Stranica 186 od 275 PrviPrvi ... 86136176184185186187188196236 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 9,251 do 9,300 od 13742

Tema: Vjezbacice -2016 :)

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    mene sklekovi s girjom po opisu podsjecaju na diamond pushups koje mrzim i to strastveno
    e ja mislim da je tako nešto
    uglavnom, ja sam radila na koljenima :nijesramota:

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Bravo sve vrijednice!
    Jucer odradjeno dr. Cathy: warm up, shoulders + obliques x 2, stretch

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

i meni se moji redovito pridruze, i na jedan probni cize, ali ima na yt i drugih hip hop workouta
    ludo izgledamo, razbacani po dnevnom, ja i moji prateci plesaci

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    e ja mislim da je tako nešto
    uglavnom, ja sam radila na koljenima :nijesramota:
    kakav sramota, sta ti je, to se tako ispravno i radi

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Super fora to s plesom summer mi sv i volimo plesat

Cure nemojte preskakat istezanje jer je jakon bitno. Ja sam se klubu navikla na dobro istezanje nakon treninga.
    Dijana draga drzi se !

Samo da prijavim da me uooce ne bole ruke i ramena od onog silnog veslanja a mislila sam tkonzna kako ce biti.
    Danas popodne polako pocinje i pakiranje smrc a sutra odlazimo sa Silbe u okolicu Zadra ajd bar jos ne u hladnu metropolu

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

rijavak brdovitih 3,7km pace 7,24
    Imam jos 4 dana za istrcat do sela, sto ce bit nesto manje od 6km po mojoj procjeni. Onda nista do Grawea.
    Istezem se nakon trcanja noge obavezno. Nakon treninga doma kako kad. Cesto se u toku dana istegnem u razne polozaje, ali u biti bih trebala puno vise.

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Incinerator
    Odlicannnnn! Sutra ce opet zatezati ruke i ledjni misici ali nema veze, ja to volim

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Današnje vježbanje je bilo unošenje vreća sa peletom .
    Jedna vreća 15 kg, razdaljina oko 20 m. Mojih je bilo oko 30 vreća .
    A taman imam upalu svih mišića od ovo tri dana focusa .

Istezanje mi je bitno poslije vježbanja, mada sam svoju fleksibilnost dobila yogom, dynamix-om i svim vježbama koje su zahtjevale istezanje.
    Ovo poslije vježbanja mi čisto onako da nakratko oporavim mišić.
    Posljednje uređivanje od j-la : 19.08.2016. at 18:50

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

tang, volim te njene balerina pokrete,ja bi jače listove tako da se baš svojski trudim dić na pete...mada, najbolje/najjače sam listove imala kad sam ih u teretani ciljano pumpala na leg pressu sa većim kilažama... mene iznenadi da se od stretch& tone ima upala,ali eto,nekad polagani pokreti imaju više učinka...danas boli upper od jučerašnjeg multi-rekvizitnog...a ovo sa glazbom mi nije sjelo,stalno sam pogledivala prema laptopu da vidim što slijedi...

ok,cize nije za mene...a volim plesat, nisam pretrapava....

Lili sta fali Zadru,ja bi mogla živjet tamo, ful mi svidja....

j la ti ko Ginger sa ciglama...

ma istežem se ja,samo vjerojatno nedovoljno...Z ima tu 10-12min rutinu a ja se malo objesim na TRX i onda na prostirci malo child pose,pa za guzicu koji pokret i onaj što otvara kukove i zaveži ga tu...

a sad malo o hrani... ovih dana jedem toliko smokava da to nije normalno,danas sam u šetnji sa malom svako malo zastajkivala kod stabala i kusala, pred kraj šetnje smo došli opet do jednog stabla, samo se pogledale i rekle:ajme ja ne mogu više nijednu,povratit ću...
    a i grožđe je pomalo krenulo...mmmm..ja se s tim voćem ne mogu zaustavit ...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 20.08.2016. at 00:04

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Skulirana mljac na smokve i grozdje i ja obozavam.voce.
    ma ne fali nista Zadru al.idem u jedno manje mjesto i to more nije more na koje sam ja navikla ni blizu. Ja volim cisto prozirno sa sitnim sljunkom plazu s hladovinom a ne neki muljavi pijesak a na obali przi bez drvca nije moj cup of tea sta ces razmazila me moja ljetna odredista no pruzila se prilika za jos koji dan mora pa cemo iskorstit al more je neusporedivo sa Silbom.

Ali dobra je lokacija i puno zanimljivosti u okolici a to jedva cekam.zglob vise ne osjecam al restam.ipak jos dan dva. Laku noc svima!

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Skulirana ja jucer na poslu pojela 700g grozdja
    A na onaj s muzikom, svi su ispod komentirali da im je bolje bez muzike, tako da mislim da se to nece ponovit

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Lili ideš U Privlaka?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ne to mi je jos gore

necete vjerovat nema karata za katamaran, toliko ima turista tako ostajemo danas tu jos do veceras pa na trajekt
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 20.08.2016. at 09:53

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Jucer hrpa gostiju i rest. Danas nastavljam s jogom.

Opet zatoplilo :/ Mozda bi mogli i na kupanjac

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Hello cure!
    Evo mene doma u Zg! Lijepo je bilo ali zazelila sam se malo i svoje kuce. Ugl. sam redovito trcala, osim proslog tjedna. Hodala sam 36 km, uz prilicnu uzbrdicu, valjda se i to u nesto racuna. Bila sam u St 4 dana ali nisam se stigla javiti, dok smo rijesili rodbinu, vamo- tamo, zacas proletilo.
    Veselim se starom ritmu a blizi se i datum pm, kad se sjetim imam malu tremu, a jos....

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ivana s ma super ces ti to otrcat!!
    36 km wow di si to pjesacila??

lili, ajde uzivajte jos jedan dan na silbi.

j-la bravo mene to ceka s drvima za misec i po

danas sam mislila nesto od zuzke ali vidit cemo sta ce ispast do veceras. prvo malo na plazu

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ivana s je isla iz mog grada na moje selo, je li tako?
    prosla si mi ispred kuce i gore, ako jesi
    popit cemo mi kavu u zagrebu

ja sam danas odradila plazu, bilo je super
    sad lagani rucak, malo serije i peglanja, veceras gledam vaterpolo
    ali prije toga gymnastics strength 1
    a sinoc sam se po programu rolala po valjku pola sata i masirala lopticom, bilo je ugodno

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

prijavljujem body crush broj jedan
    lijepi no equipment, jednostavan, kratko traje i ubitačan workout

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

I moja prija je pješacila tih skoro 40km

Ivana s bravo za trčanje na kakva trema to ćeš ti rasturit

Bravo summer tang !

Mi se vozimo na trajektu

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ima cize na rutube
    https://rutube.ru/video/person/96874...cation_ts%2Cid

ja sam opet malo na pilatesu, super mi je pasao ali ima jedna vježba od koje mi se grči stražnja loža,
    to nikako da popravim - ova na 21. minutu https://rutube.ru/video/6e59317cb8f1...7e/?ref=search

voće - ajme ja ga jedem ako mi se servira (znači, očisti, nareže itd.)
    ajd sad čak i jedem breskve i lubenicu, svaki dan pomalo, valjda 100 g ali i to je za mene puno

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Prijavak: summer shred#2, bas mi se radilo nesto s girjom!

Ja volim voce al zaboravim.ga pojest
    U zadnje vrime pravim smutije cesce pa ga bar popijem

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

i ja u zadnje vrijeme voce samo pijem, sifra smutljivac

upravo sam odradila gimnastiku, jao, kasnije sam brisala kapljice s poda

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Jos da ne zaboravim napisat: dva dana za redom spavala 7,5-8h! Koja je to promjena! Puna sam energije danas!
    Eh da je stalno tako...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

MB, je istina, ja sam druga (citaj gora) osoba ako ne odspavam svoju dozu od 7-8 sati.
    Super za malu obnovu energije samo tako dalje.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 20.08.2016. at 23:32

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

i ja sam prije bila lijena za očistit voće ali otkad ne jedem skoro ništa drugo slatko baš sam ga zavolila i doma ga uvijek ima bar 3-4 vrste....evo kraj mene stoji prazna zdjelica u kojoj je bila skuta,pipun i kupine...ovo zadnje sama brala jučer u šetnji..(smokve smo trpali direkt u usta a kupine brali)...
    100gr? ja i MM pojedemo za večeru pola dinje od 9kg, dakle malo više od 2kg svak...i onda se čudim što mi nije ravan stomak...LOL...

MB,tako je mene mali pustio neku večer spavat,preskočio podoj samo me onda probudila sisa ko' kamen ha ha...

on topic,odradila summer shred po rasporedu, neloš je ali su mi sad draži ovi novi workouti...
    willow,kako grči,ta ju vježba baš aktivira biće ti je onda slaba...ajme,pa to traje 50min,cijeli odradiš?

gledala sam danas opet OI i utrku na 5km....ugodno se iznenadila koliko je bjelkinja bilo da bi onda naravno prvih 6 kroz cilj sve bile Afrikanke...ko' da imaju torpeda u guzici...

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

I ja sam par puta otpjesacila sve te kilometre... a lipa je to setnja A najbolji je md koji je jednom pjesacio iz sela svojih roditelja u Bosni... pa preko Kamesnice cijelu noc s rodjakom koji je bio specijalac u vojski i koji je trcao pola puta... md kad je dosao u Sinj samo se zavalio pod stablo i zaspao. Starci dosli po njega, ubacili ga u auto, odnili doma, i ovaj doma nastavio spavat 24 h svako malo provjeravali jel ziv.

Prijavljujem pregnancy yoga strength & stability... i sve cesce setnje po Marjanu... e koliko ljudi trci, vozi bicikle, vjezba... bas super!

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Mislim da sam jedna od rijetkih koja nije pogledala ni minutu OI . Nemam pojma ni kad je sta od disciplina na tv. Ponegdje naletim na vijesti ko je u finalu i s kim.

Od voća ne volim jabuke, mogu jedino jesti one tamno crvene, slatke, ali nikad ne bih rekla joj da mi je jabuka sad. Al zato lubenicu, u svako doba dana i noći i u nerazumnim količinama. Nešto kao Skuli .

Danas nisam nista vježbala, sutra nastavljam focus. U ponedjeljak prvi radni dan nakon godišnjeg i već vidim da ću cijelu sedmicu biti pospana :Summer:

MB super za spavanje !

Ginger nam garant degustira pive po Spancirfestu .

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

meni su smoothiji zgodni kao alternativa soku, recimo kad sam vani i uzmem smoothie
    ali kao alternativa voću mi ne funkcioniraju
    voće mi je i dalje najdraže pojest u originalnom obliku, idealno ono: bereš-jedeš
    kad je nešto u sezoni, jedem ko sumanuta, pogotovo voće kojem je sezona kratka, tipa jagode i trešnje
    a kad nije u sezoni, ni ne poželim
    i općenito imam neki čudan OKP s voćem, povrćem i sezonama, i kad vidim recept koji kombinira ljetno i zimsko povrće, pitam se na kojem planetu žive ljudi koji to kuhaju

skulirana, ova tvoja kombinacija zvuči odlično! jedino skuta smanjuje apsorpciju željeza iz kupina petkauč:

što se tiče pospanosti, muž i ja smo jučer cijeli dan bili ko da nas je netko oklagijom opalio
    valja li se neka promjena vremena? stalno nam se spavalo, ili ležalo, kad ustanem zamanta mi se, ko zombi sam bila pola dana, jedva sam našla popodne energiju za odradit workout (zahvaljujući tome što sam poslije ručka spavala sat ipo vremena)

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ola djevojke!
    flopi se vraća u svakodnevicu, evo sam isto spavala 8 sati prvi put u mjesec dana I ko nova sam
    nisam vježbala ništa 8. mjesec, prekjučer trčanje 5 km, odliočno mi je sjelo

bila sam na duuugom putu i što da velim, skroz izašla iz svoje rutine, od prehrane i vježbanja preko spavanja
    osjećam se zombasto

sad nakon nesice odoh na jedno šumsko trčanje, baš mi treba

planiram se držati trčanja cijelu zimu a između za jačanje nešto od zuske ili jill, još ću vidjeti
    ne želim kile spuštati nego možda malo mišiće samo nabiti...

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

flopiiii, baš sam jučer pomislila di si
    dobrodošla natrag!

što se hrane tiče, meni je sinoć bila junk večer. ajme meni: pizza, pomfrit i sladoled

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Flopi, welcome back

Tang, ja nisam sladoled al sam pizzu i palacinku sa sladoledom
    Djece mi nije jucer cijeli dan bilo doma pa sam uzivala u masazi, shoppingu i druzenju s frendicama.

Jucer rest, danas cu dynamix.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

flopica, dobro došla nazad

joj, ja sam isto nakon ovog GO sva strgana, zna mi se to i inače dogoditi da se ne mogu nikako vratiti na staro...baš mi fali energije

mi smo iskoristili par dana u ZG za nabavku, skoro sve smo nabavili za klince za školu/vrtić tako da sam bar s tim mirna
    sutra na posao, čak se i veselim

a voće - ha, ha, evo baš tražim recept za kolač od krušaka, to je voće u mom omiljenom obliku

skulirana, sve ja to odradim ali manje fleksibilno/graciozno, to ti je nekih 45 minuta, jedino me ta zadnja loža zeza u tom položaju,
    inače je baš super pilates s dedom

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Willow sad sam provjeravala ovaj tvoj video i 21 minutu. I mene na toj vježbi obavezno uhvati grč na stražnjem dijelu bedra. Da li je to radi pogrešne izvedbe?

A za kolač ti predlažem crumble od krušaka i šljiva . Lično više volim samo sa šljivama, ali kad već tražiš i kruške.

Flopi mislila sam da si banovana . Neka i odmora !

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Flopice skitnice falila si mislila sam na tebe neki dan. Joj kako bi ti uzivala na mojoj Silbi to je bas tip odmora koji bi te i odgovarao. Eh kad putujes sad si propustila moje opise

Skulirana ajme da visid ovdje kod mene u vrtu smokava i grozdja, smokve su ogromne i zrwle pu o ih pada na zemlju i propada al mi cemo sad naravno taj proces zaustavit i pobrat prije nego padnu a grozdje je sladje nego ijedno koje sam jela ove godine. Ova kucica je preslatka ko iz snova mi svi ob ozavamoooo voce i davimo se svaki dan.

Jedva cekam bacit trk veceras ili prije sutra ujutro jer bas przi li przi.

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Dynamix odvjezban.
    Uz to 3x7 zgibova i leg raisesa.

Kod nas je ledeno, puse i samo cekam da kisa pljusne. Vrijeme je za raditi neke slastice

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Bome je. Nisam citala dugooo al sad kad jesam potvrdjuem ovo od Sani. Bas razmisaljam da li do Lucijane. Nesto nalraviti ili preskociti.
    E da tri tjedna svacega al bas vjezbanja kako se prijavljuje i ne bas.
    Na zalost more smo preskocili. No nadoknadili drugim izletima.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Poslije sređivanja jedne šok sobe, odradila onaj trbušni iz focusa. Težak ali izvediv, i začas mi je vrijeme proletilo. Opet me uhvatio grč na stražnjoj strani desnog bedra dok sam radila supermana.
    Sad sam iz šetnje s malom i jedino sam za kreveta.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

flopi, nek si nam se vratila
    nadam se povratku i drugih koje su malo zapustile javljanje

odradila upravo opet otm air force style - ovaj mi je definitivno najtezi dosad
    20 min bez pauze, burpees, deadlifts i squats, sve sa 5/10 kg
    to je onaj centralni dio, prije toga je zagrijavanje i istezanje, treninzi su svi oko 30 min

sad cu malo seriju pa u krevet
    Posljednje uređivanje od summer : 21.08.2016. at 23:38

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Odradila dr. Cathy: warm up, biceps and legs x 2, i pregnancy yoga.

Sad bi i ja mogla u krevet da mi se iti malo spava

Voce volim svako skoro - a najvise sirovo. Posebno lubenice. I jedva cekam da sad krene sipak!

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hm,willow i j-la, ja ne bi rekla da je do neispravne izvedbe nego da taj položaj ful aktivira taj mišić pa zaboli jednostavno jer intenzivno radi.....
    mene tako presječe u preponi kad radim slide series od Zuske, tada baš ful rade ti mišići na unutarnjoj strani bedara i zna me kao nožem presjeć...
    deda mi je smiješan skroz,graciozan kao neki baletan...

flopi,welcome back!ma kakvu već zimu spominješ,danas ovdje cvrčci poludjeli (preko 30°C bilo),sada vani čujem zrikavce,opet nam je lijepo ugrijalo i ja se nadam kupanju još cijeli rujan a možda i početak listopada....

j-la ni ja ti nisam bila tip od jabuka,ono zadnje voće za kojim bi posegnula...sve dok nisam otkrila cripps pink sortu...eeeeee...to je meni jabuka nad jabukama,ful sočna i slatka...a skupe ko' vrag,u Lidla pakiranje od 4kom bi kostalo 11-12kn a manje od kila...a ja i MM po minimalno jednu dnevno...

preksutra idem 7dn na Lastovo kod sis,već sam bila tužna što računam da neću vježbat jer ne mogu ništa nosit sa sobom (ne idem s autom nego katamaranom, jedan mali kufer za nas troje) i onda se sjetim da od ove god sis ispod kuće ima mini cross fit poligon,ima girji,kutija i svega....već me najavila...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Uh i ja obozavam sipak/nar mljaaac
    Evo me i sad tamanim grozdje fino uzmem grozd pa navali...
    Bas si me nasmijala s muzevim 24satnim snom

Jedva cekam rano jutro jer sam pauzirala 3 dana too much for me mijenjaki smo lokaciju pa i onaj zglob mi bio uh jedva cekaaaam ranojutarnje dizanje i odoh u "duzinu" iako pojma nemam ovaj kraj ni staze ni kud cu trcati al nekako cu se valjda snaci
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 22.08.2016. at 00:00

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku

Flopi mislila sam da si banovana . !

zločestoćo jedna
    skoro, kako sam si fino dala oduška, vala ne žalim ako ću biti posve iskrena!

jučer 6 km ujutro u 9, presparno je bilo u šumi
    danas ću nešto kratko za povratak, razmišljam još što...

nego, užasno me brinu modrice na lijevoj nozi ispod koljena
    pojavile se niotkuda, poveći broj

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Flopi, bas te lijepo opet citati. Sto se modrica tiče, meni isto iskoče niotkuda, ali onda malo napregnem moždane i sjetim se šetnje kroz sumu, spremanja sobe pa zakačim stolac, krevet, bilo sto. Meni ostanu tjednima... Ne znam gdje si bila, ali ako je bilo aktivno, sve je moguće. Bravo za povratničko trčanje.
    lili sretno danas sa trčanjem i zglobom, nadam se da ćeš naći lijepu rutu.
    Ja jučer 14 km po nasipu, oprala me i kiša. Pejs 6.17, iako sam zadnjih 4 km trčala oko 5.50. Malo sam se izvjezbala u čuvanju snage za kraj. I mene pere nervoza od prvog pm. Voljela bi imati i neki ok rezultat, oko 2 sata, al mi se sad to čini nedostižno.
    ja na gruntu sad imam maline, to je meni najfinije voće. Onako delikatno, osvježavajuće, a na laganoj kremi vrhunski desert.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Mama je prije terapije radioaktivnim jodom dobila kilu malina. Kako ih nije mogla jesti, a ostali ne vole, zamrzne ih. Sad kad sam se s mora vratila, kaže, napravila sam liker, od malina . Konkretno

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

j-la, vidim mami nije pao napamet malinovac

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ajme, maline su moje omiljeno voće
    ali kod nas se ne uzgajaju, pa su za kupit bezobrazno skupe

ali kako je njima sad sezona, zar nije u lipnju?

skulirana, moram zabilježit ovu tvoju jabuku da probam, sjeti me kad dođe sezona
    nama su hit Fuji, čak i moj sin kad mu nudim jabuku pita: je li Fuji ili neka bezvezna?

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

tang, ja imam maline tokom cijelog ljeta - neka stara sorta, ko one jagode mjesečarke. Sitne su i jaako fine.
    Od jabuka su i meni Fuji super, a mali ti je super

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

radila sam na kraju ovaj http://domacica.com.hr/brzi-kolac-od-krusaka/

onako običan biskvitan ali sočan, sviđa se i klincima

moja mala se ne skida s bicikla otkako je naučila vozit bez pomoćnih, stalno smo na biciklu, jučer sam se i zeznula
    pa krenula s njom pješice kao jedan mali krug a na kraju trčala uz nju ohoho tako da mi cardija ne fali

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Pink cripps su i meni naj, naj!!! Nisam baš luda za malinama ali imam zaleđenih borovnica, njih baš volim.
    Flopi, nek si ti nama malo proputovala, brzo ćeš natrag u rutinu. Ne znam za modrice ali dogodi mi se i ovo što kjb kaže, tresnem se i skroz zaboravim.
    kjb, odlično si trčala, super pejs za tu dužinu.
    U subotu otrčala 11km, 6:15 i bilo mi je grozno teško, sparina, pritisak, jedva. Jučer konačno girja, nakon ravno mjesec dana, jedva sam je donijela iz auta doma kako mi se činila teška

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

kjb, super duzina i pejs, bravo!
    ivana s, tako sam i ja nedavno prvi put nakon duze uzela utege od 5 kg u ruke pa sam se iznenadila kako su ustvari teski

a i ja sam si sva teska, osjecam da sam se sinoc posteno izmorila treningom, veceras je zato yoga
    a jos sam i lose spavala, kad je opalilo nevrijeme oko 4 dizala sam se sve zatvarat, sklanjat, a onda sam tesko zaspala poslije

ja ne volim slatke jabuke, samo kisele, granny smith su mi bile zakon, sad se ne sjecam kad sam zadnji put pojela jabuku
    doduse, s aparaticem ne smijem ni odgrizati, pa onda smoothie i dodje kao najlakse rjesenje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •