Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Shopping u EU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U Palmanova Village Outlet se meni isplati samo u GAP - ostalo je sve stara roba od ne znam koje sezone, pogotovo u Benettonu.
    Sorelle Ramonda - to je ovaj ducan o kojemu Beti prica - se isplati nekad vise, nekad manje, nekako treba pogoditi.

Tiare shopping centar (to je onaj sto su ga nadogradili na Ikeu u mjestu Villesse) se takodjer nekad isplati vise, a nekad manje, nema bas nekog pravila. Proslo ljeto je moja nakupovala hrpu poklona za frendice u kolovozu po ludim cijenama, ove godine na isti datum sve je bilo po normalnoj cijeni; u studenom ove godine je isto tako naletilo neko veliko snizenje u NewYorker, bio je pun nekih skolaraca iz nasih krajeva koji su se vracali s izleta, cure kupovale kao lude.
    H&M mi se cini povoljniji u Sloveniji od talijanskih H&M-ova, npr.
    Guess zna imati dobra snizenja... ali nekako mi je sve to na lutriju, nije ono dodji taj dan pa ces shoppingirati svuda povoljno.

Za 50-70% snizenja u Italiji pricekajte zadnji tjedan u sijecnju, tada se isplati napraviti krug.

Sto se ostaloga tice, a da nisu snizenja: hrana i deterdjenti su uglavnom povoljniji.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Jel bio netko u Seiersbergu ovih dana? Jel se isplati otici i u Graz centar?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Jel bio netko u Seiersbergu ovih dana? Jel se isplati otici i u Graz centar?
    Ja bila jucer...NENORMALNA GUZVA, isplati se otici u primark, cijene su bagatela, pogotovo za djecu, ali nikako ici vikendom, jer se ne moze prolaziti pp ducanu, ostali ducani cijene kao kod nas, samo sto su sada popusti veci nego kod nas, pa se samim time i isplati

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •