-
sukrvica u stolici
jučer poslijepodne sam u peleni vidjela tragove sukrvice (mališa ima 3,5 mj), kakoca je bila malo rjeđa nego inače. slijedeća kakica je imala nešto više sluzi (malo rjeđa s grudicama) i tragove svježe krvi (vrlo malo, ali...).
inače je samo dojen, nema temperaturu, normalno cica i veseli je. na čmariću nema nikakvih tragova ragade. jedino mi se čini da je zadnjih 4-5 dana nešto više razdražljiv nego obično. u srijedu (prije 5 dana) smo ga cijepili prvi put za diteper (ono pročišćeno cjepivo) i polio, nikakve reakcije nije imao.
ima li tko kakva iskustva ili savjet?
-
Vidiš li možda svježu napuklinu kod izlaza iz anusa?
Hrvoje je znao imati te napukline pa je onda izgledalo kao da je došlo sa stolicom.
-
Sva sreća mi takvih problema nismo imali, pa ti ne mogu ništa reći.
Vibramo da sve bude ok!
-
-
bila sam kod pedijatrice po uputnicu i sutra nosim kakicu na analizu. više nema krvi, a i sluzi je vrlo, vrlo malo. mališa papa i fino napreduje (7080 gr s 3 mj, rođen s 4000
) javim kad budemo pametniji s nalazom
-
Super...i kod nas je bio slučaj povremenog javljanja krvi i to ono...prostim okom jedva vidljivo ali kako mama sve skuži...odmah doktoru!
U svakom slučaju, bila bih sretnija da je neki virusić pa ga izlječimo nego ova prokleta alergija koja se vuče...kao može se povući začas a može trajati do godine dana (većina slučajeva), 95% slučajeva se riješi do 4. godine. Zaboravih ti reći, može biti da se crijevce malo ozljedilo prilikom proljevića ili tak nekaj...definitivno ne moraju biti one tri stvari koje sam ti prije nabrojala...Javi ishod...držim fige za dobar nalaz...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma