summer
a di mene bez grudnjaka, nema sanse da mene neko bez grudnjaka vidi. osim MM-a![]()
summer
a di mene bez grudnjaka, nema sanse da mene neko bez grudnjaka vidi. osim MM-a![]()
Posljednje uređivanje od malena beba : 13.07.2016. at 14:36
Summer i spajka, jedem krumpirusu i skoro se udavih
Tak mi i treba kad citam rodu dok jedem.
Klinci pozaspali od igranja i trcanja na skolskom.
Sve curke koje sam vidjela su mi zgodne. Svaka ima svoj faktor![]()
Ne znam gdje bih se svrstala, ovima iz crossfita nisam ni blizu. Vise naginjem ovoj koju je summer linkala.
Btw. Rahela, tvoje tijelo je za brazilian bikini. Tek toliko![]()
pa vidis da sam i photoshop stavila u pricu
bit ce perky, zivahne i samostojece
jesam vam pricala da mi mm nije donio grudnjak kad sam izlazila iz rodilista?
deveti mjesec, vruce, ja sva otromboljena ko svaka prava zena nakon poroda, s 15 kg viska![]()
tanka rastezljiva tunika, slikajemo se, a ja samo s buketom pokusavam pokrit dekolte i opustenu raskos pred starcima i svekijima![]()
summer
bogati, kad ova moja konacno jednom zavsi sa cicanjem, nece ostati bas nista![]()
summerja mislim da je tvom mužu baš zabavno s tobom i da je pravi sretnik
![]()
cek cure jel vi vjezbate ili jedete i vjezbate pljuckanje hrane u monitor
očito svi jedu dok čitaju ekran, ja sam baš smazala štrudlu od jabuka, dobro da se nisam zagrcnula![]()
To mi je bila užina. A i inače jedem, puno jedem
.
Zaboravila sam komentarisati Sani, kaaakooo dobro izgleda!! Spajka ima tu mišića za ponijeti.
Upravo odradila yogu, pa idem s malom prošetati. Nisam palila klimu, mislila da mi ne treba, e pa zeznula sam se, trebala mi je.
U crow sad mogu odignuti noge nekih 10 cm, i održati se malo duže. Jedino sto su mi još koljena naslonjena na nadlaktice ali i to je napredak.
J-la, bravo za crow![]()
Hvala na komplimentu.
j-la bravo za crow![]()
ja dosla s plaze i najela se lubenice. sad cu summer sherd #15.
ako se ne javim poslin vjerojatno me herc strefio![]()
Posljednje uređivanje od malena beba : 13.07.2016. at 20:34
J-la zvana crow bravo!!!
Ja prezivjela 8.4km fartleka pejs 5:14 yeahhh i nije mi bilo tako tesko jer je ipak bilo hladnije u odnosu na PON bilo 28C![]()
lica crvenih ko rakovi sve se cijedilo s nas odsad imam rucnik u gepeku jer takva ne mogu sjest u auto a mrsko mi se znojna oblacit u suho i cisto.
MB si nam ziv-ziv?![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 13.07.2016. at 21:55
Sani, hocu i ja slike!!!
Bas ste zloceste s tim fejsom, nismo svi tamo![]()
Nije ni Sani ona salje preko vibera i what s up-a![]()
E sad se ja ne sjecam kad je meni poslala :durica:
Sani slikeeeeeee
Lili bravoooo
Poluziva samal dobro je
![]()
Je bejbe MB
Je Sani je komad samo takav!!!!
J-la, pa koljena i trebaju biti na nadlakticama
http://www.yogaoutlet.com/images/gui...2011111649.jpg
Zašto li sam onda kontala da ne trebaju?
Još samo da mogu podići noge kao ova linkana.
To moze samo Summer
Ja ih isto ne odignem puno, ali se trudim ostati sto duze u toj pozi. Kad dobijem stabilnost, onda cu raditi na dizanju u zrak
Sani, daj pls i meni slike. Uzvraćam.
Lili, bravo, bravo za jučerašnji fartlek. Vrijeme nije je bilo kao u pon, ali je isto bilo za smaknut se. Ja nisam trčala, ako ne brojim trčanje uz malu uz bicikl (već može dobro potegnut i već si vidim da će mi jednog dana zadavat pejs), čekala sam zahlađenje, i falabogu i dočekala. Rekoh šta ću se patit danas kad je sutra već zahlađenje.
ja još čekam to zahlađenje
noćas i jutros je bilo baš užasno, sparno i teško,osjećam se ko vreća olova
jučer smo otišli na more oko 18:30 i to je bila pametna odluka, baš smo uživali svi četvero, rashladili se i opustili i razbudili
Ja sam se bome jučer napatila, i to po onoj najvećoj sparini, trening od 17-18 h. Uf. Sve me danas boli. Al sam ko mazga, sad kad sam krenula, ne odustajem![]()
budući da na onom "mom" rutube stavljaju sve što valja, voila
ajd probajte
https://rutube.ru/video/103acac17f71...r&pl_id=814566
jutros je ocajno sparno![]()
danas vjerojatno rest jer imam neke obaveze
obožavam callanetics, još od '92. kad sam bila au pair u Londonu a gazdarica je imala knjigu Marie Callan. baš vjerujem u tu metodu, super je. samo, danas su u modi sve neke nabrijane metode, ovo djeluje preblago.
meni je čudo što je ta žena napravila od svoga tijela, još ako se zna povijest njenih bolesti...![]()
jučer sam mislila da će me prekinuti
doslovno
bila sam na putu, valjda iz ove ipak malo manje vrućine došla u užasnu vrelinu
a meni tlak nizak i sva anemična
ne znam je li vam se kad dogodilo, ali kapke nisam mogla dobro držati otvorenima
nije me čak ni shoping razdrmao
nema skakanja kod mene ni danas
idem pogledati neko fino istezanje, yogu
bilo što
e da, palčica probala sam onaj tvoj grčki jogač s chiom i kakaom
dodala sam malo javorovog sirupa i borovnica, mljac!
i ja, to mi je metoda kojoj se uvijek vraćam, evo jutros sam par vježbica napravila čisto malo za razbuđivanje
meni je žao što ga je pilates skroz istisnuo a i jedna i druga metoda su odlične,
pilates je više koncentriran na to da cijelo tijelo radi odjednom a callanetics na pojedine dijelove (bar koliko sam ja polovila)
iako ima sad tu i tamo koja barre metoda ali valjda ljudi misle ovo što ti kažeš - preblago je - ali je uz to i super efikasno![]()
Flopi, događa mi se svaki dan otkad je ovako upeklo. Baš sam koma, evo nešto vani zahladilo a u kući 500 stupnjeva, ništa mi nije lakše, sve se mislim kako ću upalit klimu!
Willow, ja nemam živaca za nešto tako smireno i usredotočeno trenutno. Baš mi treba ono da se ispucam pa sam mirna
J-la bravo za crow!
Posljednje uređivanje od ivana s : 14.07.2016. at 09:33
ivana s, ma je, i meni paše da se ispušem, ali volim i ovakve "ležeće" vježbe
j-la, bravo za crow, to je baš motivirajuće kad vidiš da nešto možeš što dosad nisi, sjećaš se da sam se i ja pohvalila čim sam odigla noge od poda![]()
a cure di bih mogla nać callanetics za početnike? jel ovaj što si linkala willow može radit početnik?
stalno pokušavam mamu nagovorit da nešto vježba, i mislim da možda i bi, ali nešto tog tipa, bez skakanja, utega i nabrijanosti, nešto old school
sjetio me ovaj crow (bravo j-la!) da sam ustvari planirala preko ljeta radit uglavnom jogu i arm balance, a isto se uhvatim kako razmišljam kao da nisam ništa napravila ako nisam skakala. a znam da to nije istina.
tangerina, može, to i je za početnike (za napredne ima "super callanetics"), samo ako ne zna engleski pojasni joj što treba raditi
(u pravilu su svi pokreti više u smislu titranja - 2-5 cm)
svakako može pilates i callanetics![]()
Posljednje uređivanje od Willow : 14.07.2016. at 09:45
ja još uvijek muku mučim sa ovim zuzkinim videima. jucer se isto ponavljalo, toliko me to živciralo da sam nešto bezveze odvježbala, dva različita workouta po jednu rundu svaku jer sam mijenjala nadajući se da na slijedećoj neće zastajkivati ali je.
baš sam bila ljuta ko pas. sad sam nešto surfala pa nešto kažu da bi problem mogao biti u flash playeru, da bi ga trebala updatad. sam sam skinula novu verziju pa ćemo vidjeti, mada ažuriram telefon redovito. al ajde, još mi je to preostalo.
engleski nije problem, jedino mi je važno da je nešto što joj mogu poslat link, jer radi u inozemstvu i nećemo se vidit do jeseni, a nije na ti sa skidanjima
aj baš ću joj poslat ovaj što si linkala, tnx![]()
ja se, kao i ivana, moram ispuhat. zato i vjezbam
jer da nisam valjda bi ubila nekoga![]()
i ja imam problema s niskim tlakom, ova sparina me ubija.
tigrić, joj
ja nisam nikad puštala na mobitelu, na laptopu si puštam, i sad sam se sjetila da mi na starom laptopu je par puta zapinjalo, ali se poslije popravilo, sad jel to magično popravljanje bio ustvari moj muž koji je nešto novo instalirao, ili čarobni patuljci, ne znam![]()
mi smo isto u tu uru dosli do plaze... za promjenu Firule, a ne Bace...doma smo se vratili tek oko devet i po... i naravno pozaspali odma poslije vecere
![]()
Na krajnjem zapadu grada nesto kao puse... mozda i zahladi koji stupanj.
pojma nemam sto su sve ove vjezbe i nacini vjezbanja o kojima pisete :O
tangerina,
evo i pilates (s dedom)
ovo bi bio početni/srednji nivo
https://rutube.ru/video/660a81a30d47...0d/?ref=search
srednji-napredni nivo
https://rutube.ru/video/6e59317cb8f1...64b3c597a8d7e/
super objašnjava pa možda joj se svidi![]()
Ovakva sam i ja, dok dušu od skakanja ne ispustim ili nabijem žulj od utega, ne osjećam da sam nešto radila. Yoga i pilates su dobri, ali vjerujem da ne bih dosta mogla da nisam radila i ostalo u P90X3.
Willow je l taj Black Fire ima kakav raspored? Ja sam od onih što moraju štrihirat na papiru odrađeno, i to tačno po rasporedu.
ima ali nedostupan
našla sam samo ovo - jedan tjedni raspored pa možeš probati npr. 1 tjedan po ovome
https://c1.staticflickr.com/1/259/18...42736830_o.jpg
pa si poslije sama složiti dalje (btw. poprilično gadan tjedan ovo gore)