Stranica 189 od 275 PrviPrvi ... 89139179187188189190191199239 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 9,401 do 9,450 od 13742

Tema: Vjezbacice -2016 :)

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

odradila današnji stretch and tone
    divan je! totalni gušt, hrpa nekih baletanskih vježbi za noge i gluteuse
    nisam se puno oznojila niti uspuhala, ali ne bi me čudila upalica sutra
    a super mi je došlo i istezanje, jer imam upalu od kettlebell broj 3, u gornjem dijelu leđa i ramenima (rows sa girjom)

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Tang na sandale

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Mb, ..ne triba mi, nisam nista nasla... zabrinjavas me
    Trkacice, kako stojite s noktima? Moji su uzas, dva su mi nedavno otpala, imam nove, jadne i tanke a vec mi je jos jedan potamnio, i njemu se lose pise. Ne volim ih skroz skratit, ipak su otvorene cipele pa da na nesto slice ali trenutno jedva cekam da zahladi za zatvorene jer su bozesacuvaj!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Mb, ..ne triba mi, nisam nista nasla... zabrinjavas me
    Trkacice, kako stojite s noktima? Moji su uzas, dva su mi nedavno otpala, imam nove, jadne i tanke a vec mi je jos jedan potamnio, i njemu se lose pise. Ne volim ih skroz skratit, ipak su otvorene cipele pa da na nesto slice ali trenutno jedva cekam da zahladi za zatvorene jer su bozesacuvaj!
    Ivana znas i sama da je to cesto kod trkaca al mozes to sprijeciti: tenisice moraju bit dosta vece, kratit nokte sto je moguce vise ..ja nisam imala probleme osim tih gljivicq na jednom palcu jer sam trcala zimi po snijegu u mokrim tenkama po 2h. Rjesila sam ih ukjem cajev a i ionskim srebrom al nemam tamnih a ni otpalih. Znam puno ljudi koji muku muce s tim mozda da ih probas kratit. Ja oduvijek prekratko rezem nokte bit ce da me to spasilo crnila i otpadanja

Nego tko lud dodje s duzeg godisnjeg odmora s brdom torbi i kofera prljqve robe koju trebaju 4 masine oprat i prvo sto napravi krene praz it i prat hladnjak e pa to sam ja napravila veceras i sad mogu mirna zaspat
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 25.08.2016. at 00:50

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ajme tipfelera....

direkt s puta pranje hladnjaka ludo rodjen o i ludo ce umrijet

Oprane 3 masine robe, raspremljeno skoro sve ( jos cipele i jedan kofer) a sutra sam sama s klincima i popisom obveza za obavit.
    Znate sto me razveselilo u Zg-moj balkon i na njemu 9 finih okruglih paradajza, 10ak crvenih jagoda i 4 male lubenice(sjeme odnekud doslo ja ih nisam sadila) + mrkica i persin. Eto sitnice...

Laku noc odo spat!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Prijavljujem pregnancy yoga - energising flow. Nesto laganini za tretje tromjesecje.

Lili, fakat su ti lubenice izrasle?! Mene moj mali stalno gnjavi da posadimo lubenicu na balkonu. Meni to zvucalo ko blesava ideja mi imamo stabalce limuna koje kad je dobra godina da dva ploda :D lovor i jos neko zacinsko bilje.

Bravo sve vrijednice!

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

jutro djevojke
    pijem kavu pa odoh na druženje s girjom
    luđački je želim

tang lol na sandale,odlična ti je politika!
    I ja sam nekidan bila u velikom šopingu
    obišla sam sve moguće dućane
    curama kupovala za vrtić I školu
    sebi ništa, nula, zero
    dobro, par grilonki u bojama, al to ne mogu računati pod šoping, jel tako...
    I baš sam bila nekako sva ponosna I zadovoljna

večeras trčanje nakon posla, jedva čekam
    na wingse obavezno, prijave su još malo pa otvorene!

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Palči moje saučešće .

MB ima mišiće i na nogama i rukama !

Tang to je reći dobra kupovina, umirem na izgovor !

Lili, kakva ti je to super mašina za veš? Moja je neka jadna Finlux, treba joj dva sata da opere na 30 stepeni. Danima sam prala veš s mora !

Sinoć streching, a danas ako budem mogla cardio. Spavala sam svega 5 sati. Sinoć nam je bilo otvorenje poljoprivrednog sajma/seoskog vašara, tako smo se dovukli kući oko pola 11. Jedva sam je utjerala u kuću. Cirkus nam traje još tri dana, a ja se nadam da će nju euforija već danas popustit .
    Posljednje uređivanje od j-la : 25.08.2016. at 08:33

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

J-la ne znas, nisi pipala

Ivana s ja neman problema s noktima. Jedino sam jednog bila sredila na trcanju kad sam u mraku zapela za nesto.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

jučer sam imala super planove, na kraju sve propalo jer sam hendlala klince...
    zato danas - MORAM

B2B utrka je prebačena s Maksića na Velesajam...možda je to bolje, možda nije...
    Maksić - neravni teren, ali Velesajam - beton

u subotu idemo na renesansni festival u Koprivnicu, ako nekoga zanima...
    http://www.renesansnifestival.hr/

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Lili baš lijepo da te dočekalo tvoje voće i povrće. Uživaj danas sa klincima
    Ja jutros neko trkačko 10-minutno vježbanje za netrkačke dane, + foam roller kojeg sam jučer kupila. Imam osjećaj da mi je moja tetiva mam bolje, ali nisam znala da rolanje tako boli..
    Flopi, lijepo se podruži sa svojom girjom
    Boxica, baš šteta što B2B nije u Maksimiru, ova ruta na Velesajmu uopće ne izgleda privlačno
    Jadranka, meni nazivi tvoji yoga vježbica izgledaju tako privlačno, što će se dogoditi ako to vježbaju i ne-trudnice

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Htjela sam odgovoriti i Ivani S na pitanje - ja također (kucam da ne ureknem) nemam problema s noktima, režem ih oduvijek kratko i imam malčice veće tenisice. Gljivice (od bazena) rješavam canesten kapima.
    Baš mi je žao da je tebi tako koma

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

haha googlala sam sada trčanje i nokte, jer nisam imala pojma da imate problema s tim
    i naišla na ovaj urnebesan članak: http://www.trcanje.hr/trkacki-nokti/8340/

"Povremeni odlazak u kozmetski salon neće umanjiti količinu testosterona u muškaraca"

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Umirem

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

tangerina, jesu te tvoje strech and tone od zuske?

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

da, to ide srijedom, nakon dva intenzivnija workouta
    malo istezanja, malo vježbi snage bodyweight ili s lakšim utezima, i polako

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Mislim da ih nisam dovoljno kratila, ubuduce idu maksimalno, sutra sam u pedikera.

Lili, super za kucno voce i povrce! Na frizider i ja odmah navalim jer mi je to jedinstvena prilika dok je gotovo prazan.
    Palci, moja sucut. Hvala na savjetu za zuljeve, srecom koza se valjda vec navikla pa mi brzo prođu.
    Jutros mi se mala probudila prije 6 i bila budna pola sata, taman kad sam trebala ici trcati, nakon toga, meni je bilo vec kasno a ona zaspala! Vec drugi put da mi je zeznula jutarnje trcanje.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Lili, kakvo je to ionako srebro? Tekućina, prah, u spreju?
    To je neka gotova kombinacija sa cajevcem ili je svako posebno?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

palci sucut

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Palčice hug
    Jutros povratnički girja trening:
    100 swing
    100 alternating swing
    100 8squat
    20 c&p svaka ruka...

ivanas moji nokti se od wingsa ne mogu jos oporaviti, potamnili su i postali hrapavi i grbavi
    Ne vidi se jer nosim tamni lak
    Ali sad sam kupila nove tenisice,vece za cijeli broj...

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

palčice

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

MB budem, budem !

Lili i mene interesuje ovo što pita Seni .

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Meni su nokti stradali zbog planinarenja.
    A postujem sva pravila o vecem broju. I tenke za trcanje su mi broj vece.
    Cak i carape imam posebne.
    Pa sam svejedno ostala bez dva nokta a treci, na palcu, ce pasti ovih dana.

Danas eccentric lower. Steznici, modifikacije i ide nekako. Ali ja bih to najradije radila kak spada.

Btw.neki dan mi je j-la poslala fotke. Zena vraca dug
    Htjedoh reci da je zabrijala na onih 10-15 kila viska.
    Nemojte joj vjerovati. Imam dokaz da joj se fino naziru trbusni misici, a noge i ruke su na ocigled cvrsce i tanje.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

sani slazem se s tobom. nedavno smo bile na kavi i razlika od lani je itekako vidljiva. j-la super izgleda

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Sva sam si važna kad me tako hvalite !

MB, Sani

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Lili, fakat su ti lubenice izrasle?! Mene moj mali stalno gnjavi da posadimo lubenicu na balkonu. Meni to zvucalo ko blesava ideja
    Jadranka da nemam pojma otkud je vjetar donio, danas ćemo ih presadit u veću posudu, baš ih volim gledat kako rastu.

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    Lili, kakva ti je to super mašina za veš? Moja je neka jadna Finlux, treba joj dva sata da opere na 30 stepeni. Danima sam prala veš s mora !
    6th sense Whirlpool odlična je j-la već 10 godina je imam, stavim onaj kratki program na pola sata jer robe je većinom samo od soli, nije prljava po cijele dane smo bili smo u u kupaćem. Ne trebam reći kad smo se vraćali doma, sjedim ja u autu i kažem mužu: Ne daj Bože da me sad hitna mora pokupit!, gleda on mene Zašto? a ja na sebi ni grudnjaka nit gaća kako smo išli direkt s plaže samo navukla šorc i majicu. Grudnjak sam inače stavila na sebe 1x dok sam bila na moru, nema mi pomoći

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    Lili, kakvo je to ionako srebro? Tekućina, prah, u spreju?
    To je neka gotova kombinacija sa cajevcem ili je svako posebno?
    Draga ja sam probala svašta od kemije al ovo mi je bila dobitna kombinacija po savjetu jedne naše forumašice koja je farmaceut, dakle treba nokat stalno brusiti i onda kapati ulje čajevca ili prskati s ionskim srebrom (može se i natapati u srebru al meni je to bilo nepraktično, češće sam ovako prskala i na poslu dok sjedim u uredu), ja sam oboje kupila u Bio and Bio jer kao oni imaju najbolje ulje i srebro (ne razrjeđuju) a stavljala sam onako kroz dan kad god mi padne na pamet. Mogu vam poslati nazive proizvođača neki su international ako vas zanima. jako brzo sam vidjela promjene na bolje. Sad ću skinut lak (malo sam štrajkala na moru) da vidim jel to sad sve izraslo.

Sani iz istog razloga mi je žena kad sam kupovala Salomonke za trail dala čak 2 broja veće, ja se ljutila da neću ovo ono zahvaljivala sam joj nakon Risnjaka, svi kukaju zbog noktiju a ja netaknuta ostala planinarenje, trčanje sve to zna zeznut nokte ako se ne pripazi s obućom i rezanjem.

idem čitat članak od tangerine.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 25.08.2016. at 16:25

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

za lubenice, izrasle su biljčice ili su i rodile?
    mislim da je njima da rode potrebno baš puuuuno vode, mi smo ih sadili u vrtu i ispale su sićušne

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ma tang bas male lubenice i u tako maloj posudi medju prkosima.
    2 su velicine vece breskve a 2 kao marelice.

Nista ih nisam extra zalijevala al bilo je dosta kise ovo ljeto u Zg a one su na ogradi balkona pa ih kisa bas zalije.A jos nas nije bilo 20 dana al si bake zalile 3x u tom razdoblju.

idem djeci napravit puding i.odmah je presadit.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

E Lili, hvala.
    ako mozeš napisi kad stigneš nazive proizvođača.
    nisam trkačica, ali su mi davno, dok sam jos skijala ( hm, da li bi se moje spuštanje niz brdo moglo nazvati skijanjem? ) pancerice povrijedile nokte na palcima, te otad muku mučim.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Eto ti ga na, sport nas kosta noktiju

Pogledala sam ulje cajevca (Pranarom tu marku svi hvale) a srebro gledaj da je sto cisce (znaju ti magistre savjetovat) a ovo je neko lokalno punjeno pa ti to nista ne znaci ako ne kupujes u RH-pise na njemu Ultra. Sretno!!!

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ajde, nisam jedina, sad mi je lakse. Imam ja lufta u tenisicama ali ako se i nakon ultra skracivanja nokata problem ne rijesi uzet cu jos vece tenisice.
    Pokusala otrcat fartlek, po 2 min, tempo 5:00 i 5:40. Tesko mi je pratiti i vrijeme i tempo, jel se zaletim padne ispod 5 a onda idem usporit pa sam odmah na 6! Uglavnom, prosjek 5:25, samo sto su mi se 2. i 3. krug izjednacili a i stajala sam između par puta tako da je bilo slicnije intervalima!
    J-la, bravo za napredak!!!

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

sinoć 5 km 29 min., zadovoljna sam, ali kad bi došla do 26-25 to bi bilo to...
    sad pregledavam zuzine kratke, uzet ću onaj za abse od ljetos što sam tesala po njemu
    noge me mrvu bole, taman najljepše, no drugs ovaj put

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

https://zuzkalight.com/workouts/5-mi...tlebell-swing/

evo ga, ako netko želi nešto kraće a žestoko
    iako moram priznati da me nije previse umorio
    s obzirom na tjedne odmora jel...

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ja sam juče cardio iz focusa, i to nešto jedva. Kvadri me još bole od nedjelje? i nemam pojma je l to normalno. Do sada mi je valjda trebala proći ta napetost mišića.

Mala je juče došla s temperaturom iz vrtića, cijelu noć smo dežurali nad njom. Ima brze skokove temperature pa smo je pratili. Danas vjerovatno preskačem vježbanje, jer nemam pojma ni da sam spavala.

Trkačice svaka vam čast!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Jucer nesto laganini, pregnancy yoga - embrace change.

J-la, vibrice da mala sto prije ozdravi.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

flopi, nije te umorio jer si ga doktorirala

ja sam jučer rest, čak sam imala i neko vrijeme doma sama, palo mi je na pamet "da malo vježbam?" i umjesto toga se odlučila za knjigu
    danas bih mogla malo kettlebell, ako se ne zaljubim u današnji petominutni

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

jučer na fitnessu odrađen cardio trening sa stepom, bučicama i šipkom, krepala sam skoro, ali feeling predobar
    i muža sam odvukla, nije mu se dalo, ali je poslije rekao da se i on osjeća predobro

za vikend smo opet razvučeni na nekoliko strana, tako da čisto sumljam da će biti nešto od treninga, but you never know

i sad za doručak na poslu, šnita brownie torte ( fakat zna biti problem kad ti je ured iznad Torte i to )

i opet kažem svima vama koje vježbate doma: svaka čast cure, šaljem

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    i sad za doručak na poslu, šnita brownie torte ( fakat zna biti problem kad ti je ured iznad Torte i to )

hahahahha, ja sam jedno vrijeme radila iznad Vinceka
    al ovo tvoje je još teže

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Boxica jadna ti! Meni bi to fakat bilo vježbanje volje.
    Cure trkačice bravo - Flopi i ja bi 26-25 na 5 km, kad otkriješ kako, javi! Ivana s, bravo za prosječni pace. Ja fartlek ne cjepkam na minute, već se ono zajurim, pa kad ne mogu više malo usporim, pa se opet zajurim i tako dalje.

Prijavak kartkih intervala jutros: 10 minuta zagrijavanje, pa onda 6x400 na pejsu oko 5-ice (najbrži mi je bio 4.50, prvi naravno) i 5 minuta rastrčavanje. I feel good.
    Popodne me mm vodi na wellness, na opustim te mišiće malo.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ajme Boxica

Jadranka, super avatar

ja sam jutros planirala nešto žešće (Black fire) ali nije radio rutube pa sam na kraju odvježbala isometrix, uživancija

malo sam smanjila tempo, mislim da ću se sad neko vrijeme prebaciti na 3-4 x tjedno jer me inače dotuče vraćanje u kolotečinu + skraćuje se dan + kreću škola, vrtić, aktivnosti...

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

J-la vibrice maloj
    Cure vježbačice u teretani i doma - svaka čast

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

j-la, sad tek vidim, nadam se da je samo neka virozica

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Hvala cure .

Doktor kaže neka viroza koja je zavladala u vrtiću (malo mjesto, jedan vrtić, tri doktora, pa znaju ), ali je neka gadna. Ni dalsy ni paracetamol joj ne spuštaju baš temperaturu, rade postepeno i ne ide ispod 37,7.

Jadranka za avatar

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    jučer na fitnessu odrađen cardio trening sa stepom, bučicama i šipkom, krepala sam skoro, ali feeling predobar
    i muža sam odvukla, nije mu se dalo, ali je poslije rekao da se i on osjeća predobro

za vikend smo opet razvučeni na nekoliko strana, tako da čisto sumljam da će biti nešto od treninga, but you never know

i opet kažem svima vama koje vježbate doma: svaka čast cure, šaljem...
    pojelo mi ostatak posta...šaljem svima tortu po izboru

j-la to je ljetna virozica...moja E je kurila prije mora s 38.9, nikakvi drugi simptom

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

J-la vibrice za curku ma proci ce to.vec danas popodne!

Kjb i ivana s bravo ptice trkacice! Ja restala juce al cu i danas jer je sutra Grawe pa odmaram noge.
    Tko sve sutra trci rahela ja? Nera, kjb? Pozaboravljala sam znam da je Sani promijenila planove.

ja cu danas snagu djeca su otisla do mojih nisu se vidjeli mjesec dana a ja zakazala danas pedikuru i frizera i planiram ormare sredit +u Decathlon po startni broj i paket.

jutros se vagala 58.8 kg :shock: obicno sam granicno 59-60.5kg e sad bi valjalo otic na ono mjerenje masnog i misicnog tkiva
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 26.08.2016. at 10:53

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Lili blago ti se za kilažu.
    Ti se to uređuješ za trku sutra? Ja se nisam prijavljivala na Grawe, ne možeš na sve (odnosno možeš kad si Lili )

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    J-la vibrice za curku ma proci ce to.vec danas popodne!

Kjb i ivana s bravo ptice trkacice! Ja restala juce al cu i danas jer je sutra Grawe pa odmaram noge.
    Tko sve sutra trci rahela ja? Nera, kjb? Pozaboravljala sam znam da je Sani promijenila planove.

ja cu danas snagu djeca su otisla do mojih nisu se vidjeli mjesec dana a ja zakazala danas pedikuru i frizera i planiram ormare sredit +u Decathlon po startni broj i paket.

jutros se vagala 58.8 kg :shock: obicno sam granicno 59-60.5kg e sad bi valjalo otic na ono mjerenje masnog i misicnog tkiva
    Moja iduća utrka je B2B run.

Lili, imaš odličnu kilažu! Njoj i ja težim, al imam 2-3 viška.

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Nera i ja idem na B2B run. A poslije Zg PM. Pratimo se

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kjb prvotno napisa Vidi poruku
    Nera i ja idem na B2B run. A poslije Zg PM. Pratimo se
    Baš super!
    Ja na Zg maratonu trčim utrku građana jer mi se pridružuje sin.
    Idući mi Zg noćni cener.
    Moj maksimum je cener.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj kjb prvotno napisa Vidi poruku
    Lili blago ti se za kilažu.
    Ti se to uređuješ za trku sutra? Ja se nisam prijavljivala na Grawe, ne možeš na sve (odnosno možeš kad si Lili )
    Ma kjb i Nera nisam ja bas nista radila na kilazi (nisam ni htjela) nego smo se puno kretali, pravi aktivni odmor a jeli fino domace svjeze kuhano. Jedino zadnjih 5 dana kad smo promijenili lokaciju smo jeli po restoranima i pekarama jer drukcije ne ide kad si cijeki dan po izletima pa sam mislila da sam se od toga i udebljala ali eto nisam. Mislim da me pekara nece vidjet naredna 2 mjeseca.

kjb ma uredjujem se za posao o povratak u civilizaciju ne za utrku ono koza suha valjda jos ima soli u njoj, kosa suha i unistena od suncq i mora vrhovi kose, zarasle obrve, pete i stopala ko da sam bila divokoza po stijenama (sto i jesam), pocrnila pa se ne vide sitne dlacice koje su pocele po nogama al i to ce brzo na vidjelo i tako iz daljine izgledam pristojno i odmorno svjeze al iz blizeg eh...
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 26.08.2016. at 11:48

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •