Stranica 233 od 275 PrviPrvi ... 133183223231232233234235243 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 11,601 do 11,650 od 13742

Tema: Vjezbacice -2016 :)

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ne da mi edit.
    ostale trkacice javite jel dolazite da znamo da vas cekamo ili idemo po startne brojeve? Javiteee.

Ja samns djecom napravila i cokoladne muffine s visnjama (za ne vjerovat mi i cokolada ) pa planiram smazat barem 2 nakon treninga puni su visanja. Mljac...

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja bih vas vidjela i popila cugu, idem po startni broj u petak poslije posla. Ne mogu dugo ostati, ali malo mogu
    Ja cu ga pokupiti oko pola 5- to je na zrinjevcu kao i dosad?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ajme lili, ovaj drugi rucak je tocno po mojoj mjeri svaka cast za dva rucka!
    Mene dugo ovdje nije bilo, manja cura mi je bolesna, pa sam se tu puno nazivcirala i nije mi bilo ni do cega.
    Veceras sam prvi put isla trcati nakon cak devet dana, bilo me szrah da sam zaboravila trcati, ali ipak nisam, otrcala sam 7km, 5:28, mam se bolje osjecam.
    Slikice cura nisam vidjela, ali sigurno da rad mora dati rezultate, iako je svima nama primarna nagrada dobar osjecaj nakon vjezbanja.
    Summer, uh, tebi se dogodilo ono sto osobno najvise mrzim, da sama sebi nepotrebno zadam posla..ali naravno da mi se dogadja.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih vas vidjela i popila cugu, idem po startni broj u petak poslije posla. Ne mogu dugo ostati, ali malo mogu
    Ja cu ga pokupiti oko pola 5- to je na zrinjevcu kao i dosad?
    Anci super bas se veselim.Ovaj put se startni preuzimaju na vrhu nebodera s vidikovcem Ilica 1 i imamo besplatan posjet Vidikovcu sto je bas fora. Moguce da cu i ja doci ranije, pa mozemo pricekat curke.

Dijana naravno da ti mozes i da nisi zaboravila, tijelo pamti, a otrcala si vrhunskim pejsom. Zao mi curke nego jel nam i ti dolazis na cugu? I ovaj put na pravu lokaciju za pokupit startni broj.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 28.10.2016. at 23:44

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ja dolazim po startni broj i cugu, odgovara mi i ranije pa vicite kad tko dolazi. Ja cu bit dezurna od-do
    Dijana, super si trcala, bas si brza!
    Sani, tebe sam zaboravila komentirati ali mrak ti je pejs!!!

Lili, tebe danas ulovila volja za kuhanjem, bravo!!! Svaka cast sto ces cekz s muffinima do sutra. Ja bih morala bar jednog odmah degustirati!
    Kod mene danas njoki od bundeve i bas su fini. Svi clanovi se usuglasili da su bolji od klasicnih!
    Idem spavati, ujutro radim!

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Super za vidikovac, bila sam par puta i bas je super
    I tamo se pije cuga
    Lokacija mi bas pase, 5 min od faksa.

Ja pijem subotnju kavu s muzem u tisini, on uci za neki certifikat, tj. za ispit, a ja idem kratko frizerki pa onda Slavonija. Brat, sestra, mama, rakija prije rucka, mamina juha, beskrajne price i beskrajni mamini kolaci. Pusa svima.

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Anci, uzivaj

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

anci uzivaj ;kiss:

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

I ja ko i Anči pravac Slavonija, samo da se tinejđerka probudi.
    Jutros (7:15) samostalni trening (zaključila da mi se ne uklapa mi ovaj klupski, baš mi je bilo lijepo), 10 km na Jarunu, pace 5:48.
    I meni paše u pola pet u petak, pa ako su svi za pomičemo.
    Svima lijepi dan

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Joj tako se veselim druzenju u petak i meni odgovara ranije recimo oko 16 30h pa ako ste sve za mozemo pomaknut. A i nije losa ideja gore popit kavicu ako bude bilo mjesta

Uzivajte curke u Slavoniji i Anci i kjb!

Je kjb i meni je u 9h nekako bas kasno, al ne da mi se samoj trcat 20km odlicno si trcala jutros mraaak!!!
    Vrijeme je fakat bilo prekrasno, istrcala sam 20km p.5:17 divno vrijeme, sunce

Poslije s klincima do Planetarija i doma na rucak. Sad ljeskarim .

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ivana s nisam pojela danas muffine razmecali mi se u vrecici s bananom i proteinima (whey) pa sam samo drmnula bananu i whey. A poslije pastrvu s blitvom i krumpirom. Pitam se jesam li mogla laganiji rucak napravit za poslije trcanja 20km
    A izgubila 1245 cal. Sad cu ja opet navalit na nesto drugo.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 29.10.2016. at 16:09

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

prijavak - danas Refuel, odličan http://www.livestrong.com/stronger-videos/refuel/

skroz mi je simpa Nicky i dobre su mu vježbe, baš kvalitetan program koliko ja mogu procijeniti

Lili, nisam ja nikakav ekpert, daleko od toga
    jedino volim kopati koje sve vježbe postoje, to da

uživajte u (nadam se produženom) vikendu

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Kjb, lili bravo za km i pace

I u mene danas busy day al sve sam stigla. Cak i trcanje: 7 km pace 5:50.
    Sad se odo spremat, idem na veceru sa prijateljicama

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mb zasto skartoc??? Ja sam krepana bas onaj zdravi umor i sunce me opalili.
    sad u miru s muzem malo.

jedno dijete spava kod frendice, drugo vec spava. Nas dvoje u miru. Sad cemo malo vina gucnut.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Mb zasto skartoc???
    Ispada da stalno negdi vecerajem zato skartoc.
    Bilo mi je bas super <3
    Tribalo bi ovako jednom tjedno <3

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

anci, kjb, uživajte u slavoniji (i delicijama).
    kjb, bravo za trk, ide tebi to super i kad solo trčiš!
    mb, super za kilometre, a bome ti i svašta drugog stigneš.

lili, jesi nadoknadila kalorije? Ja sigurno bih..Istrčala ti još jedan polumaraton.

Ja vjj neću moći u petak jer starija ima trening, a mala će još cijeli sljedeći tjedan morat biti doma..ali ostavljam mrvicu šanse da bih nekako (ne znam ni ja kako) mogla. .

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Kjb, mb i lili super ste jucer trcale!!!

Ja sam jutros 13,3 km, pejs 5:50. Imam PB na 10km, 57:22. Bila bih pretadovoljna tim rezultatom na ceneru, ne znam hocu li uspjeti.

Danas mi je bas dobar dan, super je nedjelja kad znas da je u utorak neradni dan.
    Pogotovo sto imam sad 3 subote zaredom radne.

Cure u Slavoniji uzivajte!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ivana s bravo

Dijana drzim fige da uspijes

Ja sam uzivala na veceri s curama, tek pijem kavu pa cu vidit sta cu dalje

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ivana, bravo, duzina i pejs su mrak! Mislim da ces ti brze od toga na ceneru! Jos samo tjedan dana, proletjelo je fakat..
    Ja osjecam neki pritisak u plucima, ne znam sta je to? Kasljucam kao da si procistim, ali mi se zapravo uopce ne kaslje.
    Kao da unutra stoji gomila slajma, koji nece van, takav osjecaj.

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ivana s, bravo, super ti je pace na tu duzinu. A pb na 10 km, je isto wooow. Sigurna sam da ti slijedi novi za tjedan dana ( nadam se i meni).
    Muz me nagovara da idem s njim trcati, slegao se dorucak, a taman prije rucka. Ma idem!
    Dijana, zna tako grepsti u plucima, neki caj za opustanje pa mozda prodje.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Sad kad bolje gledam..ivana,57.22, to je nešto oko 5.40 na desetku? To je vauu..i zbilja za poželjeti na ceneru..

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Prijavak: 5km, pace 5:50.

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Bravo mb, svaka sekunda puno znaci. Ja sam jucer otisla s mm-om na neki fartlek, skoro sam umrla na neka njegova ubrzanja, isla neke dionice i ispod 5. Uglavnom, 7,5 km, prosjecni pace 5:44. Fartlek mi je definitivno najmrzi trening.
    Spavanju mi vise ne pomaze ni Slavonija, gdje u ovo doba zaista svatko spava. Nema prometa, cujem samo otkucaje sata. I budna, najbudnija. Idem u bespuca interneta

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I ja mrzim fartlek, evo, priznajem. .

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Anci i Kjb, vjerujem da vam je divno bilo u Slavoniji .

Trkačice su vrijedne bile, bravo!

Nemam ništa prijavit, osim malo trošenja para i palačinke. Sve u duhu ovog topica . Šoping je bio za N. sobu, neka pregradna polica, kutije i prekrivač.
    A juče sam pravila palačinke, 4 komada sam pojela . Da se malo opravdam, bile su manje i nisam ništa poslije jela. Nisam mogla .

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Mb i kjb bravo za trčanje, super!
    J-la, neš ti štete od 4 palačinke! A i shopping je skroz ok, stvarno neophodne stvari.
    Moji zapeli za noć vještica pa me ganjaju da im danas radim neke kekse, kolače u tom stilu. Mogla bih one vještičje prste a tako su mi gadni da ne znam kako ću to izvesti!
    Probat ću ugurat popodne abs afterglow. Iako bih najrađe otrčala 5 km da ispunim kvotu od 100km za ovaj mjesec.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Moji zapeli za noć vještica pa me ganjaju da im danas radim neke kekse, kolače u tom stilu. Mogla bih one vještičje prste a tako su mi gadni da ne znam kako ću to izvesti!
    Probat ću ugurat popodne abs afterglow. Iako bih najrađe otrčala 5 km da ispunim kvotu od 100km za ovaj mjesec.
    za vještičije prste.
    Na coolinarici sam vidjela finih recepata za muffine sa idejama za ukrašavanje u fazonu noći vještica. Ne izgledaju gadno .

A za 100 km . Moj okp bi me pogurao na trčanje, da ipak zaokruži broj, abs afterglow nije zec, možeš ga i sutra .

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Radili smo mi te vjesticje prste, bas su fora! Savjet- trebaju biti tanki, u pecnici se rasire!

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ivana s, vještičji prsti izgledaju ogavno, ali brzo se navikneš, a fini su za jest ja sam radila one slane, i mislim da ću opet.
    punjena jaja sa crnim paukom od maslina su mi isto fora, samo moja djeca ne vole to jest (volim zato ja!), to je stvarno jednostavno, napraviš punjena jaja kako god želiš, uzmeš crne otkoštičene masline, i jednu razrežeš po pola i ta polovica ti je tijelo, drugu polovicu narežeš na male trakice i složiš ih ko nogice. http://img.sndimg.com/food/image/upl.../picXnMZga.jpg

neki dan mi je prijateljica ovo poslala https://m.facebook.com/story.php?sto...message_bubble
    ali ne znam od kojih bombona bih mogla napravit ovo staklo. umjesto crvene jestive boje ja bih radije stavila sok od višnje, a dolje je samo cheesecake.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Deaedi, hvala na savjetu!
    Tang, super su jaja. Starija voli punjena jaja pa ću njoj za večeru.
    Za staklo mislim da bi ovi bomboni bili ok. Prozirni su, samo ne znam ima li ih za kupit, zadnji put sam ih jela valjda u osnovnoj školi

Još ću možda napraviti one panna cotta oči s kiwijem.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ola cure

prvo da pohvalim sve vrijedne
    ja nisam bas bila, u smislu vjezbanja
    inace nisam stala

u subotu divan izlet s nasim forumasicama, par sati lagane setnje uz cetinu s djecom, bas smo gustale
    nedjelju mala nastup, pojelo citavo jutro cekanje u shopping centru
    inace shopping, ruckovi, roba, sredjivanje, domaci, na kraju malo serija i knjiga
    pobjegao mi je vikend, a nisam se ni okrenula
    jos mala prehlada i perioda
    danas radim, ali je miran dan, a sutra cu ja u goste, pa nek mene tetose

zato tek danas pocinjem stronger
    valjda me nece pustiti entuzijazam do veceras
    Posljednje uređivanje od summer : 31.10.2016. at 11:38

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja isto slabo vježbam
    bila sam na putu, kad sam se vratila dočekala me prehlada
    nemam temperaturu, ali za vježbanje nisam
    mala noćas opet dobila temperaturu, a sutra smo mislili na selo..

tako da sve čeka neke bolje dane, koje molim da požure

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Tang vibre za mišicu! To "odrađujete" navikavanje na vrtić?
    Neka djeca super prođu, neka ne. Moja je bila u ovoj drugoj grupi, od 9.2014.-5.2015. godine je čini mi se bila u kontinuitetu bolesna. Taj period nisam ni mislila na vježbanje, kamoli šta radila. Znam samo da će ti taj period proći .

Je l se meni čini, ili na ovom topicu samo ja ne peglam ? Da se razumijemo, peglam u nuždi i ono što mi je trenutno palo na pamet da obučem a izgužvano .

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

j-la ti me nasmiješ svakim svojim postom

Prijavljujem jučerašnje planinarenje s prijateljima i djecom na Medvednici, izašli u 10:30 vratili se u17:30 h, i k tome taj frend voli eksperimentirat sa stazama, pa nas odveo na stazu koja je dosta uzbrdo i tako smo hodali 3h uzbrdo (ne bi da ga nisam zamolila da idemo negdje na sat i pol hoda da mi se malom ne zamjeri puno planinarenja odjednom i to uzbrdo). Djeca su bila odlična, priroda predivna kao i vrijeme i svejedno smo uživali iako kad smo došli u PD Risnjak, skoro pa smo ostali bez jela jer su rekli da im je bila rekordna gužva. Dobili juhu+pomfri+1 grah

Vraćali smo se of course pravim putem koji je dvostruko kraći i dvostruko manje strm, do dolje 1h brzog hoda. Malca su svi planinari hvalili posebno kad su čuli da ide iz Lukšića na Risnjak umjesto iz Mikulića (ovi podaci nešto znače jedino možda našoj planinarki Sani).
    Kad smo došli s ekipom u kvart odmah ravno u našu kvartovsku pizzeriju na klopu, bio je lijep i ispunjen dan.

Danas kuham za bake i dide nešto simple poslije posla za mužev rođendan i sve čekam da netko iz Vlade javi da je skraćeno radno vrijeme al nitko ništa?? a ja imam gotovu samo juhu od bundeve i tijesto mi se diže u posudi

Sutra ujutro imam u planu odradit današnji trening koji večeras propuštam zbog slavlja, i imam neke ideje da bih ga odradila u prirodi.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 31.10.2016. at 15:46

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Bravo bravo za pejseve trkacice moje!!!

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Pozdrav djevojke, ja restam od petka ali trosim energiju na druge stvari. Evo danas smo u Krapinskim toplicama na kupanju, jucer smo obavili groblje. U subotu smo imali Tour de Karlovac: posjetili novi akvarij, Muzej domovinskog rata, dvorac Dubovac i na kraju pizzeriju Tiffany... Toplo preporucam cijelu rutu! Bravo za svo vjezbanje, trcanje i ino!

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

summer, javi kako ti se sviđa

i ja ću probati ovaj tjedan pratiti program, odrađen danas prvi Fire, jako su mu dobri workouti, ono od glave do pete - sve radi

od onog refuela su me 2 dana boljela ramena, a kao laganini je... aha

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Prijavak za večeras: 10 km, pejs 5:36, 55.56, to je moj rekord, i kao i ivana, bila bi superzadovoljna da to ostvarim na ceneru, a ako i ne, nema veze, sad znam da mogu tako trčati. Na početku mi se nije dalo,kao noge teške, ali nisam htjela odustati..i eto,hepi sam.

Boxice, baš lijep izlet, kao i kod lili.

curke cenerašice, kako planirate još s treninzima ovaj tjedan?

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Dijana, super!!!!
    Ja imam neke intervale u planu za sutra i cetvrtak pa odmor do nedjelje.
    Odradila sam abse, vjesticje prste, jaja s paucima i dva oka od panna cotte, nisu im bili nesto napeti pa sam ostavila za sutrasnji desert.

Boxice, dobro dođe povremeno i malo odmora.
    Lili, dobar provod veceras! Sto si na kraju kuhala?

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Cure kad vam je cener? Je l sad u nedjelju? Uz vas sam !

Večeras samo strech, bio po rasporedu, a i nisam mogla skakati. Da ne sokiram mišiće .
    Kako se ovo ranije smraci jedino sam za spavanje. Opet mi valja mijenjati raspored vježbanja. Nikako se uklopiti.

Boxice odmor je dio vježbanja . Kod mene je on često na rasporedu.

Ivana s super si sve stigla !

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Prijavak za večeras: 10 km, pejs 5:36, 55.56, to je moj rekord, i kao i ivana, bila bi superzadovoljna da to ostvarim na ceneru, a ako i ne, nema veze, sad znam da mogu tako trčati. Na početku mi se nije dalo,kao noge teške, ali nisam htjela odustati..i eto,hepi sam.

Boxice, baš lijep izlet, kao i kod lili.

curke cenerašice, kako planirate još s treninzima ovaj tjedan?
    Dijana

Ja ću sutra odradit današnji trening (najradije bih skoknula do Medvednice negdje), u srijedu dionice a subotnji trening mijenjam s Cenerom. Sve uobičajeno.

Ivana s lijepo je bilo podružiti se, a ništa posebno sa slijedovima nisam radila, ipak radni dan u 18h, imala sam samo 2 sata uključujući raspremanje nereda po boravku (domaća juha od bundeve, slane palačinke od sira i šunke zapečene u pećnici premazane lagano vrhnjem i posute bosiljkom servirane s cherry rajčicama i mozzarellom-zadnje dvoje preliveni maslinovim uljem + slane kiflice sa sezamom i druge s lanom i par s pekmezom, čupavci i torta (ovo dvoje kupljeni fakat nisam imala vremena), vino, piće i grickalice). a ti si bome vrijedna al baš.

Boxice znaš da ću ti iskoristit ideju za Karlovac, nisam imala pojma za akvarij.

Willow bravo!!!
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 31.10.2016. at 22:43

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

J-la, da u nedjelju je!
    Lili, ma svega si ti naspremala! Je nikad nista ne organiziram radnim danom, prestresno mi je to. Jedva da stignem regularni rucak napravit i usput kucne poslove, ono sto je neizbjezno.
    J-la, pitala si za peglanje, ja skoro nista ne peglam. Ono sto se mora, citaj mm-ove kosulje, nosimo u praonu.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Vrijedne ste

Dijana bravo, super pace!!

Kod mene rest danas al bila sam u shopingu sa sestrom, bome sam se nahodala! Nista nisam kupila :/
    Probala jednu suknju al nije bilo broja.
    Ja sve peglam, usput gledam seriju pa mi nije mrsko.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kod lili bas fina klopa ovih dana, moram primijetit.
    Kod mene danas grah ,.
    Nisam ni ja od peglanja, opeglam ono sto ce se obuci i to je to. Prije jesam,i krpe i posteljinu, proslo me to..

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hvala Dijana, ja bi tako jela stalno al ne mogu zbog djece oni bi ipak povremeno rižu s mesnim umakom, bolonjez i sl.

Isto sve rjeđe peglam al nije mi peglanje jako mrsko.

A ja se zaljubljujem u Zagreb sve više (znate da mi je inače tu prebrz tempo života) i to ne bi vjerovali zbog čega - zbog predivnih staza za planinarenje i trčanje po Medvednici, zapravo je ZG savršen grad za nas trkače evo već sat vremena surfam po tim kartama pokušavajući skužit sve te staze. Nema mi druge nego nosat uvijek Garmin da poslije mogu vidjet gdje smo bili. a morala bih i naučit čitat te karte miša mu Sljeme i toranj su mi bzv i isfurani s gomilom ljudi al ima toliko drugih divnih staza

Mislim da ću sutra zdipit ipak u poznato na Ponikve da baš sama jutrom ne istražujem nove staze i da se ne pogubim usput (trčim bez moba jel )
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 31.10.2016. at 23:48

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja Zagreb obozavam! Gornji grad, Maksimir, Novi Zagreb, tresnjevacke male ulice, Ribnjak, ma i zeleni val
    A to sto nadohvat ruke imas sumu i brdo, neprocjenjivo

Mi smo se jucer vratili s puta. Kao i Lili, nadala sam se radu do 13 ili 14 kad ono sipak
    I fakat sam se naradila. Bas lud dan. Sva sreca sutra odmor i ciscenje :D

Trcala sam u petak. Planiram sutra. Jutros sam Zuzkin novi JRC.

I bila sam s muzem vani. Nisam kuhala. Nisam peglala. Nisam ni sudje oprala.
    Tko me ne bi htio :D

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Anči

Ma mene je baš naljutilo kad sam čula da je puno ministarstava radilo ipak do 14h a mi do kraja e pa ja sam zgibala u 15h i lijepo objasnila tajnici da moram na put zbog Svih Svetih da objasni onima koji bi mogli pitat di sam. Mislite da nisu pitali, oh primila sam i 2 poziva al nisam odgovorila tek naknadno, ništa me nije moglo maknut s moga puta pripreme objeda bila sam na knap s vremenom

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Haha lakse mi je kad vidim da nisam jedina jucer ocekivala skracen radni dan i ostala kratkih rukava
    Ja sam u privatnom sektoru i na ovakve dane obicno radimo do podne, ali ti to nitko ne kaze prije 11:30. Jucer cekamo, dosla je instrukcija da "idemo ranije" u 14:59, a ja radim do 15:30.

Nocas sam se doooobro naspavala, zaspala po starom vremenu probudila se po novom
    Zbog opet nove temperature moje kceri put na selo smo otkazali, ostajemo u praznom gradu pa se nadam to iskoristit za setnju po praznim plazama

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Tang, zao mi je sto su vam propali planovi, bitno da je slatkica bolje.
    Anci, jesi ti jos pretplacena na Zuzi?

Upravo se vrazila s trcanja. Vani je hladno ali vedro, bez oblacka.
    Imala sam intervale 3x1000 (5:14-5:20) + 3x600 (4:50-5:10), ukupno 8:88km.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ivana, jesam, ali nazalost, ne vjezbam jednakim intenzitetom kao prije, no i dalje je vjezbam.
    Kad nemam zivaca za neki novi :D, napravim neki stari poznati jrc ili cardio. Ja bas ne volim ove nove treninge. Slide i to.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •