Pokazuje rezultate 1 do 50 od 82

Tema: Samo dvije crte za dijete

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Meni ne smeta kad netko komentira da smo hrabri jer imamo 4 djece.
    Iako se ne osjećam hrabro zbog toga. Da sam za svako dijete pažljivo kalkulirala je li sad dobro vrijeme i jesu li ispunjeni svi uvjeti - ne bih imala četvero. I sad bi mi bilo žao.
    Možda smo prije nepromišljeni nego hrabri.
    Čini mi se da je tema preosjetljiva. Nije baš uobičajeno imati više od troje djece i shvatljivo mi je da ljude zanima kako to da se netko odluči za četvero ili desetero ili koliko već. Ili zašto se netko odluči ostati na jednom.
    Isto tako mi je zanimljivo zašto je netko odlučio ne imati djecu. Ne treba ljude po tome pilati i osuđivati nečiji izbor, ali ne mislim da bi tema trebala biti zabranjena. (Dok god su ljudi pristojni, naravno.)

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj annvilli prvotno napisa Vidi poruku
    Nije baš uobičajeno imati više od troje djece i shvatljivo mi je da ljude zanima kako to da se netko odluči za četvero ili desetero ili koliko već. Ili zašto se netko odluči ostati na jednom.
    Isto tako mi je zanimljivo zašto je netko odlučio ne imati djecu. Ne treba ljude po tome pilati i osuđivati nečiji izbor, ali ne mislim da bi tema trebala biti zabranjena. (Dok god su ljudi pristojni, naravno.)
    Nema razloga da bude zabranjena tema, ali sve dok za nju postoji vrijeme i mjesto. Tipa, za najbolju prijateljicu ili prijatelja i/ili blisku rodbinu, ocekivala bih do neke granice da znam zasto su odlucili bilo cega od navedenog. Ali ne bih pilala s pitanjima. Poznanike, kolege ili cak sasvim nepoznate ljude... a ono, koliko god da me zanima, smatrala bih to zabranjenom temom. Stvarno nisu moja posla.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Meni je savrseno jasno da su neki ljudi nekulturni pa neprimjereno komentiraju moju cetvrtu trudnocu i cinjenicu da cekam cetvrtog sina. Ipak skroz mi je neprihvatljivo da mi medicinska sestra pri vadenju krvi postavlja pitanja o spolu pa onda jos i komentira Pa sta cete; bitno da je zdravo...Znam ja da zena nije nista lose mislila, al ono nismo u pivnici nego u labosu...Ja s njom na Vi a ona kao da nosim aliena

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •