Ginger bravo za stav glavu gore i dalje po svome druge nema!
Sani tebi se posebno divim kako si se brzo sabrala, prilagodila vježbe i nastavila vježbat
Ja sam jučer bila na DM utrci, poklon paketi su im stvarno super, i dječj i ovi za odrasle al imam zamjerku što nama koji smo trčali najduže i najbrže (natjecateljska utrka) uopće nije ostalo paketa grr...pa sad moramo ići u najbliži DM po paket.
na Bundeku je bilo svega: nekakvih gratis čuda, tombola, poslije je bio Colonijin koncert, torta al ogromna je gužva i nije to baš tip utrke za mene, not my cup of tea.
Ja volim da mogu normalno trčat da me ne gurka netko s laktom, da imam dio staze na kojem mogu trčat a ne da nemam kamo proći osim po šljunku.
Kod mene se trčale sve 3 generacije:
kćerka djecju na 300m (ljuta zbog gužve nije mogla potrčat onako kako je planirala)
mama i sveki rekreacijsku na 2km (malo trčale malo brzo hodale, bile su odlične)
i ja natjecateljsku na 6 km.
Malo sam sporije trčala tih 6km (pejs 5:05) nego dan prije 10km (4:57) u Karlovcu, valjda su noge ipak bile umornije a bilo je i vruće al dobro 6km za 30 min to je čist ok rezultat.
sve u svemu super fora za obiteljski provod jer ima svega živoga i neživoga
Vidjela sam i Dijanu malo smo se uspjele podružit "s nogu" s obzirom na "otezavajuće" okolnosti (ja sam fotkala svoja 3 vala trkača, a Dijana hendlala svoju obitelj). Super su mi ove utrke jer imam priliku uvijek sresti neku od forumašica
Nera šta se ti ne javljaš s dojmovima, da ne pišeš priču o svom 1.ceneru![]()

na dokicu
sutra je novi dan

a onda mi bude baš toplo oko srca, fora da te netko tako doživljava
, a od sutra na GO jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii