote na dugom postu...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma