Da ne bude zabune, 16.5km je na biciklu odradenonekih 2.70km na traci, ostalo orbitrek
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Da ne bude zabune, 16.5km je na biciklu odradenonekih 2.70km na traci, ostalo orbitrek
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
mislim da je normalno povremeno imati teze periode. Ako mozes, masaza bi bila odlicna.
meni je masaza foam rollerom, a posebno trniskom lopticom zakon. Ima dosta toga na yt pa malo pogledaj.
Povecaj malo magnezij, ja nekada znam uzeti duplu dozu.
E da, zasto uzimas kalcij? Inace bi ca i mg trebalo uzimati sa bar par sati razmaka...
Vec mi je zhang rekla da uzmem mg. ja ga kupila i spremila u ormar
Danas ful lud dan na poslu, nisam ni trcala okolo, bas sam bila vezana uz tipkovnicu, ali sam se jadna naradila
Doma malo kava i linolada, setnja do prvog mc donaldsa i sladoled :D
Sad resistance s marincima i bas se dobro osjecam. Na tv hajduk i liverpooljadan moj muz s upaljena dva ekrana.
Nadam se seriji i peglanju navecer. No nikako djecu da potjerem spavati u normalno doba. Nece pa nece.
sani super
ancii moj magnezij cami u ladici.
danas zwow #60 i zcut strenght #1
Hvala cure!
Zhang, pametno cu.Sve sam zapamtila tako da cu samo low impact vjezbe. Abs i upper.
Ne zelim da mi se ovo opet dogodi.
Nesmijem kukat za nespavanje jer me izgleda mali cuo pa mi odlucio jos zapapriti nocas,... Tako da jutros nisam bas dobre volje. Jos su me k tome sinoc zatekle neke lose vijesti i sva koncepcija treninga mi je otisla vrit. Bila sam dekoncentrirana i odustala na pola zuzkinog lifted butta. Ionako je tezak ko sam vrag.
Al odradila sam tatin izazov za abse, sa tim sam sad gotova, i odskakala vijacu. Pa bar nesto.
Sani dobre vijesti a sad pamet u glavu.
Klincima sretan rockas.
Meni je jucer popodne bilo koma za vjezabnje pa swet intervala sam odradila 11 min. Onda sam razvozila nogama po aktivnostima. Endo kaze da sam presla 5.17 km. Bez ostalih setnji.
ja sam sinoć planirala summer shred ali život
nikad od mene summerposlije 20:30 ne mogu započet neki zahtjevniji workout, ali da sve ne propadne, napravila sam jučerašnji warrior wednesday, koji je bio onako bez pritiska, ali sasvim ok, skakanje, sklekovi, skakanje, plank
i još malo pendulum+swing
sad sam tek skužila poveznicu između naše forumašice i zuzkine serije, summer, miša mu, pa moraš napravit summer shred![]()
Sani, super vijesti
bar na focusu imaš taniu koja sve radi low impact pa nju prati
kod mene zadnji tjedan p90x3, još malo pa ću i ja na marince
a onaj zadnji set od 4+1 tjedan ću svakako jednom odraditi kad se zaželim
Spajka, kako kaže mb, to se računa. Fine si kilometre nakupila.
tigrić, sve se loše posložilo, aliza izazov! Kad se skroz oporavim napraviti ću ga cijelog.
Za nespavanje ti samo mogu reći da te razumijem, lakše mi je utoliko što još ne radim. Ali za nekih godinu dana će biti teško ako noći nastave biti ovakve.
tang, dobar je taj ww. Jučer sam ga pregledala.
Willow ti si srce. Ja sam na taniu u potpunosti zaboravila. S focusom ću nastaviti idući tjedan.
mb još malo i trka. Jesi li uzbuđena? Spremna?
Danas ću šetati, istegnuti se i otići na masažu. Samo laganini.
Posljednje uređivanje od Sani1612 : 21.04.2016. at 08:10
Sani uzbudjena jesam ali spremna nisam![]()
Svi smo u nekoj guzvi pa cemo detalje oko polaska dogovarat dan prije izgleda![]()
malena beba, imaš li upalu od radionice? jesi do kraja bila? bila je jedna moja prija, ali samo na prvoj poloviciali kaže da je skužila da je turkish get up sve krivo radila
sani, super!
tigric, drzi se!
tang, pa tek sad? a ja trzam na svaki vas post gdje se spominje summer shred, ko prozvana
ja sam jucer trcala, nakon pet mjeseci
skratile smo rutu na 3,5 km, sve sam otrcala laganim tempom, bez stajanja
bas sam uzivala, ipak je posebno vani, uz more
nastavljamo poslije vikenda, frendica putuje
ja se mozda organiziram i sama u medjuvremenu
tako da shauna nastavljam veceras, ide rip't circuit
idem dovrsit svoj avokado/banana/mango smoothie i uhvatit se posla
imala sam upalu, sad je vec proslo. izudarala sam se po rukama dobro
da nije tvoja prijateljica moj par koji mi je utekao u drugoj polovici(radili smo u parovima a sestra je zavrsila u skroz drugoj skupini).
TGU mi je bio najtezi.
summer bravo za trcanje
ja namjeravam veceras lagano i onda ne trcim do pm
a jel vježbao tko od zuzi ono 6 pack summer abs, čini se dobro![]()
ovdje ima cijela lista, mogla bi probati ubaciti kad stignem po 1 workout
https://www.youtube.com/playlist?lis...G0ex1UmaFWge87
p.s. ajd moderatorice spojite ovo u 1 post![]()
Posljednje uređivanje od Willow : 21.04.2016. at 08:56
malena beba, je, moja prija je bila tvoj par, sad sam s njom utvrdila![]()
willow, nisam to vježbala, ovo što sam bacila pogled izgleda super
inače, kako vi stojite s ab splittersima, ko ih je radio? meni je to užas nad užasima, već nakon drugog gubim formu od muke
Sani, super vijesti!
summer, drago mi je da si uživala. A zašto ne bi sama trčala, uzmeš slušalice i što ti fali?
Mb, pa i ti uglavnom trčiš ispod 6.20, jel tako? Joooj, bliži se pm, super!!!
Jesi ti ono kupila 8-icu ili 12-icu? Ja sam se malo poželjela girje, nisam dugo....
Ivana jesam al zadnji put 6:30 :/
Vidit cemo danas, nema juzine, bas je lipo.
Girju sam uzela od 12 kg ali def triban i 8![]()
ivana, zato sta mene trcanje jos nije obuzelo
da nema prijateljice i dogovora, ne bih se oblacila, pa u auto, pa na znjan na trcanje, odskakala bih nesto doma, brze, lakse, draze
ovako znam da je trcanje dobro, pa se dogovorom obavezem
pi*da ko izda!
i procakulam s njom, koliko mi zadihanost dozvoljava
jucer sam joj rekla, aj sad ti malo pricaj o dici, ja ne mogu
za vikend imam opet dogovoren tenis, ajme meni
Summer
Tang šta bi priji pa pobježe?
Sani super za koljeno!
Tigrić čuju oni nas! Mene je uvijek pri zdravoj pameti držala pomisao da će to jednog dana proći. I prošlo je ono najgore. Sad se samo budi jednom da piški, ili nešto sanja, svađa se, gura, pa je prebacimo kod nas, i onda se svi skupa guramo.
Posljednje uređivanje od j-la : 21.04.2016. at 13:16
ajme jesam li ja prijavila ovdje da ima jedno dva tjedna da spavam po cijelu noć? nije moguće da sam zaboravila!
tang,..dodaješ sol na ranu...?
šalim se naravno!
mene uhvatila stara boljka, bol ispod lijeve lopatice..tu mi se često upali živac, boli dan dva i prestane..već sam se navikla i niš ne poduzimam u vezi toga..a baš boli..
nemam pojma, danas sam sva zbunjena, poluuspavana, nagradila sam se ogromnim gablecom na poslu pa mi se sad još više spava,,idem si po kavu,ah..
curke, suosjećam s nespavanjem, moja curka je tek s negdje 4.5 g. prvi put prespavala noć u komadu, bez ijednog buđenja...
Sani, super za koljeno
summer, bome 3.5km bez hodanja, a nakon tolike pauze od trčanja - dobra ti je kondicija
ja se ne usudim ni probati trčati mimo programa
nespavačima :hug:
ja sam noćas tako spavala da nisam skužila kad se malac meškoljio, pa ga nisam stavila na kahlicu i ujutro se upiškio i odmah viče "mookRo"
sreća pa se odmah probudi čim piški, pa samo imam njegovu robu za prat, a ne i cijeli krevet
a inače, već smo 10ak dana i bez noćne pelene i ovo je drugo zapišavanje, tako da sam prezadovoljna
inače, spava s nama u krevetu i kad se počne meškoljiti, dignem ga, sjednem na kahlicu, popiški se i vratim ga i spava dalje
tigrić, kako rješavaš te upale leđne?
mb, tako sam i ja prvo kupila 12, pa tek onda 8kg
i kupila sam ju najviše zbog TGU, a ustvari ga ni ne radim puno, jer sam ga i pozaboravljala, pa bih rado opet na neku radionicu
Tang, sad sam išla gledati te ab splitterse https://www.youtube.com/watch?v=ciYmhDeUEGc
kad vidim Zuzi kako se muči i stenje, odmah znam da su opaki
ali, probat ću ih napraviti
a meni je danas bio rest od izazova, pa sam upalila komp ne bih li vidjela imam li što od prije i našla Jilliankin killer buns&thighs
počela sam ga prošle godine i nisam ga bila napravila do kraja, nego 1. level i 2. do pola
znam da sam umirala opako
danas sam odradila svih 40 minuta sa vrlo malo modifikacija, odnosno samo one sumo squats sa ustajanjem na prste nisam mogla, tresle su mi se noge, a ostalo sam sve odradila zadovoljavajuće
sutra me nema doma cijeli dan, pa ću ujutro samo izazov, a onda dalje nastavljam sa ovim Killerom
Posljednje uređivanje od rahela : 21.04.2016. at 14:31
btw. ja sam radila zadnji tjedan malo onih pilates verzija od 10 min. za trbuh i skoro sve su ubitačne,
vjerujem da ima efekta ako se redovito rade![]()
Ja sam nešto prčkala pa si zeznula endomondo trening plan, al novi je nastavio tamo gdje sam stala tako da sam jučer trčala.
Međutim, ja njega slijepo slušam tako da sam trčala koliko i summer, al sa 5 min hodanja na početku i na kraju i sa min po min trčanja i hodanja.
Ovako kao summer ću tek u srpnju.![]()
da, sjecam se da i shaun voli v hold, sigurno me ceka ovaj tjedan
ja ga ne volim
ispocetka sam sva, wooow, kako sam ojacala i dobro mi ide
a onda umrem
ali i izbjegavam ga previse raditi jer koliko znam nije dobar za moju granicnu dijastazu
vracala sam se sa sastanka
kupila sam jagode
sexy komplet majica, gacice, grudnjak
preuzela paket s parfemom i tangle teezerom
i kupila whey i utege od 2.5 kg (nisu imali od 3, a doma imam samo jednog), jer bas mi taj red velicine fali za neke vjezbe
to ja zovem raznolikost!
![]()
ma kad skacem sa chalene po 45 minuta cardia, kvragu, mogu pola od toga trcati laganim tempom
Ma možda mogu i ja, al ja štreberica slusam program![]()
summer, super ti je shopping košarica, raznolika stvarno. volim tangle teezer, već godinama i dijete također
Cubana, prava si štrebsa!
Mene sram reći ali ja već dugo spavam cijelu noć, s ovom trećom najmanje problema.
Isla sam guglati tangle teezer i skuzila da mi imamo tri slicne cetke. Drugacije nam ne ide
Summer, divan shopping, ne znam sto mi se vise svidja.
ja nisam znala za tangle teezer, sad sam googlala, a baš smo u potrazi za nekom dobrom četkom, koristimo neku iz muževih tinejdžerskih dana jer nismo nikad našli ništa bolje, svaka nas čupa
di si to naručila, summer?
ma sad imas svugdje, na asos-u, preko avona
ja sam narucila na lijepa.hr jer sam tamo nasla parfem koji inace ne mogu naci, stiglo za tri dana
mozda nesto slicno imaju i dm, muller, samo tamo nisam gledala
Posljednje uređivanje od summer : 21.04.2016. at 19:14
tangerina, imas ih u bipi, bas sam ih danas vidila! i mi to imamo, najbolja stvar![]()
ja ih kupujem na allbeauty.com. jedino nisam sigurna kako bi se ponašala kod jako guste kose jer su zupci kratki, nas dvije nismo nešto kosmate pa nam je ok.