j-la, čuvaj koljeno
ja sam odustala od 21 day fix, i dalje radim pomalo BF i inferno![]()
j-la, čuvaj koljeno
ja sam odustala od 21 day fix, i dalje radim pomalo BF i inferno![]()
ja sam na poslu otišla u obližnji kafić i zamolila konobara par kocki leda koje sam stavila u običnu plastičnu vrećicu i time trljalaa doma je lako uzmeš iz ledenice smrznuti grašak ili bilo što i staviš na koljeno 10ak minuta pa vratiš u hladnjak. i opet za 2-3 sata kad god možeš.
ma tko bi se na tebe srdio
mene pošteno uspavao onaj neki čaj od matičnjaka i još nekih trava, doslovce sam osjetila kako mi se oči sklapaju nakon par minuta majke mi ne umišljam to je onaj neki poznati što se prodaje stalno na eko sajmovima. Odličnog je okusa a i djelotvoran![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 06.10.2016. at 15:24
kako se svi nešto žalimo u zadnje vrijeme da se noću budimo i loše spavamo, naletih na ovaj članak:
http://www.24sata.hr/lifestyle/vrije...e-dobro-493664
Lili, thanks za info o caju.
Probati cu s njim.
Sani i ja mislim da ti ne treba dodatno opterećenje. Čini mi se da najteže zaspim kad sam puno umorna. Poslušaj Lili i popij neki čaj za opuštanje.
Kad su vas boljela koljena jeste osjećale žarenje i toplotu? Meni je sad tako. Jesam ga sredila.
Večeras se nadam malu ranije uspavat pa da joj se pridružim. Neki mi je težak dan bio.
J-la nadam se da ce brzo proc kolinostavljaj leda a ako potraje isto otidji doktoru.
Danas rest.
J-la, koljeno![]()
Drzim fige da brzo prodje.
Prijavljujem summerin trening, ajme majko...ali je zbilja odlican!![]()
Laku noc, cure moje drage
mwahahahahaha :evil_laugh:
ma super je trening, empowering
upravo sam odradila gymnastics stregth 2
pocela u 22, toliko o ranijem spavanju :skartoc:
idem pod tus i u krevet, mozda ipak zaspim s obzirom na proslu noc
uf,sve sam iščitala,svih 4str koliko ste natipkale dok sam bila off..al sam već pola zaboravila što sam mislila napisat..
Jadre,čestitam sa zakašnjenjem,dužna sam swinganje,to ću sutra!
večeras sam (nakon 4dn restanja) odradila po ure stretchinga kojeg mrzim ali me tako boli gornji dio leđa da sam uživala...nije mi jasno otkud ova hladnoća,vratila se doma i evo morala upalit klimu, 19° mi u dnevnom a mali na podu...pa skužila da mi starija nema papuče,pa baš ni toplije robe u ormaru...ajaja..
ali još odbijam pospremit torbu za na plažu...
prijateljica mi ide na put na 10dn i molila me da joj posudim girju,dat ću joj 12tku pa će me prisilit da se posvetim 16tici...
sretno trkačicama u ned uz što bolju prognozu!
mene ne pere nesanica, evo već zijevam pa odoh pod tuš...
jutro curke
može neki link na vama dobru yogu?
3 dc, nema trčanja ni skakanja...
skuliiiii
torba za plažu
ja jutros tražim kape
Cuj skulirane vec zijevam u 23:15h ja tad vec spavam
Jucer navece zadnji trening solo pred PM:
10 min warming up
7 x 500 m p.4:17
5 min cooling down
Samu sebe ugodno iznenadila jer mi ie interval bio zadan na 4:20-4:25, b ilo fino svjeze, bas mi ie odgovaralo.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 07.10.2016. at 07:11
Eh da isla malo kasno smetnula da.se smraci a morala pretrcat onom cesticom uz nekadasnji "fukodrom" na Jarunu ona sto spaja sa dnom Petrovaradinske nije mi bilo ugodno moram priznat. Samo sam se mislila ajme ako sad iskoci neki manijak iz te guste crne sume morat cu mu pobjec i tako od straha i nelagode ja umjesto laganog jogging rastrcavanja istrcala cooling down na 4:41![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 07.10.2016. at 07:16
lili.
Tako i ja kad mi iskoči neki pas na nasipu, samu sebe iznenadim koliko mogu potegnut..
Ja nikako da se odvažim u avanturu zvanu vađenje kapa i rukavica, jer da dođem do njih, moram prvo maknut brdo stvari..pa kapu zasad ima samo mala, a meni bome jutri dobro bride uha dok se vozim na bajku
Jučer sam otrčala 5 km , 5:40 i to je to.
Jedva čekam da prođe taj pm (kako god da prođe) da se mogu malo posvetit snagi..
sani, i ja slinim na taj trening od summer, sigurno je super osjećaj poslije..razbijen, ali sretan![]()
j-la, jel koljeno bolje?
Nemam savjeta za bolno koljeno, stvarno nikad nisam imala problema s tim, znam samo da u ledu uvijek imam onaj neki gel iz dm-a što služi kao ledeni ili topli oblog, po potrebi (nama uglavnom treba kad netko dobije čvrgu na glavi).
Dijana se vidim cereka od jutra neka tako treba.
Curke polumaratonke,
poslala sam vam jedan koristan mail sa savjetima prije PM-a pa procitajte. Vrlo je detaljan.
Jedva cekam sutra podici startni paket i nedjeljno jutro. Prvi put trcim sa svojim trkacima iz kluba a bit ce i navijacki Forcim point a meni to puno znaci, bas me digne navijacko ludilo.
Jedvaaaa cekaaamiako mi ie trener dao full brz tempo, cini mi se da me precijenio al dat cu sve od sebe. ☺
ja sam "spremila" torbu za plažu, ali ne pretjerano duboko, ako se predomislim, još nije problem doć do nje :D
sinoć sam radila onaj drugi workout koji sam linkala, ali sam bila ustvari preumorna kad sam počela i nimalo raspoložena za skakanje kojeg u njemu ne fali, tako da sam ga jedva odradila
K'o lud na žitoDijana se vidim cereka od jutra neka tako treba.
Zna tebe trener izgleda bolje nego ti sebe., cini mi se da me precijenio al dat cu sve od sebe. ☺.
ajme, od torbi za plažu do kapa i rukavica
ja sam počela paliti grijanje ujutro i navečer, samo na 10 min. ali dobro dođe
jučer sam odvježbala Power od anje, nisam taj duže i bome danas osjetim rit, fin workout
https://rutube.ru/video/e60977c35548...r&pl_id=814566
Vidim dobro raspoloženje od ranog jutra - baš mi je drago.
Lili
Mi smo jučer na treningu opet malo trčali, malo šetali i puno ste istezali. Sigurno je dobro tako polako prije polumaratona.
Dijana, ti s nekim trčiš? Ja trčim sama, nekako sam tako naučila, iako već u ova dva puta vidim da je lijepo trčati u društvu.
Cure jurim, čitam vas, hvala....
Liliu straha su brze noge!
Koljeno je dobro dok ga mažem, led nisam stavljala iz dva razloga, bila sam sama s malom i bilo mi je hladno. Jutro sam ga manje osjetila dok nisam ušla u auto pa ga koristila na kvačilu.
Odmorit ću još danas pa ću vidjeti. Samo da ne idem doktoru. Napominjem da volim ići doktoru ali nemam kad
.
ajme LIliali ajde bar si potegnula!
ja jučer ponovo plivala, efektivno 45 min u sat vremena koliko smo bili na bazenu...baš sam prezadovoljna!
ostale stvari:
1. nespavanje - nemam problema
2. grijanje - kao i kod Willow - ujutro i predvečer zagrijemo 10 min s klimom pa je ugodno u stanu
danas se vraća mladunče iz škole u prirodi, malac jedva čeka seku...spavao je u njenom krevetu i čuvao njenog plišanca...
bravo za sve odvježbano i otrčano!
bravo cure
tang, ja jos nisam spremila torbu od plaze al sam jutros bome cizme izvuklamorala sam pjehe na posal a kisa pada pa nije bilo druge inace bi se jos odupirala
za vikend planiram izvuci zimsku garderobu i za ostatak familije (zasad je samo maza u dugim rukavima, njemu je uvik ladno)
cure, jedva cekam vas prvi pm!navijat cemo u ned!
boxice, fino ti to s plivanjem bome..
kjb, uvijek sama trčim (odnosno uz glazbu)..moji ne žele čak ni bajk vozit uza me, dosadno im je, kažu.
Osim male, ona bi prihvatila objeručke voziti bajk uza me, ali ne treba mi još da moram i pazit na nju, a crkajem..
Vjerujem da je bolje u društvu, i učinkovitije..
Posljednje uređivanje od Dijana : 07.10.2016. at 08:57
cure polumaratonke, hoće li se negdje moći ostaviti jakna i sl.?
Lili, dobar cool down
Ali poznato mi je to, znam i ja potegnuti kad sam sama pa naiđe neki sumnjivac. Jučer ujutro Kinez koji trči u trapericama i cipelama, wtf!
Grijanje još nismo upalili. Kapu još nitko ne nosi. Jučer sam je stavila najmanjoj ali ju je odmah skinula.
kjb, kad ćete imati testiranje?
Lili jako mi je komplikovano doći do specijaliste. Prvo moram svom porodičnom, koji me svaki put zasipa svojim problemima (mala plata i sl., kao da mu je ja mogu povećat), uputnicu bi i dobila nekako. Onda mi valja specijalisti, kod nas specijaliste neće ni da te pogledaju ako ne snimiš MRI ili CT. A to je posebna procedura. To govorim samo za koljeno konkretno. Dok to sve obavim ono će i samo proći.
Završila sam medicinsku i meni je to kao da voziš auto u servis. Al stvarno nemam kad jer mi primarna i specijalistička nisu u mjestu rada nego stanovanja, a to je sat vožnje
, tako da ne mogu izlijetat pa završit nego odvojit cijeli dan.
Kinez koji trči u trapericama i cipelama, wtf!, riknut ću; skoro ko da si klokana vidila.
![]()
ja volim trčati sa svojom prijateljicom
ali ne volim pričati
I ne volim se čuti kao dišem, to mi je
odradila sam neke vježbe yoga & pilates, malo istezanja, nije loše
ali nije to baš to što sam htjela...
trebalo mi je nešto vise fokusirano na disanje, meditativno
al da nije čista meditacija ..
ajde vi iskusnije s yogom preporuke mi dajte pls
odoh na plac po ribicu
danas mi paše obavljati te tekuće stvari
a posao čeka
joj joj
Ne znam vam cure kako to izgleda u svlačionicama, pretpostavljama da je gužva s obzirom da je velik broj ljudi i netko mi je rekao, a ne znam jel provjereno, da ti daju neku glupu karticu da povežu tvoju torbu s tvojim startnim brojem, bezveze skroz, tko će još o kartici mislit. Ja si nekako mislim dati svojima da nose tu torbu s rezervnom robom ako ne bude preteška, ako bude stavit ću je u garderobu.
ajme ivana s Kinez
U društvu koje je zajedno treniralo je kažu daleko lakše nego sam iznijeti PM, sad ću vidjet po 1. put pa vam javim, mi imamo večeras i posljednju večeru (malo uh prije PM)smiješna li naziva.
j-la kužim te skroz.
vidi ti flopice onda bi meditirala i ovako je smirena a di će ti bit kraj još s meditacijom![]()
ola
koji tmuran dan
jos imam neki sastanak u 15, tek kad to odradim cu pocet osjecat blagodati petka i nadolazeceg vikenda
koji opet moram provesti u sredjivanju robe, sto ljetne/zimske, sto sporke, sto ciste
no dobro, vrijeme ce ionako bit neko promjenjivo, nesto cemo iskoristiti za bar kakvu setnju
sinoc opet nisam mogla odmah zaspati, jedno 45 minuta sam se prevrtala, al ok
jos pet treninga i black fire gotov
~~~~~~~~~ za bolesne, ozlijedjene i umorne
Posljednje uređivanje od summer : 07.10.2016. at 09:54
cure izgleda da je na jugu tmurnije nego ovdje, tu sunce sija, je vani svježe al ja volim tu sunčano-svježu kombinaciju.
Zaboravila sam prijavit reklamaciju onih mojih Nikica tako da sam si uzela nove, jako mi se sviđaju:
https://www.jackrabbit.com/brands/ni...es-831356.html
sad će valjda duže izdurat kad imam dvoje u kombinaciji.
Lijepe su tenisice! Trebale bi sad potrajati kad ćeš kombinirati dvoje.
Lili, koliko ti mjesečno km istrčiš?
Cure, sretno!
Prijavljujem teretanu jutros. Moram priznati da mi sve teže ustati ujutro, tako je hladno i mračno...Dobro je da sam škrtava i da sam platila članarinu za ovaj mjesec![]()
meni je recovery day - 15 min mobility
sad sam razgibana
taman da legnem i citam knjigu
jos tri 'ozbiljna' treninga i valjanje po rolleru i to je to od ove ture black fire
super mi je bilo
onda ide cize, zagrijala sam se, pripremila advanced kalendar i ima da se plese, bejbe
mozda vam snimim kakav video kad se uhodam![]()
Hvala cure na zeljama.
Summer obavezno video!
MM uvijek ima u 2 čašice od jogurta led za trljanje koljena kad ga boli.
Ja trčim sama. Ne znam ni ja kad ću uspijeti uloviti pol vure, kud bi još onda stigla dogovarati s nekim?
Najviše volim istrčati ujutro, al sad je bome već fest hladno, jedva malo iznad nule. Često prebacim za navečer. Nekad stignem tek u 23...
Lili, tene su divne!
Nama bilo divno! Sportske igre nas izmorile i istrčale pa sam odustala od trčanja. Ošla na reparaciju u bazen. Isplivala se, pa grijala u vrućem jakuziju, pa pjesma i ples... Ujutro svi ostali bez dobrog glasa.
Hrana sjajna! Sve domaće, iz opg-ova; žitarice, sok od jabuke, jabuke s aronijom, povrće, voće, mlijeko i mliječne proizvode, jaja, džemove - od šljiva, jabuke s mrkvom, med...
Baš mi se dopao džem od jabuke s mrkvom, gibanica bundeva-mak, čoko kolač s bundevom, muffin s bučinim košticama... Uf, al bi se zdebljala da svaki dan imam toliku ponudu. Ubila se u salatama! Najveći mi gušt kad ih je 10-ak a ja zagrabim od svake. Skoro da bi se samo nje najela. A uzela i puretinu s bundevom i mrkvom, piletinu, govedinu, pohanog soma, pohane šampinjone, pohani sir - nisam kužila je li to neko tijesto sa svježim sirom pa pohano ko kroketi, al pisalo pohani sir. Svi se ubijali u štruklima. Meni više nisu stali...
Nera tek sam ustala i od tvog posta sam gladna.
Kod mene je rest dva dana bio, vidjet ću danas kako me koljeno sluša pa da probam nešto.
Cure sretno sutra! Čekamo izvještaj!
Nera, nisam polovila gdje ste to bili (glavno da sam polovila što ste sve finoga jeli)
Mmmm... super klopa
Cure sretno u nedilju! Bas vas je gust citat!
nera mljac! neka ste uzivali, superni ja nisam skuzila di ste to bili?
ja sam sinoc odustala od trcanja jer mi je bilo hladno u kuci pa se nisam mogla natjerat izac. a i nije mi vise bas za trcanje po mraku, nigdi niko, nije bas ugodno...
danas planiram cim se vratimo s break dancea na trcanje![]()
Mi jutros bili s klincima u setnji sumom, pa kad smo se vracali, oni autom, a ja trcala
4,9km, pace 6,05
Kuk me boli za poludit, dok trcim je ok, ali cim se ohladi koma. I kad lezim ne mogu na taj bok. Sve skupa traje vec 2 tjedna ili malo vise.
Ako odlucim kod doktora da trazim uputnicu za sto ili kojeg specijalista?
Biće Nera i danas negdje fino jede, i neće nam otkrit gdje je to bila.
Podigla sam startni paket i broj, pripremila robicu, jutros odradila lagani trening sa školicom (trener mi rekao da dođem trčati s nekom grupicom cura koje misle onako nekako kao ja), tako da ću i ja trčati u grupi.
Pojela špagete s gamberima, sutra obavezno pekmez i kruh za doručak, javim se nakratko odnekud jer mi je sutra full natrpan dan.
Cure hvala vam na bodrenju, baš ste divne, moje trkačice želim vam dobar san i nadam se da se vidimo prije starta negdje.
Ola di ste cureeee sutrasnje trkacice??!!!
Jel prpa, trema ili veselje iscekivanja?
Ajde ajde mozete vi to sigurna sam, ima da sutra rasturite, prognoza nam je odlicna. I ja sam podigla paket.
Nego jeste dobili neku plastiku ja nisam, moji jesu al nitko ne zna cemu sluzi.
Ja sam uzbudjena al pozitivno, bas se veselim necu se opterecivat zadanim pejsom probat cu pq cu vidjet kako ide meni je uspjeh da skinem minutu-dvije svoj PB 1h 50 min.
dolaze mi nqvijat muz bakq dida djeca i naravno moji Forcasi ima da dobijem krila![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 08.10.2016. at 19:57
Rahela, ako ne mozes lezat na toj strani ja bi to svatila ozbiljno, otidji doktoru, nemoj se zezat
Meni je danas bio bas natrpan dan al uspila sam ugurat 5 km, pace 5:55. Noge su mi bile olovne, jedva sam istrcala. Bice umor nakon svega sta sam danas obavila.