Ginger, drži se![]()
Cure zbilja ste vrijedne.
Ja nisam imala struje danas, pa je kasnio ručak, pa nam je bilo hladnjikavo i uz sve to me bole ramena od bs #3.
Nisam ni sama bila svjesna koliko me to lateralno dizanje sredilo.
Ginger baš mi je žao
Kako ste si napravile raspored vježbi?
Meni je bilo lako kad sam radila po programu iz gym-a, ono svaki put određena skupina mišića ali sad se sva pogubim.
Posljednje uređivanje od Sani1612 : 15.01.2016. at 13:21
A jos se navikavam.cijeli zivot smedjokosa i sad odjednom plavusa! Vele da mi je dobro al ne vjerujem bas...kaj ja znam...ak ni ne sjedne za par dana odo ja opet na farbanje...a zelja me vukla da jednom probam...
Ja danas restam...obavila nabavu sama sa oboje klinaca, to dodje ko jedan lagani cardio.
ja se isto pogubim...
napravila sam si raspored na tri dana: upper body, lower body, cardio. I svaki put yoga koja je u principu full body. No kad dođem tamo pola zaboravim što sam planirala. Ne znam kako da si pomoglem, osim da nosim tekicu sa sobom i radim kvačice pored vježbe koju odradim.![]()
Ja danas odmaram. Krivo sam stala i boli gležanj i koljeno. Ako ne otekne sutra po planu.
jutros odrađeno 2 serije:
30 swing (sa 12kg)
15 sumo squat (12kg)
10 push ups
20 russian twis (12)
10 c/p (8kg)
Posljednje uređivanje od rahela : 15.01.2016. at 16:10
zaboravih upisat između čučnjeva i sklekova 20 deadlifts (12kg)
Bella, tekica i kvacice zvuci kao sasvim dobra ideja
Zuzkasice, koja skuzi kako se broje reps na danasnjem petominutnom, neka me prosvijetli
Ja sam se nabrusila odraditi ovaj danasnji zuzkin. Ja obozavam ovakve kombo.
Jedino sto cu ga produziti na cca 20min i nakon toga jos jedan dio koji sam isplanirala za danas.
Nakon sto sam jucer bila kao krepana macka, danas sam bas raspolozena. Mozda je i supradyn malo pomogao, popila sam ga popodne.
ja nisam bila na poslu, lezim citav dan i gledam serije
glas mi je skroz nestao, glava boli i grlo pecka, ali bar me uho ne boli kao jucer
i kasljem ko pudlica
mislim da cu citav vikend pauzirat
~~~~~~~~~~~ za sve bolne
Summer ozdravi brzo
Bravo svima na odradjenim treninzima
Ja sam bila na treningu snage, svidilo mi se
Radi se s utegom skoro cilo vrime, dosta cucnjeva i iskoraka i sklekova koje mrzim![]()
Ginger i summer, brzo se oporavite
MB bravo, bas dobro da ti je leglo!
Zhang meni supradyn dobro djeluje, bas me digne samo sto mi otvara apetit ako ga duže pijem pa sam stalno gladna.
Odradila onaj današnji 5 min. combo, malo sam produžila ali oni jump loungesi njeni su ubitacni.
Čokolada mi nije nekako šmekala pa sam završila s palačinkama maloprije.
Optimisticna dobra si!! Mm jos nije dosao doma, radi popodne. Neznam uopce sto ce reci, ja sam sva u nedoumici....stavit cu sutra sliku na fejs pa cete vidjeti
Summer, barem gledas serije u miru
Zhang, bas se radujem zuzki sutra!
Danas sam radila bunny slope i poslije 300 swingova, ali ne u komadu. Pola kad sam dosla s posla, pola nakon glazbene.
Sad se spremam na spavanje :baba:
Summer, brz oporavak zelim
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
ola vježbačice moje drage
ja sam skroz van pogona a tamo ću ostati barem još 10 dana
buuuuuuaaaaaaa
ipak je bronhitis u pitanju ali pijem antibiotike, ležim i osjećam se prejadno
šmrčem, suzim i kašljem kao summer
ovaj put želim preležati bolest I ozdraviti
milina vas je čitati, sve jedna inspirativnija od druge
što se tiče čokolada i kekasa
ja sam ipak čoksa fan
ali isključivo tamnu tamanim I to baš kad je greda
mada ako se dočepam neke fine dorine ili belgijskih pralina pokleknem povremeno I vrlo rado
Posljednje uređivanje od flopica : 16.01.2016. at 06:36
Ja sam jucer na kraju odradila 20min zuzkinog petminutnog treninga
I nakon toga sam otisla na trcanje, 6km.
Ja jutros nisam čekala da šefica stavi cardio shred #27, jer je najavila neki dan na fejsu da je crkla i da je vrlo naporan, a već me dovoljno puta ubila ovaj tjedan
umjesto toga napravila sam ovaj kettlebell: https://zuzkalight.com/zgym/kettlebell-workout-13/
nije težak, taman mi je prijao, malo sam umorna, ali ne da mi se uzet rest još preko vikenda jer od ponedjeljka, kad se vratim na posao, bit će više preskakanja
Flopice, summer, Ginger brz oporavak vam zelim!
Moj problem je da volim sve jesti i sve piti.
Btw. bunny slope mi je odlican, dosla sam do 4. Malo mi je kratak, moj tempo je brzi, pa radim po dva.
jutro curke!
bravo za sve vrijedne, odlicne ste!
hvala na zeljama za oporavak
summer, flopi, grlim!
mi sinoc lijepo festali, jeli i pili, a danas nas ceka jos jedna velika festa (srecom, ne kod nas)
problem je sto sam i dalje zastekanih ledja i bas mi tesko pada sto ne mogu vjezbati
mozda odem danas na akupuknturu ako stignem
e, a super mi je sinoc bilo kak su me svi upozoravali da danas ne vjezbam i da se odmorim![]()
Posljednje uređivanje od Ginger : 16.01.2016. at 08:52
Ginger, summer, flopi saljem vibre ozdravilice
Mene rastura glava od ranog jutra, sve mislim prestat ce, pa jos nisam popila tabletu, ali izgleda da nece stat i morat cu popit nesto, jer bi moglo otic u migrenu
Skinula sam najmanjem pelenu i ocekujem dodatnog vesa za pranje
On t. nemam sto za prijaviti, ali dug je dan, pa ako glava prestane bubnjati, nesto cu vec naci za odraditi
Prijavljujem bs#4. Malo modificiran..ali kaze zuzka da je natjerala mamu da to vjezba..gledam u laptop, znoj curi, trbusni misici i gluteusi gore..pa se pitam sprda li se to ona samnom![]()
Summer i flopice bas mi je zao. Brzo se oporavite!
Ginger nadam se da ce se ledja odstekati.
meni još škljoca koljeno. neću se zezati. tek u pon nastavljam.
Brz oporavak svima izvan stroja![]()
Summer flopice ginger vibram za oporavak
Danas sam20.8 km, 5:46 bilo je puno trkaca po nasipu i Jarunu.
Mi krenemo u grupi 6- 7 a na kraju nas 3 finishira prema zadanom tempu a danas smo nas tri preostale sve 3 trebamo dobit danas mengui bome ja je dobila dok sam trcala sva sreca da sam tampon bila stavila preventive radi.
sad rucak kuhanje pa toplice.
bolesnima~~~~~~~~~~~~~~
jučer samo šetnja, prejela sam se salate od hobe i češnjaka pa mi zlo bilo i nisam bila baš za ništa.
Jutros fat burn sa chalean
Dobar trening od sat vremena. Imam male bolove od jucerasnjeg
Svima koji pauziraju lijep odmor zelim. Danas kazaliste navecer
cure, držite se
ja odradila Z beginner 1 i odmah zatim Z beginner 2
meni je to taman! super su vježbe, čak sam neke i modificirala na teže, napravila više ponavljanja odnosno
težu verziju ali sve u svemu, baš sam fino odvježbala, ipak se bolje čovjek osjeća kad može pratiti tempo
i bome osjetim noge, a fino sam se i umorila
ajd nek neka dobra duša pogleda koliko na pretplatu ima tih Z beginner-a?
Svima bravo!
Ja sam danas trcala, drugi put ovaj tjedan, sutra treci...
Lili - wow, naklon. Kad narastem voljela bi biti kao ti :D
Preko 20 km...wow. Ja sanjam o 10 km u komadu, ali blizu sam![]()
Vratila sam se trcanju 4 mjeseca nakon drugog cr i u ovih skoro 5 mjeseci vidim napredak skroz...ali me ovaj drugi cr puno duze zeza...
bravo za sve vjezbacice
lili svaka cast! ja jos sanjam te velike kilometraze
bolesnima ~~~~~~~~~~~~~~~~
ja cu od zuzi nesto kasnije, ne znam jos sta...
Na pretplati imaš beginner vježbe kojih mislim da nema na youtube, barem ja nisam vidjela
imaš beginner strength, beginner cardio i kettlebell for all levels, svakog po 10 komada. Zamišljeno je da ideš b cardio 1, b strength 1, kettlebell 1, pa još jednom tako i to je prvi tjedan (7. dan bi se trebalo radit arm balance, ali od toga sam brzo odustala). Idući tjedan broj dva. Dakle svaku da radiš dva puta. Ali meni nije trebalo dvaput, svaku sam radila po jednom. Dok dođeš do broja 9 i 10, ovi cardio workouti postanu i x, već su malo zahtjevniji, i kad to prođeš možeš pratit ove vježbe iz rasporeda.
Meni je taj program bio super jer mi je bio taman dovoljno težak da je inspirativan, i stvarno sam puno napredovala, pogotovo u cardio dijelu, kojeg sam čak i zavolila, što je nevjerojatno :D Sada radim raspored koji stavlja, teže stvari modificiram, nekad radim manji broj ponavljanja, ali uglavnom izguram nekako do kraja
Ja sanjam tri minute trcanja u komadu...a ove kilometraze su mi nedostupne jos duze vrijeme
tang, hvala
mogla bi probati malo kombinirati ove z beginner pa ću vidjeti za dalje![]()
Lili wow, pa ti svaki vikend polumaraton odradis.
Danas speed 2.0 iz focusa, bas mi je odgovaralo hopsanje 25 min bez stanke, uz 300 swingova s 12 meni dosta![]()
Ivana, i ti swingas 300
Super!
Ja sam odswingala isto 300 sa 16-icom, nesto prije dorucka, nesto prije rucka i sad.
Trcala sam 5 km i na pola puta stala i radila malo hanging knee raises na spravama.
I sad sam ubacila i petominutni 58 koji je ubitacan.
A zhang je napravila jucer cetiri takva i trcala
Tang, koji cardio od beginera preporucujes? Kad se pozelim nekog cardia, a da nije body crush :D
ja sam napravila danas ovaj https://www.youtube.com/watch?v=ihzL...etkXGPMi0jrsT6
umrla sam!
Ti lili, svaki tjedan polumaraton jedan, i to s pejsom pod oblake..odlicna si fakat..ja se mogu pohvalit s nicim..menga krece..napuhana skoro da odletim i jos krepana ko macka..bit ce bolje..
Odradila hiit cardio sa blendera i 3runde po 10X sest vjezbi sa bucicama za ruke.
pa vi tu o čoksama raspravljate,da sam znala prije bi čitala...
slažem se, otkad sam izbacila šećer pogotovo,meni ona udara u zube,imam osjetljivu caklinu i eto,bolno mi jest Milku....
ajmeee,ne Lindt u kolač,on je za nepce i ono polaaaako da se topi....
ja prije nisam mogla pojest čoksu za kuhanje,bila mi pregorka a one su cca 40-50%, sada mi je normala 70%-85%
ona Lindt od 99% mi je ipak too much,prodje samo uz kavu...
moja paradontologica ima ordinaciju malo iznad gdje je bila ta Leonidas butiga u Medvedgradskoj,kad sam zadnji put prolazila prenerazila sam se,pa kako je takva butiga mogla propast??????
ja jučer iz znatiželje stala na vagu,dakle dobila sam 12kg u trudnoći,otišlo je odma 8kg i evo me sad na 56kg ne bi imala ništa protiv da ostanem na toj brojci,samo moram vratit mišiće,sad vidim da sam ipak nešto imala jer su mi baš izdušili kvadricepsi skroz a i ruke...malo oblika je ipak bilo,sad sam opet čačkalica...
vi koje ste friško rodile, da li ste nosile steznik 24/7 ili se skida po noći? sestra me krsti da ga moram navečer skinut a meni se čini da ne treba....
stomak mi bolje izgleda sada nego nakon prve trudnoće,skroz se povukao,nisam jedino još pogledala dijastazu,malo me strah...
ko kaže da moram čekat 6 tjedana za vježbu,evo s čim startam: https://www.girlsgonestrong.com/3-ex...ost-pregnancy/
ovo je stvarno penzionerski....
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 17.01.2016. at 05:33
skulirana pogledaj malo ovo. https://www.youtube.com/watch?v=e_pS5DGMnMA
Poslje drugog poroda patila sam od lakše inkontinencije, ali dovoljno da npr. skakanje vijače bude turbo nezgodno. Kažu da su ove vježbe puuuuno bolje od kegela. Meni su pomogle. Ovo možeš odmah početi raditi.
Hej sinoc sam bila lijena tipkati pa nisam ni bolesnima zazelila brz oporavak i eto mi se vratilo,mm sinoc zavrsio na hitnoj sa jakom gnojnon anginom. Starijem sinu su isto opet natekle mandule i sad samo cekam dalje....
Skulirana, znam da te svrbi vjezbanje,ali bolje se strpi..radje sad malo pricekaj pa da kasnije motes vjezbati kako treba nego da se zeznes nesto jos
Meni je sinoc pukla koza na noznom palcu,onako ko posjekotina. Nemam problema sa tvrdom kozom na stopalima jer to redovito servisiram vec pretpostavljam da sam ih nabila vjezbajuci bosa na plocicama. Tamo odradjujem sva skakanja jer sam najtisa posto uflavnom vjezbam kad malci zaspu. Sad me bas boli kad hodam.
Ajme cure koje ste vi zvijeri s tim kilometrima i 300 swingova, svaka cast!
Anci, beginner cardio 9 i 10 su cini mi se x, probaj njih
A jelda je grozan onaj 5minutni, u pocetku mi je izgledao kao super ideja, kad ono!
Ja sam sinoc imala uzasno tesku vecer s djecom, kad su napokon zaspali, slozila sam clown face ko Alicia, uzela vijacu i skakala dok se nisam osjetila bolje.
Danas ne znam sta cu, mozda da probam i ja tristo swingova. Popodne smo pozvani na tortu kod frendica :D
Skulirana ja nikad nisam nosila steznik, trbusnima sam dala malo vremena, kasnije plank i sve se sredilo
Ali mi je tesko zamislit da ga nosim i kad spavam, mene i carape previse stezu
Tigric, i meni je tako bila pukla koza, proci ce za par dana, ja sam ocistila bivacinom da se ne upali
Al joj ja ne mogu nikako skakat bosa, jednom kad budem radila jump rope cardio kettlebell cu se vjerojatno stalno izuvat obuvat![]()