Stranica 196 od 275 PrviPrvi ... 96146186194195196197198206246 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 9,751 do 9,800 od 13742

Tema: Vjezbacice -2016 :)

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo cekam na rengenu, maza izgleda slomio prst. Na desnoj ruci

Ivana s velik ti je djecak! Maza nosi 34 cipele sada a 4.r!
    MB jako mi je žao za prst :hug:

Moja cura ima 7 god i 4 mj i nogu 33/34, a sin 5 god tek a noga 32/33, nogati mi oboje

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    Večeras sam imala dogovor s malom da ona bude na biciklu ja šetati pored nje. Evo sad imam blago grcenje šake desne ruke od nošenja bicikla. Više nikad!
    ajme j-la

bravo za vrijednice!!!
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 06.09.2016. at 22:36

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

mb, sto je bilo? ~~~~~~~~~~~~~~

evo ja se malo valjala po roleru :my_best_friend:
    release lower body po rasporedu
    a i nisam nizasta drugo, bole zubi, boli stomak, 1 dc
    serija pa u krevet
    sutra mi je curki 7. rodjendan

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

mb kako je maza?

Sani sretno vam danas!
    J-la, ma bilo je dobro no jučer sam je nasal uplakanu
    ona je među mlađima u grupi, pa su je dvije velike cure nakon spavanja strašile da mama nikad neće doći po nju
    srce moje malešno, užasno se prepala

danas 2dc nema ništa, samo rest
    jučer ujutro girja, 50 swing
    50 alternating swing
    50 8 squat
    10 c&p svakom rukom
    radim s 8-icom
    navečer 4.66 km, 24.22
    dobro je...

nego, šokirala sam s ejučer, šokirala
    mm se zeza I pokušava me dignuti, ja kao ma, pa ni 60 kg, ja sam perce
    mm veli, neće biti
    meni se činiš ipak malo teža
    na vagu, 63 kg
    u dva tjedna 4 kg

džabe trening kad jedem ko pometena...

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Flopi, uf mogu mislit kako se prepala
    Jesu tete reagirale sta je plakala?
    A za kile, ajde, ima tu misica

Summer sretan rodjendan velikoj curi <3

Maza je dobro, samo je nabio ruku. Al gadno je izgledalo, oteklo i pomodrilo :/
    Stavljali smo obloge, bolje je malo.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

mb dobro je, ipak je dobra vijest da nije bilo loma...

jest, teta je uzela na krilo I tješila I rekla im da se ispričaju
    ma ok.
    mora proći taj dio I naći svoje mjesto pod suncem...

ima mišića, ima
    ali mene najviše čudi što sam začuđena
    ono, nisam skužila, al baš nisam skužila
    cijele 4 kile
    malo nisam u kontaktu s realnošću izgleda

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Flopi prošli smo to sa "mama neće doći po tebe", nažalost. Mojoj je to teta rekla, pa djeca nastavila. Tvoja je veća pa ćete to lakše prebrodit . A za kile, ne vjerujem da su to strašne 4 kg, mislim nemoguće je za tako kratak period dobiti toliko kila.

MB super za mazu, sreća nije lom.

Summer sretan rođendan ljepotuški !

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Mb, sva sreca da nije nista puklo. Mada i natuceno boli za poludit.

Flopi, misica mala
    Drzim fige da danas bude dan bez suza.
    4 kg? Jesi ti sigurna da ti je vaga ok? Imaju kile veze i sa ciklusombi sa dobom dana. A tu su naravno i misici

Summer, sretan rodjendan velikoj djevojcici

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ma je cure, dobra je vaga
    ja sam ta koja nije bila dobra
    j-la, takav je moje organizam
    mogu u 4 dana skinuti par kila, ali I dobiti ih nije problem

recimo, sladoled s nutellom tu značajno pomogne
    a I slanina I kobasice I svašta nešto
    ja sam gurman I volim hranu, od pripreme do konzumacije

plus što sam 8. mj provela bez lchf-a na kojem sam uz povremen izlete par godina
    to je to...

na tetu koja straši dijete

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Joj Flopi sad bi ja tih kobasica i slanine ! Razumijem te o čemu pričaš. Naj naj obrok mi je domaći suhomesnati proizvodi, mladi sir i kajmak sa vrućom pogačom. I čvarcima!
    E sad sam gladna .

Da, teta je imala nekih privatnih problema koje je "liječila" na djeci. Na inicijativu mm i mene, riješili smo problem na nivou ustanove.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

flopica, hoće ti to cure, žalosno je ali iz vlastitog iskustva i iz iskustva brojnih roditelja u vrtiću ovako ti to izgleda:
    dečko u vrtiću - pitaš kako ti je bilo - ok (znači, svi se zajedno igraju, ako se netko i pokefa, sve se brzo izgladi i brzo se pomire, svi su si ekipa i društvo)
    cura u vrtiću - pitaš kako ti je bilo - e sad slijedi priča - tko je kome što rekao, jedna je naredila drugoj da se ne druži s trećom, četvrta okuplja svoju kliku, peta se zamjerila šestoj
    itd. itd. - pa ti sad vidi jel lakše biti muško il žensko

a za kile - sigurna sam da ti dobro stoje

j-la, ajme, ja bi uz to i domaće (može vruće) uštipke

prijavak - pilates ujutro, ajme, samo pilates i callanetics postaju sve teži što ih duže vježbaš
    ali pasalo mi

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Willow samo vrući i dolaze u obzir! Ili one placke od neki dan što sam pravila.
    Gotova sam, ništa od zobenih za doručak .

Razmišljala sam i ja neki dan da ubacim bar jednom sedmično yogu ili pilates, osjetim da mi treba istezanja.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

summer, sretan rođendan pametnoj glavici

mb, dobro da nije slomljeno, nadam se da će brzo proći!

Zavidim na kavici uz razgledavanje kozmetike!

Flopi, brza si, bravo! A za kile, kako i sama kažeš, brzo ćeš ti vratiti stanje na staro! Ja još nisam zagazila na vagu, blaženo neznanje

I kod mene su razlike cure i dečka nezamislive. Ova velika je sva u oblacima, ne samo sad zbog puberteta nego je takav Alisa tip a dječak o svemu razmišlja racionalno, nema puno filozofije.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

j-la, preporučam pilates s didom, jako dobro objašnjava i odličan je za trbuh i kralježnicu, baš se fino istegnem a trbuh žeže koliko ga koristim

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

summer, sretan rođendan malenoj!

mb, dobre vijesti, bude prošlo!

flopi, da, i kod nas je teta imala neke ispade, tipa nije malom htjela dati njegovu igračku-tješiteljicu dok se ne smiri - ako se ne smiriš, baciti ću tvog plišanca u smeće - to je naravno izazvalo još veću histeriju i odbojnost prema vrtiću. Najgore je šta se takve, naizgled sitnice kasnije jako dugo rješavaju i ostavljaju posljedice i traume, za ne povjerovati kako takve stvari utječu na dječju psihu.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    malo nisam u kontaktu s realnošću izgleda
    oh znam i ja tako povremeno, posebno nakon porodiljnih, ja sva happy kao pa dobro izgledam ipak sam rodila, a onda na slikama: Ma kako sam tako ispala pa ne izgledam tako

inače ne priznam ti te kile ako se nisi oba puta vagala ujutro natašte na istoj vagi na istom mjestu u stanu i da nije pms
    ne trebam ni ponovit da mislim da ti je puno u mišićima, ja kad pojačam snagu znam vrlo brzo na vagi imat kao 2kg više a nisu to kile jel?

isprepadala si me pa sam se išla odmah jutros vagat (zbog moje nerealnosti), stanje ok isto ko nakon mora (sva sam u čudu jer sam mislila da će to stanje bit ono nekih puna 2 dana ), jedino nekako manje radim tu svoju "usputnu" snagu u zadnje vrijeme, mislim radim je obično nakon trčanja al ne toliko kao inače, ne žalim se na mišiće, ima ih al ono baš, sad ću opet počet sa snagom češće i duže, i ne bih se čudila istom efektu kao kod tebe flopice, javim se povratno.

j-la i flopice
    to za vrtić mi je strašno i za tetu (užaaas) a i za te curice , kakva su to djeca majko mila, kod mojih u grupama nema takvog ponašanja...uh...zlata mala šta sve moraju proći im joj odmah lekcije da nisu svi ljudi dobri ...a opet treba tupit da dobro prevladava i pobjeđuje, ja i dalje tako pričam i (pokušavam) vjerovat da tako i je. Bit će da sam još u bajkama u svojoj glavi al briga me tako želim vjerovat

MB draga joj dobro da nije ništa gore, jel mu se može nečim mazat i malo olakšat bol, čuvajte se, mazi mazu

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    Willow samo vrući i dolaze u obzir! Ili one placke od neki dan što sam pravila.
    Gotova sam, ništa od zobenih za doručak .
    Ne samo da ništa od tvojih zobenih nego sad ni meni nije dovoljna moja skuta s lanenim uljem i sjemenkama

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    flopi, da, i kod nas je teta imala neke ispade, tipa nije malom htjela dati njegovu igračku-tješiteljicu dok se ne smiri - ako se ne smiriš, baciti ću tvog plišanca u smeće - to je naravno izazvalo još veću histeriju i odbojnost prema vrtiću. Najgore je šta se takve, naizgled sitnice kasnije jako dugo rješavaju i ostavljaju posljedice i traume, za ne povjerovati kako takve stvari utječu na dječju psihu.
    ajme i kod vas, nisam vidjela tvoj post

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

j-la, umirem na zobene

ja se držim onoga što se kaže kraljevski doručak, seljački ručak i siromaška večera
    a to bome ne bi bile zobene za doručak

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Bio je mladi sir, malomasni kajmak, paradajiz i neki integralni hljeb, ni blizu onog što mi se jelo, ali nisam mogla ni zobene. Plan mi je bio kupiti čvarke, ali kad sam vidjela da za 250 gr hoće 4 KM, odustala sam, ne dam toliko para.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

j-la, čvarci kod nas znaju biti i po 100 kn za kg, to ti je delikatesa

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ajme lude ste
    kud o čvarcima ode to...

Lili, tako se I ja čudim kad na nekim slikama ispadnem ovako I onako
    ja sam u denailu teškom izgleda

Willow hvala na utjehi

Deaedi pa kakva je to?
    ma to pak ne mogu razumjeti, ajde djeca su djeca pa uče i griješe, i moja i tuđa
    mali su, može im se tolerirati neke stvari
    ali teta, ma....

j-la neka ste riješili, treba stvari rješavati a ne samo ventilirati
    vidim koliko sam drugačija s ovom manjom
    sve manje tolerancije i sve manje volje da se mičem s puta
    ponekad mislim da zbog svoje uljudnosti imam samo sranja da prostite
    I to me žalosti, jako

čvarci su bezobrazno skupi svugdje!
    Posljednje uređivanje od flopica : 07.09.2016. at 11:59

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Trčim svaki drugi dan, ipak je B2B run dr. tj. pa treba imati kondu. Ne sviđa mi se staza, na velesajmu je, sva neka ćoškasta.
    Kad ste već kod br. noge, najstarija kćer je 4. razred, nogata bome, br. 41. Kad će joj stati rasti???

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

aaaa, 4. razred i 41
    ja nisam dogurala dalje od 36
    ajde, 37 ako je manji kalup

moj cetvrtas ima 36, a prvasica 31
    ona ce biti sitnonoga na mater

hvala na cestitkama, izljubila sam je jutros i jedva je cekam vidjeti popodne

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Nera prvotno napisa Vidi poruku
    Trčim svaki drugi dan, ipak je B2B run dr. tj. pa treba imati kondu. Ne sviđa mi se staza, na velesajmu je, sva neka ćoškasta.
    Kad ste već kod br. noge, najstarija kćer je 4. razred, nogata bome, br. 41. Kad će joj stati rasti???
    Sad će stati ili uskoro.

Ja sad nosim 40, ali do poroda u svojoj 38. godini nosila sam cipele 38-39 od petog osnovne. Moja mama se isto tada užasavala kak imam veliko stopalo. Za moju visinu (170) to je taman prikladno.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

što reč ja sam desetlječima nosila 40 i sad mi je taman 42-43
    klinka petaš je na 37
    klinac 1.srednje na 45

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sveki dogurala do 42, a MM do 49.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Nera prvotno napisa Vidi poruku
    Sveki dogurala do 42, a MM do 49.
    Pa onda stvarno nemaš razloga za čuđenje. Ali da, noga u ženske djece prestaje s naglim rastom negdje oko prve menstruacije.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Pa onda stvarno nemaš razloga za čuđenje. Ali da, noga u ženske djece prestaje s naglim rastom negdje oko prve menstruacije.

Istina, meni je stala sa rastom sa nekih 11g, kad sam i dobila. Inače, našla sam prije koju godinu na tavanu cipele koje su mi tada kupili, broj 37, ono uzeli broj veći kako su mislili da će mi noga rasti. A ja ostala na 36.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

jučer odrađen cardio-strech, nisam baš zadovoljna, bio je niži tempo...
    danas ću odmah poslije posla otići na danceFitness (to je nešto novo od ove godine) da se malo razgibam,
    u pola 8 E. ide na trening Taekwondoa na probu

glede nogu: E (10 g) 33, I (5,5) 31, ja 37, MM 41 (beat that , siromak si nigdje nemre naći cipele)

summer sretan rođendan podmlatku!
    flopi Deadi j-la jako mi žao na neugodnim iskustvima sa tetama...mi smo sa prijašnjim imali nekih problema, ali se sve poriješavalo...
    moja mama i sestra su tete u vrtiću i znam koliko daju od sebe, ali isto tako vidim kakve su im kolegice...žalosno...

MB ljubi prstić podmlatku

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    danas ću odmah poslije posla otići na danceFitness (to je nešto novo od ove godine) da se malo razgibam,
    u pola 8 E. ide na trening Taekwondoa na probu

glede nogu: E (10 g) 33, I (5,5) 31, ja 37, MM 41 (beat that , siromak si nigdje nemre naći cipele)

summer sretan rođendan podmlatku!
    flopi Deadi j-la jako mi žao na neugodnim iskustvima sa tetama...mi smo sa prijašnjim imali nekih problema, ali se sve poriješavalo...
    moja mama i sestra su tete u vrtiću i znam koliko daju od sebe, ali isto tako vidim kakve su im kolegice...žalosno...

MB ljubi prstić podmlatku

Mislim da će mu se svidjeti taekwondo, puno je dinamičniji i zanimljiviji od karatea.

Tete - ma ima ih svakakvih, nisu naše loše, ali zahtijevaju disciplinu i poslušnost, što moje dijete još nije savladalo.

A priznajem da je mali zahtjevno dijete, pije svima krv na slamčicu...nije im lako s njim. Onak, baš za sve traži objašnjenje, pa predlaže i druga rješenja, procijenjuje odgovore...pravi političar...

Baš sam se uslikala u teretani jutros, imaju super ogledalo i bogami, dobri su mišići...

Još samo da se discipliniram oko prehrane, nije meni problem količine ili malo jesti, ja uvijek i stalno žudim za slatkim. Pola čoklade dnevno mi je minimum, a bude tu stvarno i svega drugoga.
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 07.09.2016. at 15:04

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja sve gledam jesam li na krivom threadu jer vidim postove od Peterlin

nemojte da ja krenem o tetama...kad čujem tako neke izjave i komentare pitam se ponekad kako su završile to što su završile...

Daeadi,to o svojim mišićima pričaš?Pa pohvali nam se onda da se i mi divimo...

Meni večeras paše stretch&tone na rasporedu,ne znam kako ću ni njega odradit,boli me umnjak za popiiii....aktivirao se opet sa rastom (nije davno,neki malecki viri van) a stvarno nema gdje,upalilo mi se meso i ne mogu ni zinut kako spada,baš je na rubu donje vilice...do sada sam ih svih izvadila ko' od šale (ovo je zadnji koji je ostao),nadam se da ni ovaj neće biti iznimka....samo da izdržim bez tableturina dok ne ugovorim vađenje....

čvarci,mmmm....kobase mmmm....

summer,sretan maloj!

MB mogu mislit kako je to izgledalo kad ste mislili da je slomljeno...

Willow,ja se hitam tvog djedice i onih programa čim još malo zahladi....i stvarno je 3x tjedno dovoljno?

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

skulirana, misliš općenito workouti 3x tjedno ili pilates 3x tjedno?

3x tjedno je meni za održavanje trenutno taman

a pilates bi isto trebalo bar 2-3 x tjedno valjda ali ja ga ubacim 1-2x, ovisi koliko stižem,
    u svakom slučaju meni je odličan

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da će mu se svidjeti taekwondo, puno je dinamičniji i zanimljiviji od karatea.

Tete - ma ima ih svakakvih, nisu naše loše, ali zahtijevaju disciplinu i poslušnost, što moje dijete još nije savladalo.

A priznajem da je mali zahtjevno dijete, pije svima krv na slamčicu...nije im lako s njim. Onak, baš za sve traži objašnjenje, pa predlaže i druga rješenja, procijenjuje odgovore...pravi političar...

Baš sam se uslikala u teretani jutros, imaju super ogledalo i bogami, dobri su mišići...

Još samo da se discipliniram oko prehrane, nije meni problem količine ili malo jesti, ja uvijek i stalno žudim za slatkim. Pola čoklade dnevno mi je minimum, a bude tu stvarno i svega drugoga.
    kćer bi na taekwondo, sama je izrazila želju...ne znam na kaj će to ličiti, sa skokova na borilačke....
    ali sama to želi, pa nek ide...

a sinac je ko tvoj...picajzla samo takva...bistrić i perfekcionist...težaaaaaaaak...
    a zna da je sladak pa i to koristi... ćaću mu poljubim...

bravo za teretanu i mišiće!

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Cvarci su se u mojoj kući smatrali "otpadom". Od gice sve iskoristis, a treba ti i ona mast pa usput ispadnu cvarci. Eh sad za taj "otpad" su nabili cijenu kao da je ne znam sta. Eto zato me ljuti.

Mojoj je trebalo oko dva mjeseca da izađe iz depresije. Dijete se nije smijalo, ničemu radovalo. Samo je izvirivala kroz prozor i gledala je li mrak da ne ide spavati jer zna da će ujutro u vrtić. A tad je imala 2,5 godine.
    I tad stvarno nismo htjeli odustati i povući se, ne samo radi naše nego radi cijele grupe. Na kraju je za sve ispalo najbolje .

Danas mi izgleda od vježbanja nema nista, hoće mm da postavljamo laminat u njenoj budućoj sobi, eno otišao ga uzeti. Neće valjda kakav skup da ne bude šteta ako ga uništimo .

Boxice sviđa mi se izbor tvoje kćeri, borilačke su mi super !
    Posljednje uređivanje od j-la : 07.09.2016. at 17:45

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Boxice super!

Skulirana ~~~~~~ za umnjak

Deaedi daj da vidimo misice!

Ja jos ne znam sta cu ovu zimu, moram vidit kada ce dica imat svoje aktivnosti, jos nista nije pocelo.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Hvala svima na vibrama za mazin prstic, danas je samo modar, otok je skroz spa.

Prijavak: 5km 5:45 pace

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

bravo, mb! super za prst!

ja restala veceras - imala sam se spajati na posao, a i 2dc nije bio bas milostiv prema meni
    da je neka yoga pa hajde, ali ne mogu se bobu na oci takva nikakva pojavit

mislim da cu se sutra moc skinit i sa tekuce dijete
    bar na kasasto
    Posljednje uređivanje od summer : 07.09.2016. at 23:39

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

summer i kod mene nemilostivi 2 dc
    mb, super za takav pace i za mazin prstić!

Boxica moje tete su super!
    za sada
    malo su djecčica bila zločesta
    a moja isto meka srca
    rekal je da joj se jedan dječak stalno smješka I daje joj "vukicu" kad idu papati
    "možda se on mama zaljubio I ženi da mu budem žena"
    ja malo omekšavam, niste za ženidbu, mali ste, sad ste prijatelji, poslije će to...
    veli ona da će se do tad zaljubiti u drugu I što onda?

eto ti ga na...

j-la, kod svih su čvarci bili nekad otpad, kada se mast topila
    ali eto, postadoše number 1
    100 kn/kg

apropos hrane
    vraćam se od danas na svoj lchf
    mene ovi uh ubijaju
    gujica mi došla ko ormar hebote
    jučer sam se dooobro pgledala
    Posljednje uređivanje od flopica : 08.09.2016. at 05:47

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

hahaha flopi, ništa ti ne vjerujem
    šta ima mjesec dana da smo te gledali na plaži

ja sam se isto opustila, mislila sam da ću sinoć napokon stić odvježbat, kadli otego se roditeljski sastanak u školi, kad sam došla doma, skužila sam da je veliki dječak ustvari strašno umoran i da ga moram što prije uvaljat u krpe. DOk su djeca pozaspala, klonula i majka

a baš mi treba vježbanje, držite fige da je danas moj dan, obično kad počnem onda zaredam bez problema.

Jučer sam prvi put ostavila B. u vrtiću malo samu, i nije to baš dobro podnijela, a danas je ostavljam na sat vremena. Dobra stvar je što su mi obe tete stvarno super, jako su tople i nježne i strpljive s djecom, baš su mi legle. Kad sam upoznala prvu, koja mi se jako svidila, komentirala sam mužu "sad ćemo vidit sutra drugu, ta je sigurno zločesti policajac", kad ona još bolja! Jedino što nažalost nisu hobotnice, a trebale bi bit i to dvostruke jer u jasličkoj grupi ima 16 djece.
    I M. ova učiteljica se čini super, M. je sinoć komentirao da mu je učiteljica puno bolja od njegovih teta iz vrtića.

Uglavnom, kreću djeca u svijet, a i mm, kad završe ispitni rokovi najavio da upisuje teretanu.

summer, zbunjuje me kako su nam se desinkronizirali ciklusi ja sam ve na plodnim danima

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Flopi već o udaji razmišlja !

Pričale mi tete da su curice od 5 godina bile dugo posvađane jer se nisu mogle dogovoriti koja će se udati za pripravnika koji ih je čuvao .

Ako me put nanese do Zagreba valja mi onda povući par kila čvaraka jer kod nas zimi budu i po 10 KM. Neću vam uzimati proviziju .

Tang držim fige!

Kod mene sinoć ni postavljanja laminata niti vježbanja, bila sam umorna i pospana tako da sam prije male zaspala.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

J-la, loool na čvarke! Nisam ljubitelj ali sigurno bi se našlo kandidata

Flopi, curka je skužila bit kako to danas funkcionira, super je

Mb, drago mi je da je prstić bolje. A ti si ful brza s obzirom na pauzu, bravo!

Deaedi, hoćemo slike!

skulirana, riješi taj umnjak što prije, nažalost može velike probleme stvarat kad se upali. Nadam se da ipak kod tebe nije tako ozbiljno.

Jučer girja, danas kratkih ali slatkih 5 km, pejs 5:25. Baš mi je bilo lagano, jedan od onih dana kad noge same idu, šteta što nisu češći takvi dani. Zapravo sam se dobro naspavala, rano legla s klincima a i jela sam više UH ovih dana, možda je do toga.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    u pola 8 E. ide na trening Taekwondoa na probu...
    evo moj nastavak:
    ja otišla jučer u teretanu, imala sam dosta vremena pa sam pročakulala sa tetom na recepciji da mi kaže za sve nove programe i tko što vodi jer su
    mi neke trenerice draže
    i veli dance fitnees je zapravo Zumba, ja reko odlično
    i odem u dvoranu, prvo: druga trenerica i drugo:kaže ona uzmite step... meni al reko ajde...
    i ako nisam jučer umrla na tom treningu onda neću nikad...đipanje ravno 45 min, trbušnjaci 10 min i 5 min streching
    na kraju svega, spremamo step, gumu i ostalo,kad cure pitaju za petak, veli trenerica: da fatBurn je i dalje normalno pon,sri i petak u 17 sati!!!!!!
    ajme majko: fulala sam cijeli dan

a E. je prezadovoljna jučerašnjim treningom i želi nastaviti, bogme sam malo zbrojila i možda bolje da ide na to...
    i meni je uvijek bilo bolje na svim druženjima gdje je mješovito društvo
    btw, rekao je trener da utorak i četvrtak imaju treninge za rekreativce pa je mene pozvao kad sam rekla da sam i ja to nekad davno trenirala
    nekako me vuče, mislim da ću probati

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    ...rekal je da joj se jedan dječak stalno smješka I daje joj "vukicu" kad idu papati
    "možda se on mama zaljubio I ženi da mu budem žena" ...
    legenda

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

flopi na udaju

boxice ajde bar ti se svidilo, sta ima veze sta si fulala dan

ivana s bravo, super pace!!
    i ja bi vise takvih dana

tangerina i j-la nek danas bude vas dan

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    ...

boxice ajde bar ti se svidilo, sta ima veze sta si fulala dan
    ...
    krivo si skopčala: fatBurn NE ponavljam u teretani ni pod razno! pa skoro sam umrla jučer

svidjela mi se pomisao na ponovno treniranje Taekwondo-a

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

pa ja volim kad kazem da sam umrla od nekog wo, to su obicno oni koji su mi se svidili

ovo za taekwondo sam skuzila

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Boxice

tangerina, a da probaš nešto novo, recimo Black fire

flopica, vidiš da se mala odmah snašla

ja jedva čekam da ovaj tjedan prođe, ujutro se nitko ne da iz kreveta a navečer drama na igralištu s njima, svima nam je stres ovaj početak školske godine

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

joj, ja ne znam jesam li spavala ili me je netko citavu noc tukao
    jedva glavu drzim uspravno, imam malu glavobolju, nikako se trgnuti i razbuditi
    a imam puno posla, ajde bar nemam puno sastanaka
    mozda jos kave pomogne :kava:

znaci ima jos malih udavaca poput moje

flopi, tvoje dupe je mozda mali nocni ormaric, vjeruj nama s trokrilnim

radujem se vecerasnjem treningu, najradije bih ga sad odradila da me trgne

tang, ne znam kako smo ispale, ustvari da, jedan mjesec mi je 4-5 dana kasnila, obicno mi tako bude pocetkom ljeta
    Posljednje uređivanje od summer : 08.09.2016. at 09:16

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

a htjela sam bas smajlica, nikad ga ne koristim

boxice, i meni je step znao biti zahtjevan, ali kad je dobra koreografija, uzivala sam
    joj, nisam to vjezbala od faksa

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Summer bolje udavače nego policajac što moja želi .

Meni te plesne nikako ne idu, mislim znam se bacakat po plesnom podijum , ali baš da pratim nečiju koreografiju, to ne mogu. Gledala sam ona CIZE, ma nema šanse.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •