-
Grdobina, kaj s njom ...
Cure, MM je ulovio prekrasnu grdobinu i s tim obavio svoj dio posla
Eh, sad bi ja trebala nastupati.
Zene, sto cu ja s tom ribom?! Ima li netko dobar recept ...
-
možeš je lešat s kumpirima, možeš na brudet..ma mljac
-
-
-
-
Dille, ajde prosvjetli me - moze i na NL
Ja ribu obicno pecem u rolu: krumpiric na fete, kapule, zacini, mrkvica, maslinovo, bijelo vino i zbilja bude fino ali danas bi nekako drugacije pokusala pripremiti ...
-
Posoljene komade uvaljas u brasno-jaja-brasno (ne prezle), isprzis na malo ulja, izvadis i na tom istom ulju (ako ga ima previse ostavis onoliko koliko ti pase) preprzis malo cesnjaka (pazis da ne potamni jer postane gorko), zalijes vrhnjem za kuhanje, pustis da se reducira, dodas bijelo vino, opet pustis da se reducira i vratis ribu unutra i kratko prokuhas. Na kraju stavis persina. Super je uz kuhane krumpire ili zelenu tjesteninu.
A na nl... mislim da je grdobina 'duivelvis', ali nisam sigurna...
-
'Zeeduivel'
-
-
jojoj, samo ću kratko, a neznam di da počnem...
Brodet od grdobine je nešto nevjerojatno, gargada je fantazija, male grdubine frigane su 5! ( njih se mora razrezati po sredini glave i leđa da se ne skupe.) Onda riblja juha, pa se zdisnta riža na luku i peršinu i m ulju, pa dva krumpirića dodat iz juhe, jednu mrkvicu, sve izmješati, kuhati, bude ko rižoto ako se doda riba očišćena, a podljeva se juhom ribljom....
-
ispeces je kao na zaru i napravis umak od skampi
nljac, mljac.....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma