Stranica 170 od 275 PrviPrvi ... 70120160168169170171172180220270 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 8,451 do 8,500 od 13742

Tema: Vjezbacice -2016 :)

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Willow sad si razmišljam ti pišeš da ne ideš preko granice al nekako si mislim da ipak ideš možda nesvjesno jer rezultati na tvom tijelu su toliko vidljivi, napredak je očit. Ti brzo skupljaš mišiće jel tako?

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko se sjećam, ja sam prilično cool na oko 160 otkucaja, lili, šta bi to značilo?
    Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    I mene zanima isto?
    Full brzo mi padnu kad stanem, a 130 mi nisu nikad dok trčim! Lili, prosvijeti me, jel to ozbiljna greška?
    to ti je ok, u dobroj si formi dijana, kao i ti ivana s. nikakve greške to je ok, al ponavljam svatko treba odredit svoje zone, linkala sam prije kako se to radi i po tome lijepo vidite di ste, a te automatske postavke su dosta upitne. Max otkucaje srca možete uzeti i s neke kraće utrke na finishu kad ulijećete u cilj
    ja već neko vrijeme ne nosim traku jer mi je vruće s njom iako volim pratiti sve te neke parametre volim brojke vidi se da sam iz matem.gimnazije.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj kjb prvotno napisa Vidi poruku
    Pa kažem vam, da bi imala otkucaje do 130 moram držat pejs na 6:50
    Ali i teorija ne netu kaže da moraš jako sporo trčati. E sad ga ti znaj.
    Uglavnom, 160 je skoro pa gornja granica za zonu 4.
    ti trebaš izmjerit svoje zone i prema njima se ravnat i ja te se ni ne želim rješit, ni u ludilu, volim vas "novozaluđene" sjetim se sebe prošle godine...

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    u kojoj si bila zoni s ovim zadnjim treningom-gazila si u 5-tu jel tako?
    Nisam danas uzela HRM, htjela sam osjetit slobodu....
    Ma trčala sam ja prije mjesec dana brže, u zoni 3-4, pa me počela bolit ona neka tetiva u kuku. Pa sam onda rekla idem po ps-u.
    A kod dužih intervala zagazim u 5, naravno.

Jooj, uzurpirala sam vam temu

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

helloo nisi uzurpirala tema nam za to i služi.
    vidiš s jedne strane je i dobro da nisi uzela HRM, trčala si po osjećaju što je super, al otkucaji su bili dosta viši zasigurno, zaboravi tih 130 nikad u životu nisam trčala na taj broj otkucaja, samo ti nagari jače, di će ti biti kraj već sad si brza

Evo linka Dijana, ivana s i kjb:

http://www.trcanje.hr/trening-pomocu...-monitora/297/

do kraja srpnja molim lijepo odredit svoje zone al nemojte mi na način oduzimanja broja godina

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Dobro, šefice, proučit ću.

Nego, trkačice moje, čitala sam na jednoj raspravi na trčanje.hr da duga, spora trčanja i intervali i nisu od neke koristi za podizanje praga izdržljivosti, nego da treba raditi na podizanju kvalitete kilometraže, koja je, kako sam shvatila, u podizanju tempa trčanja.
    Znači 5k, 10k trčati bržim tempom, pa bi se to onda isplatilo na većim kilometražama, npr. pm-u, gdje bi trebalo progresivno prema kraju utrke podizat tempo, a ne u cilj doć ko krepana kljusina.

Jer, kao, čemu intervali, koji iscrpljuju, kad ne možeš kontinuirano trčati brzinom kojima trčiš intervale i čemu duga, spora trčanja, kojima se ne podiže prag izdržljivosti.

Šta vi mislite o tome?

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ivana s i meni su otkucaji pri trcanju 165-170
    u mirovanju mi je 69-70

flopi, provjeri to ako te muci

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Javim se malo poslije sad moram nesto hitno obavit na poslu caos!

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Na moju nesrecu prekjucer sam zamolila m da odemo po glisnjak za vrt. Znaci morala sam van do po to i na vrt. Sasvim nova dimenzija osjeta misica. Kvadri, pa unutrasnji bedreni i gluteusi. Dupe stoji radi zategnutosti misica. Side jump je definitivno vjezba koji cu rado ponoviti nadam se vec sutra unutar treninga. Aktivira misice koje cucnjevi ni ne pomaze a kamoli aktiviraju.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Vidiš, Lili, i ovdje kaže da su bitna ta spora trčanja. Ja to ne radim skoro nikad. Iako, endomondo mi u njegovom programu jako inzistira na većim kilometražama uz jako spori pejs.

Dijana, po toj teoriji bi trebalo trčati što duže sa što boljim pejsom i na treningu, što bi bilo maksimalno svaki put?

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Side jump je definitivno vjezba koji cu rado ponoviti nadam se vec sutra unutar treninga. Aktivira misice koje cucnjevi ni ne pomaze a kamoli aktiviraju.
    x

ja ustvari baš ne volim te workoute za guzu koji se sastoje od milijun čučnjeva, pa još i sa girjom ili teškim utezima
    vjerojatno prebacim dosta težine na noge, uglavnom, poslije ne osjetim neki pretjeran efekt, a prilično se namučim
    a i ovo je malo milostivije prema koljenima

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

znam da sam za nesto pitala al ne sjecam se za sto. dajte mi link na te koje vi radite side jump. kad googlam dobijem razne verzije.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

da duga, spora trčanja i intervali i nisu od neke koristi za podizanje praga izdržljivosti, nego da treba raditi na podizanju kvalitete kilometraže, koja je, kako sam shvatila, u podizanju tempa trčanja.
    ja sam to isto čitala, i mislim da je sve u pitanju svih pitanja - zašto trčiš? Ja se volim malo iscrpiti, ali ako trčim duge staze onda to doista mora biti u zoni da mogu pričati,a ne da mislim hoću li se ispovraćati ili ne. Tako da sam odlučila dva treninga tjedno trčati za svoj gušt i za razbuđivanje, a treći i eventualno četvrti za podizanje praga izdržljivosti. A još ako vježbaš u netrkačke dane, to je sve za snagu i izdržljivost, pa će i ova trčanja "za svoj gušt" bivati sve brža i brža.

Lili, ja sam ko pravi štreber čim si prvi put linkala članak izmjerila svoje zone

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Dijana, po toj teoriji bi trebalo trčati što duže sa što boljim pejsom i na treningu, što bi bilo maksimalno svaki put?
    Koliko sam shvatila, ne maksimalno svaki put, ali progresivno dizati tempo.
    Ne mogu sad naći link na tu raspravu.
    U školicama trčanja, su inače kontra ovog pristupa. Rade i intervale i dužine.

Znam i da lili radi intervale u klubu, jedino, kod nje nema nikad sporog dugog trčanja, mislim da ga nikad nije ni bilo, ima samo dugog, jako brzog trčanja.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    thx. te volim i ja. njih je Jillian imala dosta. kod sahuna i nisu tako popularni.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Lili, ma idem ja preko granice ugodnog, ali pomalo...

evo burpeeji su mi smrt ali mic po mic modificirano i sad ih bez problema skačem ali kad je nešto novo - kao iz burpeeja skoči još na klupicu,
    e onda skočim najprije 3-4 puta na klupicu i kad vidim da mi je gadno onda prestanem skakat na klupicu, nastavim bez klupice
    tako da vjerojatno pomičem granice ali polakoooo

mogla bi ja skočit možda i 10 puta na klupicu iz burpeeja ali bi poslije jedva hodala

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Prijavljujem odradjen 2. dan izazova
    S tim da moram priznat da sam treci set skratila na 8 serija, a ne 10 koliko je zadano
    Krepala sam, sve se cijedi s mene

Nemam HM, pa nemam pojma koliko mi herc lupeta, a bas me zanima

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja ga imam i onda kad udjem u fazu 6 ne znam da li da stanem ili da nastavim. eto dok ga nisam imala nisam ni imala probleme
    ignorance is bliss
    Posljednje uređivanje od spajalica : 20.07.2016. at 10:40

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj kjb prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam to isto čitala, i mislim da je sve u pitanju svih pitanja - zašto trčiš? Ja se volim malo iscrpiti, ali ako trčim duge staze onda to doista mora biti u zoni da mogu pričati,a ne da mislim hoću li se ispovraćati ili ne. Tako da sam odlučila dva treninga tjedno trčati za svoj gušt i za razbuđivanje, a treći i eventualno četvrti za podizanje praga izdržljivosti. A još ako vježbaš u netrkačke dane, to je sve za snagu i izdržljivost, pa će i ova trčanja "za svoj gušt" bivati sve brža i brža.

Lili, ja sam ko pravi štreber čim si prvi put linkala članak izmjerila svoje zone
    Izgleda da sad imamo dva štrebera, kjb i lili.

Ja to nisam, priznajem.

kjb, dobar ti je plan. Ja još nisam nikad bila u fazi da mislim hoću li se ispovraćati. A zašto trčim? Pa najviše mi se sviđa osjećaj slobode dok trčiš, kao i navala endorfina afterwards. S druge strane, hoću vidjeti dokle mogu, dakle, natječem se sama sa sobom. Pa onda malo eksperimentiram, da vidim što mi bolje odgovara.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

kjb dobrodošla!
    I bravo za 10 km!

e to što se tiče pulsa i mjerenja i parametara
    ma nema šanse da išta mjerim, meni se neda često ni endomondo uključivat pri trčanju

ovo sam se nekidan osjećala down a bila sam upravo kod svekija
    a oni voleee mjeriti tlak
    I pričati o mjerenju
    kad ono puls 42
    jesenas isto oko 50 bio čini mi se...
    nemam pojma
    mislim da ću se malo čisto iz predostrožnosti naručiti na pregled
    sve mislim kako je i za to kriva moja štitnjača

nego, ajmo na veselije teme
    papica, jel..

ja nakon trčanja jedem ko pometena
    znači mislim da bi vola mogla pojesti, doslovno
    obično pojedem poveći komad slanine, sira, paprika, paradajza, vrhnja, lchf zobene po 2-3 kom.
    naramak hrane
    meni se čini da vi slabo jedete

danas day 4 izazov

Ginger, samo nastavi normalno
    I mene su rasturale noge i guzica ali nekako kad sam počela vježbati drugi dan prestalo je
    pa opet nastavilo još žešće to popodne
    onda sam maznula one droge I bilo je opet podnošljivo..

umirem na pišanje u kadu!
    Posljednje uređivanje od flopica : 20.07.2016. at 11:27

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    ja ga imam i onda kad udjem u fazu 6 ne znam da li da stanem ili da nastavim. eto dok ga nisam imala nisam ni imala probleme
    ignorance is bliss
    Spajka, ja se prepala kad sam na hrm-u vidjela 182 , a ništa posebno strašno se nisam osjećala. Onda stvarno ne znam dokle bi moj puls trebao ići da krepavam. To nema veze s računicom max pulsa prema godinama, stvarno.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

flopi, meni se nekako čini da je nizak puls dobar, ne pitajme zašto mi se to čini.

I dajte, kakvo pištanje u kadi?

Edit: Hoću reć, pišanje u kadi?
    Posljednje uređivanje od Dijana : 20.07.2016. at 11:31

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ajme žene, kaj vi možete pričat/pisat!
    Ja zabušavam, al moram prijaviti da sam jučer pokosila vrt i orezala 1 grm lavande.
    Otkad sam sat ranije na poslu, niš od jutarnjeg trčanja. Krećem ponovo za 10-ak dana kad krenem na g.o.
    He, he, moja susjeda bu i Zagrepčanke poslala u nabavu namirnica kod časnih u Lužnicu! A baš bi i mogle - mali izletić, šetnjica po divnom perivoju, uz jezerce, uz to nabava tjestenine od domaćih jaja, povrća, meda i inih delicija koje časne pripreme...
    Nego, kad smo kod klope nakon trčanja - meni nekak ne ide, moram pričekati koji sat. Popijem samo bar litru tekućine - lovim sve, od vode, cedevite, jogurta, mlijeka, topli kakao...
    Kad kreću prijave za Zg cener? Ove god bi svakako na njega!
    Sinko i ja se prijavili na utrku građana na Zg maratonu. He, he, imam nasljednika.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Nera prvotno napisa Vidi poruku
    Sinko i ja se prijavili na utrku građana na Zg maratonu. He, he, imam nasljednika.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Koliko sam shvatila, ne maksimalno svaki put, ali progresivno dizati tempo.
    Ne mogu sad naći link na tu raspravu.
    U školicama trčanja, su inače kontra ovog pristupa. Rade i intervale i dužine.

Znam i da lili radi intervale u klubu, jedino, kod nje nema nikad sporog dugog trčanja, mislim da ga nikad nije ni bilo, ima samo dugog, jako brzog trčanja.
    u školama trčanja se na intervale dođe u drugom dijelu škole, kad školarci krenu na dužine
    prije toga nema ni fartleka niti intervala

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

O la trkačice moje tako sam happy da ste mi živnule i aktivirale se uprkos vrućinama

ah nije mi lako rezimirat, teška pitanaj postavljate al ukratko u svakom slučaju treba radit razne vrste treninga jer svi imaju drugačiju svrhu: intervali i fartlek su definitivno za povećanje brzine, dužina je za izdržljivost a tempo trčanja s vremenom postaju brža na istu udaljenost kako napredujete. Pročitala sma puno knjiga profesionalnih trkača, nebulozno je trčat stalno 5 ili 10 km pa povećavat brzinu.

Imam vam ja itekako "sporija" dugačka trčanja, al to sporije ne znači sporija 45 sekundi od npr. tempa, nego recimo 10-15 sekundi sporiji.

Ja zato izbjegavam počet trenirat za maraton jer to znači da bih trebala brdo kilometara (25-35 km) otrčat npr. pejsom 5:45 ili 5:50 a meni se to ne da, presporo mi, ja bih potegla a i živcira me ta monotonija koraka

sad bih tako rado zavirila u jednu knjigicu imam je doma koliko su otprilike razlike u sekundama ovisno o vrsti treninga. pogledam doma pa javim sutra.

moji razlozi trčanja su slični Dijaninim. Što se tiče napretka, ja mislim da se bez kombiniranja ovih vrsti treninga puno sporije napreduje, a možda čak ni ne napreduje.

jel bilo ono još nešto?

Flopice otkucaji ti mogu imati veze i sa štitnjačom al i s anemijom.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

magriz, a ti si živa, znači preživjela si metashred ili nisi ni vježbala?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ej magriz javi nam se češće.

Nera ne brini javim vam ja kad se otvore prijave za cenera, al morate bit jako brzi popuni se za 2-3 dana. super za sina, prekrasnooo!!!

i odlično za utrku građana. Vidim da će nas biti zavidan broj na ZG PM
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 20.07.2016. at 12:40

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

lili, a čemu ta opsesija maratonom, dosta ti je ova slika da odlučiš

http://www.fitness.com.hr/vjezbe/sav...g-vs-HIIT.aspx

ako išta, meni maratonci baš koma izgledaju, i inače svi ti na duge pruge, ajme meni atletičara... kost i koža...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja bih trebala jedan maraton, samo da skinem visak, a onda mogu sve iz pocetka

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    lili, a čemu ta opsesija maratonom, dosta ti je ova slika da odlučiš

http://www.fitness.com.hr/vjezbe/sav...g-vs-HIIT.aspx

ako išta, meni maratonci baš koma izgledaju, i inače svi ti na duge pruge, ajme meni atletičara... kost i koža...
    Ti si fenomenalna di samo sve to iskopaš, pa ne želim ja biti maratonka koja trči svake godine maratone, al bih htjela probat otrčat jedan maraton da mogu jednog dana pričat unucima i naravno da vidim jel ja to mogu.

To ti je ono kao sad možeš napravit 10 trbušnjaka/sklekova/burpees odjednom a voljela bi 20 pa ideš za tim, ništa više, al za maraton je prvenstveno potrebna mentalna snaga, ne bi vjerovala puno više nego fizička sprema. i nikad ne bih htjela bit kost i koža.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

lili, znam da vi u klubu kombinirate razne tipove treninga, zato mi je bilo zanimljivo ovo što je lik pisao na trčanje.hr (maratonac neki), i dosta ljudi ga je podržalo. A opet dosta i nije.
    Ja ću, mislim, intervale uglavnom preskakati, fartlek mi je ok, i povremeno ću raditi dužine (ipak kad zahladi malo), ali ipak ne presporo jer ni ja se ne mogu natjerat trčati jako sporo. (iako se jako razlikuje ono što je meni sporo i tebi sporo)

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Kako sam bez djece ovaj tjedan doma, onda gledam sve i svasta. tako sam pogledala i jednu emisliju na TLC (program za koji kazem da sve sto mislis da ne postoji oni ti pokazu da bome ima).
    uglavnom neke ekstremne promjene. ove su vezane za pretile osobe koje mrsave godinu dana pod paskom nekog zgodnog frajera. u epizodi koju sam ja gledala, bila je osoba koja je jako niska i koja je sebi za cilj postavila i trcanje. tako su trenirali za polumaraton, ali se ona zadnji cas predomislila i otrcali su maraton. samo u njenom slucaju trcanje maratona je nesto sto je puno vise nego nama, jer je ona skoro patuljak. pa ta udaljenost je za nju bila ne samo uspjeh s obzirom na kilazu, vec i visinu.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ali ipak ne presporo jer ni ja se ne mogu natjerat trčati jako sporo. (iako se jako razlikuje ono što je meni sporo i tebi sporo)
    ma da naravno svatko prema sebi, ja dobijem neki nalet energije nakon 5 kilometara iako moram nastavit ujednačenim usporenim tempom osjećam se ko da me netko drži lancima, jednom smo se otrgnuli nas par iz grupe i rastrčali baš me gušilo u grudima...al tad je bilo dozvoljeno da se izdvojimo jer smo bili neka čudnovato smiksana grupa, inače ja sve volim po p.s.u.

imaš negdje taj članak da ga pročitam? baš me zanima.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

spajalice
    ajd da netko osim mene gleda te emisije

ima i (ali čini mi se na onom women kanalu) zanimljivo
    - 6 tjedana za mladenke da stanu u haljinu
    - zadnjih 10 pounds - to traje 4 tjedna

mene zanima što vježbaju, bome je naporno
    ali ih i stešu

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

spajka i ti svašta nešto stigneš gledat nego de ti umjesto toga tenisice na noge i zavidim na mirnom tjednu

A ja odgađam ručak da bih vidjela pod pauzom te neke zgodne mišićave frajere konzultante (Dutch guys), sad kad jesam odoh jesti

Pa neloši su, mislim da ih više gledaju nego slušaju

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

evo emisija - to je baš za mozak na pašu
    Bulging brides
    https://www.youtube.com/results?sear...bulging+brides

the last 10 pounds bootcamp
    https://www.youtube.com/results?sear...+full+episodes

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

spajka i ti svašta nešto stigneš gledat nego de ti umjesto toga tenisice na noge i zavidim na mirnom tjednu
    Lili kuzim ja da je tebi trcanje nesto sto te ispunjava, ali meni se neda prljati moje tenisice vani. one tako lijepo sluze na mom tepihu

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Stvarno ste danas aktivne.
    Nera divno za sina nasljednika
    Flopi ja sam si umislila da sam si ja sama spustila otkucaje kao prava maratonka I ja imam bolesnu štitnjaču, ali nije od toga, kažu. Doktor mi je preporučio da prestanem put Magnezij, da on zna smanjit otkucaje
    Spajka, Wilow i moj je odmor gledanje gluposti na raznim ekranima. Ali ne bih imala ništa protiv gledanja Dutch guys

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

E e pa nisam ja mislila na trk nego na vjezbanje bilo koje vrste

kad budem imala slobodne dane prvo sto cu napravit bit ce otici na Sljeme i to sama u miru i tisini

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kjb bas mi je zeludac vristao od gladu al htjela sam pricekat da ih skicnem i razmijenim koju neka tatoo je isto bila u igri jedva sam je pronasla kroz bijelu kosulju

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    magriz, a ti si živa, znači preživjela si metashred ili nisi ni vježbala?
    nista od metashreda, više se držim ovog tvog smajlića

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Od svega sam ubola Nerin post.
    Dakle, med im je savrsen. A imam i paradajz, papriku, luk i tjesteninu.
    Sutra cu si spremit gozbu za rucak

Danas yoga x. Taman duzine i potoci znoja. Ali sto mi pase usred tjedna to je cudo.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Nera, sani i spajalica
    ajd vi malo pojasnite o čemu pričate, koje su to časne i što rade?!?

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

jel ovo?
    glavno da sam već vidjela da nude između ostalog kavu i kolače

http://www.luznica.com/kako-do-luznice/

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Rade sve nabrojano.
    Med, tjesteninu, uzgajaju voce i povrce.

Ak ti nitko ne linka, linkat cu ti ja malo kasnije.
    Imaju facebook stranicu.

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Je

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Baš sam i ja htjela pitat. Willow pita i već nađe pola odgovora?

nego bila samu gužvi samo mogu tipkat.

Trčanje ima toliko benefita za naše tijelo a članaka o trčanju kao i odrugim sportovima se nađe svakakvih iz neprovjerenih izvora (kao one priče o koljenima i zglobovima a danas je znanstveno dokazano upravo suprotno), ne mogu izdržat da ne linkam ovaj članak, kad vas uhvati depra trk u tenke :

http://www.runnersworld.com/start-ru...health/slide/1

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Lili, ma znamo mi to, trčanje je zdravo, maratoni (u množini) nisu

p.s. razmišljam da se počnem prekvalificiravati za online marketing

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove