Ne mogu sad sve pročitati, bravo za vrijedne!
Jutros cardio, čekam da prestane kiša da trčim ali mislim da ću moći i s kišobranom.
Ne mogu sad sve pročitati, bravo za vrijedne!
Jutros cardio, čekam da prestane kiša da trčim ali mislim da ću moći i s kišobranom.
flopi![]()
mislim da cu i ja to koji pur upotrijebiti, jer sam smrsavila (posljedica svega, jel...) i stalno netko komentira da sam premrsava
a uopce nisam
rahela, super si se ti usemila
spavanje - ja sam kronicno neispavana
rijetko kad spavam duze od 6 sati i nikad u komadu
a nije da ne bih...
Sani, ma dosta ti je focus
Willow haha dobra ti je ta teorija sa spavanjem i kilama
ima smisla
je bravo,to je to...aha,samo je 5 phase a ne 5 days LOL...sjećam se jaaake upale lata i ruka na početku...
ufff,jučer nam stigao novi aparat za kokice, otkrili smo da su super začinjeni hladno prešanim suncokretovim uljem + kim + češnjak u prahu + malo soli...
sad ćemo provat verziju sa cimetom...nema to vele kalorija jel'da?![]()
to je razlog, nisu palacinke!Willow prvotno napisa
salu na stranu, ima tu nesto, u svim zadnjim tekstovima na temu platoa, napretka, provlaci se to da je spavanje jako bitno
spavanje i stres puno utjecu, a eto, u zadnje vrijeme jednog imam premalo, a drugog previse
legnem, pa sam nemirna, nemir u stomaku, u glavi, pa se vrtim, pa lose sanjam
ali prolazi, i situacija na poslu se smiruje
a i ja sam blesava, kad vazem izmedju serije i spavanja biram seriju (jer sam taj tren razbudjena), posao ne mogu ne izabrati ako imam neki rok
a i znam prekasno vjezbati pa sad to pomicem, zadnje dane sam pocinjala oko 20:30, a ne oko 22
uglavnom, radim na tome da se popravim
veceras sam odradila dynamic core, dobro mi je legao, side plank me ubio
ni tu vjezbu ne volim bas
i ranije u krevet, petak je sutra, imam dogovor za kavu s forumasicom, dan ne bi trebao biti gadan i eto![]()
Summer, sad sam skuzila da si to i sama napisala
za mene
Posljednje uređivanje od zhang : 28.04.2016. at 23:03
Flopice carice svaka ti cast!!!
Iako ja ne vjerujem da si ti ikad bila debela![]()
ja sam nedavno pocela peci u loncu. Nikada prije ih nisam tako pekla (nisam uopce, zapravo, jer nemam mikrovalnu) i super su mi. Radim ih na maslu ili na kokosovom.
Nije mi palo na pamet stavljati zacine, valjda sto jedu klinci pa ne vjerujem da bi proslo s tako necim.
Ideja je super, morat cu svoj dio odvojiti pa probati.
Hahahahah zakon
Flopi, ubojica milog lica
Ja sam neki dan imala slican slucaj, ali je kod nas sve bila zafrkancija. Girja je uvijek u autu i putuje gdje i ja.
I ako vozim neki dulji put, a umor me pocne hvatati, ne stanem popiti kavu, nego odradim kratki intenzivniji trening. To me super razbudi.
Uglvnom, zezaju me kolege da moj auto zato trosi vise goriva. Ja pustim prvi put zayebanciju, pustim i drugi. Treci put je bilo: moja girja i ja smo jos uvijek lakse od vas
Pras smijeh svi. Girja i ja vise nismo tema![]()
hahahhaha zhang!
svaka cast na girja-putovanju
meni je jučer fitilj bio kratak pa nisam imala dlake na jeziku
lili jesam u trudnoćama natukla oko 30 kg
pa ti vidi...
nego meni nikad ne pada na pamet komentirati tuđi izgled
I onda da me komentira netko s 5 šlauha, aj mani me se...
danas ću trčanje
malo je kišno, no to ne smeta, baš mi treba istrčavanje
ja ko ćeno
samo da to disanje dovedem u red...
Flopi, znas kak se to kaze: nemam ja kratak fitilj, nego brzu reakciju na sranje.![]()
Nocas sam spavala 4 sata![]()
A nisam vjezbala jucer, rest, al nece san na oci nema sanse.
apropos spavanja
kad čitam da neke od vas npr. summer spavaju po 4-5 sati meni je to nevjerojatno
spomenik dižem
kako uopće išta možete, suvislo misliti, razgovarati, kretati se
meni je 6 sati donja granica izdržljivosti, 7 mi je dovoljno za biti ok. a 8 optimalno, tamn...
isto ovih dana ostanem duže, najčešće s knjigom ( meni je to do 23 sata, čista egzotika)
a probudim se prije 5.30 neplanirano
i osjećam se satrveno...
tako da mi ovo sa spavanjem i čuvanjem rezervi ima smisla...
Zenske bravo tako i treba!!!!
Zhang odlicno ti je ovo s girjom.ja sam zadnjii put na avion u kofer stavila ab wheeler jer je lagan i super mi je posluzio.
kad nižem, da nanižem do kraja...
zhang ajde me savjetuj kako da masiram vrat I vratnu kralježnicu?
pod zadnje imam užasnih problema, jako me bole vratni mišići, nakon 20 min. sjedenja za kompom ja sam gotova
isto kad vozim, a tad mi utrne i lijeva noga na kvačilu...
nekako mislim da mi je to sve od vrata
mogu li se lopticom kvalitetno sama masirati?
MB nesto te muci vjerojatno zato ne spavas ( da nije trema dodatno pred pm).
Drzim fige da se san sto prije uravnotezi jer je izuzetno bitan.
ja spavam u zadnje vrijeme 7h al 8h je moj broj.na putu sam ka 8h![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 29.04.2016. at 08:16
Zhang i girja![]()
mb, teško je to nesanicom. Pretpostavljam da si probala s čajevima. Ako nisi, matičnjak pomaže. Smiri, opusti tijelo i um.
Spavam malo, spavam većinom loše, jer najmanji nije neki spavač.
Nadam se da će sve sjesti na mjesto kad se vratim na posao.
Flopi, jedno vrijeme sam bila kao zombi. Nisam znala nit što čitam, nit što pričam.
Sad se organizam navikao.
Nižem i ja..
Lili kako prehlada?
Moram priznati da mi je čudno kad vidim tvoj post a ne vidim prijavak kilometara![]()
Danas me čeka duplić. Speed 2.0 i core cardio. Ima da se iscjedim.
Sutra idemo na svadbu, veselim se plesu i lijepoj odjeći![]()
Flopi, za vrat je bolji foam roller jer s lotpicom ne mozes bas pogoditi zbog male povrsine.
ili mozes istegnuti misice: opustis glavu prema prsima, isprepletene prste stavis na potiljak i opustis ruke na glavi da jos svojom tezinom malo pritisnu dodatno glavu prema dolje. Onda u stranu: uho prema ramenu, i sa tom rukom preko glave dohvatis gornje uho i istegnes vrat dodatno. Glava opustena u oba slucaja.
nadam se da sam uspjela objasniti.
Za nogu, to ti je na vecim dionicama? Ja znam maknuti u stranu s kvacila, ili malo prema sicu...tek toliko da promijenis polozaj.
Posljednje uređivanje od zhang : 29.04.2016. at 08:53
S mene se sinoć cijedilo, MMX. Primjetila sam da bolje radim kick-ove. Kad sam ga prvi put probala u martu, noge nisam mogla podići dovoljno nogu, sad sam bolja
. Jedino me još zeza koordinacija, koja ruka, koja noga.
Flopi i Zhang.
MB grlim!
Ljubice moja![]()
Mozes mislit kako je meni neobicno.
dr. kaze da imam gripu al nije neki dijagnosticar. Istina meni viroza prodje za 2-3dana da je ni ne osjetim posebno, a sad me znaju zignut zglobovi na rukama. Ako je gripa a izgleda da je jer traje od prosle srijede onda je izvrsno podnosim zapravo sam ok samo nisam onako na svojoj (visokoj) razini energije.
Ja sam nenaviknuta na bolesti i mirovanje (inace sam ko drijen) a i curica mi ovih dana ima vise proslava 7.rodjendana - sutra s obitelji. Buduci da moram mirovat sto vise, skuhat cu juhu i ispec pole i tortu, a narucit cu plate iz Bile.
Sani uzivaj i zabavi se na svadbi ja bih se tako htjela isplesat al nitko se ne zeni svi nesto zive nevjencani![]()
Al ipak odradim snagu doma majke ti treba trcat iduci vikend Wings a ja lezim ko trudnica na mirovanju![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 29.04.2016. at 09:21
cure
lili ma nije trema, ni ne mislim o pm. neman pojma, bas lose spavam. sinoc nikako zaspat. i onda napokon zaspem nekad iza 2 ipo i probudi me pljusak u 4 pa sam se dizala robu maknit s balkona![]()
8 sati ponekad uspijem za vikend odspavat kad se ne moram dignut ujutro...
flopi![]()
MB mene pivo uspava. Jedno taman
.
Posljednje uređivanje od j-la : 29.04.2016. at 09:44
haha, znaci casa vina moze
upravo mm javlja da je u ned slobodan, idem provjerit s rodjakom kod kojeg spavamo jel ok da dodje i on, nek vozi kad vec ne trci
to bi mi bilo super da ja ne moram u ned vozit nazad nakon toliko trcanja :/
ja nemam problema sa spavanjem :zijev:
zaspem kao kokoš, često i s djecom (još moram malo leći uz malu da zaspe), a ujutro se dosta rano budim
jučer bome nisam vježbala, nekako mi se nije dalo a djeca navalila da hoće palačinke tako da je bilo po ančinom
meni se sviđa ona od zhang, 2 dana vježba 1 odmor ili 3 dana vježba - 2 odmor, i tako dođeš do 5x vježbanja tjedno, čisto dovoljno
u svakom slučaju, ja kad mi se ne da, preskočim vježbanje, vidim da mi je (zasad) dobra taktika
lili, samo ti odmaraj, zna gripa biti atipična
mb, držim fige da se ustali spavanje, uh to je gadno kad ne možeš zaspati...
flopica
summer, držim fige da se smiri situacija na poslu, ja se tebi ženo divim kako uz taj tempo uopće imaš energije za vježbanje
ostalima![]()
boook
jucer nije bilo snage, ali su zato pala 3 seta izdržljivosti:
prvi set: 48 iskoraka 20kg; 48 pretklona 20 kg (good morning https://www.youtube.com/watch?v=ud6ZFpjIc-g)
drugi set: 50 visokih swingova girjom 12 kg; 50 čujnjeva 25 kg (front squat https://www.youtube.com/watch?v=z-R-_123Zz8)
treci set: 3x1min plank hold; 3x 30 sec bocni plank jedan, 3x30sec bocni plank drugi; 2x1min toes to bar (https://www.youtube.com/watch?v=tGzQqiS9OYI) modifikacija koljenima do laktova; 2x1min izmjenicno podizanje nogu ali do 90° (mi to zovemo flutter kicks https://www.youtube.com/watch?v=VoHnFoltddg)
jos danas neki treningic laganini nakon posla i vikend moze poceti, i onda mugu zakljuciti da sam imala dobar tjedan!
curke, ne dajte da vas kisa i lose vrijeme obeshrabri
![]()
Ja bih čak i trčala po kišici, al ne bih po cesti nakon kiše koja je puna vode pa te svako vozilo u prolazu zalije.
Zato jučer nisam trčala nego dovježbala p90- sculpt A.
Danas se nadam trčanju.
Inače, spavam kao beba. Samo su mi se djeca vratila u krevet. Zaspemo svi na kauču (ne vidim kćer do navečer uopće pa mi je žao sterati je u krevet), a onda ju je teško prenijeti na krevet na kat.
Pred jutro je došao i mali, a oko pol pet i pas.
Pa sam spavala ko beba, al na samom rubu kreveta![]()
Uf, ja sam samo jednom odtrčala ovaj tj. A tak mi fali, al malo sna, preveć obaveza...
Jutros sam se probudila u pol 4, pa kćer mokra, pa mjenjaj plahte, pa tuširanje, upalila mašinu...
Bilo mi hladno, al mi se ni spavalo pa sam odgledala Igru prijestolja. U 6 idem trčati, al danas me baš nikak ni bilo volja, uhvatio me kašalj, zimica, ušuškala se u krevet uz TV i sam kaj nisam zaspala nakon serije.
Preskočila sam trčanje, kasnije mi bilo žal kad sam vidla kak je divno jutro. Danas neću stići, al moram odraditi sutra i preksutra.
Nadam se sutra isprobati ka cener, bar jedan krug od 4.![]()
prijavak
8 km
sutra rest definitivno
Lili bit ćeš ti do Wingsa kao nova, tebi ni bat ne može ništa!
mene moj pas ladno probudi u 5.00 za pišanje
e to mi je za poluditi
jedva sam se mlađe riješila da ne zove po noći, sad kuja nastavila...
nikad kraja
Sani lijep provod želim!
Alpha x2, mrzim lower focus!
MM mi nije sinoć dao trčati po pljusku da se još više ne razbolimi moram onda večeras, ali me je odveo u dućan i kupio mi majicu za trčanje
![]()
mb, joooj
tocno znam kako ti je
ja sam se nocas malo vrtila, do sat mozda, ali sam zaspala, nisam se nervirala
ja funkcioniram zato sto dijelom nadoknadim vikendom, svi znaju kako mi je pa me puste da spavam, ako nemamo obaveze
ali inace izguram na poslu, klonem doma, onda zivnem navecer kad malo dodjem sebi
flopice, provjeri jastuk i spavanje, meni je pomogao anatomski iako problemi nisu bili jace izrazeni, samo cesca ukocenost i bol vrata
sad vise ni ne sanjam zaspati na prsima, odmah mi smeta
a to mi je bio najdrazi polozaj
meni posao poremetio planove, uletjeli sastanci do 15, propala kava
evo jedino sad jedan zavrsio pola sata ranije od planiranog pa cu se uspjeti bar malo spremiti za sljedeci
joj kako se radujem vikendu
Meni je danas drugi dan po povratku na posao sa godišnjeg, još sebi ne mogu doći. Dva dana se borim sama sa sobom da ne zaspem za stolom. Ovo vrijeme samo pridonosi da se gore osjećam.
Zaboravila sam prijaviti upalu mišića ruku, leđa, gluteusa, kvadra i malo trbušnjaka. Po ovom opisu kao da imam gripu! Jest složio treninge
! I kod mene za ovakvu upalu nema srčeka
.
J-la![]()
Ja cu veceras nesto ako stignem. Jucer sam restala a i sutra cu pa ako nesto veceras stignem super. Mislila sam cak sad malo lec (vec sam kuci) al necu, bolje da se izmorim pa veceras zaspem prije. Sutra krecemo oko 3, ide i MM pa sam mirna za vozit.
j-la
ako je tony dobar michelle obama, tko smo mi da se bunimo
a ja nikako da te pitam, jesi li ti na onom isometrixu škicnula što on radi kad je ona vježba sa zatvorenim očima, ja jednom pogledala, lud je![]()
j-la ali takve upale zasluzuju srčeko. Fora je u tome da meni fali upala gluteusa. :mazohist:
Jedan trening u tjednu ću zamijeniti sa nekim Zuzkinim ili Tatinim.
Danas duplićSuper sam zadovoljna! Pogotovo sa core cardiom gdje onaj plank dio na kraju odradim bez problema.
Znoj kapa, sve se trese, ali forma je postojana.
Plima, bravo za duplić! Neka je dragi kupio majicu, moraš kompenzirati što nisi trčala.![]()
Flopi,za 8 km! Rikavam na kuju.
Lili, ležanje i odmor za vikend i biti ćeš kao nova u ponedjeljak.
Tako sam uzbuđena zbog vaše utrke! Bit će vam superrrrr!
Cubana, bome i tebi je veselo u krevetu
Ninci, meni tvoj trening izgleda kao kombinacija snage i izdržljivosti. Kako god, super si. Moj naklon.
j-la dubrovnik je prekosutra, 01.05, sutra putujemozadar je iduci vikend.
Pomiješala sam datume.
Aaaaaa pa prekosutra je tvoj veliki dan! Mislit ću na tebe
! A kao da inače ne mislimo na tvoj prvi polumaraton
.
J-la
Hvala cure
Sad kad me prosla zlovolja i ja se veselim![]()