Tang
Zato ja ni ne sređujem.
Dugo me držala želja za uređenjem stana onim fensi sitnicama, ukrasni jastuci, slike po zidovima i sve one fine ukrasne stvarčice. Sad znam da to neću uspjet dok ne izrodim djecu, i dok ih ne udam/poženim. Nema svrhe nešto uređivat a oni to začas unište.
je, samo pazi
kad se udaju/požene, brzo stižu unuci koji opet to sve potamane
dakle, prozor za nas je dok su na faxu i par godina nakon
tad kupujem novi kauč![]()
Mi smo, jadni, mislili da ne možemo imati djecu, pa smo za dnevnu sobu, kad smo se vjenčali, uzeli namještaj boje vanilije. Možeš zamislit kako to sad izgleda. I nećemo ga mijenjati, ne želim rizikovati sa novim namještajem.
j-la ti si zakooon!
Kod mene je svjetliji tepih pa ga dajem na pranje svakih par mjeseci, a kauču je jučer neki dio otpao (kao neka opruga odozdo), bem ti Rajovića i kud sam ga slušala da je zdravo puštat djecu da skaču da im se sinapse razvijaju what ever.. i eto žrtvovah zbog njega naš kauč![]()
lili moj kauc je za krupni otpad jer su djeca skakala po njemu. i to ne samo moja
a nema mu 6-7 god, ne znam tocno sad
Lili, radi dr Rajovića kod nas škripi krevet u spavaćoj. Nemojte sad biti zločeste, nismo ga nas dvoje udesili
.
MB i ja jedva čekam!
Posljednje uređivanje od j-la : 28.07.2016. at 13:20
Jednako su nam stari kauci mojnje nekih 7-8 god
Ovdje se napokon naoblacilo a ja se nadam da ce napokon i ta kisa past![]()
moji uništili i kauč i bračni krevet. sve škripi za poludit. ali zato vijuge razvijene, nemoš falit!!
tang, zar si mogla ono na lopti ležat na leđima i dizat noge u zrak? ja sam pala,izgubila sam ravnotežu kad sam ju podigla...sreća nije bilo girji blizu...
..ali mislim da mi je lopta malo velika jer sam jedva rukama na podu....
stigla mi vijača,a jesam smotana,stalno mi se sapliće,bolje mi je da radim u workoutima i dalje na prazno jer ću u protivnom od 30sec high knees, 25sec raspetljavat vijaču...ima li neki tutorial ili ideje,voljela bi vježbat malo s njom skakutat....
možete li vi u kući, u vježbaonici klepam plafonjeru, jedino mi je u DB dovoljno visok strop...
mi smo kupili cheap kauče,baš ono dok djeca ne odrastu pa promijenit ali zasada prvo dijete ko bubica,ništa nije raštimala,a i ovaj mali para da će sekinim stopama...tako da evo im 5,5god i izgledaju ko' novi...
ali te fine ukrasne stvarčice volim gledat samo kod drugih,meni bi to doma bilo tlaka sklanjat kad čistim (ja to sve zovem skupljačima prašine),u mene je sterilni minimalizam,ali zato kuću za čas počistim....
večeras fit slide čini mi se...a morat ću i još nešto žešće jer je opet večernja žderačina na rasporedu...svidjelo se svima kako je MM napravio buzaru pa mu sad samo donose mušule da pravi...a nadam se i kojoj kamenici...mmmmmm.....
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 28.07.2016. at 15:51
Prijavak, the challenge.
10 pull up, 15 push up. Nabavila sam sobni bic pa sam odvozila 10km na njemu. Odlican trening danas.
Bojim se da cu sutra osjetiti ledjne misice posteno![]()
sani svaka cast!!
skulirana![]()
mislim da je neko nedavno stavljao neki link za vijacu, ako se prepozna neka ponovi
ja sam napravila opet onaj summer shred sa reverse burpees![]()
doslovno sam se okupala u znoju!!!
Hvala mb! Bravo za summer shred.
Ovako kako ih opisujete mi se cine dosta teski.
Ja sam danas puna sebe.
To je ipak 120 sklekovau jednom treningu. O tom sam prije 7 mjeseci mogla samo sanjati.
Skulirana, imas na temi s vjezbama link za vijacu.
Lili ga je stavila.
Ajme Sani, svaka ti čast!
skulirana, ja uvijek navijam za neki hit s vijačom. Možeš i sama odrediti 15 sek rada, 30 odmora, poslije smanjuješ razliku i produžuješ i doguraš do 30 minuta naizmjenice i više, sat.
Danas jedenje gluposti (koje ni ne volim) na nekom dečjem rođendanu. Vilenjak je bio luđi od šećera pa sam se solidarizirala. I ne da mi se trenirati danas - ni neću. Kao plivala sam, spremila kuću i peglat ću.
Doma mi je minimalizam (ne trpim suvišne stvari) i imam vrlo uredne dečke pa mi je sat vremena dovoljan za spremanje. Osim kad mm kuha, a voli kuhati, jako.
lude ste s tim svojim kaučima!
sani, bravo, stvarno rasturaš upper!
mb, reverse burpees, morat ću guglat!
Ja sam večeras trčala nakon deset dana, i bilo je grozno.Jedva 5 km, 5:53, ne pamtim kad mi je tričavih 5 km bilo ovako teško.
Možda i zato jer sam jutros već odradila trening doma, pa plaža, a možda je stvarno prevruće (30 c).
Doma poslije opet štanga-izdržaj i sklekovi, i moram se pohvalit, uspjela sam 4 chin-ups opruženih ruku, ali noge diraju pod (dakle nije 100% ispravni chin-up), ali ja sam presretna, nisam ni znala da ih mogu.
zasad skulirana, polako, treba prakse, nemoj odustajat od vijače, ne može se mjerit skakanje "uprazno" s pravom vijačom.
Posljednje uređivanje od Dijana : 28.07.2016. at 22:42
Cure, ja sam samo dosla rec da ste sve super! 120 sklekova?! Wow!!!
Ja sam dva dana umarala s dvoje male djece na Bracu, totalno su me iscrpili. Ako uspijem poslat sina baki na rucak, danas nastavljam s vjezbanjem.
sinoć summer shred #17. modifikacije-umjesto pull upsa-plank rows sa osmicom, i umjesto hanging knees -plank slide.
a roll pike press me ubio. toliko sam se namučila sa tom loptom ali nisam se dala. napravila sam ih, e sad jel kak treba neznam ali jesam.
Sani braavoo!!! Meni su najteži oni military, kako se već pišu, gdje laktovi idu nazad a ruke su bliže tijelu. Sjećam se prvog challenga, nisam mogla nijedan!
Čuj Dijane, tričavih 5 km. Meni je san, za početak, ne krepat nakon prvog kilometra
! I još imala dobar pace!
Sinoć pilates, a danas sam kod mojih i nemam pojma kako ću odraditi yogu. Možda zeznem plan pa ne završim do GO. Svejedno su mi ostala dva dynamixa i ta yoga pa onda i nije neka šteta.
vau Sani!
ne znam kako si to uspjela, ali moj naklon!
jučer sam ujutro otrčala 5, baš mi je prijalo
pa sam se uhvatila kuće I peglanja
lipsala sam
ajd bježi, to treba imati svega najminimalnije
mislim da ću u starosti živjeti poput nekog asketa, majke mi
s dvije oprave koje ću prati naizmjenice, bez kozmetike, bez nepotrebnog namještaja, suđa, kerefeka
to sve umara I truje
danas ću nešto, ne znam još točno što, možda cardio iz t25
još ću vidjeti
palči čokolada je prepredobra!
samo meni je to premalo
naglasak na MENI![]()
tigrić ti me fasciniraš, kako si ustrajna!
j-la, bravo!
super kad čovjek ima plan, pa ga se još uspije pridržavati do kraja!
j-la, bravo
zaboravih komentirati plan za Black fire, super da si se odlučila, odličan je BF
kod mene najviše pomaka na trbuhu i guzi
jedino je dosta naporan ali ti već znaš razvući program po potrebi
ja se jutros digla i kao vježbat ću, a vani pljušti kiša (očito lokalno) i to tako fino uspavljujuće da sam odustala od
vježbanja i odlučila se za kavu i tv
ima vremena za vježbu
reverse burpee - i ja išla guglati, nešto slično ima i Anja Garcia
rasturate cure, sve redom![]()
Tigric, lopta je zakonjel tak? Izmuci te zbog balansa ali core zato radi sto na sat.
Odlicno ti ide!
j-la, takozvani tricep push up..ma ja sam zadala broj i rekoh ne odustajem, ko neko magare.
Meni su ti staggered push ups bili tesko shvatljivi i dalje je tako ali ih odradim.
Curke, hvala na pohvalama, ali nije to odjednom 120. To je osam serija po 15. Izmedju ima i odmora.
Flopi,za coksu ali potpuno te razumijem. Doduse, s obzirom na poznavanje biljaka ti bi mogla probati neki mix napraviti. Tipa s bademima i lavandom.
Willow, zbilja si dobro odlucila, kava odlicno pase u ovakvo jutro
Neka je malo osvjezilo.
Mene danas ceka cvx, sutra necu stici jer malac ima rockas![]()
sani, svaka čast na 120 sklekova!
još pamtim kad je summer tako prijavila stotku, isto s fusnotom da nije to odjednom, kao da to ima ikakve veze. meni je 120 sklekova i u tjedan dana ludilo
tigrić i tebi naklon za pike press s loptom. baš su teške te vježbe s loptom, što kaže sani, stvarno se namučiš da držiš balans. da li vi loptu držite na podlozi ili na podu, mene nekako strah da ću se udarit ako mi lopta pobjegne
ja jučer nisam ništa, baš ništa.
Tang, ja ju drzim na podlozi ali strah me svakako.
Neka si restala![]()
ja doma nemam mjesta za loptu
imate na rutube adama forda![]()
i njegove workoute
https://rutube.ru/video/85a725714afc...r&pl_id=814566
a prije toga, tang odoh na goodreads
jučer zaboravila nakon trčanja
Trebam prijedlog za nesto da vjezbam
Pozeljno da nema previse vjezbi, jer mi se ne da blejat u ekran moba, pa mi je lakse pogledat koje vjezbe ima, pa odradit. Nesto tipa Tatinog izazova
Inace, prekjucer je bio planirani rest, a jucer sam se probudila sa ustekanim vratom, pa je bio prisilni rest. Predvecer sam se spremila trcat i onda je taman poceo pljusak. Valjda cu stic danas popodne malo protegnut noge
I Sani sta ti to sad vjezbas? Ovaj Black Fire? U tome uz vjezbe si sama zadas nesto za izazov?
I klanj za 120 sklekova!
Posljednje uređivanje od rahela : 29.07.2016. at 09:15
ni ja doma nemam mjesta za loptu pa sam zato sad kod mame tako bila ustrajna da to probam odraditi jer ko zna kad ću opet. ali stvarno je teško, bilo je tu padova i klizanja ali nekakvih 5 komada sam uspjela. kapalo mi sa čela. oni m.climbersi sa loptom su mi lakši jer su brži ali ovo je ful teško. zato kad sam danas kihnula skoro su mi oči izletile od boli.
rahela meni su za to odlicni stari zuzkini wo, kao onaj 57 koji sam radila nekidan. 5 vjezbi, 4 kruga. probaj![]()
i da, 120 sklekova wow!! ja sam nekidan radila ovaj spomenuti zwow koji ih ukupno ima 100 ali brate napravim 10-15 u seriji pa ostatak na koljenima (serija je po 20)
rahela, pa probaj Black fire, ne moraš ih puno gledati jer je jednostavno, to i je sličan princip ovim zwow,
npr. evo ovo probaj
https://rutube.ru/video/2a89e44d817f...r&pl_id=814566
citam...svi ste mrak, ali Sani i 120 sklekova
ja sam se nesto uljenila...nisam ni izazov zavrsila, ostao mi 6.dan
morat cu na moru bar po pet minuta dnevno nesto ubaciti...osim plivanja i trcanja za djecurlijom...sto bi rekla j-la, godisnji umor![]()
j-la, tričavi su za nekog ko puca na polumaraton.Čuj Dijane, tričavih 5 km. Meni je san, za početak, ne krepat nakon prvog kilometra
! I još imala dobar pace!
. U tom smislu tričavi.
Hoću reć, ako sam krepala na 5 km, a jučer jesam, kako mislim istrčat pm?![]()
Posljednje uređivanje od Dijana : 29.07.2016. at 09:24
Iako rukunasrce, dotle ima skoro dva i pol mjeseca,stignem valjda se toliko pripremit da ga uspijem istrčat.
mene baš zanima kako ću se držati na moru s vježbanjem, vidjet ćemo, plivati sigurno hoću
ma mene najviše ubije ovaj sjedilački posao, kad sam doma a još više na GO ja ne sjedim dnevno valjda 30 min., stalno sam u pokretu
isprintala sam si vježbe ala https://www.pinterest.com/pin/117656608992566951/
pa ćemo vidjet hoću li bit dovoljno disciplinirana i vježbat po tome
https://www.youtube.com/watch?v=qvre60D8IXM
rahela, ovdje su samo dvije vježbe![]()
Mene g.o. skroz zmrda što se tiče vježbanja, ali u biti treba se samo malo bolje organizirati i išlo bi to.
Najgore što jedem gluposti stvarno preko svake mjere.
ja sam presretna otkad sam loptu napuhala jer mi je baš gušt sjedit na njoj
djeca je kotrljaju po kući, stariji igra košarku s njom (to mi je malo manje super)
uglavnom, najradije bih si jednu u ured donijela, umjesto ovog užasa na kojem sjedim
i mene je strah sad dva tjedna na godišnjem što će biti sa vježbanjem. trebala sam ići samo onaj tjedan iza pa bi to izgurala ali sad su ipak pala dva tjedna,a puna nas je kuća, neznam....nadam se nekim kratkim žestokim koje mogu u malo prostora. na dvorištu smo okruženi apartmanima pa mi nije baš napeto da svi u mene bleje.
Što je mene strah te lopte! Bojim se padova i udaraca, i valjda radi toga nikad nisam ni naučila rolati.
nisam ni ja naučila ni rolat ni klizat
isto strah
tako da s loptom samo radim ono di osjetim dobru kontrolu, neki dan kad sam radila backward lunge, pridržavala sam se za stol
najdraže mi je radit hip thrusts s njom, guzu odmah osjetim, a lopta ne bježi
skulirana, pitala si me za ono dizanje nogu: kad sam ih dizala, nisam dobro držala ruke, mogu savit leđa i spustit glavu preko lopte, ako ruke držim sa strane, ali ako ih stavim u onaj položaj kao most, jedva dotaknem pod. mislim da bih ustvari trebala radit na istezanju unutarnjih mišića ruku da to mogu, ni most ne mogu jer ne mogu namjestit ruke u neki položaj da se o njih mogu oslonit i gurnut prema gore. zuzka je bila rekla da treba radit obrnuti plank i to sa prstima ruke okrenutim prema van, da se to istegne.
Ja radila ovaj zwow57
Ali ne i odradila
Napravila 2 runde i slozila se na podu
Aaaajme!
Al super je ustvari i sad cu drvit po tome dok ne uspijem. I onda se bacam na ostele Zuzine besplatne
jel se samo meni čini da su zuzki prije sise bile veće? ili ih je smanjila, ili izgledaju manje jer su joj se ramena povećala![]()
enivej, današnji 5minutni mi izgleda simpa: https://www.youtube.com/watch?v=ojnoAlH-Faw