Stranica 116 od 275 PrviPrvi ... 1666106114115116117118126166216 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,751 do 5,800 od 13742

Tema: Vjezbacice -2016 :)

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Bas lijepo sto imamo nove skolarke na topicu!!!
    Ja sam svoje sluzbeno skolovanje zavrsila, nemam sto dalje da i hocu jedino da se okrenem na drustvene znanosti sad
    Usput, moje napredovanje je konacno realizirano tako da nista od starog godisnjeg u lipnju za vrijeme ispitnih rokova, dosad sam bar to iskoristavala

plima avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Bilo je predivno na utrci i bilo se lijepo družiti s curama trkačicama i navijačicama

Danas samo lagano istezanje i malo yoge.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ivana s super, cestitam

divan je dan, odma sam dobre volje. idem kozmeticarki veceras pa cu vidit ocu stic na trcanje iza toga. razmisljam da se pretplatim na zuzku opet, nisu za mene programi koje moram pratit, ne ide mi to

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Tek sam sad skuzila da mi je endomondo izmjenio plan nakon 12 min testa. Nabio mi je po 8-11 km preko tjedna i 16 vikendom, majko mila kad cu ja to. Morat cu se dizat prije 5 Ali mogla bih produzit plan za mjesec dva jer sam sigurna da otpada termin u 8 mjesecu za PM, nisu za mene vrucine definitivno. Meni je jucer bilo najteze trcati ikada a trcala sam i duze i brze par puta....
    Mb, pa ima starih zuzinih besplatnih, ili su ti dosadili??? Ja predlazem da kupis 8kg girju pa se bacis malo na to za promjenu.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ivana vecinom su mi dosadili jer sam ih napravila bezbroj puta a i izgubim puno vrimena gledajuci sta bi radila

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ono kad izađeš sa posla radi dogovorenog termina u bolnici, upogoniš svu moguću logistiku, dopeljaš djecu na vrijeme, čekaš dva sta i onda ti kažu da je doktor na godišnjem. nisu ni oni znali. eto, oprostite.
    aaaaaaagggggghhhhhhhh

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ajme tigrić, tvoji su gori od ovih naših
    di doktora nije bilo 10 dana i zato ona pomiče mom mužu operaciju za 20 dana

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

tigrić, ajme..

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Tigic ajme
    Nama se desilo da su mazi dali nesto za omamljivanje, strpali ga u krevet, ja ga vozila 2 kata ispod a na ct-u nema struje!!! Jel to za poludit?!

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ma to je sve za poluditi!!veselim se večerašnjem ispucavanju na nekom dobrom workoutu. sad sam tako živčana da osim jednog kratkog sastanaka neću ništa više raditi (osim surfati po netu istražujući za večerašnji trening)

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

tigrić, baš sam to htjela reći, srećom ima lijeka za negativnu energiju, samo ožeži..

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se prijavila za DM-ovu utrku za 6 km. Prijavila sam i malu za dječju utrku iako viče da neće trčati (a dosta je brza). Još će se ona predomislit stoput do tada.

Ja sam jučer rolala sa starijom i probala 45 sec izdržaja na štangi, i ide. (imam žuljeve ko drvosječa) Ostatak dana "odmor". (čitaj rintanje po kući).
    Bravo Dijana i za štangu i prijavu. Ja ću vjerojatno samo onu kratku na 2km čisto da ne stojim onako jer u petak 10.6. trčim Karlovački cener.
    Zaboravila ti pohvalit ono trčanje neki dan pred našu utrku

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    willow da, trcis dok te auto ne prestigne. mislim da krece 15 min iza trkaca i prvo ide sporije pa onda sve brze i da, bas je fora
    upravo tako al mislim nakon 30 minuta no ove godine su izgleda ubrzali malo auto radi vrućina (tako mi kaže prošlogodišnja ekipa). Ivana s kužim te potpuno za vrućine zati i mislim da bi ti PM u Varaždinu ili ZG bili bolje vrijeme.

Citiraj Sani1612 prvotno napisa Vidi poruku
    Odlucila sam se za postdiplomski.
    Bilo je ovako kako je Anci napisala, stignem vjezbati, citati, raditi i biti na porodiljnom

Ja cu danas rip't circuit a navecer trcanje.
    odlično anči i Sani, ja sma postdiplomski odradila dok nisam imala djece tkz. magisterij a sad sam taman počela uživat u više slobodnijeg vremena, možda kad mi djeca porastu, sad radije trčim, vježbam i putujem nemam baš toliko vremena free ko vas dvi

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

tigrić draga :hug:

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

malena beba, pretplati se na zuzku i radi sa mnom summer shredove tj tangerina i malena beba shredove :mrgren: sad imaš i griju za njih!

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Tigric, uzas!

Rip't circuit i 7 dan abs izazova.
    I feel good
    Zadnji tjedan bete

Eto mb, tang ti je dala dobar prijedlog.
    Sad samo trebas krenuti.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Lili, hvala. Jasno da ćeš čuvati snagu za cener. A trčati po vrućini je grozno, dobro ste vi izdržale wingse, bez obzira na publiku i atmosferu..

Ja imam samo faks . Što se doškolovanja tiče, išla bih samo na ono profitabilno, ali to i košta, pa odgađam..pa nemam vremena..novaca..volje..ali u (dugoročnom) planu je..

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

tang tako mi je nekako u planu
    lani sam isto ljeti bila pretplacena

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ovaj merkur je bas neki vrckav

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Odradila deklatering garderobe, posisala cijelu kucu, oprala 3 masine vesa i odvjezbala PiYo sweat

Sad dezuram na dvoristu da mali ne zbrise na cestu

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Kod mene i danas rest. Ništa nisam spavala, glava me boli, pa sam ocijenila da je bolje preskočit vježbanje.

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

prijavljujem workout #71.skoro umrla..
    Još uvijek nisam odustala,vježbam pomalo.

Cure svaka čast na utrci,bravo!!!!

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Mene ubi Merkur, dva tjedna netipicnog ritma zbog raznih okolnosti i neka tiha grlobolja. Vjezbala sam malo i slabo sve pod opravdanjem lako cu ja to nadoknaditi a sad se opet osjecam mlitavo

A ovdje se skupilo lipo drustvo nindja doktorica

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Evo napokon sam uspjela malo pogledat rezultate jer mi je frendica iz kluba dojavila da sam bila 2. po redu od žena ispred svog kluba (dijelim s jednom kolegicom to mjesto jer smo zajedno bile kod presretača), a gdje da iskažem svoj ponos nego tu.

Jako sam ponosna da sam između cca 2950 žena koje su bile u utrci: 65. u ukupnom poretku a čak sam 7. u svojoj kategoriji i 2. u klubu pa si sama dodijeljujem (nisma umišljena majkemimoje nego se samo veselim)

Ne mogu vjerovat kako sam ja to dobro otrčala po toj vrućini i nakon one moje 10-dnevne gripe. Vidim da je puno trkača za koje znam koliko su inače brzi, dosta sporije trčalo jer su vrućine i staza učinili svoje.

Ne zamjerite što se hvalim (nisma dugo ) al ono baš sam happy

i gledam razliku u rezultatu kod prve 3 žene i za ne vjerovat da se radilo o samo 400 metara razlike i da je mogla pobijedit naša Matea Matošević.
    Naš trener je bio 3. na ovogodišnjem Wings for Life i svaka mu čast!
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 09.05.2016. at 22:02

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Lili bravo, svaka cast!!

Anamar

J-la odmori malo.

Kod mene danas opet rest
    Cili dan sam u djiru, iskoristavam lipo vrime. Sutra je novi dan

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Lili bravo, bas mi je drago!!
    Ja sam se rasturila veceras, prvo tonikev resistance 1(pull upssam radila na podu sa metlom, ovo mi je bio prvi put, valjda sam to dobro odradila) i onda vec mokra ali nabrijana odaradila i zuzkin ktb#10 ( tamo sam morala modificirati zadnje one kao pola-turskog dizanja, drzala sam je u cleanu jer nisam mogla vise ispruzit ruku.bilo bi po zivot opasno!) tresu mi se ruke ali sam bas zadovoljna.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Lili, drago mi je za odlican rezultat! Ja sam danas napravila samo dvije torte maloj za rockas i sad u 1 ne mogu zaspati,bit ce veselu ujutro se ustati ajaj..

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Lili, pa imas se s cim hvaliti, rezultat ti je fakat zadivljujuci. Bilo bi cudno da nisi ponosna na sebe!

Dijana, nisam do 1, nego samo do pol 10 pomagala najstarijem da napise zadacu iz eng. koju je "zaboravii" spomenuti kad su dosli doma u 5, e samo da bi bio vani cijelo popodne. Pa kad sam vidjela da vise "pisem" ja, nego on, potjerala sam ga u krevet i digla jutros u 5.30. Pa je napisao kako spada. A ja isla lec u ponoc. Tako da sam i ja krepana

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Lili super za rezultat

Jucer od planiranog trcanja nije bilo nista, morala sam nesto obaviti mm-u na poslu.
    Probudila sam se s takvom glavoboljom , nadam se da ce kava to rijesiti.

Bravo za sve odvjezbano!

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

tigrić, kako idu pullupovi s metlom? Ja sam si zadala izdržaje na štangi, sad bi sljedeći korak trebao biti izdržaj u gornjem položaju, to nikako da počnem, čekam da prođe ova strka oko rođendana, pa da se vratim svojoj rutini..

ajme, rahela..rađe bi opet ukrašavala tortu nego pisala zadaće s djecom...srećom sa starijom više ne moram, al ko zna šta me s malom (5g) čeka...
    A ovo mi je zadnji put da nadobudno sama pečem tortu za igraonicu..na kraju krajeva te torte i nisu tako skupe..

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

MB

Lili i ja sam sretna zbog tvog uspijeha! Bravo !

Tigrić, to je grozno što su vam uradili.

Dijana, Rahela, Sani

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Dijana, ovaj moj je malo specifican za skolu, puno s njim moramo raditi, ali se vide rezultati, pa ajde, prezivim. I jaaaako se nadam da ovo dvoje manjih necu morati toliko, jer nemaju teskoce, jedino sto mogu biti lijeni, pa cu ih morati ganjati

Idem gledat sto cu vjezbati sad

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

dijana, ovako otprilike: https://youtu.be/udi2pUJxya4
    ma teško je za popiz....jednom mogu skroz pa onda dalje koliko ide

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Rahela, razumijem, i ja sam radila sa starijom prva dva,tri razreda, pa sve manje, sad u šestom skoro ništa..i jest bome olakšanje, čovjek se lako navikne na dobro..
    tigrić, jedan puni je super..

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Rahela suosjecam

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Lilli bravo!
    Bravo cure za treninge! I za torte
    Jos cekam vjesticu.
    3 dana do glavnog dogadaja
    Ne znam gdje sam.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Pozdrav curke.. prikljucujem se
    Citam vas i pratim i odlucila sam se javiti. Doduse, preskocila sam "par" objava ( onih u sredini), ali bit je ista!
    Krenula sam jucer sa 30DS. Prvi dan, level 1 do kraja odraden, ne isti intenzitet i broj ponavljanja, ali sam ga izdurala do kraja makar samo dizala mali prst da ne stanem i ostanem u toku. Danas.... kaj da kazem. Ne znam sto me ne boli, ne znam kako se dignuti sa stolice, kako se vise hoda. Ovaj prvi level cu isfurati do kraja i valjda ce biti lakse.
    Moja prica... rodila prije 12 godina ( dakle porod nije kriv za ove kg!!). Nikad bila mrsavica osim u jednom periodu od prije 8 godina, nakon dijete, gdje sam imala 54 kile na 163cm. Ja sam si bila super! Zakljucak drugih - kaj si bolesna i na samrti?? Nije 54 kg malo, ali sam takve grade gdje sa 64, 65 izgledam dosta vitko. Uglavnom, kilaza mi je varirala cijeli moj vijek od 60-65kg. Na porod sam isla sa 92 kg!!!! Vratila se iz bolnice sa 75. Mali je bio 3.5kg... dakle sama voda, pa i sad sam tako napuhnuta. Volim slano, niskotlakas sam. A i selsko dijete, pa opleti po zacinima! :D
    I to sam reduciranom prehranom ( citaj: restriktivnom dijetom! ) sredila i dalje je sve bilo u prosjeku - do 65kg.
    Prije godinu i pol sam operirala miom i tu je krenulo. Miruj iza operacije, nemoj nista raditi, nemoj se micati, nemoj nista dizati, nemoj disati!! Samo jedi! :D + sjedalacki nacin zivota/posla. Opla!
    U godinu i pol sam dosla sa 65kg do 83kg. Nikad, nikad, nikad toliko nisam imala.
    Prije mjesec dana sam probala dijetu koju sam jednom provodila na faksu ( ne da mi je trebalo, ali ono mlad/lud i uvijek si izgledas debel).. no vise nisam 20 godina i neslavno zavrsila na hitnoj i dobila porciju glukoze. Koji blam.. imam godina da mi kcer moze biti toliko blentava da se pali na takve dijete i provodi ih ( kao i ja nekad!) pa sa njom krstarim po hitnoj, a ne ja kaj bih trebala biti pametnija, zrelija, razumnija... bla bla.
    Eto.. sad sam guglala i odlucila ponovo u boj jer ne mogu vise ovako. Kicme nemam koliko je rasturena i bolna, sva sam masna i mlohava i debela i grozna! Imam velike grudi i to mi je teret nositi. Pun ormar robe, lijepe, novije koju samo gledam i odbijam kupovati novo i vece jer ovo nisam ja i ne mogu se sa tim pomiriti.

Oblik sam pjescanog sata. Struk imam i kad sam najdeblja ( ne bas reprezentativni, ali ipak). Ali brate... noge.....guzica...bedrusine!!
    Uglavnom, svida mi se podrska koju dajete od prvog posta, poticanje i savjeti.

Pa se, eto, odlucih javiti i prijaviti i pridruziti.I nadam se da ce nakon ovih 30 dana biti neke promjene. Bar utoliko da mi mali ne kaze da zasto meni misic na ruci je dole, a ne gore kao kod svih. :D :D

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Kris bit ćeš divna mlada !
    Jedva čekam fotkice!

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ma bravo za sve rezultate, ja sam odusevljena vasima, mogu mislit kako je vama

sinoc core cardio, umorio me posteno
    veceras mozda trcanje, ako ne, onda upper focus
    mozda i oboje ako mi se bude dalo

kris
    Posljednje uređivanje od summer : 10.05.2016. at 09:39

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

kris i ja jedva cekam fotke!! jel sve spremno?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Kris

Odradila, pazi sad, Hard core on the floor
    Al tako se fakat zove, i bome je hard core
    Koljeno me i dalje boli cim ga opteretim i to mi ide na zivce

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Kris

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ma je sve je spremno vise manje
    Imam jos par poklona za napraviti, odnijeti sve to u restoran itd...
    Najbeci problem imam sa donjim rubljem. Kupila sam kompletic od lisce sa halterima. Najradije bih vratila prodavacici zategnuvsi joj ga oko vrata! Ali sam ga vec oprala :\ u biti ima tu neku silikonsku gumicu oko bokova koja me izoblici skroz i onda imam slaufe. A i neke laganije gace ne dolaze u obzir jer cu imati m. I tak. Na kraju cu biti valjda u svojim babskim gacama
    U kilazi variram po dvije kile i to mi je veselje hahaha
    U raspolozenju variram vise xD

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Jučer sam prešla u 2 mjesec P90 pa shodno tome Sculpt B.
    Osjećam taj prijelaz danas cijelim tijelom
    Popodne me čeka 12 min test.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hvala cure

Dijana sretan vam roćkas i bitno da je torta ukusna.

Kris uživaj draga u svom danu, moja godišnjica je u nedjelju, a baš taj dan predveče putujem, a nešto ćemo već smislit tijekom dana
    Samo ti stavi babske gaće, bolje da ti je udobno nego da misliš o toj gumici koja ti radi "šlaufe".

Rahela žao mi zbog koljena.

Ja s kćerkom ne radim ništa za školu osim što petkom prođemo zajedno da vidimo što su radili preko tjedna. S tim da ovaj put nisam ni to jer smo bili u Zadru. ali njoj škola ide odlično pa nema potrebe da se miješam i remetim joj ritam. :tješim se tim stavom:

i bravo za sve vrijednice!!!

Meni muka od ponovnog pakiranja sebe i djece za idući tjedan,a tek sam se raspakirala, što je najgore spava mi se užasno od ovog vremena, za poludit koliko me fjaka hvata :niskotlakašica:
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 10.05.2016. at 12:13

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Lili, hvala. Torta je sigurno ukusna ali nije loša ni naoko, odnosno torte, jedna je za igraonicu, a druga za po doma. Inače jako ne volim one konfekcijske torte umjetnog okusa koje naručiš (s obaveznom elza-pokrivkom,) zato sam pravila, iako znam da je klincima to najmanje bitno..Drugi put se sigurno neću štrapacirat jer danas jedva gledam (isto niskotlakašica) i natačem se zelenim čajem..

Ne znam šta je s ovim vremenom, nemoš dva lijepa dana spojit u komadu..

Kris, želim ti da sve prođe naj-naj!

Ninci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

booook, da se malo javim i prijavim; prosli tjedan pon-cet treninzi, onda petak-subota skolice pa nis od treniga jer mi to uz posao pojede cijeli dan.
    ovaj tjedan opet planiram pon-cet treninge (sve standardno, s malim modifikacijama i redukcijama tezine), a petak je vec rasprodan.

cini mi se da mucnine ipak malo posustaju, jos me opere 1-2 tjedno, ali je to ogroman napradak; plus za tjedan/dva krecem u drugo tromjesecje pa su ocekivanja na visokoj razini (tko je vidio moju energiju, di se skriva, bigulicu joj njenu, neka se vrati)

i tako to. skicnula sam da je bilo dosta wingsica, zakon! i bravo za sve odrađene treninge!
    odoh dalje

papa

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Evo da se ja javim, škicam vas po malo i zavidim na ustrajnosti.

Vježbam i ja prilično redovito, u pravilu 5x tjedno po 30 min na steperu i 15 min uz youtube X-HIT ruke i gornji dio tijela. Baš sam se slikala prije 1g, pa prije 4 mj i neki dan, razlika se vidi, nekih sam 3kg manje, ali sam očekivala i veću razliku. Problem je znam u prehrani, ne mogu se disciplinirati.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

dijana sretan rodjendan malenoj

ninci svaka cast

deaedi pridruzi nam se
    sta da ti kazem, ja vjezbam vec 2-3 god, ne znam ni sama koliko a prehranu jos nisam rijesila i znam da je ona moj najveci problem.

Tang, pretplatila sam se danas imam u planu onaj cardio od jucer, ovaj nogati mi se nije svidio zbog neceg

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Dijana je l maloj danas rođendan? Sretan rođendan

Deaedi došla si na pravo mjesto. Pored što vježbamo, sve volimo pojesti . A i kod tebe ne fali ustrajnosti, 5x nije malo .

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bravo Lili! S pravom zaslužuješ

Mene ščepali sinusi i užasan nadražajni kašalj, niš od mog trčanja prošli tj. Bila sam tj. dana na antibiotiku. Sad polako popušta kašalj. Nadam se da krećem ovaj tj.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •