Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Lijecenje hipertireoze i dojenje

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno Lijecenje hipertireoze i dojenje

Imam hipertireozu, propisan mi je lijek Tiamazol uz kojeg ne smijem dojiti i tu nastaje problem. Moj jednogodisnjak je ovisnik o cici za papanje za spavanje za mazenje. Posljedice nelijecene hipertireoze su strasne a ja ne znam kako da prestanem dojiti. Ljuti me sto sam naglasila lijecniku da dojim i da mi je to vazno a ipak mi jw propisao takav lijek Kako dalje? Imate li slicnih iskustava? Bebac kategoricki odbija bocicu, papa gotovo sve ali cica je zakon. Pomoć molim

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a postoji li nešto zamjenski koje bi išlo uz dojenje

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Trazila sam od dr. Ali mi nije znao drugo prepisati. Uz sve to uzimam i antiepileltik.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ak je tak kak je nažalost morat ćeš se pozabaviti s klincem i njega odgoriti od cicanja ( znam kak je to teško), možda bi u priči pomogla slamčica ili nešto slično

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    a postoji li nešto zamjenski koje bi išlo uz dojenje
    Postoji. Uz propiltiouracil dozvoljeno je dojenje do odredjene doze.

Sto se tice antiepileptika, neki su sasvim kompatibilni s dojenjem, nije napisala kojeg pije.

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Nepunih 11 mj. kasnije moj sisavac još cica i ne namjerava prestati ,a štitnjača se smirila bez lijekova, ali s puno truda s moje strane odnosno zdravija hrana , homeopatski i vitaminski pripravci, kašasti sokovi od voća i povrća, pa i početak redovitijeg vježbanja. TSH mi je u granicama normale,gotovo idealan i nadam se da tako i ostati. A možda je prošlo i samo od sebe i ne ponovilo se.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •