Joj već sam pisala na nekoj temi o tome.
Mi smo uspjeli ali smo tražili pravog zubara.
Mali mi je isto imao 3 godine i crnu točku između gornjih jedinica koja se širila ja nisam mogla gledat tako lijepo lice i taj karijes koji se širi.
Završili na Stomatološkom kod jedne docentice koja ima strpljenja i zna radit s djecom, dobio je čak injekciju taj put za jedinicu jer je rekla da bi ga zbog osjetljivog mjesta više bolilo bez injekcije.
Ja sam strahovala kako ćemo mi to, prvi i drugi put su mu radili nešto drugo što ne boli, a poslije smo sredili i te jedinice ispadala nam je doduše plombica jedno 2x jer to je tako s mliječnim jedinicama (naš ih zubar npr ni ne popravlja) al nema veze opet bi ih zalijepili i super. Ja sam ga svaki put nagrađivala s nekom sitnicom neka figurica sitnije igračka i nije me bilo briga jel to dobra metoda ili ne jer mi je najvažnije bilo da on hoće ići kod zubara. Oboje mi imaju kvarljive zubiće lijepe al predubokih fisura i stalno visimo kod zubara.
prezadovoljni smo tu. promijenili smo više zubara.
Malera mi je prošla traumu (s 3,5 -4 god)sa zubom čiji ju je popravak jako bolio pa je poslije trebalo vremena da se opusti i dozvoli popravke, ide kod iste dr., no danas mi je pjesma s djecom, idemo s veseljem tamo i za čudo Božje da imam nešto besplatno preko zdravstvenog a da je super.![]()