Stranica 205 od 275 PrviPrvi ... 105155195203204205206207215255 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 10,201 do 10,250 od 13742

Tema: Vjezbacice -2016 :)

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku

Sama sam s velikim djetetom, idemo sad na pizzu
    Tko ce kuhati!
    može jedan vic
    Dođe Mujo u raj i za ručak dobi konzervu, požali se on i pita nadređenog zašto meni konzerva, a ja provirio a u paklu se okreću janjci, a veli njemu nadređeni ti si mi jedini, pa se ne isplati kuhat!!!

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ola vježbačice i trkčice,
    ja uhvatila prvi period bez kiše i otrčala 10 km, pace 5.51.
    Baš je bilo dobro, odmah mi je i ručak nakon toga dobro ispao - obitelj napokon na okupu (mm nije bilo 10 dana). Na jarunu me laganim trkom presreo neki maratonac, spremao se za 6 krugova - i ja ću biti takva kad narastem.
    Htio si je malo pospikati da mu brže prođe vrijeme, a ja pred kraj sva uspuhana jer sam ganjala pace - no uspjela sam iscijediti par rečenica da ne budem baš nepristojna.
    Dobila sam i čarape za trčanje - gdi je tome kraj? Ali da su udobne, e jesu.
    Uživajte u ostatku vikenda, ko nije vježbao nek se polako sprema

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Kjb, super si trcala! Bas me zanimaju te carape, mislis na one kompresijske dokoljenke? Ja ih sve mjerkam a nikako da mi netko iz prve ruke kaze jel se isplati.
    Ja na kraju izasla tek u 14:30, upeklo sunce taman, sparina, uzas, na pola puta sam se molila da snevera i pljusne, koja ironija! I naoblacilo se, odmah mi je bilo lakse. Pejs oko 6.

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Kjb, super si trcala! Bas me zanimaju te carape, mislis na one kompresijske dokoljenke? Ja ih sve mjerkam a nikako da mi netko iz prve ruke kaze jel se isplati.
    Ja na kraju izasla tek u 14:30, upeklo sunce taman, sparina, uzas, na pola puta sam se molila da snevera i pljusne, koja ironija! I naoblacilo se, odmah mi je bilo lakse. Pejs oko 6.
    Bravo za trčanje po vrućini, to se računa duplo - ne mogu ti uopće opisati kako je bilo lijepo trčati poslije kiše.
    Čarape sam dobila kompresijske stopalice - ne mogu se zamisliti ovako kratkonoga u dokoljenkama
    Mislim da će mi to biti jedine, jer je preskupo (oko 100 kuna). Ionako mi veš mašina radi non stop, pa ću ti javiti nakon par mjeseci kako izdržavaju perilicu i sušilicu.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Bravo kjb, i ivana s-
    Ja sam propustila lijepo jutro, i izašla oko pola jedan, otrčala tri kilometra i odustala, sunce je upeklo ko usred ljeta, a ja bih trebala nekakvu dužinu odradit, i zaključila sam da mi dehidracija ne treba.

Večeras ću na popravak.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Bravo kjb!
    Ja sam uzivala isto, sumsko trcanje, 7,5 km, vjeverice skacu po stazi
    Nakon kise, sve blistavo i okupano <3

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ajme kako ste me nasmijale posebnk te vjevericaste cekalice

Bravo za sve odvjezbano i za sve trkacice!
    Mi danas finu mirnu nedjelju imali, bas mi je trebala.

da se pohvalim kupila sam si u CC1 Mizuno wave rider 19 tenisice u mojoj omiljenoj ljubicastoj i 3 para onih stopalica dry fit.
    Bas sam happy. Nikice mi se po 2x poderale tj.pojavila rupica iznad desnog palca.opet cu reklamirat sta da radim s njima mislim pa ne mogu trajat 4 mjeseca.

jedva cekam sutra isprobat nove tenke
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 18.09.2016. at 20:06

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj kjb prvotno napisa Vidi poruku
    Uživajte u ostatku vikenda, ko nije vježbao nek se polako sprema
    Imamo novu Stormu .
    Još će nas ganjat po drugim temama

Danas sam bila vrijedna, usisala i oribala pod dva puta, još i ručak skuhala. A onda se bacila na TBC. Ne znam sta mi je to trebalo nakon onolikog ribanja.

Sani tebi se divim na ta dva treninga, MMX je pravo težak. Incinerator se bas ne sjećam, ali znam da osim dynamix nema laganog treninga.

Vjevericast osjećaj mi je poznat, taman planiram odskakat, i onda mi propadne plan. Tada bi mogla planine pomjerat.

Ivana s po najgorem si išla trčati, ono bas kad sve isparava od kiše, pa e užasno teško disati.

Lili super za patike !

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

deaedi, ne radi link

bravo za trkacice

ja imala polulijenu nedjelju, malo citanja, puno peglanja uz seriju, nismo nigdje isli, ovdje je nevrijeme i pljusak skoro citav dan
    upravo sam odradila bodyweight tabatu
    8 rundi u 4 minute, 20 sec on, 10 sec off, cetiri vjezbe, minuta pauze medju vjezbama
    ukupno u 19 minuta: 96 cucnjeva, 56 sklekova do poda, 160 up&over (kutija), 30 burpees (umrla sam na kraju)
    sutra yoga, uf, time sam se tjesila i da je ovo zadnji put od svakog treninga
    Posljednje uređivanje od summer : 18.09.2016. at 22:27

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Bravo za sve odvjezbano! I za trcanje po kisi i sparini!

Ovdje je poslije prve popodnevne kise fakat bilo grozno (doduse bili smo na rodjendanu u maloj sobi punoj ljudi - to sigurno nije pomoglo). Nadam se da je ova kisa sto je padala svu noc sve malo rashladila.

Ja prijavljujem dr. Cathy warm up, chest & triceps × 2, yoga.

Jos dva tri tjedna do termina i puno mi je lakse i vjezbat i kretat se i prevrtat u krevetu nego prije dva tjedna kad sam bila za nista. Ne znam na koju foru jer nemam bas osjecaj da se bebolinac premjestio - osjecam ga stalno na istim mjestima. Al ne bunim se

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

upadam...
    cure, jel ovo onaj Ancin burger?
    http://www.jamieoliver.com/recipes/b...acking-burger/
    puca me junk food

a on topic, danas cu jedan trening, samo ako mi ne bude jako muka...

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ginger, je
    Prefin je.
    Pocele su mucnine? Odmaraj kad god ulovis priliku.

J-la, tezak je mmx, ali ni incinerator mi nije nista laksi. To ti je wo u kojem radis vjezbe po 30 sec. Ima sklekova, zgibova, utega..divota.

Jadranka, meni je u skoro svakoj trudnoci pred kraj bilo kao da nisam ni trudna. Valjda nam tijelo dozvoljava mali predah

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja sam jucer cilo popodne odmarala, peglala, gledala serije... ona kisa nije dozvolila nista drugo. bas slusam na radiju jutros da je bas u nasem selu palo najvise kise!
    bome je zahladilo lipo, veselim se trcanju veceras!

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ginger neće vježbanje uteć', nije zec. Kad se budeš osjećala spremnom onda lagano .

Mene danas sve boli od jučerašnjeg dana, čak bi rekla da mi je to sve od onog ribanja.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Gingi drž se!

danas bi mi trebao biti rest
    al me baš vuče da odradim nešto
    mislim da ću prestati ove wo 1 i c1 u BR
    prebacujem se odmah na w2...

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

tj. wo 3

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Flopi ti bi mogla preći i na wo 5 i 6, radiš s girjom, pa nisi baš početnik. Jedino ako nemaš ovaj poremećaj kao ja pa da svaki program moraš radit od početka .

Ivana s sretan rođendan ljepotuski maloj !

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

thnx cure
    je, muce me vec jedno vrijeme, uglavnom poslijepodne i navecer
    sinoc sam cijelu noc crkavala, uzas jedan
    odoh danas na akupuknturu da mi to sredi, cemu trpiti...

Sani, i meni zvuci prefino, taj i nije junk...
    reko, da bas ne idem u mekdrek...

i bravo, bas ste vrijedne
    i uvijek duhovite

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ginger, ol pomaze akupunktura protiv mucnina?! Ja se redovito patim s njima prva 4 mjeseca jako i onda do kraja malo. Uf!

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

odradila sam wo 3
    pošteno se oznojih!

j-la, imam i ja okp
    moram sve završiti i ništa ne preskočiti
    evo, mislim da je ovo prvi put u tri godine da sam preskočila
    ali 1 i 2 su mi fakat preslabi, trošim vrijeme bzvz...
    Ginger nadam se da neće dugo trajati..

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    deaedi, ne radi link
    http://www2.hm.com/en_eur/productpage.0396648001.html

Mi smo jučer išli na Burgr fest na Strosu, strašna gužva je bila. Krenuli smo malo iza ručk,a pa dok smo se sparkirali u gradu, pa dočekali taj burger, tama je i bilo vrijeme za večeru. Klinci su se najeli, MM pojeo ostatke, ja sam odolila, nisam ljubitelj burgera. Nažalost, nismo čekali u najvećem redu gdje su bila neka peciva u bojama, klinci su to odbili jesti, a baš sam mislila da će im to biti fora. No, oni vole klasiku, rekli su da im je ipak najbolji burger koji radi tata doma. Jedino kaj smo već pri kraju skužili da je burger sirov iznutra, a meni se to posebno gadi. Valjda radi gužve ga ne ispeku dobro.

Jučer sam se sva potrgala da izvježbam nešto, pa sam lovila po 10 min sa pauzama za kuhanje i pospremanje. MM me pita: pa zašto ti cijeli dan vježbaš: pa kad sam vježbala u 5 navrata po 10 minuta, a to mi je najgore. Ono, napravim 10 min trbuh, pa operem kupaonu, pa 10 min ruke pa kuham ručak, pa dok se ručak hladi vježbam noge, pa ručam, pa istezanje...pa veš pa steper...

Ma teretana je zakon, jedva čekam srijedu da odradim jutarnji trening. Danas vadim konce kod zubara, užas...kako imam privremeni most, moraju ga prvo skinuti, pa vaditi konce, pa opet stavljati taj most.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Ginger, ol pomaze akupunktura protiv mucnina?! Ja se redovito patim s njima prva 4 mjeseca jako i onda do kraja malo. Uf!
    kazu da pomaze, iz druge ruke pricam (moje frendice se kunu), ja idem prvi put
    zena je lijecnica i obitelj mi je...javim ti

flopi, ja vec planiram kako cu nakon poroda BR
    on me uvijek vrati na pravi put

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ivana s, sretan rođendan djevojčici

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    kazu da pomaze, iz druge ruke pricam (moje frendice se kunu), ja idem prvi put
    zena je lijecnica i obitelj mi je...javim ti

flopi, ja vec planiram kako cu nakon poroda BR
    on me uvijek vrati na pravi put
    Sta je BR?

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Sta je BR?

body revolution od jillian

ivana s sretan rodjendan ljepotici

danas mi je lud dan

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Hvala vam! slavljenica je sva ponosna jutros s krunom i tortom otišla u vrtić

Ginger, nadam se da će djelovat akupunktura. Nemam ni ja iskustva. I nije mi jasno otkud termin jutarnje mučnine, meni su redovito bile večernje!

Deaedi, dobro si ti ugurala sve te vježbe.

Hambiće ne volim ali imam jednu doma koja ih obožava.

Mb, još malo pa ćeš i ti odahnut od posla!

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Meni su mučnine bile cjelodnevne, ali bez povraćanja. Počele sa 8 tt i ostale do 12 tt. Prije tog 8 tt kupim na akciji tečni Persil i nekakav osvježivač za prostorije i namještaj, i dan danas mi smrde i izazivaju mučninu. Žao mi Persila . I još mi je mučninu izazivao onaj dim iz ćevabdžinica, ali sam ćevape mogla normalno tamanit .

Ivana s mogu je zamislitit kako je sva važna jutros bila .
    Posljednje uređivanje od j-la : 19.09.2016. at 13:21

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Uspjela sam vas pročitat i to je to, bit će ovo ludi tjedan s poslom

Ginger lijepo mi te opet čitati!

j-la ludo jedna!
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 19.09.2016. at 13:49

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ivana sretan rodjendan malenoj!

je, i meni su popodnevne, vecernje i nocne
    jutarnje samo ponekad
    bila ja, idem opet, sad cekam da vidim jel djeluje

BR je moj najdrazi program i sigurno ce biti povratnicki

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

joj, meni bilo koma,
    u prvoj trudnoći sam dobila ukupno +7 kg jer sam na početku izgubila valjda 3-4 zbog mučnina,
    u drugoj mi bilo muka do 5 mj.
    premišljala sam se za akupunkturu, isto sam čula da pomaže

a ja sam u trudnoći imala onaj pekač kruha doma i bilo mi toliko muka od mirisa pečenog kruha da sam izbacila pekač,
    i zanimljivo kako ti smetaju ti mirisi i nakon trudnoće...

inače ja još zaglavila s ovim BF i infernom, baš se mislim da ipak probam neki program pratiti po redu a ne znam koji

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja tek sada na internetu, ludi, ludi dan.
    ivana s, cestitke dvogodisnjoj princezi, nadam se da su tete malo poslikale.
    sve sam vas pazljivo procitala, nista nisam vjezbala, i to je to. Sad smisljam sta djeci dati za veceru, uvijek me iznenadi ponedjeljak

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Cestitke slavljenici, sigurno je bila sva vazna u vrticu!

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

hi cure
    nisam vaš još pošteno sve pročitala otkad je ginger objavila da je trudna

je li ono bila priča prošle godine koja je povezivala trčanje i zatrudnjivanje?

uglavnom, došla sam prijavit da sam prekinula apstinencijsku krizu, iako nije realno tako davno da sam zadnji put vježbala, mislim da sam vježbala zadnjih dana u 8. mjesecu, al evo meni se čini kao u prošlom životu
    jedva sam se natjerala! na 12 minute body i to moj najdraži, pa opet nisam mogla vjerovat koliko dugo traje 12 minuta. Trebala bih nakon svake pauze duže od 5 dana jednostavno upalit body revolution workout 1.

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Danas isometrix. Bas je tezak. Znoj me oblijevao.
    Pocela sam zadnji tjedan drugog dijela.
    Brzo mi prolazi p90x3.
    Dobila sam na poklon nutribullet pa sam nakon vjezbanja napravila smoothie.
    Bas je bio

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ja u prvoj trudnoci jedno povracanje i malo mucnina
    u drugoj povracala bit ce od devetog do 22. tjedna
    mljeveno meso, auf
    kaze muz, 'poslala ti je mater polpete', i digne poklopac, a ja trk u kupatilo
    ja se vratim, a on ce, 'oces onda ti te polpete il neces' i digne poklopac, a ja u kupatilo

upravo sam odradila yogu, sad cu sva relaksirana na seriju ili knjigu
    dovoljno sam zen da otpisem posao koji sam veceras mislila nadoknadjivat
    jos me drzi neka sjeta, sta se najbolje vidi po tome sta sam u zadnjih cetiri dana (vikend ubrojan) uz dvoje patike i top kupila i cipele i haljinu i tuniku i masku za mobitel
    ajme

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Prijavak odlicnooog treninga, fino je zahladilo 18C pa je odmah lakse.

50 min 9.7km p. 5:10

Bilo je fenomenalnooo
    tako mi je pasalo da mi je tijelo trazilo jos i jos.U sri nas cekaju turbo dionice a u sub progresivnih 15km iju ju veselju nikad kraja salim se volim ja te izazove.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 19.09.2016. at 22:29

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ginger, provaj sa gingerom za mučninu,LOL... ne stvarno,nekom npr. limun pod nos već pomogne a nekom čaj od đumbira...mene na sreću u nijednoj nisu nešto naročito morile te mučnine,nisam nijednom povratila....ali,ako se možeš natjerat na neko vježbanje,makar rastezanje isto bi ti trebalo biti bolje!
    a što se tiče odvikavanja od mirisa,ja ne koristim parfeme radi dojenja,dakle sve skupa sa trudnoćom već dosta dugo i sada mi sve žene sa imalo jačim parfemima smetaju i skoro pa da smrde...ono,frknem nosom kad prođu a oblak za njima...baš mi je preintenzivno....

ivana,sretan roćkas juniorki!

odradila Zuskin killer legs sa rasporeda,baš je killer,pogotovo ako radiš sa velikom kilažom!
    još nisam ono 100% OK sa želucem (a ni jarčić sudeći po stolici) a sada su mi fasovali otac,svekar i svekrva....svi rigoleto...ovo neke gadne želučane viroze haraju,pazite se!

deaedi,to ne bi trebalo bolit,ili...?mene čeka vađenje umnjaka u petak...taman da me opet izbaci iz tračnica,LOL....

sani,taj nutribullet je u biti neki mini multipraktik? ono,easy to clean jer me čišćenje odbija od vađenja svih tih gadgeta iz špajze....

dijana,eto ti je zahladilo,sad nemaš izlike...run Forrest run...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

E bas kako rece skulirana ajde Dijana i ostatak koji se primirio u trk

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ginger, ja sam prva tri cetiri mjeseca samo mogla setat (s hrpom hrane u ruksaku). Od svega ostalog mi je ili bilo muka ili sam bila preiscrpljena.

Lili, tempo ti je super! Vodili smo malog prosli tjedan dva puta u atletski vrtic da malo isproba kako mu je. To je na stadionu atletskog kluba. I poslije bude skola trcanja za odrasle. Bilo je bar 30 ljudi Cak je i mama jednog od tih atletskih vrtovaraca ostala trcat. Mislim se i ja za kojih po godine a zapravo postoji i opcija da roditelj trci po stadionu (po programu sto mu ga slozi trenerica) dok dijete trckara.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ajme, Jadranka, super mi je to!
    ja sam se stalno premišljala da M.-a upišem na atletiku jer on stvarno obožava trčat, ali je udaljenost od kuće na kraju presudila u korist juda, koji nam se isto pokazao odličan.

trenutno malac pila tatu da kad će njih dvoje ić vozit bicikle na Žnjan, da nije sto godina vozio i da se zaželio

ja ovaj tjedan imam neke velike događaje na poslu (kad me jučer nazvala žena s TVa sjetila sam se da bih se mogla i kod frizerke naručit), M.-u je rođendan, a sinoć mm kaže "čekaj kad je meni ono operacija umnjaka?" (naručio se u 7.mjesecu, ko bi to više pamtio), pogleda na uputnicu - 22.9.
    Veseli tjedan!

anci i malena beba, trebam jedan info: di otkazujem pretplatu kod Zuzke?
    ovo ljeto jednom nisam imala novaca na računu pa sam bila kao bez pretplate, sljedeći dan sam prebacila novce na račun ali nismo mogli namjestit da odmah povuče, nego tek nakon 4-5 dana, tad je povukla automatski i sve je bilo ok, ali je pretplata trajala tih 4-5 dana kraće, tj sljedeći mjesec nije povukla na novi datum uplate, nego na stari.
    namjeravam i dalje s njom vježbat, ali one stare kettlebelle i ostale, da mi nije pritisak kombinirat malo sa Tati i tako

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Skulirana, slicno multipraktiku. Tj.s njim mozes raditi smoothije, miksati za juhe i raditi namaze.
    Dosta je jak i brz. Par sekundi je dovoljno da od sake badema, banane i jos pojedinih dodataka napravi kremasti fini smoothie.
    Lagano se cisti. Samo pod toplu vodu i to je to.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

tang, lol, tocno znam taj osjecaj
    ja se uglavnom i vratim na wo1 haha

skulirana, pijem, obozavam ginger u svim oblicima

summer, tak sam ja sa sparogama

samo da vas apdejtam - ovo funcionira
    cijelo poslijepodne i vecer mi nije bilo muka, a po noci samo malo
    sutra idem opet
    preporucam, samo pazite kome idete

a ja sad idem vjezbati, dosta je bilo
    plus, jucer saznala da mi je povisen guk pa moram na ogtt
    a ne jedem ni secer, ni bijelo brasno
    doduse, jedem brdo voca...

javim se s prijavkom

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

tang, ides na pretplatu i tamo imas (tamo di vidis koliko si miseci vec pretplacena) cancel. vridit ce ti do iduce naplate. ja sam svoju otkazala vec.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pa, lili, primirila sam se samo ja ostale cure su vrijedne, ne smeta ih ni kiša ni vrućina...

Nisam ja baš tako lijena, vješam se na štangu redovito, sklekovi, odradila sam i onaj tatin izazov za dupe (prva dva dana prestrašno nešto), takve vježbice, ali da, ovo bablje ljeto mi nikako nije pasalo za trčanje.

Ja volim da, kad se vratim s mora u zg, odmah uskočit u duge rukave , ali sad se mogu pokrenuti konačno.

Polumaraton mi je upitan, a na cener idem sigurno, to sam i uplatila. (ako ne bude više sile, jel).

A lili, ti si se opasno približila četvorki, svaka čast..

summer, jesam se nasmijala..ja nisam imala tipične trudničke mučnine, već mi je navečer bilo kao da mi kamenčina leži u želucu.

sani, jel zbilja nutribullet tako dobro bademe samelje?

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ginger, nemam iskustva s mučninama, ja sam se u svojim trudnoćama redovito i ustrajno debljala.
    lili, super si. Kad ćemo na kavu, pm se blizi....
    danas laganih 6 sa paceom 6:06

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Summer, polpete
    Koje cipele si kupila?

Ginger, super da ti je bolje. Ja nisam povraćala ali sam imala mučnine, u prvoj najmanje u zadnjoj najviše, do 16.tjedna. Đumbir mi je pomagao.
    Lili, brza si ko metak!
    Jutros 12min test, 5:04. Nekako mi se baš i nije dalo povuči najjače...
    Ajde Lili organiziraj kavu, kad, gdje vam paše?

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

summer i mene zanima shoping

lili bravo

ivana s dobra si!

ja sam jutros bez mobitela pa sam malo dezorjentirana cekam da mama dodje s autom da se zaletim po mobitel

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Bravo cure za jutarnje trke. Ivana, pa super ti je pejs.

I ja bi ponekad otišla ujutro, ali ujutro kuham (i još svašta obavljam)..trebala bi se dić valjda u četiri da sve stignem.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

joj, meni je od đumbira bilo još više muka
    a vrhunac su bile one umeboshi šljive, ono, kao to je protiv mučnina, a kad otvoriš teglicu - trk na wc

kako vi trkačice po ovom promjenjivom vremenu?
    ja bi mislim odmah odustala da počne - kiša, vjetar, nevrijeme se sprema, mrak ujutro... nastavi niz

btw. mislim danas ipak probati krenuti s onim 21 day fix extreme da vidim jel čemu

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

prijavak
    Pregnancy Workout: 1st & 2nd Trimester Toning- Denise Austin

moj prvi trudnicki trening
    ne racunam one koje sam odradila ne znajuci da sam trudna

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke