Stranica 124 od 275 PrviPrvi ... 2474114122123124125126134174224 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 6,151 do 6,200 od 13742

Tema: Vjezbacice -2016 :)

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ajd kad ste opalile s tracevima da se nadovezem.
    meni uz to sjajilo na usnama u oci upada ona neka njena cudna mimika s ustima i tako buljim sta to ona izvodi

Cek sta ste sve pitale:
    Willow da naravmo da trce i djeca starija od 6 god i bravo za otrcano. Vidimo se na Bundeku 12.6.

Dijana,
    u planu treninga je 12 min zagrijavanje + 7 x 400 m na 4:15 + 8 min rastrcavanje.
    Fakat nisam sigurna hocu li moc drzat taj tempo na 400m. 100-200m su moje dionice ove duze hmmm...we ll see.uvijek mi je intervale najlakse trcat s grupom.

Sad zaboravih sta ste jos pisali..idem vidjet.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ina niz...

summer super da grlo popusta i bas si me nasmijala s onim perky , predobra si.

Ginger bravo za snalazenje i hebanje

Cure
    jucer sam bila na mjerenju sastava tijela na nekom high tech cudu u onom wellnessu svasta nesto mi je pricala na eng, a ono sto sam zapamtila je da mi je postotak body fat 19% :shock: i da imam super mass and density (sta god ta density je) of muscles pa sam happy
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 18.05.2016. at 15:50

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Bravo za sve odvjezbano!

Ja crkavam, extreme circuit s utezima od 5 kg. Ali sve sam odradila

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

u planu treninga je 12 min zagrijavanje + 7 x 400 m na 4:15 + 8 min rastrcavanje.

Fakat nisam sigurna hocu li moc drzat taj tempo na 400m. 100-200m su moje dionice ove duze hmmm...we ll see.uvijek mi je intervale najlakse trcat s grupom.
    Moći ćeš, kad sam ja, isto solo, mogla napraviti 1x400 na 4:26, ostale između 4:30 i 4:40. (8x400 sam trčala). Ali sigurno da grupa povuče..vjerojatno se manje krepa u društvu..još samo morala skoro preskakat preko trkača iz školica, bježat na travu..ima ih čudo jedno..

Pa ne znam šta se ti čudiš za body fat..trčiš hebene kilometraže, paziš što jedeš i evo.. Super..

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Prijavljujem nevježbalački savršeni dan
    Na kavi s dragim vježbačicama <3
    Puna sam neke dobre energije i sva sam ispunjena,kao da sam odradila odlican trening pa me sora hormon sreće

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Flopi bas mj je drago

Ja naravno nisam stigla, budem sutra.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Prijavljujem yogu i šetanju s malom.
    Yoga mi sinoć i nije bila tako mrska, možda je do lijepog vremena

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Moći ćeš, kad sam ja, isto solo, mogla napraviti 1x400 na 4:26, ostale između 4:30 i 4:40. (8x400 sam trčala). Ali sigurno da grupa povuče..vjerojatno se manje krepa u društvu..još samo morala skoro preskakat preko trkača iz školica, bježat na travu..ima ih čudo jedno.

Pa ne znam šta se ti čudiš za body fat..trčiš hebene kilometraže, paziš što jedeš i evo.. Super..
    A sta ja znam mislila sam da sam negdje oko 21-22% pa me iznenadilo (pozitivno) to neko high tech cudo sto mjeri sve zivo i nezivo u tijelu

Ja ne znam jesi li ti svjesna da si jako brza. Bas si potencijal, ovo me podsjeca kako smo se vikki i ja pratile proslo proljece kad sam pocinjala.samo tako nastavi.

.....

Sad zaboravih sta ste jos pisali..idem vidjet.[/QUOTE]

Odradila sam ga jucer al sama sebi otezam.
    zagrijavala se 15 min umjesto 12min (radi nekih uzbrdica da ne krenem tamo s dionicama), otrcala 8 umjesto 7 dionica na 400m (ne brojim dobro al garmin broji), prosjecan pejs 4:17 sto mi je ok pogotovo bez grupe.

a onda 3satni shopping s frendicom i picence.
    P A L A sam s nogu i zavalila se u krevet u 23h polumrtva al zadovoljna i treningom i shoppingom

Flopice
    fenomenalno za druzenje.potpuno kuzim taj osjecaj.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 19.05.2016. at 08:56

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Za ne vjerovat trening je bio tocnih 7km kad sve zbrojim al nakon tih 7km lice mi je bilo crveno ko rak znoj se samo cijedio kad sam dosla u sobu a i pigmentacijake mrlje po celu se pojavile (zaboravila stavit kremu a jako sunce).

J-la samo ti nastavi s tom yogom kad ti dobro cini.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Isuse lili, još si imala snage za šoping od 3 sata..meni nemoguća misija. Ja kroz dućane samo protrčim (na žalost moje kćeri koja kaže da sve normalne mame vole šoping..samo njena ne). Istina je da jednostavno više nemam živaca za to, postane mi čak fizički muka u dućanima..

Hvala ti na lijepim riječima, ali daleko sam ja od tvoje volje..

Jučer 12.02 km, 6:05 (sat i 13 minuta), skureno navodno čak 945 kcal (u šta ipak sumnjam da je baš toliko).

Nisam baš zadovoljna pejsom, navikla sam sama sebe na pejsove ispod 6, ali ipak nisam još ni trčala ovoliku kilometražu.

Još je vrijeme bilo baš nekakvo teško, ljepljivo i sparno.

--

Nego, htjedoh pitat vas curke vježbačice, je li ima tko s hipotireozom? Test krvi mi pokazao da to imam,(duplo više od max ref. vrijednosti) a ja ne znam kako bi se s tim trebala osjećati? Mislim ok sam, ne znam kakva bi promjena trebala biti kad počnem uzimati te hormone?
    Posljednje uređivanje od Dijana : 19.05.2016. at 09:10

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Dijana, imam ja hipotireozu, doduse i na terapiji sam, ali nisam nikad imala neke izrazene simptome
    Ne bi ni znala za stitnjacu da me nije ginica slala pregledati nakon 2. spontanog

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pa da, tko zna koliko dugo i ja to već vučem, ja sam zapravo išla vadit krv zbog željeza, jer sam se dugo patila s anemijom, pa onda usput i tsh, i evo..

A jel osjećaš neku razliku otkad uzimaš hormone?

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Cure, maca u kapsulama je spas!
    jednom sam se zeznula i kupila je u prahu u bio i bio.
    uzas živi!
    ne može niti u smoothi, niti u nesto drugu, a ja ne mogu kao Dijana s vodom, jer mi doslovce pozli, koliko je ukus gadan.
    i tako sam pila kapsule, ali bilo mi je svejedno žao baciti ovu u prahu...
    no prije par mjeseci probala sam u onom novom bio & bio njihov smuti sa macom, te ostala vrlo ugodno iznenađena.
    Ukus vise nego ok. Pitala za recept, evo ga:
    zobeno mlijeko (ja stavim i bademovo, ili neku mješavinu rižino- bademovo, odnosno ono koje se nađe u kući), bananu, žlicu mace i to je tajna: veliku žlicu (za nas troje) kokosovog ulja!
    ono odlično prekrije okus mace.

ja to naravno sve malo prilagodim, pa dodam i neko voće koje imam- jagode, borovnice, krušku...
    cimt ili kurkumu, nekad prah vanilije, nekad malo listova špinata.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

I mene zanima ovo za hipotireozu.
    Rahela, koliko sam skontala ti si sve tri trudnoće bila u hipu i na terapiji?

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

počela sam metashred

danas je na rasporedu bilo ovo:
    https://rutube.ru/video/169639b6f7cf...r&pl_id=814566

sladak je mali, puno priča i puno viče
    trening odličan, kreće lagano pa varijacije istih vježbi na sve teže i teže, ovo je bila kombinacija raznih čučnjeva s utezima i plankova
    ima modifikacije, baš sam ponosna jer sam uglavnom vježbala najteže verzije (doduše s relativno laganim utegom)

u svakom slučaju, totalno sam se uznojila od pola sata

summer, možda bi to bilo tebi dobro - metabolički trening

lili, mogla si mene pitati za bf pa bi ti ja rekla da si 19%
    meni većina tu od kojih sam vidjela slike odokativno izgleda debelo ispod 25%, prije oko 20

ja bi sebe onako optimistično ošacala na 22-24%

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ne kuzim ja razliku kad nisam bila na terapiji i sada

Ne, na terapiji sam od zadnje trudnoce.
    Prije ove zadnje trudnoce sam imala spontani u 14. tjednu, a tsh mi je bio na gornjoj granici, pa ginica nije mislila da trebam terapiju. Zato, cim sam zadnji put ostala trudna me poslala endokrincu, a on dao terapiju

Ne znam, ja mislim da je meni stitnjaca prolupala zbog tih svih trudnoca i spontanih, a ne da je stitnjaca bila uzrokom spontanih
    Al, vrag ce ga znat.
    Sad je tak kak je, uzimam terapiju i ne mislim biti trudna vise. Ikad.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Hvala rahela.

seni, jedina mana mace u kapsulama je cijena, čini mi se da je razlika skoro duplo.

Hvala ti na receptu, usudit ću se valjda jednog dana, mene je bilo strah tu gadost ubaciti u bilo šta, da ne bi onda sat vremena morala pijuckat odvratni glatkač. Mislim da bi ga bacila.

Iako ja to moram popit brzo, jer ako se nećkam, poleti mi želudac u grlo (a ne bi da krila dobijem od te mace)..

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Nemam hipotireozu ali se pripremam da ću je imati. Negdje sam čitala da su karcinomi štitne nasljedni i da potomcima odstranjuju štitnu u slučaju da se nešto nađe na njoj. Kod mene su ispunjena oba uslova, karcinom štitne u porodici i izraslina na mojoj.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

J-la, jel izraslina na oba reznja ili samo na jednom i kakvi su ti sad hormoni?

Da te utjesim, ja nemam pola stitnjace, ovaj drugi rezanj radi za oba i hormoni su i dalje ok, ne trebam terapiju.

Ja sam uvjerena da je to zato sto vjezbam

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Izraslina je na lijevom režnju, stagnira dvije godine. Na desnom imam tri manja. Dr. nije žurila sa scintigrafijom, jer to sve miruje, ali joj se ne sviđa što taj jedan solira. Hormoni su ok, nisam imala problema do sada. Ali vjerujem da će predložit odstranjenje cijele radi karcinoma štitne kojeg mama ima.

Podsvjesno, i sama smatram da su hormoni ok jer vježbam, trudim se zdravo jesti (koliko mogu je l ) i stalno sam u nekom pokretu.

Prokletstvo mi je što sam završila srednju medicinsku, pa ono ko nešto znaš, a zapravo pojma nemaš, pa onda umisliš najgori scenarij

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

j-la, hug, nadam se najboljem.

Ja sad otkrivam masu simptoma koje imam a za koje sam mislila da su tu iz neke više sile, e pa nisu..anemija, menoragija, pospanost, izrazita hipotermija, bradikardija, sve je to izgleda od štitne..

Mislim, kolegica u susjednoj sobi je u kratkim rukavima, ja imam prsluk, grijem (i još ponekad upalim kalorifer).

Ne mene vježbanje izgleda ne djeluje..ili bi možda bilo još gore da ne vježbam, tko zna.
    Posljednje uređivanje od Dijana : 19.05.2016. at 12:10

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Hvala Dijana

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Prijavljujem povratnicki trening. Opskrbili smo se tatami strunjacom, pilates loptom i ruckama. 30min bez pauze svakakvih vjezbi uz plankove. Plank na lopti mi je posebno zanimljiv

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

nedavno sam bila na godišnjici mature, mislim da smo pobrojali da 8 ili 9 cura iz razreda ima problema sa štitnjačom

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Kaže mm da dok nije upoznao moju porodicu nije imao pojma da štitna i postoji . Tata, mama, tetka, baka i ja .

Kris super za povratnički trening !

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    Kaže mm da dok nije upoznao moju porodicu nije imao pojma da štitna i postoji . Tata, mama, tetka, baka i ja .
    danas sigurno ni na leptire ne gleda na isti način ko prije

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

tako sam i ja hrpu simptoma pripisivala umoru i stresu, a ispalo je da sam jako anemicna
    meni su hormoni dosad uvijek bili ok, a ni u obitelji linijski nemam problema

dakle, stavih i donji aparatic
    osjecam se kao da mi netko snazno stisce vilicu, ali ne boli, vise ta napetost, pritisak, pa sam zadovoljna
    izludjuje me zagriz, jer da mi aparatic uopce stane, stavila mi je dvije velike plombe na donje petice tako da mi se zubi nigdje ne dodiruju vec tu (!)
    zvakanje ce postati umjetnost
    jucer i danas sam na smoothijima i juhicama
    jedna bravica se odmah odlijepila pa sam jutros isla opet :dvaput_je_dvaput:

sve to me nije omelo da sinoc odradim dynamic core
    veceras vjevericasti speed

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Bravo summer, ne daj da te zli zubari ometaju

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

summer svaka cast! meni bi to bila sigurno izlika da preskocim jednu vecer

danas cu nadam se napravit onaj 12min od nekidan a ako stignem i ovaj danasnji sta je po rasporedu.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

zli bankari i zli zubari, mwahahahhahaha :smijeh_zlikovca:

(salim se, ja nisam bankarusa, ja sam inzinjerka )

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

summer, barem možeš jest sladoled

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo i mene povratnice trčanju. Zadnja 2 i pol tj. ne trčim jer me ulovila upala sinusa, pa suhi kašalj koji nikak da stane, a čim krenem na hladni zrak ili fizičku aktivnost ulovi me kašalj do gušenja i povraćanja.
    Zaboravih mob na placu. Pakirala sam povrće u ruksak na stolu do žene od koje kupih. Čim sam stigla na posao, skužih - nema ga. Javila mi se i rekla da ga čuva. Htjela sam joj dati novce, al neće ni čuti. Na kraju je uzela samo za kavu. Ima dobrih i poštenih ljudi!
    No, ja odtrčala cca km za 5 min. Na povratku sam mjerila - avg pace mi bio 5:34. Najbitnije je da nakon 2,5 pretrčana km nisam ni jednom kašljucnula pa je sutra buđenje u 5:45 i trčanje. Treba trenirati do ka cenera, on mi je cilj!
    Pilates radim svake prestupne kad su krenule aktivnosti na kraju školske god - roditeljski, radionice... Nikak do slobodnog popodneva...

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja cu danas rest...bole me prepone i donji trbusni
    al nije to razlog, nego malena nije tak dobro ko jucer
    i bila sam budna cijelu noc
    mm je naravno na putu...

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ginger
    Vibre malenoj, a i tebi da izdržiš!

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Bravo, nera!
    A gdje nestade tigrić?

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ma zar chiu ne treba samo ostavit u tekućini da nabubri,kakvo mljevenje?
    ja jučer radila puding od čokolade i chie,mala nije htjela jest,grrrr....a hoće kad joj ih stavim u jogurt,mislim stvarno...
    ha ha ha,eno mi u špajzi kilo tog maca praha,još nisam načela jer ne bi smjela kad dojim,MM nam kupio ko' fol za zdravlje i energiju,vidim sad da je to radi mog nepostojećeg libida,LOL....dakle bljak je,a već sam mislila maloj ubacit u doručak...

meni su kod Sopekice iritantne čeono-obrvne egzibicije dok govori,moj fokus ide u tom smjeru,LOL...

inače,nastavila sam po Zuski,odradila 2 dulja za abs, jučer i danas zcut strenght...jutros 2gi dio,ima bi da asm shebala vrat na santana push ups,već me sad boli kad okrećem glavu,što će bit do večeras....inače,i dalje me ona toliko umori tim duljim žešćim treninzima da jedva dođem do daha i tresu mi se noge (pa mislim da sam u tih 15min bolje/učinkovitije odradila nego ja u 20min -25min) ali sa svojim polaganim treningom si sutradan izazovem veće upale..pa ti sad budi pametan...

summer,plombe ili spacere?meni su bili toliko zbijeni zubi da nisu mogli uopće montirat aparatić dok nisam nosila spacere između kutnjaka...eeee što je to bilo bolno i iritantno...inače,meni se caklina ful oštetila nakon aparatića,to ljepljene bravica po zubima je ostavilo traga.... sada hodočastim min 2x godišnje u zubara i skoro uvijek ima nešto za popravit...

za štitnjaču, znam žensku koja je bila za operaciju i popravila si je dramatično stanje promjenom prehrane :http://www.034portal.hr/clanak.php?id=20910

neki sam dan odvela malu u parkić,sjela na klupu,nju gledam kako se ljulja i dobila nogometnu loptu svom snagom u lice (par metara dalje mini igralište,mularija se zaigrala),izbilo mi sunčane naočale 2m od mene, ja se uhvatila rukama za lice (nisam znala što me snašlo) i krenula krv po podu curit...mislila sam da su mi slomili nos,na kraju "samo" pukao biće kapilar (naočale su mi se nabile na nos), imala podljev 2dn i sad me još boli nos na dodir...pegula šta ćeš...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 19.05.2016. at 16:38

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cure, sve redom ste super!

Ove dane nemam bas vremena sve komentirati.
    Prijavljujem pyramid. It's ok.
    Ne znam jesam li ja ojacala ali osim speed 3.0 niti jedan workout me ne izmuci. Sutra je na redu duplic, tbc i speed.
    Pakao na kraju tjedna

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

https://www.girlsgonestrong.com/blog...-for-fat-loss/
    zanimljiv clanak
    meni se cini da je od mojih treninga chalene extreme najblize bila ovom rasporedu

joj, skulirana :hug:

ovo je ortodontica nazvala plombom (for dummies, vjj) - ustvari je extra materijal na peticama (na gornjoj plohi zuba, ne usudjem se koristiti kakav strucni naziv ) koji onemogucava drugi kontakt vilica, jer je najvisa tocka, u tom smislu
    osjecaj je kao kad ti napravi novu plombu pa je ostane viska, kad testira s onom plavom trakicom, pa tako obostrano i na trecu potenciju, a okolo je propuh

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    !
    j-la tebe da nema trebalo bi te izmislit

[QUOTE=Nera;2883833]
    No, ja odtrčala cca km za 5 min. Na povratku sam mjerila - avg pace mi bio 5:34. Najbitnije je da nakon 2,5 pretrčana km nisam ni jednom kašljucnula pa je sutra buđenje u 5:45 i trčanje. Treba trenirati do ka cenera, on mi je cilj!
    [QUOTE]

Nera

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    meni su kod Sopekice iritantne čeono-obrvne egzibicije dok govori,moj fokus ide u tom smjeru,LOL...

.
    o ovome sam I ja pricala al ti si se bolje izrazila neobican joj body language :/
    zao mi je zbog nosa.

sad idem otusirat se I lec I citat ovaj link od summer.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 19.05.2016. at 17:30

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Cure,

ja vas bas volim, iako neke ni ne poznajem osobno, ono bas ste mi jakoooo drage i cesto mi jako uljepsate dan

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Lili

Skulirana, zao mi je zbog nosa ali mi je jako drago da uspijevas vjezbati

Summer, odlican clanak si nasla.
    Brzo ces se i na donji aparatic naviknuti.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Skulirana ajme :hug:
    Dobro si prosla kad je samo kapilaric puka

Nera bravo!

Ginger nadam se da ce mala prizdravit brzo ~~~~~~~~

Sani bravo, pyramid mi je bas dobar wo!

Ja legla malo popodne al nema sanse da zaspem. A maza vec najavio utakmicu u sub ujutro, a u ned imamo krstenje. Nema spavanja ovaj vikend
    Sad idem procitat clanak od summer.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

skulirana, dobro si prošla
    koliki je sad bebač, vrijeme leti?

summer, zanimljivo, ima na tom blogu i članak o tome kako nije dobro premalo jesti

ja bi za te sve fat loss sisteme zaključila da su najvažniji dosljednost u vježbanju i izgradnja mišića, pa kako god do njih došli,
    evo npr. teško je naći neku koja vježba pilates ili callanetics a da ima viška kila... sve imaju fino izražene mišiće,
    i to vjerojatno bez puno cardia i utega, ali mišiće su izgradile, samo na drugi način...

mišići su ključ

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    https://www.girlsgonestrong.com/blog...-for-fat-loss/
    zanimljiv clanak
    meni se cini da je od mojih treninga chalene extreme najblize bila ovom rasporedu
    Mislim da Toni ovo jako dobro slaze.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Jbg, ja sam u ovih zadnjih cca 2 mjeseca natukla 2 kg. Vjezbanjem i trčanjem? Vjerojatno ne nego losom prehranom. Moram se poceti kontrolirati.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    skulirana, dobro si prošla
    koliki je sad bebač, vrijeme leti?

summer, zanimljivo, ima na tom blogu i članak o tome kako nije dobro premalo jesti
    A kaj vam ja govorim

Ovo su kljucne tocke:
    - unos proteina; dovoljan ukupni dnevni kalorijski unos (minimalno nivo odrzavanja minus 200-300kcal, i to mora biti neto - unos minus potrosnja)
    - trening s utezima
    - rest
    - cardio 2x tjedno max

Skulirana, ajme za nos.
    A upala misica kod sporijih treninga nije nelogicna, kad ides na brzinu, puno vise koristis momentum. Kad ide sporo, vise ide na misice.
    Zato meni zuzka nije izbor broj 1.
    Iako mi je draga.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Jbg, ja sam u ovih zadnjih cca 2 mjeseca natukla 2 kg. Vjezbanjem i trčanjem? Vjerojatno ne nego losom prehranom. Moram se poceti kontrolirati.
    Ja se sad par dana intenzivnije spremam za utrku na 10km, jucer sam otrcala, 8,3km, prekprekjucer 9km.
    Ne da jedem, nego lomim sve pred sobom.
    Brijem da cu imati 5kg vise nakon sto prodje trka.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Tang, napravila sam onaj 12 min od nekidan i ovaj po rasporedu od danas ajme!!
    Ubili me ab splitersi i cijeli ovaj danasnji, bila sam mokra skroz!!

Zhang kad je utrka?
    Ja nisam gladnija od trcanja al vjv jer trcim navecer.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

25.5.
    Ma trcim i ja navecer, budem gladna sutradan.
    I jos mi se poklopilo sa pms-om. Mozda i bolje tako.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

je, zhang, i tony, samo kod chalene je mozda lakse uocit kad ona ima pet-sest videa tjedno, ponavljajucih, tocno po tom principu
    meni se uglavnom svidja ta girls gone strong stranica
    isticu vaznost kvalitetne prehrane, vjezbanja, zadovoljstva tijelom, osjecajem snage, a ne patnjom za nekim idealima

ja upravo odskakutala speed 2.0, iako sam bila na putu da odustanem
    ali od vjezbanja se super osjecam, i svaki, ali svaki put budem ponosna i zadovoljna sto sam odvjezbala
    i samo na to pomislim i uletim u tenisice i pocnem prije nego si dam vremena za izgovore
    girls gone strong takodjer kazu da je rutina i vaznija od motivacije, i mislim da se tu isto slazem
    tesko je stalno biti motiviran, dok rutinske stvari odradjujes jer su ti bas to, rutina, navika, i ne preispitujes ih previse
    uglavnom, tako ja rutinski odradih svoj trening

iako sam prilicno jadna i nadr*ana, pardon my french
    bole me citava usta, usne su mi izranjene, jezik isto, zubi stisnuti, zagriz me jos nervira, toliko da vecinu vremena samo drzim da se nista ni sa cim ne dira
    rucala sam riblju juhu i - sladoled, al ni to me nije bas utjesilo
    a sladoled od svega tjesi
    bit ce bolje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •