hvala, willow, poslala sam i sad čekam reakciju, oće li uć u otpor ili se prepustit čarima vježbanja![]()
hvala, willow, poslala sam i sad čekam reakciju, oće li uć u otpor ili se prepustit čarima vježbanja![]()
Škicnula sam sad na torent, ima black fire ali ne znam da li valja link. Vidjet ću danas kad dođem kući.
Sani, hocu i ja fotku na whatsapp ili viber
Stigla vjestica, krecem u ozbiljnije treninge haha. Jucerasnji nije ostavio nikakav trag. Ono kaj sam skuzila da mi se polozaj za cucanj drasticno popravio
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Hvala cure! :crvenise:
Uf flopi,ivana s, zao mi je sto vam je tako. Ajd popustila je vrucina pa ce biti mrvu lakse.
Sto se tice tipa vjezbanja, ja obozavam eksplozivne workoute.
Prvo hvala ide Spajki koja mi je snimila focus, pa j-la i willow koje su navijale za p90x3![]()
Yogu obozavam. Ali daleko sam od summer i rahele i mosta iz stoja![]()
Rahela, moramo neko druzenje dogovoriti da moja S i ja zadivljeno gledamo!
sani, ma šta ćeš se crvenit ženobožja, izgledaš fantastično! Utrenirano do bola.![]()
Dijana, ti si mrak! Fit, zgodna, definirana![]()
Sve mi vjezbacice smo super
Na svakoj se vidi napredak pa sto god da vjezbale. Zivi dokaz smo za to.
Uh, brusim se na trčanje večeras! Već sam zaboravila kako izgleda trčati u donekle normalnim vremenskim uvjetima..
A uopće nisam skužila kad je padala kiša, ali bome je tempica dobro pala i dobrodošla je čak i lagana vestica![]()
o, kakva vestica - veštica mozda (haljinica dalmatinski)
ja danas obukla haljinu s prozirnim 3/4 rukavima, kao, zovu malo olaksanje, a sad bi i njih strgala koliko mi je vruce
iako sam niskotlakas, prilicno dobro podnosim vrucine u smislu pospanosti i mantanja
jucer mi je bio 2dc pa me malo mucio stomak i donji dio ledja, pa sam restala, ionako mi je ostao samo stretch
mozda cu ga veceras odraditi pa od vikenda nesto novo, sutra imam izlazak s dragim curama
i ja moram odskakati posteno da imam osjecaj da sam 'odradila'
i moram imat raspored jer ne vjerujem sebi da bih dovoljno cesto radila stvari koje su mi najmanje drage
stekla sam dovoljnu disciplinu/rutinu da vjezbam sama, bez grupe i termina jer je i to inicijalno bio problem
ali volim pripremljen raspored, a i skracuje vrijeme za pripremu na pet sekundi, otvori sliku i pogledaj sta te dodje![]()
summer, probaj onda jedan tjedan BF po onom planu što sam linkala pa da vidiš jel bi dalje...
a možda i j-la nađe službeni plan![]()
Da, konačno se spustila temperatura! Izašla sam vani na ručak i povremeno mi je bilo malo hladno. I ja se veselim trčanju večeras!
i kod nas se spustila - na 30 stupnjeva
bura je, i ja sam živnila, večeras vježbam![]()
što ide prema jugu to se sve kasnije spušta...do nas pogoršanje možda dođe sutra navečer...
ja sam neki dan prvi put nakon 3 tjedna napravila prisilnu pauzu,satrao me cjelodnevni boravak na barci sa dvoje djece...legla u 22h...ni to se nije dogodilo ne pamtim kad...
jučer sam opet doma u 20h00 došla s barke i natjerala se vježbat u 21h00 ali me na pola prekino MM koji je pošao kuhat objed za sutradan pa si raskrvario nogu slomljenom čašom...![]()
i meni zapinju vids od Zuske ali onda ima onaj link da se prebaci iz HD u low quality video i onda bude OK...
naručila si neku bijesnu vijaču s E baya da prestanem skakat u prazno, prostirku preskačem zasad...
sad vidim naštancane 3 stranice teksta zadnjih par dana,a jeste se raspištoljile....
za većinu ću linkova samo reć da bi mogla tako izgledat da doručkujem,objedujem i večeram - steroide...ma ni onda...
zadana građa nas je već uvelike odredila ,oni blagoslovljeni prirodnom skladnošću mogu uz redovno vježbanje i koliko toliko urednu prehranu napravit čudo...a ima ih odi!
MB, i jel' ti bio dobar ovaj zadnji shread? ja ne kužim poantu jednog swinga....pa u tom prvom se tek hvata momentum za daljnje svinganje da ima efekta..bzvz...mogla je radije goblet squat zadat...3ći dio mi je bio najbolji....
Samo cu reci da sam cijeli dan bila na jednom dugackom sastanku u vezi novog projekta od 9 do 16:10h zalijepila sam se za stolici i pokocila sva.
a bi tipkate li tipkate ..neka...
Bas mi odgovara zahladjenje![]()
a ja se odlučila i danas preznojiti
https://rutube.ru/video/31db445a326c...r&pl_id=814566
odradila i pisala score,
nema zhang da se pohvalim da imam tekicu
prvi put nisam bilježila a sad jesam, znači u 30 sec. treba napraviti zadani broj vježbi, ako uspiješ to je 1 bod,
ukupno imam 7-8-7-7 = 29 bodova / 40
nisam mogla sve split lunges i skokove na klupicu, ostalo sam dobro lovila
Posljednje uređivanje od Willow : 14.07.2016. at 18:53
Prijavak prvih 5km otrcanih :jeeej:
5,3km pace 6,44
Skulirana nadam se da je muzu noga dobro?
Ni ja bas ne kuzim jedan swing ali ostatak mi je bio dobar.
Willow bravo
I ovde je zahladilo, sad je 27c
Ulet rahela: bravooooo![]()
Posljednje uređivanje od malena beba : 14.07.2016. at 20:13
bravo, rahela i ostale vridne cure!
i ja sam održala obećanje, napravila sam summer shred #15![]()
a što se tiče jednog swinga, ja sam to jednostavno riješila. pošto ionako mrzim jump tuck, jednostavno sam napravila 20 swingova i mirna bosna
mislim da je ona tu vježbu radila sa girjom od 20 kila, pa je malo drugačiji osjećaj
Posljednje uređivanje od tangerina : 14.07.2016. at 20:46
Imam Black Fire, na prvu mi se ne sviđa.
Sutra ili ako stignem večeras pošaljem raspored vježbi kome treba.
Jucer yoga x, standardno odlicna! Danas su me dosta misici zatezali.
Poslijepodne the challenge. Zadala sam si 12, ali nije islo vise od 10.
Mada i to je odlicno.
Rahela bravo za peticu! Odlicno![]()
Moja zuzka jos uvijek malo zeza, instalirala sam novi flash player i stavim na low pa ne zastaje jedino zvuk ide brze od nje ali ajde to nije takav bed.
Odradila sam novi fit slide#5, i super mi je. I onda jos body crush#35 za dodatno znojenje!
Rahela, bravo. Veceras trcanje 8km, 5:32. Pocela sam s 5:34, i do kraja ga spustila. To mi je prvi put da spustam inicijalni pejs. Danas je bilo prekrasno trcati.
a ja baš volim jump tuck,a ne volim i ne znam radit onaj njen split jump,imam feeling da ću se razbit pa ga uvijek mijenjam sa jump tuckom...
ma i ja sam radila sa MMovih 20kg,zakucavala me od pod,trudila sam se da je spuštam ravnih leđa i očito sam uspjela jer me nisu bolila sutradan...
odradila novi fit slide...one arm plank slide...how yes no...samo me presjeklo kad sam pokušala, ja sam s 2 ruke radila pa koji rep više....
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 14.07.2016. at 22:53
ja sam odradila stretch i time zavrsila gammu
black fire se upravo, ovaj, pribavlja
pogledat cu pa od subote krenuti ili s njim ili s p90x3
veselim se promjeni iako mi je gamma draga
Triometrics sam sinoć počela u pola 10 :Summer: i to me nimalo nije omelo da poslije njega zaspim ko klada.
Skulirana nadam se da je tm prošao sa lakšim ozljedama.
Summer ajd probaj Black Fire, čini mi se da nas dvije volimo slične programe, pa ako se tebi ne svidi da ga ne počinjem. P90X3 mi je ostalo još dvije sedmice.
I bravo za gammu!
Napokon osvjezenje! Jupi!
Rahela, bravo za 5 km! Sve ostale cure super za vjezbanje!
Prijavljujem dr. Cathy shoulders and obliques complex.
Odlucila sam se malo i prehranom pozabavit. Skoro svaki dan se uspijem prejest za rucak ko da nikad vise necu vidit hranua valjda mi se totalno metabolizam usporio, sve sto malo vise pojedem, odma ostane.
Adiomare, evo link, ima zgodnih torbica za drzanje bocica
https://www.strops.hr/index.php?rout...th=396_403_409
ja sam jutros doručkovala dvije buhtle sa pekmezom. jednu sam još malo namazala maslacem.
večeras opet dva workouta. .kad sam stalno gladna ko pas.
skulirana, a gdje te presječe, u leđima?
meni je super taj fit slide, pravo otkriće!
tang, thanks, kad su dosta kratki, ne umori me to dovoljno..al dva su zato taman.
bravo tigrić
bravo rahela
bravo svi!
sad ću odraditi BS neki Zuzin
pa počistiti kuću
I dovršiti Pavlovu tortu
mm I meni je godišnjica
a onda popodne druženje s prijateljicama![]()
ja doruckujem grcki jogurt od dukata, taj mi je nadjrazi, potom nekov voce, danas dvije nekrtarine i muesle. jucer je bila mjerica malina, prekjucer borovnica i tako ....
ja ne volim i ko malo dijete izbjegavam sve te eksplozivne skokove
i među njima mi je jump tuck još najmanje strašan
split jump je najgori, skočiš i kao špagu radiš u skoku (ali savijenih koljena), dakle jedna noga naprijed druga nazad
trebala bih se snimit kako to kod mene izgledanešto kao one pinterest fail slike
e to me bome jos niko natantao nije da napravim, a cini mi se da ni nece![]()
spajka, ja svaki put kad naiđem na nešto što ne mogu (a ima toga!) kažem "ja sam u ovome na duge staze"
nešto moram ostavit da svladam i za 10 godina brate mili, inače mi neće bit gušt
tang, ni ja nisam za skakanje,
one split lunges nikako da se odlučim da ih radim
jučer sam čak skakala na klupicu i to mi je već na rubu bilo...
ja računam, bolje sačuvati koljena i zglobove nego dobiti malo na eksplozivnosti
uletila - e baš to, pa ne moram sad sve odjednom, ja radim obične lunges i osjetim ih...
eto mislim da mi je na jesen vrijeme za kupiti teže utege, računam 4 kg bi mi bile dosta
Black fire ću vježbati još 2 tj. onda odoh na GO![]()
Posljednje uređivanje od Willow : 15.07.2016. at 08:46
spajalica, a ne ne, za 10 g. si još u punoj snazi, vidi Boba Harpera (preko 50) i Tonyja (oko 60 g.)![]()
pa tad cu biti debelo iznad 50![]()
evo cure za vas
http://eatsleepsweat.tumblr.com/post...er-60-year-old
baka 96, kćer 60 (kćer ima liniju za pozavidjet)
e gledala sam tu baku nedavno, baš kad je završavala maraton, unuka je čeka na cilju
ima i ona jedna što je sa 60 ili više počela trenirat plivanje
sad ima 90 i nešto i prvakinja je svijeta u svojoj kategoriji![]()