Napokon suncano jutro
Danas je na redu duplic. Al sam sinoc dobila i trbuh me boli.
Flopi, drago mi je da si bolje. Super za trcanje!
Napokon suncano jutro
Danas je na redu duplic. Al sam sinoc dobila i trbuh me boli.
Flopi, drago mi je da si bolje. Super za trcanje!
Posljednje uređivanje od Sani1612 : 06.05.2016. at 07:13
Ubise me potkoljenice. Opet ista stvar. Par treninga gdje trcim i jedva mogu stati na noge ali ne od bolova u misicima vec u kostima.
Nasla sam jednu svjetlu točku u svemu. Od kada sam rodila a ima 17mj od tada laksa sam 20kgdanas sam laksa kilu nego prekjucer a 3 dana nisam na wc bila. Lol.
Cekam vjesticu.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Rahela, kakav je onaj PiYo? to bi meni pasalo, mislim![]()
anci, zwow 8 izgleda super, mogla bi ga i ja napravit danas ili nekad preko vikenda!
jučer sam opet restala, zaspala s djecom, krepana sam bila,a moglo bi se ponovit i večeras jer imam neku aktivnost s klincima
mi smo doma svi u retrogradnom Merkuru
neki dan sam sa prijateljicom čekala bus i on se nije pojavio, pa mi je ona rekla da ona proučava natalne karte i da je Merkur retrogradan i da to znači razne odgode, otkazivanja i nesporazume, pa nije ni čudo
to je bilo u petak, tad sam se smijala
par dana kasnije, muža su zvali da mu odgode operaciju koja je trebala bit u ponedjeljak (sad ni ne znamo kad će bit!), mene da odgode sinovo testiranje sluha za školu, pokvarila se mašina za suđe (bože užasa! tek kad izvadiš suđe iz mašine da ga opereš na ruke, vidiš koliko ga ustvari unutra puno stane!).. tako da sad već proklinjem i Merkur i Veneru, odma sam zvala prijateljicu da je pitam dokad je retrogradan
lol, tang, ja ne vjerujem u horoskope, ali sta je previse...
kris, 20 kg, wow! bravo!
~~~~~~~~~~~~~~~ za umorne, bolesne i ozlijedjene
ja jucer rip't circuit, prebacila vjezbanje u sinovu sobu, bilo mi je malo neobicno, klizu mi se malo patike na parketu pa me to nerviralo kod lounges i burpees
odvikla sam se rastezati prostirku jer u dnevnom imam dio bez tapeta, dio sa i to mi super funkcionira
ali ovako imam vecu slobodu i mir, pa cu vjj ostati tu
imala sam dva ispunjena dana, bas mi je bilo lijepo
danas trebam odraditi par sastanaka i ceka me i ispunjen vikend
zavidim svima na zadru, ali imamo utakmicu, rodjendane, neko doma sredjivanje, proslavu i eto
wingse si zadajem dogodine u cilj, a onda cu se bolje za njih i pripremiti
vama sretno i uzivajte
mb, ne razmazuje mi se maskara, kapnem kap direktno u oko, par puta trepnem i nista strasno
tangerina
ali i nama se jednom u 3 dana pokvarila 3 kućanska aparata, mora biti neki čudan utjecaj barem voda ako ne nešto jače![]()
tang, majke ti javi do kad je retrogradan, jer sta se sve oko mene dogadja rado bi da se vrati u normalu.
spajka, do 23.5., stigne mi se sve u kući i dvaput pokvarit!
nemam pojma kako sam dosad preživila sve retrogradne Merkure!
ajme tang sad kužim u čem je problem,
mene su isto već dva puta zvali da odgode termin,
i pegla misteriozno prestala radit,a kupljena nedavno.
Neznam jel me to treba veselit il kaj,al znam da veš sam raste u visinu.
IJutros sam radila lower piyo
Ok. je, ali mi nije dovoljno, vise je onako istezajuci, ali mi trenutni to odgovara dok stedim koljeno
Svejedno sam jos odradila nakon toga s girjom
deadlift 20x sa 12kg
swing 20x sa 12kg
russian twist 20x sa 8kg
one arm swing svaka ruka 20x sa 8kg
C&P 5x sa 8kg
i jos 10 burpeesa za kraj
Tang, sve je nesto retrogradno do rujna koliko sam ja cula. Taman merkur izadje, pa nesto drugo ide. A mpzda sam i krivo cula![]()
Bar sad znamo kako se gad zove, pa kad nešto krivo krene okrivit ćemo Retrogradnog Merkura
Ne bih rekla da ga osjetim, meni često budu zbrkani dani. A to što nam svako malo krepe nešto od kućanskih aparata okrivljujem garantni rok. Čim nečemu istekne garancija, obavezno mora krepucnut, makar malo.
MB(ovaj sa koktelom je najsličniji vinu
)
I meni će uskoro početi, danas radimo kraće
Jučer trčanje i ab ripper A.
Danas cu saturday special iz p90.
Bormec je special. Da se cijeli core poslije bridi.![]()
Cubana, ajd napiši što si još probala od programa i što preporučaš, imamo sličan ukus![]()
Cure vrijedne, na nekoj stranici pred tjedan ili malo vise, netko je stavio, a ne sjećam se vise tko, dva pilates videa svaki oko pola sata. Vježbe su bile za core.
Odlični su mi bili, ali nisam ih sejvala, grrrr glupa ja, i sad tražim, tražim, ali ne mogu naći.
(ovaj topik raste nevjerovatnom brzinom)
Da li se netko sjeća?
Pa bih ju lijepo zamolila, ako ih može ponovo staviti.
![]()
ko nađe ovo što seni traži, neka stavi na linkove na treninge![]()
Willow je tamo na temi sa linkovima stavila jedan za pilates.
http://forum.roda.hr/threads/89467-V...=1#post2871972
Je li ovo?
tang i muke po Merkuru
Danas upper focus i speed 2.0, nakon toga 4.dan abs izazova. Malac spava a ja odoh peglati.
Iskočila mi je vena na unutrnjoj strani bedra, dosta grdo izgleda. Ne boli me, al pretpostavljam da to baš i nije normalno.
Postoji li onaj neki gel za vene?
Bravo curke za sve odvježbano![]()
Sani za vene je jedino pravo rjesenje zahvat. Gotov za par minura a ti ko nova.
ivana s taj prebrzi start je uvijek zez koji utjece neg.na ostatak treninga.
treba sporije krenut a onda postupno ubrzat.
al ajd sad to primjenit u onoj gomili ljudi u kojoj cemo.bit za 2 dana toj nevjerojatnoj pozitivnoj energiji, covjeka ponese barem mene i to jako.
jedva cekaaaam!!!
Cure koje stižete na wingse ranije javite mi ako koja može sutra na kavu!
Danas opet radim upper body, štedim noge za trku![]()
Plima kavu dogovaramo za ned prije utrke.javi mi se na pp.
Falatiboze petak!
Kaotican dan, kaotican tjedan.
Samo sam se prebacivala s teme na temu, virozna sam i bas osjetim iscrpljenost.
No nevjerojatno- dvije runde zwow 1 su me bas digle.
Sad ude u glazbenu ofkorspa poslije u grad na vafle ili palacinke
Nadam se sporom i dugom i lijepom vikendu.
Posljednje uređivanje od Anci : 06.05.2016. at 18:26
sretno svim trkačicama ovaj vikend!
eto zašto ne volim tražit po netu što ću vježbat,pola sata sam klikala po linkovima i proučavala neke vježbe,mogla sam čudo odvježbat za to vrijeme...
odradila nešto opet po vlastitom nahođenju, ovaj put around the world ispred ogledala i jaaako oprezno,LOL...ali sam glavom opet opalila kasnije kada sam pretumbavala nešto po šufitu...
sani,imaš hepan gel ili kremu,ja sam mazala u trudnoći,i nije da mi je nešto pomogo....
bolje ti je da prestaneš peglati,garant ti je radi toga iskočila...![]()
Anci tebe ne mogu spojiti sa sporim vikendom.
Skulirana eto zašto volim kompletne programe. Pogledam raspored, vidim sta trebam uradit, kliknem i počnem. Da razmišljam sta bi trebala ne bi nikad počela vježbati.
Sani nema na čemu.
Danas mi je rest, nisam stigla. Juče je bila yoga.
ZS, mora da je od toga.![]()
Eliminirat cu to na neko vrijeme pa cemo vidjeti.
Imam laganu upalu trbusnih misica.
Zahvaljujuci nasoj raheli sam se prijavila na radionicu i bas sam happy![]()
Cure sretnoooo u nedjelju! Sve smo uz vas!
Sani, bas se veselim
Flopi, nisi mi odgovorila tamo negdje na prosloj strani, pa ponavljam pitanje. Ti si prosle godine radila Killer buns&thighs? Kakav ti je bio level 2? Mislim da sam na tome zeznula koljeno, koje, btw, i dalje boli![]()
Flopica ti je vec u mislima u Zadru pa ne gleda forum
Ajme ovdje sunca jedva cekam doruckovat pa do plaze ba at kamencice i mirisat more ...a poslije do Zadra u setnju i druzenje s kumovima i po startni broj.
Cure sretno sutra!
Lili ista sam ti što se mora tiče. Čim stignemo na more, samo ubacimo stvari u apartman i odmah idemo do plaže, samo osjetiti onaj divan miris. Vidi se da smo kontinentalci.
prijavljujem opet rest jucer
bila sa sestrom i njezinom djecom u shopingu. dvoje male djece su dovoljna tjelovjezba![]()
danas mazu vozim na trening al nadam se trcanju veceras, divan je dan
cure sretno sutra! zavidim vam na druzenju i na trcanju![]()
Jutros 8 km, 5.57. Krepala! Isla bez vode..a upeklo je vec u 9 ujutro.. Bolje ici kasnije navecer ili najkasnije u 8, kasnije je prevruce..Ivana s, i ja imam problem s preambicioznim startom, prvi km je bio 5.06 a peti cak 6.19.
rahela sad vidim
nisam ja to radila
Lili baš sam mislima u Zd
danas samo odmor
i mamina baklava![]()
Cure srrtno sutra!
Ja danas radila tonyija, cardio 2 i core 1. Bome tezak ovaj cardio.
Daanciii!
I kod mene danas rest, ne da mi se. Nisam baš u sjajnoj fazi, samo bi se pokrila dekicom i ne komunicirala sa svijetom.
Ajd bar sam s malom danas dosta hodala.
MB meni je s njom jednom šoping izazov, mogu zamisliti još jedno.
cure, sretno sutra
danči, otkud ti? što ima, daj napiši malo...
ja danas rest, ali samo od vježbanja, cijeli dan nešto radim, rintam po kući, hodam, tek sad sam sjela, nije baš neki odmor![]()
Skuzila sam da sam onaj zwow#8 nedavno radila pa sam napravila ipak zwow#2 (onaj improved). Samo cu rec ajme
J-la
Danci![]()
Idem se spremit, moram po muza u 10 pa cemo negdi na pice![]()
Di si, Danci?![]()
Danas po planu rest od focusa ali prijavljujem 5.dan abs izazova.
Sutra planinarenje.
Samo da koljeno bude dobro i da mogu poceti trcati :drzifige:
šta sve stane u jedan dan!
danas sam declutterala po sobi malo, muž i ja počistili kuću, skuhala ručak, popodne napravila kolač koji nosim sutra frendici na rođendan, otišla s mojima do grada na Svetog Duju, u onoj ogromnoj gužvi uspila nać štand svog omiljenog kaktusara i počastit se s dva nova i željena sukulenta, vratili se doma s priličnim brojem kilometara u nogama, jer je u gradu bila takva gužva da treba parkirat u drugoj vremenskoj zoni
nahranila i napojila djecu, otpremila ih jedno po jedno u krevet, odvježbala summer shred #6, vrlo skakutavi od kojeg su me prošli put rasturali gluteusi danima, ali nekako je zabavan i brzo prođe, i sad čekam muža da dođe s nekom grešnom večerom u grešne sate i da se malo solo družimo
cure u Zadru, sretno, čekamo izvještaje!
sretno sutra, cure!
ja sinoc skakutavi speed 2.0, joj, cijedilo se s mene
a danas rest od shauna, ali sat vremena tenisa (bila sam malo manje katastrofalna no zadnji put)
sutra je stretch po planu
vrlo aktivan i ispunjen vikend, i danas i sutra
svidja mi se to kad je lijepo vrijeme
evo i kod tang slicno
tang, je li money tree (krasula) sukulent? :idiot:
Posljednje uređivanje od summer : 07.05.2016. at 22:14
jutro!
pijem kavu I pokušavam zanemariti da sam spavala nikako
tako je lijep dan
ajme
hvala vježbačicama na željama, čujemo se!
![]()
flopi, nema veze za nespavanje, držat će te adrenalin
summer, je, crassula je sukulent, i ona mi je jako draga
a ja sam kupila ovaj, samo naravno mali: http://3.bp.blogspot.com/-OwtOu0kXCI...+aoenium+2.jpg
Sretno cure
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk