Mame, sestre, da li zarađujete preko interneta na neki način?
Mame, sestre, da li zarađujete preko interneta na neki način?
Nija, ali bi bilo kul da znam zaradjivati na netu...
Paaa, evo prodam nešto dječje robe preko forumske burze.
Ali, nešto mi govori da si na umu imala nešto što bi moglo donijeti neku ozbiljniju zaradu.
Igram nagradne igre , nije direktno lova ali opet dobro dođe,da se svašta osvojit pa ne moram kupovat
Ja sam prije redovno ispunjavala ankete i za to dobivala poklon bonove. To mi je maksimum, ako ne računam forumsku burzu, sporadično.
Inače, zarada putem interneta pomoću onih programa što skupljaju klikove, kažu ljudi da možeš zaraditi za pola telefonskog računa. Ništa ozbiljno. kad kupiš taj program za internet zaradu, zarađuje samo onaj koji to prodaje. Korisnik teško. Probala sam prije puuno godina, nula bodova.
a svi bi mi tako zarađivali :D Tko ima dara može preko facebooka prodavat nešto što sam izradi ali i toga je već previše.Također i prodaja Avon kozmetike...
Ja sam se prije cetiri godine bila prijavila za Mediana i Mindtake ankete. U te cetiri godine uspjela sam dobiti od Mindtake cijelih 100 kn. Od Mediane jos nista. Trenutno sam kod njih na 77 bodova, a treba mi ih 100 za bon od 100 kn za Konzum, Lidl ili Kaufland. Vise od polovice anketa koje mi dodju nakon par pitanja kazu da vec imaju dovoljno odgovora u mojoj skupini ili pak da su vec sakupili odgovarajuci broj anketiranih. A ja im odgovorim na anketu onaj trenutak kad mi stigne.
U glavnom meni se ovo nije pokazalo korisnim.
A dali netko zaradjuje unosenjem tj uredivanjem podataka preko neta tj data entry?