Angie, welcome back!
Sani, utjesit cu je prvi put kad je vidim, samo joj spomeni da nije jedina
Spajka![]()
Angie, welcome back!
Sani, utjesit cu je prvi put kad je vidim, samo joj spomeni da nije jedina
Spajka![]()
Rahela, dogovoreno
Prijavljujem the warrior
Suza iz oka, znoj s nosa...predobro! Odusevljena sam s ovim workoutom. Trebala sam danas agility ali kako prosli tjedan nisam radila po rasporedu rekoh da probam ovo.
I nisam pogrijesila.
Dalje cu po tablici, ali zbog ovog je vrijedilo napraviti iznimku![]()
Odradila Tatin butt challenge day 2
Popodne cu jos girju
ja se danas častim...sad pod pauzom bila u polleo sportu, kupila novi whey i nove rukavice za vježbanje. jer od onog znoja girja bi mi uskoro mogla odletiti iz ruke. a sad uplatila i pretplatu na zuzku!! ima super programa za vježbanje po svukuda ali izgubim previše vremena guglajući i dok se odlučim ode mi pol vremena za vježbanje koje je ionako ograničeno. tako da mislim da za ovo ljetno vrijeme njezini workouti su odlični. pa koliko ide ide, kad mi dosadi prekinut ću i gotovo.
tang, jesi vidila ovaj novi summer sherd?jedva cekam da ga napravim sutra!
Posljednje uređivanje od malena beba : 12.07.2016. at 12:52
uletila tigric: jeeej, i ti si se preplatila!!
sani
odličan je P90x3 i meni je zapravo otkrio kako mi tijelu najviše odgovara takvo kombiniranje - utezi - cardio - pilates/joga
a ne samo guslanje po jedno te istom (čitaj callaneticsiako mi i on odlično odgovara)
![]()
tigrić, super, sad i ti možeš trat po summer shredovima, sigurna sam da će ti se svidit
mb, bacila sam pogled, ali pojma nemam kad ću ga radit, mislim da ćemo danas popodne na more i ostat tamo do mraka.
sviđa mi se ovo kako nema ponavljanja i ovaj novi princip s 3 dijela: lower, pa cardio, pa upper i abs, ustvari ne volim one workoute koji imaju 2-3 vježbe i milijun rundi
tigric, neka si se pocastila.![]()
Ja sam ostala bez wheya tako da cu morati do pollea ovih dana.
Willow, sve vise mi se svidja. Prvo sam sa sjetom gledala kako to nije Shaun jer sam ipak tri mjeseca vjezbala focus ali sad mi je taman sjelo![]()
A Tony mi je zabavan. Jest da puno prica, ali simpa mi je.
O la al ste se raspisale tko bi to pohvatao flopi super za utege, Angie welcome back super mi se čini pristup u tom tvom centru onako cjelovit, a koji program vježbaš?
bravo za sve odvježbano, otrčano planirano i vama na moru zavidim
tigrić super za whey i pretplatu, Sani bravo!
ja sam malo guglala trailove kad ajme naletim na onaj od MB Ultra trail Dalmatia zarekla sam se da ću ga jednom otrčat (onaj od 20 km Dugi Rat), pa to je ljepota samo takva, srce da iskoči.
Jajedva čekam od sutra zahlađenje jer mi herz ne bi izdržao sutrašnji fartlek![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 12.07.2016. at 14:47
Pozdrav cure. Eto mene ni vrit ni mimo opet. Dg.autoimuna bolest stitnjace(hashimoto) ali bez utjecaja na hormone. Znaci i bez terapije samo pratiti. Vravam se treninzima samo da vjestica dode, trebala je jucer, tak da opet nekaj ne smrdam
Bravo za treninge!
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Kris pa to je dobro ili?
Spajka
Lili, taj trail mi super izgleda![]()
Aaaaaa, zuzka pretplatnici pomagajte!!!! Radila sam summer shred #15.taj video je beprestano zastajkivao, pa ubrza, pa glas ne prati nju nego ide brze...poludila sam!!! Nije do interneta jer imam flat, i nista se tamo ne ucitava nego samo da prostite sere. Prvi wo nakon pretplate i razocaranje totalno. Recite mi da to inace nije slucaj!?!?
Ja sam ga odradila nekako (izuzev handstand push upsa) ali totalno dekoncentrirano i bas sam nezadovoljna.
Angie, super za povratak!!
I moj mali sasavo trci... lupa se nogama u guzu :D al bas volinl trcat i stalno bi se s nekim trkao... pod uvjetom da je taj neko sporiji od njega.
Ja danas odradila Denise Austine 1st & 2nd trimester toning. Od iduceg tjedna, kad opet budem nju radila, prelazim na 3rd trimester toning![]()
More eskiviram zadnjih tjedan dana - totalno sam umorna poslije posla za ic ikud dalje od parkica ispred kuce, a i to ne izlazimo prije sedam.
Lili, trailovi zvuce super! Meni se cini da bi ti ovaj 20-km mogla vec sada!
Posljednje uređivanje od Jadranka : 13.07.2016. at 00:25
Tigric, meni se to ne dogadja, bas mi je zao da ti je pokvarilo gust prvog summer shreda
Jutro
Sinoc sam zaspala rano, pa se jutros i probudila rano, tako da sam vec u 5.30 bila na cesti.
Otrcala 3,6km pace 6,44
jutro, a ja s utezima
https://rutube.ru/video/81b15aa7df06...r&pl_id=814566
dobar workout, vjeroajtno i ubitačan ako radiš s utezima s kojima on preporuča raditi![]()
Rahela bravo!
Tigric meni se to nekidan desilo pa sam ucitala opet i bilo je ok.
Tigric, kakve rukavice si kupila? I koliko love?
Sad kad sam se primila girje svaki dan ruke su mi katastrofa, sva sam u zuljevima
bravo jutarnje vježbačice!
ja sam na žalost legla prekasno i sad sam sva nikakva
I još mi je 2 dc
ubija me ta menga, sa željezom nikako na zelenu granu unatoč koprivi...
danas neću ništa
jučer nisam ništa
jedino ću pogledati one linkove od Willow da budem spremna!
flopice, jesi probala vino od kupina za anemiju? Nisam doduše provjeravala željezo otkad ga uzimam, ali čini mi se da pomaže. I fino je.
rahela, trčanje u pola šest, svaka čast, ne mogu to ni zamislit. Meni se jako teško buditi ujutro po ovim vrućinama. Sva sam neka strgana.
angie, welcome back!
Kris, pa, kako kaže mb, možda to sve u svemu i nije loše? Možda je bolje da ti hormoni ipak nisu smrdani. Iako, znam da te simptomi ubijaju, ma ne znam ni sama šta je gore.
Ja jučer nisam bila nešto raspoložena za vježbanje. Najprije me popodne uhvatila luđačka želja za palačinkama, pa sam ih naravno spekla, i pojela čak pet! Ne trebam reći da mi je sad ujutro još uvijek teško u želucu i da ih se sigurno neću opet brzo poželit.
Navečer sam odradila 4 runde svog sklepanog treninga, ne znam zašto, unatoč toni materijala na netu, skoro uvijek idem ipak sama birati vježbe; dakle sklekovi, triceps dips na stolici, pike na trx-u, veslanja s gumom za veslanje. Nedovoljno za poništit i jednu palačinku, ali dovoljno za dobro se oznojiti.
ja se nadam da je to nešto slučajno jucer bilo tako, nisam imala vremena gledati i druge videe, vidjet ćemo danas...
pokušala sam ja izaći, ponovno se ulogirati ali opet je bilo isto..nemam pojma..
rahela, kupila sam Atleticore rukavice, 69,00kn. jako su mi udobne i lakše mi je sve sad u njima raditi, ne samo girju, već i obične sklekove i sve na rukama jer mi se ne sklize od znoja
Dijana, na sam spomen palacinki cure mi sline.
Ja sam jucer imala goste, dosli su nam roditelji, braca i sestre, tako da nas se dosta skupilo.
Napravila sam ledeni vjetar i mafine za klince. Lijepo smo se druzili
Danas mi je na redu yoga x a vjerojatno i trcanje, s obzirom da nema sparine.
Rahela, bravo za ranojutarnje trcanje. Za to zbilja treba imati jaku volju.
Kris, ja vibram da uspijes to sve drzati pod kontrolom. I nadam se da nam se brzo vracas![]()
Evo me u klub pospanih. Jutros mi se dogodilo da se dijela puta ne sjećam, ono nemam pojma šta se dešavalo na određenoj dionici. Zrela sam za godišnji.
Kris i ja mislim da je pozitivno što su hormoni ok i da sad bar znaš s čim se boriš.
Rahela, u ta doba se spava!
Sani a tek kad probaš MMX! Meni je najdraži.
Flopi, znam da sam dosadna sa sokom od cvekle, mrkve i jabuke, ali što to ne probaš?
I na kraju prijavak: the challenge. Pa poslije s malom napolje. E to mi je bilo teže, grozna sparina.
Sani sinoc je isto bilo super na selu. jako puno ljudi je bilo vani a bome i trkaca tamo kraj moje kuce.
palacinke mmmmmmmmmmmmmm, ja sam jutros o njima razmisljala kako mi se jedu, ali od kad smo shvatili da BC ne smije zumanjak, napravili smo ih 2 puta. nekako su jednostavno nestale s naseg menua![]()
joj cure moje
ma nema što nisam pila I probala
I sve je ok. dok redovno, svakodnevno uzimam pripravke
ali čim prva menga dođe, ajd jovov nanovo...
bah
ajmo na ljepše teme
palačinke
sinoć sam u gostima smazala dvije
punjene, pazi sad:
sladoledom, preljevom od šumskog voća i šlagom
to je bio cheat day samo takav, vrijedi za barem naredna tri tjedna...
Kris hm, hm
meni je to za uzbunu
nije baš hashimoto bezazlen, bez obzira na hormone koji nisu povišeni
dat ću ti na fejsu link jedan na kojuem možeš dosta korisnih info pročitati...
A meni se čini da kris tek sad ne zna s čim se bori, jer su svi simptomi hipa tu, a hormoni su ok..pa ti budi pametan..
j-la, moja manja cura je za vikend provozila bic bez pomoćnih, tako da sam od subote svako predvečer vani s njom, plus ekstra trening trčanja uz bicikl, e to je fakat pokora. Nije mogla odabrat jesen da provozi.
Ovisi kako gledate ali ja cu gledati ovako pozitivno. Uhvatih ga na samom pocetku valjda. Nadala sam se terapiji u vidu olaksavanja simptoma ali vidim da cu sve morati old schoolsama sa sobom. Iako mi nije jasno od kuda simptomi ako ne utjece na hormone.
Vracam se cim stigne. Od jucer me glava boli tako da dolazi sigurno
Iako imam filing da sam se pogubila u tim vjezbama kaj pisete koliko ste vrijedne
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
ajme kako ste sve vrijedne, i to po ovim vrućinama, nevjerojatne ste
ja sam jučer išla na trx trening, radili smo po 3 runde sklekova, zgibova, usko veslanje, iskorak - sve po 15x a onda 3 runde čučnjeva s girjom, neko rumunjsko podizanje, trbušnjaci i ne znam više kako se zovu te vježbe. i onda još 4 runde po 20 sek sprinta uz trx i jumping jackova. Sve je curilo s mene.
Idem i danas, ne na trx nego ću korektivnu gimnastiku. Bilo što samo da do mora izgledam kako tako!
flopi, ma čaša dvije crnog vina i da vidiš kako će ti dobro biti![]()
Angie jesi ti ono prije isla isto na neko vjezbanje van kuce. pa je isto svega bilo. ne mogu se sad sjetiti ti ili betty. trcanje preko nekih guma ili sam sanjala![]()
Ovo je u biti točno, prema onom što sam čitala.
CONCLUSIONS:
Alcohol intake at low level increases ferritin and, by inference, body iron stores. This may be either beneficial or harmful, depending on circumstances. The response of biological markers of alcohol intake can be affected by body iron stores; this has implications for test sensitivity and specificity and for variation in biological responses to alcohol use.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11505030
Samo bolji efekt navodno ima pivo od vina. Probala ja i to, ali ne mogu, jednostavno ne volim ni pivo ni nikakav alkohol. Najveći domet mi je čašica kupinovog vina.
Posljednje uređivanje od Dijana : 13.07.2016. at 09:38
ja se sjećam da je angie lani mogla neki ogroman broj čučnjeva napravit, kojem sam se divila
a i betty je spominjala da je na nekom vježbanju držala plank sa zavezanim utezima oko trupa :50shadesofgrey:
kris, ja o tome baš ništa ne znam, ali ti držim fige da što prije pronađeš kako dalje
i di ti je susida, nema je već tri dana na forumu
ja sam troma gusjenica
jutros sam nešto malo napravila
kad dođem doma s posla, teško mi se iti maknit
čujem da u Zagrebu pada kiša, pa valjda će se to uskoro i ovdje osjetit, svrbi me summer shred
eto vidite!
spajka, jesam, na callanetics sam išla (nisu nikakve gume kod mene bile). Ali sam imala pauzu godinu i pol... nakon toga nisam mogla napraviti ni 10 čučnjeva.
Posljednje uređivanje od Angie75 : 13.07.2016. at 09:42
Flopi eto taman, pivo je bolje!
Ja ću ti se pridružiti da ne budeš sama.
Spajka, u nasem selu ima masu trkaca.
Ja sam iza osam isla do dm-a i crkla od sparine. Da sam isla trcat valjda bi umrla.
Moram malo rutu trcanja promjenit.
Mogla bi prema novim dvorima.![]()
Kad smo kod trcanja po dvorima, gdje nam je Nera nestala?
Tang, ma nema kise.
Palo par kapi ali nije onako sparno ko prijasnjih dana.
Sutra ce ti bit taman za summer shred
Tangna mojito
Posljednje uređivanje od Sani1612 : 13.07.2016. at 09:46
Flopice, a tablete? To najbolje pomaze![]()
I crveno meso... djaba te koprive i kupine...
ja sam bila u Sparu i razmisljala sam dal da odem u DM po neki slatkis koji obozavam.
Ja se secem kraj Dvora, kaze MM da mu dodjem ko zamjena za psa, kojeg on zeli a ja ne
Nera je bila na moru, a sad se vratila pa trckara izmedju posla i kucnih obaveza.
Angie a bit ce da sam ja neke gume sanjala a mozda je i betty bila.
Muz ti je legenda![]()
Eto, da smo se srele mogle smo sjest negdje i popravit krvnu sliku![]()
Kod Betty su bile te gume, ona je išla na crossfit, ubitačni treninzi koliko se sjećam.
Još malo o željezu: ja sam za šest mjeseci savjesnog uzimanja heferola, 2 tbl+c vit uspjela dići željezo sa 3 na 11. A minimalno je 8..
Nije nešto, ali nije ni ništa. Meni srećom heferol natašte ne smeta, ali masa ljudi ga ne podnosi.
Ali onda još nisam pila kupinovo vino; tko zna u kakvim je sad visinama.
A ne ne ne ne, meni je susjeda Nera, a Kris je susjeda od zute. da ne bude zabune. I moja ne trola. uglavnom se bavi vrtlarstvom.