Stranica 122 od 275 PrviPrvi ... 2272112120121122123124132172222 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 6,051 do 6,100 od 13742

Tema: Vjezbacice -2016 :)

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kada je ta dm-ova i gdje si prijavi?
    To mogu i klinci?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

lili, to ti je prva školska priredba od malene, pa znam kako ti teško pada da nećeš gledati. Ajme, mi smo to isto pobožno snimali prvih godina, a i preslatki su onako mali.
    Ja koja sad gledam već takve priredbe već šest godina jedva se prisilim mobitel upalit na snimanje.

Bazen u blizini, odlično!

Ide ko na natjecateljsku dm-ovu?

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja nemajka
    meni sve te priredbe idu na zivce

ja cu, tek kad djeca zaspu, bunny slope 2
    idem laganini

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ola cure

bravo za legionarke, savrseno zvuci, bas super iskustvo

i za ivanu s i plimu za kilometrazu

ja sam bila kod sestre za vikend
    nisam vjezbala, osim sta smo odrolale nekih 4-5 km
    s obzirom da sam nakon sedam-osam godina stala na role, a i tad sam bila pocetnik, bila sam super
    danas 3dc, rip't circuit

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

zhang evo tu 12.6.
    Dijana
    ja sam uzela bodove i za rekreacjjsku i natjecateljsku pa cu vidit na licu mjesta kako cu se osjecat nakon Karlovackog cenera koji je 10.6. A njega mislim trcat onako kako spada pa ne znam kako ce noge bit 2 dana nakon

da 1.je priredba al nije da se nesto pripremaju uopce jos ne znaju rijeci pjesme nije im dala ne kuzim kako ce pjevat :/

summer super za rolanje ja se ne usudim nakon jednog pada prije 15ak god.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Mislim da sam jedini smotanko koji nikad nije naučio rolati. Jednom, kao mala, pala i više nikad.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Joj, ja svaki put tulim na tim predstavama.
    Danas odmaram, konacno se uhvatila vrta i posadila cvijece. Sutra je u planu jutarnje trcanje, nisam dugo.
    Djecak mi je ostao kod mojih jos prosli vikend i jucer mi javljaju da je dobio kozice! Grozno mi je sto nisam s njim a opet super je ispalo jer ne znam kako bih sad na duze bolovanje...Ginger, prvo sam se tebe sjetila i cijele kalvarije, drago mi je da se polako vracas na stare staze!

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hvala, cure, mislim da necemo ici. Picimo na more nakon skole.

9km otrcanih, a prije toga snaga: zgibovi i cucnjevi sa sandbagom. Sad hodam do doma da se malo ohladim, a onda me ceka sudje. :rolleyes:

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Opa zhang, dobra si.
    Ja sprintevi 8x400, u prosjeku 4.40, umrla, ovo je gore od trcanja 10km i to solidnim pejsom.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Bravo zhang i ti rasturas kilometre a kao koljeno zna bolit.vidim da ti jako dobro ide.to se pripremas za nocnu? Izvrsno.

je Dijana sprintevi su zahtjevan trening al koristan.bravo i za tebe.

a moj sincic je danas lijepo pokazao znanje engleskog tati seki i bakama publika za pozelit.
    a necete vjetovat kcerki su danas javili da se zavrsna odgadja za 2 tjedna

a ja sam imala turbo vjezbalacki dan javim se iz sobe jer sad jedem fina pileca prsa sa zara marinirana u limunu s brdom svjezeg povrca mljaaaac
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 16.05.2016. at 20:25

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Samo da javim da trčim(o) i dalje...

http://www.slobodnadalmacija.hr/dalm...gid=null&pid=4

Molim obratiti pažnju na sliku broj 4 (ne i moj stil).

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kris, od srca čestitam!

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Dobar tek lili, zavidim na povrcu, pileca prsa jedem bar dvaput tjedno, heh. Eto vidis, zavrsna ce te cekat, super.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da sam jedini smotanko koji nikad nije naučio rolati. Jednom, kao mala, pala i više nikad.
    Jok
    Ja u subotu kupila svoje prve role
    Moje cure ce me uciti, lol
    A zimus sam dobila prve klizaljke
    I tak

rekoh i ne porekoh - bunny slope 2, bez absa + 2x20 cucnjeva

ivana, nadam se da ce brzo proci

Lili, drago mi zbog tebe da je odgodjeno
    nasi su imali pravi mjuzikl, u hnk, ma vrhunski
    i jos jednom za ostalu publiku, sve rasprodano

bravo za ostale

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Dakle drage moje
    ja odradila zadani trening 20 min pace 5:15 +10x100m+atletske vjezbice (ukupno 5km)

al ono fali mi ko da nisam nista (naviknuta na duze zimske treninge koji su bili zahtjevniji) a ja nabrijana. Pa.onda vjezbala na onim spravama u parku al ni to nije bilo to.inace je padala neka ljetna kisica.

i tako ja odlucim jos malo supermana u sobi pa na bazen.karta bezobrazno skupa al sad nema natrag a i nude fitness bazen saune svasta.

rekoh ajd da vidim i to cudo kad ono ludilo. Nisam nikad bila na takvom mjestu.neato bas posebno lijepo.
    da skratim odradilq sam trening 40 min u teretani na spravama sve sam ih prosla uz trenera i najvaznije mi da nisam ista morala brojat jer sprave racu naju.

nakon toga sam otplivala 20 x duzi nu bazena od 25 m zna i nekih pola kilometra bez stajanja

pa jacuzzi nekakva bodanja po kamenju kroz toplu pa hladnu vodu (za moje v ene) nekakvi zido i zarecem kame ju koje mijen ja boje u relax kutku.

uglavnom usla prije 17h izasla u 19h

zakljucak: mislim da nisam bas najnormalnija
    al.tih 25 min trcanja+40 min teretane+23min pli anja su mi bili danas bas moja mjera.sad osjecam da sam nesto odvjezbala a i uzivala
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 16.05.2016. at 21:08

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Zidovi sa zarecim kamenjem koje mijenja boje...

Ginger draga hvala i ja sam jako sretna zbov kcerkice.i odli no kako se rqcas na utabane staze. Bravo.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 16.05.2016. at 21:11

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Izludit ce me ovaj mob.
    Odlicno kako se vracas na...

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

maruška, zgodnice!
    dobili smo obavijest za tu trku ali nije stala u ovaj vikend nikako :/ jesu trke na Marjanu završile ili ima još jedna u ovu subotu?

prijavljujem jako lijepo popodne s mojom malom djevojčicom, napravljen pesto od boba za sutra, odrađen summer shred #1 i popeglanu robu

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Lili, vauuuu zavidim ti bravo za sincica i jako mi je drago sto ces ipak vidjeti priredbu u skoli.

Maruska, bravo za trcanje!

Ja sam popodne bila vjeverica na speedu
    Satrao me speed 3.0, ali svidja mi se.
    Vjezbati cu gammu hybrid. Kombinacija alfe, bete i game.
    Posudila sam girju od 16 kg da probam malo s njom vjezbati, ako mi bude ok, to je slijedeca investicija.

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Ja sinoc samo " can you hiit like a girl". To su mi jedni od drazih hiitica, nisu teski a traju dovoljno da se oznojis. Jos pogotovo nakon vikenda restanja i klopanja.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

maruska zgodni ste

lili svaka cast

ginger super za role! ni ja ih nikad nisam bas naucila vozit...

zhang svaka cast da nakon 9 km jos mozes vjezbat

ivana s, nadam se da ce kozice sta bezbolnije proc ~~~~~~~

jucer opet rest. imala sam u planu vjezbat, cak sam i pocela ali nesto me bolilo na livoj strani a i nekako sam bila sva bezvoljna pa sam ipak odustala.
    zato sam zaspala u 10 ipo i spavala ko top jutros do 6 ipo.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

maruška, potpisujem mb

lili, zavidim, baš bi i meni pasalo neko novo radno mjesto koje uključuje koje službeno putovanje
    na prethodnom poslu sam imala neka silna školovanja po par tjedana do mjesec i pol, e to bi mi sad bilo malo dugo sad s djecom ali
    ne bih imala ništa protiv putovanja od 3-4-7 dana

ja po svoje role još nisam otišla
    jadne čame vjerojatno u podrumu a mene mm zeza da se ja bojim podruma, smiješno ali nije mi uopće ugodno u podrumu zgrade, sve prazne šupice,
    tako da mi nije baš svejedno ići sama tamo

ja sam sad 3 dana vježbala pilates s ovom tetom, 3 workouta po 20-ak minuta za "početnike", aha, tako je lagano da sam dobila muskulfiber i to u rukama i to od početnog pilatesa

https://rutube.ru/video/d875ea0971a2...r&pl_id=814566

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

maruska

lili, wow, zvuci divno

ja se razbolila
    osjetila sam vec za vikend nos i glavu, jucer me peklo grlo, nos mi curi, a danas sam sva nikakva, jedva sam se dovukla do posla i vec mislim kako cu ranije doma
    srecom nemam danas nekih vaznih sastanaka, uvukla sam se u ured sa smoothijem, kavom i imam caj, limun, pastile i med u pripremi
    sinoc sam svejedno odradila rip't circuit, nema puno skakanja pa sam mislila da ce mi dobro doci
    i peglala uz seriju
    kako se sad osjecam, danas mi slijedi samo lezanje

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Hvala, hvala...

U nedjelju smo svi trčali. Ostala sam totalno iznenađena. Prvo, nisam mislila da će itko od ostatka moje ekipe (čitaj: familije) istrčati 2,5km a drugo - da će biti tako brzi.
    L. je istrčao za manje od 13min, A. ispod 14min. MM je istrčao.

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    dobili smo obavijest za tu trku ali nije stala u ovaj vikend nikako :/ jesu trke na Marjanu završile ili ima još jedna u ovu subotu?
    U subotu (21.5.) je zadnja trka lige.
    A onda tjedan iza (28.5.) proglašenje pobjednika, podjela odličja (svi sudionici dobiju nešto) i trka roditelj+dijete. Ne znam kako je točno zamišljena ova zadnja trka. Mislim da bi moglo biti zabavno.

A evo malo aktivnosti i za nedjelju: https://www.facebook.com/zdravljejemojdir

Od svojih "uspjeha" imam za prijaviti prvu peticu ispod 30 min. Obzirom koliko malo trčim, ne znam kad će se ponoviti.
    Čitam redovno što pišete pa mi bude još veća muka koliko zabušavam... Nikako se prisilit ozbiljnije se uhvatit posla.

tang, summer, kako ide s upisom u školu?
    A. odradila sistematski (bilo koma...), danas je testiranje u školi.
    Čini se da me čeka još jedna turboaktivka....

summer ~~~~~~
    Posljednje uređivanje od Maruška : 17.05.2016. at 09:15

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

joj, super, reći ću mužu za trku roditelj+dijete, mislim da će njih dva baš rado to otrčat, s tim da naravno, dijete će sigurno biti puuuno brže od roditelja
    inače, prepoznala sam na slikama iz slobodne još jednu dragu forumašicu, ili bivšu forumašicu, nisam je sto godina vidila

mi smo odradili sistematski i tu nam je bilo super, ja sam se trudila samo stat sa strane i ne petljat puno. 23.5. je testiranje u školi.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

vibre za summer da brzo prođe prehlada, i za dječaka od ivane s da koze odmekeću svoje bez ikakvih komplikacija

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

mi smo odradili sistematski i tu nam je bilo super, ja sam se trudila samo stat sa strane i ne petljat puno.
    Kod naše doktorice je stolica bila užarena, ima bit. A. nije sekunde sila, bila na miru. A dio s "testiranjem" je skoro u potpunosti izbojkotirala (ne da nije tila radit, već se glupirala).

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

moja je odradila oboje prosli tjedan
    pravila se vazna i na jednom i na drugom i bilo joj je bas zabavno
    rekli su da je stvarno spremna, svasta zna, da moze po znanju i zrelosti u drugi razred
    a kad sa starijim bratom svasta uci
    jedino moramo u logopeda, ima mali predgriz pa suska ali da vidimo moze li se sto jos popraviti vjezbicama prije no dobije aparatic

ja sam na slikama nasla troje kolega s posla
    inace, u mom odjelu je 18 ljudi, od toga su tri trkacice (sebe ne brojim) koje idu u skolu trcanja i sve trke u regiji

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    inace, u mom odjelu je 18 ljudi, od toga su tri trkacice (sebe ne brojim) koje idu u skolu trcanja i sve trke u regiji
    wow,koji aktivno kolektiv! najbolje što ja imam je kolegica koja je lani radila Body revolution
    a nedavno sam kolegi pokazala Zuzku, komentar je bio "wow, super izgleda, skoro ko Renata Sopek!"

maruška, je li i inače tako reagira ili joj je bio takav dan?

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

tang, umirem na usporedbu zuzke i renate

summer, drži nam se i odmori malo, zaslužila si

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

a nedavno sam kolegi pokazala Zuzku, komentar je bio "wow, super izgleda, skoro ko Renata Sopek!"

Maruška, super ste!!!
    summer, vibram da je samo nešto malo u prolazu! Super ja taj tvoj tkački kolektiv. Ja sam u širom kolektivu ulovila jednu ozbiljnu trkačicu pa sam sva hepi radi toga.

Sinoć sam sat vremena nagovarala malca preko telefona da popije sirup i dopusti mazanje, jadničak, baš ih puno ima, čak i po stopalima pa ga dida prenaša po kući, na wc i sl.

Bravo za sve pametne glavice i odrađene upise u školu!

jutros, 6 km, nisam imala vremena za 8 kako je ON planirao

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja sam se jutros napokon sjetila napravit smoothie za na posao!
    i sad gledam šta smo o njima pisali jer tražim ideje, i nađem zhangin opis, kako slijedi:

Frape je uvijek isti jer ga samuraji vole tako: svjezi sir cca 100g, jogurt cca 1,5-2dl, 3-4 banane, dobra zlica meda, mlijeka koliko stane u posudu od lite i pol.

Od te kolicine cca 1dl odlijem u posudicu, umijesam zobene/rizine pahuljice i naribam malo cokolade.
    Jako fino pasu jagode ili maline ili opcenito bilo koje voce.

Dakle zhang, ti svaki dan popiješ litru i pol frapea u kojem se nalaze 3-4 banane?
    a ja se pitam zašto sam ja već gladna kod mene je bilo niti 4dcl, mislim da nema niti jedna cijela banana

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ja sam zaključila da Zhang to sprema za cijelu obitelj 1,5 L
    I upravo sam ga dokrajčila, oko 4 dcl.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ivana s da, to ima smisla

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

i ja mislim da je zhang mislila na cilu obitelj

summer odmori malo

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

i ja sam svoj dokrajcila, banana+1/2 avokado+bajami+mlijeko+ pola mjerice whey

tang, imas hrpetinu recepata na netu, i to ne moras bas po sastojcima, nego po vrstama

liquid + greens + fruit + protein (optional) + extras (chia, maca, spirulina, zacini, ...)

ja u principu uvijek stavljam bananu, a od ostalog sta imam, a uvijek imam bar bajame i smrznutih jagoda/visanja/borovnica u frizeru

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

maruška, je li i inače tako reagira ili joj je bio takav dan?
    Ona je i inače jaaaako živo dijete. Ali u principu dosta dobro reagira na autoritete. Sve dok joj ne bude dosadno.
    Mislim da je ovdje bio problem što je došla s veeelikim očekivanjima i velikom ambicijom da se pokaže (a testiranje je bilo ... banalno i nije joj dalo dovoljno prostora; valjda).
    Rekla je doktorica da bi joj u školi moglo biti dosadno i da bi u kombinaciji s "nemirom koji ima u sebi" to mogao biti problem - njoj, školi i nama doma.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku

Sinoć sam sat vremena nagovarala malca preko telefona da popije sirup i dopusti mazanje, jadničak, baš ih puno ima, čak i po stopalima pa ga dida prenaša po kući, na wc i sl.
    Ana ih je imala s dvije godine. Toliko se opirala mazanju, da smo zaključili da je manja šteta ako ju uopće ne mažemo. Pa nismo.
    Bila sam pripremila onu neku kremu za ublažavanje ožiljaka ali na kraju nam ni to nije trebalo.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ako nekog zanima, baby-avokado je do čet na akciji u billi, i odličan je! Najukusniji smoothie u životu sam napravila neki dan s avokadom, bananom i par jagoda+protein od vanilije, bademovo mlijeko, zobene, chia i lanene.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Nabrzinu sam vas pročitala, nemam kad tipkat.

Maruška, uvijek se obradujem kad pročitam da si se ovdje javila !

Ivana s nadam se da će koze proći bezbolno, kako za njega tako i za vas .

Summer vibram da te to što prije pusti.

Lili umorila sam se samo dok sam pročitala šta si sve obavila .

Prijavljujem triometrics. Radim ga treći put i nema poboljšanja, noge mi otkažu zadnjih 5 minuta. A koliko je čučnjeva strp'o u pola sata .

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

meni se merkur odretrogradio, malena je upisana u jaslice

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

fala boze na odretrogradnji cestitike svima.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

tange, jeeeej

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    fala boze na odretrogradnji cestitike svima.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Uspjela sam napraviti smudi (tako ga je neku vecer zvala zena na rtl direktu) da mi nije fin.
    Stavila sam konopljin prah.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

haha cubana, otkad je dijana rekla ovdje na temi smutkač, ja ga samo tako zovem
    a gore summer spominje macu, to bih rekla da je siguran put do odvratnog smutkača

nego na nekoj bebećoj temi mi kaae dovodi u pitanje iskoristivost i fantastičnost chia sjemenki, a baš sam ih jutros konzumirala

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Vidjela sam to za chia sjemenke, odmah sam odbacila tu tvrdnju
    Neću napisati zašto

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja nisan vidila, aj napisite ukratko

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ukratko, džaba je jedemo, izađe kakva je ušla pa se ništa ne iskoristi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •