Stranica 182 od 275 PrviPrvi ... 82132172180181182183184192232 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 9,051 do 9,100 od 13742

Tema: Vjezbacice -2016 :)

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cure koje ste na moru, uzivajte, plivajte i gustajte punim plucima.

Palci, kuzim te. Ja sam oduvijek bila mrsavija, i kad sam nakon treceg poroda nabacila par kila prehranom osjecala sam se kao da to nisam ja.
    Kod tebe ulogu igraju hormoni, ali vjerujem da ce ti treninzi pomoci.
    Odlicna ti je ideja za ples na svili.

Kris, bijela haljina je sve sto ti treba
    Glavno je da ti uzivas, sve ostalo ce doci samo od sebe.

Bravo za sve odvjezbano i za sva druzenja.

Ja cu dalje kako sam planirala. Danas i sutra trening, zavrsavam prvi ciklus p90x3. Onda tjedan dana restam i nakon toga krecem s drugom fazom. Jedva cekam!

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Samo da se javim nabrzinu, nisam guzicon mrdnula od kad sam dosla. Odlucila sam da necu ni pokusavati uhvatiti vrijeme za to. Stigne se sve doma.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ja sam svoj trening odgodila za večer, kad se vratimo s druženja od prijatelja. Još Francuzi, gurmani. Koja naivnost. Svejedno me bole bicepsi od horizontalnih pullova i kao plivala sam.

tigrić, uživaj, rest je dio treninga.
    Kris, ne brigaj, uživaj.
    Lili, uživaj!
    Sani, zamišljam te svu izrezanu, bravo.. Kad počnem raditi u 9. planiram taj ples na svili jer mi je odmah poslije posla, mada se ja borim s grižnjom zbog sina, jako mi nedostaje kad radim. Oduvijek me privlače cirkuske vještine i mogućnosti tijela. Jedva čekam.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Lili sretan put i uživajte!

Tigric i ja sam odustala, teško mi uklopit, a i mm kukam sinoć da me od hodanja bole kukovi, ne skocni zglobovi, ne koljena nego kukovi. Nešto kao level - ekspert

Palci, probaj, pa ako osjetiš da zakidas vrijeme druženja sa malim onda odustani. Al svakako probaj .
    Posljednje uređivanje od j-la : 06.08.2016. at 11:22

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hvala cure moje na zeljama.Evo bas smo se ukrcali na katamaran i cekamo da krene.
    sto da kazem jedva cekaaaam

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

J-la, ja sam nakon drugog i treceg poroda umirala od bolova u kukovima. Strasno nesto. Ono, krenula bih u setnju s malom u marami, napravila kilometar i po i pocelo me bolit. Nisam znala hocu li se moci vratiti doma od bolova.
    Jucer opet nista od treninga, a ni radili nismo puno, samo prevezli u tackama drugu paletu cigli.
    Stoj na rukama vjezbam usputno kad izlazim na terasu, i ide sve bolje. Super mi je kad vidim napredak tako brzo

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Inače imam problem sa isijasom, začas to mene uhvati pa mi se bol širi prema nogama. I meni je sa kukovima od trudnoće ostalo.

A ovdje ako uskoro ne stane kiša pojest ću sve što imamo hrane u apartmanu . Bateriju na mobu sam od jutros potrošila, malu izmorila. Odoh s njom spavat.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Jillian ima novi program?! uuuuuu ovo ću večeras.... for your health 1 laganini

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Brinula bzv. Popustilo kada sam uvidjela da je ovo ipak selo i lagano se prilagodila. Imam traperice i majicu i briga me
    Palo je prsuta, janjetine, odojka...prava seoska zabava i bas nam je lijepo. Pusa cure. Onima koji su na moru lijepo vrijeme zelim. Mi ćemo valjda suta na kupanac. Bravo za treninge!

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Kris super je na kraju ispalo, drago mi je da si se zabavila !

Optimistična je l misliš na Body shred ili tako nešto? Willow i Ginger su ga radile pa pitaj njih. Mislim da su obje odustale .

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Sto da vam kazem- Silba me ostavila bez daha, sva moja ocekivanja ne da je ispunila nego i puno vise.Ovo je otok mojih snova za godisnji po mom gustu, ma nesto predivno

Vec danas smo ga dosta istrazivali vrijeme za pozelit za takvo nesto (suncano s naoblakom, ne przi, pirka vjetric) al ima jos puno toga. Cak smo bili i na mini koncertu do maloprije a djeca budna od 5:30h jutros

prijavak: izazov za core +10.3 km po Silbi p.5:35, odmah sam krenula i s brdskim treningom al sam nabila palce u tenisicama, od iduceg puta obavezno Salomonke. Moram nam istrazit plaze s druge strane otoka
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 06.08.2016. at 23:40

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ola cure
    nista od kupanja, vrijeme sugavo citav dan
    veceras black fire strategic endurance, onaj s tri serije po 2 min od svake od tri vjezbe, burpees, triceps dips i sit ups
    izmorila se, oznojila i malo popravila rezultat
    zadovoljna
    sad serija i spavanjac, bit ce ugodno, pala temperatura

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Popodne yoga, a nakon toga rockas kod frendova. Brdo dobre klope i cuge.
    Uzivala sam i lijepo se provela.

Veselim se i restu. Dugoooo nisam odmarala od vjezbanja.
    Puse svima

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Prijavak, jutros 5,26km pace 7,14

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    nista od kupanja, vrijeme sugavo citav dan
    Mislis prekrasno
    Super za odvjezbano!

Lili, lijepo se odmorite na Silbi! Super za trening odma po dolasku.

Ja se jucer nasetala po brackim mjestima, Sutivan, Milna i Supetar... dobro sam se izmorila. A sigurno i malac - posto jos uvijek spava Danas bi mogli nastavit s djiravanjem po otoku jer je i dalje oblacno i vjetrovito. Mozda odemo do nekog mini zoo-a i do Vidove Gore (autom!)... cak mi pada na pamet i pustinja Blaca, ali mislim da bi me md u prvih kilometar i po voznje po makadamu poslao kvragu, gdje sam ga to tjerala autom i okrenuo se natrag :D

Jutros sam odvjezbala neki lagani cardio: Denise Austine: 3rd trimester toning. Al jos od jucerasnje oluje ne radi nam 4G veza, nego samo onaj Edge, tako da je vjezbanje uz youtube zanimljiva misija... stani, kreni, stani, kreni... video od 20 minuta meni trajao 40

Edit: Bravo Rahela i Sani!
    Posljednje uređivanje od Jadranka : 07.08.2016. at 09:49

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Jadranka, baš paše odmor od vrućina, super za bračke šetnje. Treba iskoristit ovaj predah od žega.

Lili, fakat si neumorna; tek stigla i bacila desetku, svaka čast!
    O Silbi sam i ja čula same divote, uživajte!

Ja se jučer opet našla na plaži sa spravama; munje parale nebo, a mm i ja odradili trening na spravama, on još kupanjac, meni se nije dalo, pa doma.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Prijavak, trčanje 5km, 5:36.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

i ja maloprije bodyweight tabata, cetiri vjezbe (squats, push ups, up&over s klupicom, burpees), osam serija, 20 sec on, 10 sec off
    umrla
    zavrsen drugi tjedan black fire
    uf, intenzivno je ali svidja mi se
    sad cetiri tjedna idu neki drugi treninzi, pa se opet kombiniraju s ovima iz prva dva tjedna
    bas me zanima sta me ceka

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Bravo rahela Jadranka Dijana Summer!

Jucer s klincima planinarenje na vrh Silbe nije neka nm al ima hoda do tamo.
    Nocas noc puna komaraca vrpoljili se lise soavali jedva docekala da mi zazvoni alarm u 6:30h za jutarnje trcanje s kolegom iz kluba. Otisli u 7h krasno mirno jutro uz more pokazao mi nove staze puno trkaca sreli 45 min up and down p.5:14 a onda picence uz more u kaficu sa slamnatom nadstresnicom

Dodjem u apartman a moji jos krme misici lose spavali.veceras stavljamo aparatice i sprejamo se.

Otok je predivan ja stalno istrazujem nove ulice kuce okucnice pune raslinja....
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 08.08.2016. at 09:54

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Te kamene kuce smilje bosilje masline takvi divninmirisi mir tisina nema auta motora a opet navece misto zivi stalno neki koncertici dogadjanja veceras ples na svili (palcice za tebe ) na drvetu masline.. u cet otocka utrka za male i velike (here I am)
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 08.08.2016. at 09:57

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

bravo vridnice!
    ja prošli tjedan imala rest week, tek sinoć sam jogu radila.
    sad mi je već normalno da kad radim jogu, vadim dvije prostirke, jednu meni, jednu maloj žabi

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jadranka prekrasne ture radite po Bracu divno
    tang za zabicu bravo!
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 08.08.2016. at 10:03

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Tang rastop na zabicu

Lili vidi se da uživaš !
    Mi komarca ove godine nismo vidjeli na moru, vjerovatno svi pobjegli na Silbu .
    Inače smo svake godine, do sada, morali imati neko sredstvo protiv komaraca na kožu i za prostoriju.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

i meni je ljeto bilo cudno komarac-free

ja jedva drzim oci otvorene
    sinoc sam gledala seriju pa kosarku, legla u dva, a nisam zaspala do 3:30, valjda i jer je prvi radni dan pa se sve lagano vraca
    ustala u 6:30
    beauty sleep, my ass
    idem se bacit na kavu
    Posljednje uređivanje od summer : 08.08.2016. at 10:21

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja ne prijavljujem ništa osim plivanja i guštanja

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Bravo za sve vrijednice!
    Mi smo kod frendice na Krku. Sestero klinaca i nas dvije.
    Tako da jedino sto vjezbam su zivci
    Vracam se vjezbanju nakon Gospe.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Sani meni je tako prošle godine bilo, htjeli smo kući peti dan. Njoj 2,4 godine, sve bi vidjela i dodirnula. Zato smo došli kući zgodni .

Summer meni prvi radni dan spada u jedan od najgorih dana u godini. Redovno mi se spava jer noć prije ne mogu leći na vrijeme.

Lili vjerujem da će biti još jedna medalja !

Ja sam razmišljala o focusu poslije godišnjeg. Nabavka drvene kutije ne ide po planu, a čini mi se da za jednu vježbu nemam prostora. Summer je l mi se čini da ima neka vježba gdje se kutija preskače pa se s obje strane radi burpee?
    A focus bi radila jer sam ga pozelila a i da vidim gdje sam sada sa kondicijom.

Juče sam vidjela da će biti izbačen novi program, 30 day mixed martial art style Core de Force. Po onom što sam vidjela liči na MMX iz P90X3. Joj da mi ga je pribavit!
    Kad te nanerviraju dodjes kući i nalupas zrak!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

J-la je bas smo sve komarce skupili al sam si i sama kriva jer sam fino otvorila sva vrata a nikakvu zastitu ni na nas ni u apartmanu no veceras cemo pametnije

A za medalju ne znam jer su ovdje ozbiljni trkaci to nam je i trener rekao kad je skuzio da nas nekoliko tu ljetuje a cov jek bi rekao nes ti mala otocka utrka vidjam tu vise trkaca i ujutro i navece nego bilo gdje gdje sam ljetovala al zato mogu oci napajati na krasno isklesanim tijelima, neki trce jel te goli do pasa
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 08.08.2016. at 16:37

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

I drzim fige da pribavis taj program j-la...znat ce Willow

Willow i Sani gustajte! Nas je 4 na 4 djece a djeca se stalno igraju tako da je cist fajn i vise od toga.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

j-la, mislim da se i moja 3 sata sna uklapaju u 'ne mogu leci na vrijeme'

da, ima vjezba u strategic endurance, burpee, predjes kutiju pa burpee s druge strane
    s obzirom da mi se ne radi u hodniku ja to modificiram, napravim burpee, popnem se na kutiju i vratim na istu stranu te ponovno u burpee
    moja kutija je djecja klupica za kupatilo
    preniska mi je za triceps dips pa njih radim na rubu stola ili sjedalice
    snadjes se, bitno da patis

joj, i ja volim martial arts i to cu sigurno nabaviti
    Posljednje uređivanje od summer : 08.08.2016. at 17:09

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Lili, zapalila si me za Silbu. Sljedeće godine mi se brat neće ženiti (valjda) pa ćemo na vrijeme rezervirati nešto.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Summer evo programa http://www.beachbody.com/beachbodybl...-core-de-force

Lili ne sumnjam da ćeš ipak dati sve od sebe, a to bi značilo i neke rezultate.

Silba i meni divno zvuči, ali samo meni. Mm oči prevrne i zavrne kad mu spomenes da mora ostaviti auto .
    A maloj nije još dovoljna samo plaža i more.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Prijavljujem odradjen 15 minute fit slide, ne znam koji broj, onaj sto je prvi na stranici danas
    Nisam se zalijetala s tezim utezima nakon pauze, radila sam bodyweight i s laksim utegom

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    Lili, zapalila si me za Silbu. Sljedeće godine mi se brat neće ženiti (valjda) pa ćemo na vrijeme rezervirati nešto.
    Pal i neces pozaliti samo sto ranije probaj rezervirat i to ovu stranu otoka gdje pristaje katamaran/trajekt.

J-la...
    Silba i meni divno zvuči, ali samo meni. Mm oči prevrne i zavrne kad mu spomenes da mora ostaviti auto .
    A maloj nije još dovoljna samo plaža i more.[/QUOTE]

draga i moj ne moze bez auta a znas sto je rekqo nakon 1.dana na otoku da se preprodio sto nema auta ni parkinga il guzve i da osjeca smiraj poeta se rodiio..
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 08.08.2016. at 23:38

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Potpuno identicno se oboje osjecamo slobodnooooo bas to nevjerojatan osjecaj ....predobaaar .
    MM je odusevljen a njega nije tako lako odusevit ko mene

I nije samo.plaza i more ima brdo nekih aktivnosti dogadjanja na otoku krasan park sa spravama za djecu svasta nesto... Jedva cekam da upoznamo i Premudu
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 08.08.2016. at 23:42

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Tang, Lili bravo.

I meni se svidja opis Silbe Mi smo zadnje 4 godine bili u noninoj kuci na Hvaru po dva-tri tjedna. Ove godine smo otisli na Brac i bas mi prija promjena. Prekjucer bili na Vidovoj Gori (autom!) - smrzli se totalno - tamo puhala buretina i jos neka kisica padala... brrr... al je zato pogled dobar A poslije toga isli u neki Park Prirode s domacim zivotinjama, igralistima i spravama za djecu. Maliso se odusevio. Danas cemo vjerojatno ponovo do one pjescane plaze, a ako ne budemo preumorni, i do Pucisca.

Ja se osjecam totalno promjenjivo, dio dana sam super i imam energije, dio dana kao da me neko pretukao. I sto je toplije, to se osjecam gore. No, ipak sam jucer napravila lagani trening: dr. Cathy: warm up, shoulders + obliques x 2, stretch... i malo otplivala... al vjezbanje mi je definitvno sve laganije i laganije. No, ok je to

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Divno Jadranka jel to onaj mini zoo iznad Sutivana bas je lijepo tamo (dok n ije dosao Bosanac Bracani to nisu znali osmislit )
    Vidi se da bas uzivate samo ti nama pisi vase dogodovstine. U Puciscima imas finog hlada.taman za trudnicu.

Ja sam jutros u 7:15h kratki al slatki trk 23min 4.4km usput popila limunadu u mistu i zadnji dio trcala s kruhom u rukama i vrecicom nektarina i banana danas se spremamo na cjelodnevni izlet na jednu dalju plazu imamo sat vremena hoda do tamo.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ja sam jucer restala
    bila sam preumorna i nisam htjela forsirati
    s posla sam isla obaviti neki shopping, tako da sam doma dosla tek iza 19 sati
    opet nisam dobro spavala, izgrizao me neki komarac pa sam ga (u)lovila iza 03 sata i onda se opet mucila zaspati
    moram uspostaviti normalniji ritam spavanja

danas idem u frizera na refresh, tako da sam opet doma kasno
    ali odradit cu trening

zavidim svima koji nisu na poslu

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

i ja sam danas na frizuri

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Summer i mene su sinoć napali komarci . Poslala nam Lili sa Silbe .

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

to je zato sta se hvalimo
    meni se sad spava
    sad da, a u tri nocu - ne
    i jos sam se navukla na the good wife, prvi put je gledam

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    Summer i mene su sinoć napali komarci . Poslala nam Lili sa Silbe .
    a kod nas ih fakat nema vise, spavali ko topovi sinoc.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

prijavak - gustaaaan

...osim sto mi djeca piju krv na slamcicu...tjesim se zavidim kolicinama koktela, vina i piva...i cigareta....

al da je i nesto o vjezbanju - sestra trci svako jutro

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ginger .
    Danas sam čitala da je pivo jako zdravo za žene, protiv osteoporoze i sl,zato ja to uzimam, radi preventive .

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    a kod nas ih fakat nema vise, spavali ko topovi sinoc.
    Je kad si sad došli u spansko

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Je kad si sad došli u spansko
    Čime li je Lili prskala po Silbi .

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

prijavljujem prisilnu pauzu radi rođendana starijoj,toliko sam puta prešla skaline u đardin i nazad da mi ne treba današnji summer shred...da ne govorim da sam cijeli dan provela u kuhinji i još do maloprije ribala kuhinju i banju....a sve kao neću ove god pretjerivat...ahaaa....

ja sam puna tragova uboda komaraca, namažem se repelentom i onda nađu komadić koji nisam pokrila...

Lili,bome i ja bi do Silbe,zvuči sjajno...možda odem idući tjedan sestri do Lastova...mora i kupanja mi ne fali nego da vidim sis i familiju...

Jadranka,a da kako će bit nego slabije,samo ti sad iskoristi more i kupanje,to mi je bilo najdraže s prvom,taj osjećaj da si lagan ko perce...dok ne izađeš iz mora...LOL...

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Skulirana sretan rođendan maloj lavici !

I tebi je sad nekad je l da?

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ZS, sretan rockas velikoj seki

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Skulirana, sretan rodjendan!

Je, u moru je najlipse Isto bi volila laganini vjezbat do poroda - bolje se osjecam kad vjezbam/krecem se - nego kad se samo odmaram.

Jucer pegnancy yoga: strength & stability (to mi je najdrazi video s vjezbama) i malo plivanja i nagovaranje maloga da i on proba zaplivat, s kolutom ili rukavicama, udje do vrata u more, al uzasno ga strah odlijepit noge od poda

Ipak nismo bili u Puciscima - prekasno se probudili, al otisli na pjescanu plazu, Lovrenscinu, i poslije u ljetno kino gledat crtic. Bas mi je lipo tu na Bracu. Al danas se vec vracamo kuci.

Lili, bravo za trcanje! Kako je bilo na udaljenoj plazi?

Je, to je taj zoo kraj Sutivana.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •