Stranica 192 od 275 PrviPrvi ... 92142182190191192193194202242 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 9,551 do 9,600 od 13742

Tema: Vjezbacice -2016 :)

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Boxice sretan rođendan curki !

Da ne vježbam kod kuće, vjerujem da ne bih ništa ni vježbala. Njih dvoje su već naučeni da imam svoje pola sata za odradit i poslije nastavljamo. Sad i njima najavljujem rest, inače bude, a što nisi otišla vježbat .
    Komplikovano mi je spremat se, izlazit iz kuće, organizovat vrijeme, a ovako samo se presvučem u stare krpe i opleti .

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Baš sam pročitala intervju. Naš triatlonac ironman Boris Sesar kaže:
    Nema alkohola, prehrana je strogo definirana, ciljani gubitak kilograma mora biti 5 kg mjesečno i svaki dan trening, tako 7 mjeseci. Kod Ironmana apsolutno ključna varijabla mišićna izdržljivost – nikakva eksplozivnost, nikakva nadljudska snaga neće vas dovesti do završavanja Ironmana – samo izdržljivost... Na početku priprema pročitao sam intervju jednog srpskog Ironmana koji je ove pripreme savršeno opisao u dvije riječi – fanatična predanost. Bez apsolutne odlučnosti ne morate ni kretati u ovaj izazov, jer, npr., srijedom ćete se ustati u 4 ujutro da biste završili s biciklom prije 8 stigli na posao, radili cijeli dan i navečer oko 9 otišli na sat vremena trčanja, došli doma i srušili se u krevet… I provodit ćete jako malo vremena s obitelji.

Krenite! S bilo čime. Legendarni Eddy Mercx, višestruki osvajač Tour de Francea rekao je: Ride as much or as little or as long or as short as you feel. But RIDE!
    Posljednje uređivanje od Nera : 31.08.2016. at 13:58

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni fali i za obično trčanje fanatična predanost i volja dići se u pol 6.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ivana s odličan pejs i ne brini dat će on tebi dužine, obavezno ih moraš odraditi bar po jednom ili 15-17-19km ili 16-18 km, mislim da dužine idu svaki drugi tjedan a 3 tjedna pred PM ide tapering i laganiji treninzi. mogu pitata trenerea kao hoćeš detaljnije za te dužine a i kolegica se vraća na posao pa ću je zamolit programe .

Flopice krasno za izlete, ja uživam u izletima bilo kakve vrste!

Daeadi molim te poslušaj trenera, zna čovjek što govori i dobro ti je rekao, vjeruj mi da ćeš bolje nabit mišićnu masu i definirat mišiće ako im priuštiš dobar oporavak između a ne stalno tesat po jednima te istima, zhang to zna bolje od mene objasnit

MB uh vidim i kod vas sparina, ja sam super, jedino nisam pila jučer vode a to me vodi direkt u niski tlak ispod 100 gornji pogotovo uz ovakve vrem.uvjete, a nisam htjela izgubit mjesto u čekaonici da odem do dućana o H2O a bome sam se i bojala da nas u međuvremenu ne prozovu Ti samo lijepo odmori, treba to čovjeku.

J-la ja dok nisam spavala kako Bog zapovijeda, osim što nisam bila sva svoja nisam uspijevala doći u željenu formu jer san je uz prehranu i rekreaciju najbitnija stavka.

Willow s jedne strane mi je drago da nas ima više niskotlakašica pa je čovjeku nekako lakše

kjb odličan si trening odradila i super za muževu potporu, mene večeras čeka neko veselje od treninga al jakooo sam sretna što ću napokon vidjet svoju ekipu po 1.put nakon mora, dio je bio na Grawe al ne svi.

Citiraj Nera prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se nikak ušaltati u rano buđenje i jutarnje trčanje, a vrijeme curiiii, a B2B run pred vratima, pa mjesec iza toga zg maraton, pa mj iza zg cener...
    vidimo se na tim eventima a ni ja bome nisam za zg rana buđenja,na moru bez po frke i sva sretna

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Nera prvotno napisa Vidi poruku
    Baš sam pročitala intervju. Naš triatlonac ironman Boris Sesar kaže:
    Nema alkohola, prehrana je strogo definirana, ciljani gubitak kilograma mora biti 5 kg mjesečno i svaki dan trening, tako 7 mjeseci. Kod Ironmana apsolutno ključna varijabla mišićna izdržljivost – nikakva eksplozivnost, nikakva nadljudska snaga neće vas dovesti do završavanja Ironmana – samo izdržljivost... Na početku priprema pročitao sam intervju jednog srpskog Ironmana koji je ove pripreme savršeno opisao u dvije riječi – fanatična predanost. Bez apsolutne odlučnosti ne morate ni kretati u ovaj izazov, jer, npr., srijedom ćete se ustati u 4 ujutro da biste završili s biciklom prije 8 stigli na posao, radili cijeli dan i navečer oko 9 otišli na sat vremena trčanja, došli doma i srušili se u krevet… I provodit ćete jako malo vremena s obitelji.

Krenite! S bilo čime. Legendarni Eddy Mercx, višestruki osvajač Tour de Francea rekao je: Ride as much or as little or as long or as short as you feel. But RIDE!
    jooooj triatlon da sam single to bi zasigurno bio moj sport i moja strast (uz Cross Fit), ja mislim da imam tu neku fanatičnu predanost kad se nečega prihvatim, ali zbog ove podvučene rečenice to neće biti moguće, osim ako me ne pukne nakon 50-te kad me djeca više ne budu trebala ko ona Đurđica Orepić...šala mala previše je to odricanja i žrtve, meni je to za jednom isprobat i sebi dokazat da to mogu i gotovo.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ina niz...
    ups zaboravih javit kjb što sam obećala u vezi rezultata s Grawe-a.

Dakle, prošle godine s ovim pejsom (5:03 na 10,5 km) bih bila ukupno 6. žena, a ove godine sam ukupno 19. žena (od 480 žena).
    Kategorije nisu naznačene, što je šteta jer nije isto uspoređivat 19 god. djevojku i nas dobrodržeće koke s 4 banke

Jako sam zadovoljna, bila sam brža nego jedan moj brzi kolega iz kluba (i meni jako dragi) prošle godine, pa me to veseli

kjb i mene čeka nešto dugačko u subotu u 8:00h i to po Mkasimirskim brdašcima i Dotrščini, nekih sat i 40 minuta a već dugo nisam trčala takve dužine. bit će gore dole...

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    ina niz...

Kategorije nisu naznačene, što je šteta jer nije isto uspoređivat 19 god. djevojku i nas dobrodržeće koke s 4 banke
    Obično stave kategorije po godinama kad prikazuju rezultate. Definitivno nije isto. Kao ni muško i žensko trčanje

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

dodatak samoj sebi - ja ne jedem samo kad sam zaljubljena
    moram se znaci hitno opet zaljubit

i nikad od mene triatlonke, nemam taj sklop
    ja pazljivo biram cime cu se sama sebi dokazat

boxice, sretan rodjendan curki!
    poput nekih ovdje, meni je lakse vjezbanje doma
    obucem se u top i hlacice odmah po poslu
    prije vjezbanja nabacim samo tenisice, zatvorim se u sinovu sobu u kojoj imam prostor, telku i svu opremu
    zatvorim vrata i nema uznemiravanja, bez problema sve izbacujem, a i naucili su vise da je to moje vrijeme
    nema presvlacenja, voznje, parkiranja, razmisljanja jesam li u hlacicama koje mi se zarezuju u dupe i u kojima ne bih u teretanu
    tako da se ovo meni cini lako pa se divim svima koji idu trcati ili u teretane
    Posljednje uređivanje od summer : 31.08.2016. at 14:44

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

O, trčanje je divno! Odem od doma i na miru sama sa sobom guštam u prirodi. Usput, malo nabijem konde i držim kile pod kontrolom.

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja se pridružujem ljubiteljicama trčanja (vani) i vježbanja kod kuće. Trčakaram odmah po izlazu iz zgrade, ne zanosim se da me netko gleda pa obučem prvo što mi je pod rukom, čak imam i muški (crni) garmin.

Boxice, lijepo se provedite popodne, idete i u zoološki? Sretan rođendan velikoj curi.

Lili, ja sam pogledala rezultate od Grawea, stvarno su cure (ove mladice) ove godine bile opake. Ali tvoj je rezultat zaista super. Vjerujem da bi ti bila odlična triatlonka. Mene strah jurit na biciklu

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

kjb moja ti, i mene je strah jurit po nizbrdici, ja bih samo po ravnome

ja jako volim boravak na zraku tako da mi to ne može zamijenit ništa-svjež zrak, sunce, miris trave, šum drveća pa čak i kiša i snijeg, sve mi je lijepo, ono što baš ne volim je bit u kući sva sreća pa je cijela obitelj takva.

Danas mi je zadnji neradni dan iako provjeravam mailove od doma a od sutra sve po starom: posao-kuća-treninzi....

summer na zaljubljivanje

mene hrana uopće ne privlači nešto posebno u zadnje vrijeme, mislim volim pojest nešto baš fino jer mi daje energiju i hrani tijelo nutrijentima da budu sposobno za bolji performans al sam zaglibila, nema mi pomoći.

Uopće mi ne padne na pamet da jedem onako bezveze, al tko zna kako će bit kad se vratim poslu i stresu. Trenutno sam u "Silba moodu" koji obožavam.

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

mene hrana uopće ne privlači nešto posebno u zadnje vrijeme, mislim volim pojest nešto baš fino jer mi daje energiju i hrani tijelo nutrijentima da budu sposobno za bolji performans al sam zaglibila, nema mi pomoći.
    Baš!

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja trčim od vrata, svoj krug i ponovo do vrata. Baš me briga ak me susjedi vide! Uglavnom baš i ne jer ih ujutro nema baš puno vani. Osim šetača pasa.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja sam sad stalno na biciklu, joj, koji je to gušt, nakon što sam rodila prvo dijete taman kad je stasalo za vožnju na biciklu (u sjedalici) ostala sam trudna pa onda drugo i tako nisam se đirala godinama,
    e sad uživam s klincima po kvartu i šire

mala najavila iduće godine role (bi ona i sad ali se ne dam dok ne usavrši bicikl i ponašanje u prometu) tako da mi ne gine rolanje iduće godine (btw. role ne mogu naći, propale u zemlju)
    Posljednje uređivanje od Willow : 31.08.2016. at 16:27

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam sad stalno na biciklu, joj, koji je to gušt, nakon što sam rodila prvo dijete taman kad je stasalo za vožnju na biciklu (u sjedalici) ostala sam trudna pa onda drugo i tako nisam se đirala godinama,
    e sad uživam s klincima po kvartu i šire

mala najavila iduće godine role (bi ona i sad ali se ne dam dok ne usavrši bicikl i ponašanje u prometu) tako da mi ne gine rolanje iduće godine (btw. role ne mogu naći, propale u zemlju)
    I ja sam stalno na biciklu - na posao i s posla, pa poslije posla s malom - no što zbog godina, što zbog opreznosti, baš ne volim juriti (bojim se)
    A role - otkad sam započela trkačku karijeru, he, he, one su totalno out - to mi se čini kao leglo ozljeda

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj kjb prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam stalno na biciklu - na posao i s posla, pa poslije posla s malom - no što zbog godina, što zbog opreznosti, baš ne volim juriti (bojim se)
    A role - otkad sam započela trkačku karijeru, he, he, one su totalno out - to mi se čini kao leglo ozljeda
    na boldano
    opičena si skroz.

i meni je bajk zakon, sutra cu na posao s njim. odlično prijevozno sredstvo.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 31.08.2016. at 16:37

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ola najdraže moje vježbačice, vratila se sinoć sa otoka još tamnija i sa upalom...nisam stigla još sve pročitat a vjerujem da će uskoro postati još življe...
    od 7dn sam vježbala 4, jako sam zadovoljna prosjekom...ali sa hranom sam griješila ful, 2x išli navečer na pizzu (i bolio me stomak oba puta), sis pravila njoke pa sladoledi....odsada samo rad,red i disciplina,LOL......jučer sam se dohvatila girji (bio poligon uz more ispod kuće,ostalo sama bodyweight) i zaključila da sam prerasla 12ticu,definitivno mi treba 16tka za swing ...ali ne i za išta drugo LOL...

ha ha meni je i bicka a pogotovo role leglo ozljeda! no,obećala sam MMu da ću naučit vozit do kraja godine..gulp...

meni je za krenut vježbat trebao motiv: odi i plati, pa ti žao bacat pare a i grupa me motivirala,bilo fora ćakulat sa curama i tako...dok nisam došla do faze da mi je postala tlaka izlazit iz kuće a i čari vježbanja doma odrpan i polugol su nezamjenjive... imala sam doduše nakon nekog vremena problem smišljanja vježbi i nedovoljnog forsiranja/plato dok se eto nisam uhvatila zadanih treninga...samo treba i njih mijenjat da ne dopiii...

i ja sam se jutros probudila s glavoboljom što nisam ne pamtim kad....crna kava je donekle riješila problem...evo sam i drugu popila pa čekam da se mali probudi da idemo u djir....

Boxice,sretan prvi dvoznamenkasti curi!

veselim se dupliću :killer legs + stretch and tone za večeras....

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

super skulirana za odmor i vježbanje

tako sam happy upravo sam naručila ova 2 držača za medalje (jedan za frendicu, jedan za mene) jer više ne znam kud s njima:

http://www.ebay.com/itm/252515538911...%3AMEBIDX%3AIT

http://www.ebay.com/itm/162165308699...%3AMEBIDX%3AIT

Boxice nek vam je sretaan!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ajme lili to si mogla složitii na vješalicu,

moji imaju dio složn po lampama, a kolega nema više kud s medaljama, jedan dio reciklirao u oproštajne medalje ( kad bi ko išo u penziju), a zadnje je dao na čuvanje jednom kolegi na kraju hodnika, sad kad se ovaj moj vrati s puta donjet će još koju pa će razmišljati kud s njom

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ajme jelena meni vjesalica stvarno nije ni blizu ovim drzacima a i medalje ne smatram necim cega se trebam.rjesavat pq dijelit ljudima, posebno.ove za osvojena srebra sorry al ne razumijem bas tog tvog kolegu.

Veceras odlican trening, nakon zagrijavanja trebali smo 3x po 10 minuta pm4:40 razmigoljili se ko rakova djeca svatko nesto svoje..na kraju mi ispali 5:02 s rastrcavanjem.i zagrijavanjem nekih 8.8km ukupno. Bas dobaaaaar.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 31.08.2016. at 22:10

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Nije pm nego pejs

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

iskreno lili, malo ga pretjeruju s tim vašim medaljama, ajd da dobiješ medalju za neko od prva tri mjesta - ok, ali za prelazak cilja, čemu?!?

baš sam u čišćenju kuće i toliko je nepotrebnih stvari (a stalno imamo čistke) da sam malo pod dojmom, sve što ne trebam ide van

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

uh
    evo odradila sam black fire cyclone 15
    vrlo jednostavan koncept - u 15 minuta koliko mozes serija od:
    5 v-ups
    10 dumbbell swings
    15 goblet squats

ja sam ih odradila 11
    sta u 15 min da (za one koji imaju problema s mnozenjem ) 55 v-upsa, 110 swingova i 165 cucnjeva (s 5 kg, nemam tezi uteg)
    jao, al neki mocni jao, super je osjecaj kad odradis
    Posljednje uređivanje od summer : 31.08.2016. at 23:24

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Boxice, sretan rockas velikoj curki

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Sretan rodjendan!

Danas pregnancy yoga: strength & stability ... uz povremeno ometanje od strane Andrije Plenkovica Sto li meni njegove reklame stalno iskacu na youtube-u?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ajme jelena meni vjesalica stvarno nije ni blizu ovim drzacima a i medalje ne smatram necim cega se trebam.rjesavat pq dijelit ljudima, posebno.ove za osvojena srebra sorry al ne razumijem bas tog tvog kolegu.aaar.
    Pitamga kad se vrati,uostalom on ima medalja iz toliko sportova kolko ja ne znam nabrojati,usput je i trijatlomac,

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Willow medalja je za pobjedu samog sebe
    Ja imam samo jednu al je predivna i ogromna

Summer stalno govorim da cu pogledat ovo tvoje! I zbilja budem cim pocmem vjezbat opet. Trenutno nemam di pa planiram u rujnu trcanje a od listopada vjezbanje. Ukinila sam pretplatu za zuzku pa trazim nesto novo

Lili super pace!
    Posljednje uređivanje od malena beba : 01.09.2016. at 08:45

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Curke, danas pocinju prijave za Wingse
    Kako na Grawe nisam uspjela, s ovim cu se iskupiti sama sebi.
    Tako da pocinje i ozbiljnije treniranje.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

I ja bi za svaku odrađenu utrku da dobijem medalju! MB je dobro rekla, to je za pobjedu samog sebe, pa eto Rahela, najbolji pace je imala na utrci. To zaslužuje najveću medalju !

Juče nisam ništa, baš sam odabrala tako. Danas se nadam nastavku .

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Krenula i ja ovaj tjedan na treninge. Jučer sam izabrala girju. Ovako nekako mi je išao trening (samo nikako da pohvatam te nazive vježbi, ali dobro):
    4 runde: swing 20 kg 15x
    skip visoki 60x
    nekakav pretklon 12 kg 15x
    škarice 60x

pa 4 runde: čučanj 16 kg 15x
    jumping jacks 60x
    veslanje prektlon 12 kg svaka ruka 8x
    skok s noge na nogu 30x

već se veselim sljedećem treningu u petak

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

za medalje - ma ja to gledam s praktične strane + volim minimalističko uređenje stana (a fali mi još jedno 30-40 kvadrata za tako nešto )

mb, probaj onda Black fire, po meni je to vrlo slično Zuski, a ima dosta i workouta + ako hoćeš možeš ubaciti i Inferno, mislim da je to ukupno
    sigurno preko 20 workouta s tim da je Inferno još za stepenicu napredniji od BF

ja sam jutros inferno challenge, gadan kao i ostali
    sad sam prošla sve inferno workoute osim 3 kratka dodatna, to moram još isprobati
    https://rutube.ru/video/21a3149701d1...r&pl_id=814566

e sad više ni sama ne znam što ću vježbati od idućeg tjedna

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moram priznati da je meni na svakoj istrčanoj utrci bolji rezultat od mog uobičajenog. Naprosto me ponese atmosfera pa pojačam. Rijeka ljudi me odnese. A kad trčim sama, nikud mi se ne žuri.

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Boxice, sretan ročkas curki!
    Meni moja već naručila tortu od čokolade i lešnjaka 2 mj prije ročkasa. Moram naći dobar recept!

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Hvala cure na čestitkama, sva si je ponosna!
    U subotu je fešta, rekli smo joj da je ovo zadnja ovakva, ipak je 10-a
    roštilj, kolači, torta je iz Vinceka (čokoladna s čokoladom, gore jestiva pokrivka sa slikom iz Star warsa)
    vježbanje će mi biti penjanje iz dvorišta na treći kat u potkrovlje (otprilike 250x)

jučer ništa od Maksića, klincima se vratilo društvo s mora pa su bili vani, prebaciti ćemo za neki drugi put

danas kardio i strech, ali jači, druga je trenerica, can´t wait!!

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Boxice, sretan ročkas curi!
    Mene čekaju dvije proslave sad u rujnu, 11.-ti i 2.-gi MM se pametno sjetio da bi to trebalo odradit u isti vikend, da se 2x ne zahebavamo. Ali ja to volim, gušt mi je, samo da je vremena za sve....
    Kupila sam novi blender jučer, stari mi je za otpis, a i štapni mi se pokvario. Do daljnjeg sam na smutijima

Nikako se ja sastati s jutarnjim trčanje poslije go, vjerojatno podsvijesno znam da mogu i popodne pa zato, nadam se kad bude ili ujutro ili nikako situacija da neću zakazati.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Lili, zgodno je to za medalje, samo gdje s tim? Malo mi je bzvze da je na nekom uočljivom mjestu u stanu, ja bi možda u spavaću sobu. MM-ova vreća s medaljama je negdje u garaži

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Jutro cure!
    Vrijedne ste, svaka čast - jutros sam i ja bila vježbačica sa nekim serijama što sam pročitala da je dobro za tkače (a to sam ja ), no ništa nisam tražila nego onako po sjećanju udri.
    Burpees, brrrrr; ostalo se može.

Vi koje ste se možda nadobivale medalja - no big deal, ali nama (meni) koji su sa sportskim natjecanjima počele sa 40+, vjerujte da baš znači. I u dnevnu s njima, iznad televizora .

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jutro cure!
    Vrijedne ste, svaka čast - jutros sam i ja bila vježbačica sa nekim serijama što sam pročitala da je dobro za tkače (a to sam ja ), no ništa nisam tražila nego onako po sjećanju udri.
    Burpees, brrrrr; ostalo se može.

Vi koje ste se možda nadobivale medalja - no big deal, ali nama (meni) koji su sa sportskim natjecanjima počele sa 40+, vjerujte da baš znači. I u dnevnu s njima, iznad televizora .
    U istoj smo kategoriji, al moja u ladici.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    Willow medalja je za pobjedu samog sebe
    Ja imam samo jednu al je predivna i ogromna
    Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    I ja bi za svaku odrađenu utrku da dobijem medalju! MB je dobro rekla, to je za pobjedu samog sebe, pa eto Rahela, najbolji pace je imala na utrci. To zaslužuje najveću medalju !
    Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Lili, zgodno je to za medalje, samo gdje s tim? Malo mi je bzvze da je na nekom uočljivom mjestu u stanu, ja bi možda u spavaću sobu.
    Ola

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

pobježe:

Ola al ste mi se raspisale o medaljama, a e baš kako cure kažu pa medalja je za pobjedu samoga sebe, za uloženi trud i dizanja u 6h ujutro, uostalom ne dobivaju uvijek svi sudionici medalje, ovisi o utrci. Meni trčanje znači jako puno i sve vezano uz trčanje, dosad su mi visile na onoj šipci od muža za zgibove (na štoku od vrata od WC-a) a onda su postale teške a i mama mi je rekla: Kćeri moja, daj nađi neki prikladan držač za te medalje a ne vrata od WC-a i stavi negdje neka svi vide ! Moja mama ko kjb a ja još nisam smislila mjesto, al lako ću.

Ima da se odmah vidi da se ušlo u stan sportaša , muž je arhić tako da je stan također minimalistički uređen, to će bit umjesto koje slike.

a meni je danas 1. radni dan i dobro se držim (bolje nego sam očekivala), sinoć se napojila "endorfina" pa sam ok

MB thanx.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a ovo https://www.google.hr/search?q=dr%C5...SbBkfTWJ3EM%3A http://www.olx.ba/artikal/12520005/d...ce-i-nakit-48/
    taj moj kolega trči pliva, maratonira, trijatolira, skače penje se ..... više od 25 godina i žena isto, nemaju oni tek pokoju medalju imaju gdišnje najmanje njih 5-6, sad su neke trke/natjecanja počeli smanjivati a tek je on zagazio u 50-te

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Lili baš pomaže endorfin na poslu, šta ne? Trčanje, + biciklom na posao - to je moja dobitna kombinacija za doć nasmješena i idržati radni dan.
    Pace ti je naravno bio mrak

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Lili baš pomaže endorfin na poslu, šta ne? Trčanje, + biciklom na posao - to je moja dobitna kombinacija za doć nasmješena i idržati radni dan.
    Pace ti je naravno bio mrak
    upravo tako sam ja jutros, sinoć trk, jutros bajk, divota.....

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

cure ne smeta vam biti poslije bica na poslu?

ja se uznojim dok vozim, pa mi ne bi bilo baš ugodno...
    dodatno je što moram biti sređena

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ko kaže da ja ne moram biti sređena? I da nisam?
    Ja se puno znojim dok trčim i vježbam, ali bicikliram na posao onako damski, pa nema ni znoja. Više se uznojim na stepenicama 7 katova....
    Zato kad se vraćam kući, povučem suknju da sam slobodna i udri

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kbj ti radiš u tratinskoj (tam se jedna cura damski vozi na velikom biciklu), a vidla sam jednu koja piči kroz podvožnjak vrapče

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ne, ali ima nas puno dama na biciklima , baš mi je to fora vidjeti.
    Ja sam veteranka u vožnji biciklom na posao, pa gledam kroz godine kako se mijenjaju trendovi.
    U svakom slučaju bolje vozim bicikl u štiklama, nego što u njima hodam

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ovako i ja, vozim i u štiklama i suknjama, s tim da se ja uopće ne oznojim od bicikla (inače se baš ne znojim), a jutros sam stigla rekordno brzo na posao. Uglavnom vozim stojećki jer sam tad brža i vježbam kvadre

eh da ima nas puno dama na biciklima i super mi je što u košaru mogu puno toga stavit pa ne moram teglit.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

meni je posao nizbrdo pa se ne uznojim ali zato nazad pedalam uzbrdo al ajde neman puno, 10-12 min

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Dobra ti je ruta MB, bilo bi gadno da prvo moraš uzbrdo a i nije daleko.
    ja imam nekih 17 min (zbog semafora) a kad vozim brže ide i kraće.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •