-
U Palmanova Village Outlet se meni isplati samo u GAP - ostalo je sve stara roba od ne znam koje sezone, pogotovo u Benettonu.
Sorelle Ramonda - to je ovaj ducan o kojemu Beti prica - se isplati nekad vise, nekad manje, nekako treba pogoditi.
Tiare shopping centar (to je onaj sto su ga nadogradili na Ikeu u mjestu Villesse) se takodjer nekad isplati vise, a nekad manje, nema bas nekog pravila. Proslo ljeto je moja nakupovala hrpu poklona za frendice u kolovozu po ludim cijenama, ove godine na isti datum sve je bilo po normalnoj cijeni; u studenom ove godine je isto tako naletilo neko veliko snizenje u NewYorker, bio je pun nekih skolaraca iz nasih krajeva koji su se vracali s izleta, cure kupovale kao lude. 
H&M mi se cini povoljniji u Sloveniji od talijanskih H&M-ova, npr.
Guess zna imati dobra snizenja... ali nekako mi je sve to na lutriju, nije ono dodji taj dan pa ces shoppingirati svuda povoljno.
Za 50-70% snizenja u Italiji pricekajte zadnji tjedan u sijecnju, tada se isplati napraviti krug.
Sto se ostaloga tice, a da nisu snizenja: hrana i deterdjenti su uglavnom povoljniji.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma