Ajme, ovo mi nije trebalo u životu
Hvala vam na savjetima za popišanca! Ja bih krenula na pretrage a mm tvrdi da još pričekamo jer je i on tako dugo pišao, a ja više nemam živaca....
Ovi u polleu se ispričavaju, i kažu da bi trebala biti danas iza 16 h u poslovnici ali da ipak nazovem prije, majko mila koji luđaci. Pa da su bar onih Deaedinih 10 % ponudili, nego ništaLijepo sam im rekla da def neću više kod njih kupovati i da ću isto savjetovati prijateljima. Ne dira ih previše, očito dobro rade ali nastave li ovako nisam sigurna da će dugo. Ili baš ja imam peh da uvijek samnom problemi!

Lijepo sam im rekla da def neću više kod njih kupovati i da ću isto savjetovati prijateljima. Ne dira ih previše, očito dobro rade ali nastave li ovako nisam sigurna da će dugo. Ili baš ja imam peh da uvijek samnom problemi!
. To se ne govori dok ti ne riješe problem..ma zapravo ih se nahvali kako je do sada bilo sve u redu, i čudi se pa šta je sad to, da ti riješe brže što su ti dužni; a tek onda po svom
idem u onaj na Jankomiru. i moja djeca ga obožavaju jer isprobaju bar 3-4 sporta dok su tamo
i to mi sve govori

.
nadam se da će ti danas biti bolje.