Stranica 234 od 275 PrviPrvi ... 134184224232233234235236244 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 11,651 do 11,700 od 13742

Tema: Vjezbacice -2016 :)

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Tang, vibram da malena brzo ozdravi.
    A zavidim i na setnji po praznim plazama.
    Ivana, super si istrcala, jesi uspjela uhvatit stotku? Bas sam pogledala, ja u listopadu 73,5 km. A vrijeme za trcanje ne moze bit bolje.
    Mene muci kasalj, dok sam trcala, vas nista, a kad stanem pocne onaj iritirajuci suhi.
    Sad se natacem bijelim sljezom, da se probam dovest u red do nedjelje.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Anci, sta je jrc?

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Nisam Dijana, 96.87km u listopadu.
    Vec dugo vuces taj kasalj, da uzmes neki sirup ipak?

Jrc je jump rope cardio.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

tang ~~~~~~~~~~~~ nadam se da ce malena brzo ozdravit.

anci, a ko te nebi htio neka si se ti odmorila!

mene danas ceka peglanje :/ sad cemo s dicom na groblja pa rucak pa cu peglat... ne znam jos jel idem trcat ili na trening danas, vidit cu.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Dijana, ivana je rekla- to je jedna Zuzkina serija treninga, skace s vijacom i dodaje bodyweight vjezbe ili u nekima girju. Ja volim.

Ja cu danas spremati i kuhati i ispitivati povijest i prirodu, trcati. I moram procitati barem dio materijala za predavanje, dobili smo 13 attachmenta
    Posljednje uređivanje od Anci : 01.11.2016. at 10:10

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ivana, skoro stotka, super!
    Jel taj jrc ima fraj na yt?
    Ivana, pijem neki djecji sirup od childlifa, natacem se cajem, i pijem hektolitre limunade od domacih limuna, sto ce reci, stalni sam na wc-u..

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

JRC nije free.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Aha, tako, ma morat cu jednom probat tu pretplatu..
    Inace, ako jos nekog muci kasalj, bas mi blagotvorno djeluje bijeli sljez, jedino je malo nezgodan za napravit, sljez se moci u hladnoj vodi 8 sati.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ivana s bravo ti se vratila ja taman tad pocela trcat u 7 30h. Otisla sam solo do Ponikvi pa gore prema Graficaru stazom 8. Mir tisina sunce probija izmedju krosnji, jesenje lisce po utabanim stazama, pticice po drvecu bilo je p r e d i v n o!!! Cak sam gasila garmin i zaustavljala se da osluhnem tu prirodu i upijem ju, obozavam takve pocetke dana. 50 minuta dosla doma prije 9h.

Dijana drzim fige za kasalj i tang za malenu!

Cure uzivajte u danasnjem neradnom danu. Mi cemo slicno ko Anci i MB rucak, malo pogledat sto su radili u skoli prosli tjedan, groblje . Kavicu kvartovsku na suncu vec odradili. Uzivam u ovakvim danima usred tjedna.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 01.11.2016. at 12:18

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Malo sam ljubomorna na vaš slobodan dan. Maloprije, dok sam čekala da mi kolega nešto završi, gledam kroz prozor i maštam da negdje vani pijem kaficu. Pijem i gušteram se.
    A jutros čitam kako će Lili danas trčat, kontam žena treba na posao a misli na trčanje .
    Uživajte danas.

Mene je za vikend opet spucala neka viroza, simptomi isti kao ono zadnji put od prije mjesec. Kontam da je novi soj, a do prvog snijega bi mogla cijelu abecedu sojeva pronosat .
    Tako da, Dijana, vjerujem da si samo nakačila neki gadan virus. Moja kolegica isto ima suh kašalj zadnjih 10 dana sigurno, tako da vjerujem da je trenutno zavladao neki virus, i da ti to nije strašno.

A kad god vidim da neko piše Zuskin workout sa vijačom, zamislim Skuliranu kako skače bez vijače i daje sve od sebe .

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

J -la, samo da nije strepsic od male, ona upravo dovrsava turu atb od deset dana..to je pobili sve zivo i nezivo.
    To joj je prvi atb u njenih pet i pol godinica, pa sam malo tuzna, ali sta se mora, mora se.

A skulirana je nabavila vijacu cini mi se.. vijaca zapravo dosta ubije ruke i ramena, bar meni, noge puno manje.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Jest nabavila, ali i dalje mi je u mislima ta njena predanost skakanju u prazno .

Dobro si rekla za malu, što se mora-mora se. A kod tebe, ne vjerujem da si pokupila od male, mislim da bi imala i temperaturu.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Da, valjda bi kurila. Dobro sam zapamtila jedan strepsic sto sam pokupila od starije, 40 temp, i 10 dana pikanja penicilinom, ne ponovilo se.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Vidi ti ove j-la kako zamislja nasu skuliranu

Mene kuca ono zove Spremi me,ocisti me a ja mrtva ladna najela se varivq od graska s krumpirom i piletinom ( +kiseli kupus ajme kombinacije al obozavam ga-kiseli kupus) i sad lezim i surfam.Briga mene za nered okolo mora se nekad i uzivat.

Ivana s koliko ti garmin Connect kaze da je bilo stupnjeva na nasipu u 7 30h.Kod mene na Medvednici u sumi ravno 0 C al je prodiralo sunce no svejedno mogla bih iscupat rukavice i buff za trcanje
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 01.11.2016. at 14:30

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Dijana
    malenoj obavezno probiotike i to sto prije valjda vec jesi. A ti ako ti ne prodje na dan-dva podji dr.bar da ti pogleda grlo. Na ceneru ces zbog lude atmosfere skroz zaboravit na grlo. Garantiram. To je najveselija utrka na kojoj sam u zivotu bila.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Lili, da ti bude lakse i ja se izlezavam. Mm zaspao s najmanjom a ovih dvoje se igaju vec sat vremena, mogla bi neka nevera Sve mi zao tjerat veliku da ide rjesavati zadacu kad su tako dobri.
    Jutros je bilo -1, ja sam stavila kapu i rukavice. Rukavice kasnije skinem a kapu najvise radi ogromne vlage, preko 90% uz Savu. Kapa mi bude full mokra izvani.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Hehe, bas tako lili, mora se malo odmorit, a poslu u kuci ionako nikad kraja.
    Probiotike uzimamo, jasno, da popravimo sto se da.
    Super za atmosferu, bas se veselim.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja i da hocu, ne mogu nista, jutros sam spekla fine strudle, izgleda samo za sebe.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Haha, Dijana, ja sam se upravo u miru pocastila panna cottom s preljevom od borovnica!

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Lili, da ti bude lakse i ja se izlezavam. Mm zaspao s najmanjom a ovih dvoje se igaju vec sat vremena, mogla bi neka nevera Sve mi zao tjerat veliku da ide rjesavati zadacu kad su tako dobri.
    ne uništavaj kosmički mir i red.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

kod mene isto fantazija, mir Božji, djeca se igraju već sat o po i ne planiraju skoro stat, zatvorili se u sobu, muž nešto čitao, sad se tušira, ja i dalje ležim i buljim u prazno, divota a dalo bi se sredit robu po ormarima. Ne da mi se i gotovo.

tako je cure, neće uteć rad a samo nam može uteći prilika za odmor zato lezite i uživajte, same ili s mužem ja sam se deračila ovih dana na svoga :pms: valja to još ispravit.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

neradni je dan, triba odmorit
    ajme ne mogu ni zamislit da je tako hladno, mi u kratkim rukavima danas. sad je 12-13c, taman se spremam na trcanje.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

i'm back!
    evo odradila stronger - fire - 33 min
    ima svega, koncept je cardio 60 sec, onda neki hold 20 sec, pa hiit 30 sec, 9 rundi
    svidja mi se, zasad mi je malo laksi od black fire, ali blizu
    malac je simpa, posebno naglasak (padam na engleski s naglaskom, ali izvornim, ne npr. francuski engleski koji nazalost svakodnevno slusam )
    uglavnom, puno je bolji osjecaj nego nakon cize
    ali sta se plesa tice, pitala sam za mjesto u grupi seniorki u klubu gdje mi kcer plese, ako krene, javit ce mi
    kaze ona meni, ali to su vam ozbiljni treninzi, bude i trbusnjaka i sklekova
    doslo mi je da joj kazem, uuuuu, ajme nemojte :prekaljena:

inace sam imala lijep dan, bila sam na selu i u gostima pa je bilo opustajuce
    a i trebalo mi je nakon svih ovih dana, prehlada i umor i perioda
    sad cu si spremit caj od djumbira i malo citati

bravo za sve vjezbacice, za duzine i pejsove i odradjene treninge!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Summer oce bit i kakvih javnih nastupa da dodjemo navijat

Prijavak: 8 km, pace 6:03. Noge su mi bile uzasno teske al nema veze, drugi put ce bit bolje

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

da, one i nastupaju i natjecu se u svojoj kategoriji, gledala sam ih na jednoj produkciji, do tad nisam ni znala da postoje
    bile su super
    na toj pozornici sam ja nastupala u trecem/cetvrtom razredu osnovnjaka, s baletom
    budem li upala i dovoljno dobra za javni nastup, naravno da idem

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Trkačice, imam pitanje... Vidim da vi imate motivaciju ... ja sam ju izgubila ... Prije tri godine sam trčala, došla do 15km i onda stala... imam problem sa stopalima... kupila krive tenisice, pretvrde, pokvarile stvar, vratile bolove i od tada gotovo...

Tu i tamo bacim pogled na ovaj topic, razveseli me kad vidim kako napredujete i koliko vas to ispunjava, ali s obzirom na moju izgubljenu formu (bolove u stopalima, i nakupljene kilograme) teško mi se motivirati...
    Baš šteta ...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Vrijeska

cekaj pa polako. Jednom izgubljena nije zauvijek izgubljena.
    Ajmo za pocetak kupi fine udobne tenisice koje ti odgovaraju (ionako ti trebaju za slob.vrijeme).

A mi smo tu da pomognemo s motivacijom. Ako budes tu redovito virkala, ma ponovo ce te ponijet. Vjeruj mi ja kad sam dosla na topic prije godinu i pol svega par cura je tu bilo trkacica a vidi nas sad. Cak pov remeno imam dojam da nas je vecina trkacice.

znas da trcanje stvara ovisnost onu pozitivnu pa polako sve uvijek pocinje prvim korakom..

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Virjeska slazem se s Lili, najprije tenisice. Nakon toga kreni polako, brzo ces doc do stare forme, sigurna sam

Summer super! Naravno da ces nastupit, ti bas imas mota za to. Ja bi propala u zemlju valjda

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Jutro cure!
    Odmorila sam se, nafestala, uzivala i odlicno jela.
    Sve u svemu slavila sam rockas danima.

Od danas se vracam ozbiljnom vjezbanju. Dobro mi je dosao odmor.
    Napunila sam baterije.

Bravo za sve vjezbacice i trkacice.
    Lili, super za planinarenje, a sva sreca da se malcu nije zamijerilo malo off road-a. Moguce zato sto je bio u drustvu.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Summer legendo ! Ima da rasturiš !

Sani drago mi je da si napunila baterije !

MB bude teških dana .

Vrijeska nisam trkačica, pa nemam ti neki savjet oko trčanja. Imam savjet što se tiče motivacije. Kreni pomalo, zadaj si ostvarive ciljeve. Ako voliš trčanje, počni sa 1 km, postepeno povećavaj kako se budeš bolje osjećala. Svaki uspijeh će ti biti motivacija.
    Čim počneš, krenut će i kile dole .

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

sani, a što ćeš vježbati? probaj i ti stronger

summer, je, možda za nijansu lakši od BF jer je i drugačiji koncept ali je zanimljiv, ima dosta vježbi koje nisam drugdje vidjela i fino se oznojiš,
    vidjet ćeš
    super za ples, baš si volja!

vrijeska, e sad ću ja kontru... a zašto bi trčala ako imaš problema sa stopalima, ima i drugih vježbi koje su vrlo efikasne a štede stopala
    btw. nisu ti tu samo trkačice iako su baš okupirale topic u zadnje vrijeme
    Posljednje uređivanje od Willow : 02.11.2016. at 08:32

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

summer i willow, oni holdovi u stronger, kakvi su oni vama? Meni dobar dio njih uopće nije bio nešto intenzivan, ne znam jesam li nešto krivo radila.. sad sam zaboravila kako su se točno zvali, ali sjećam se da sam bila baš zbunjena. i cardio sekvence, bile su mi ok, ali nisu mi baš toliko dizale puls, na kraju sam ih znala zamijenit sa npr običnim high knees, s kojim mi se puno više uzlupa srce.
    Ne znam, može bit da ja nešto nisam radila kako treba, jer osim sklekova, meni to uopće nije neki intenzivan program, a baš da sam u super formi ne vjerujem al frajer je sladak skroz

anci, meni najviše od zuzke fale jrc! i kettlebell treninzi, ali njih ima dosta i na youtube, al opet ona serija for all levels mi je najdraža. 12 minute body mi je bio dobar, ne znam kakvi su sad ovi novi. al meni je isto slide bio super prvih par komada, a onda dosadio, nisam dovoljna jaka da balansiram na slideu i sa utezima..
    morat ću uskoro opet aktivirat pretplatu, možda me to natjera da budem ornija, isto mi je pala motivacija dosta. Muž pravi reda u mojoj sobi za vježbanje, koja je dosad služila i kao stash za sve i svašta. A put do reda ide preko još većeg nereda, tako da trenutno tamo ni komarac ne može vježbati

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

tangerina, ne znam, nije intenzivno kao kod Zuske ali ja se totalno preznojim + sve me boucka drugi dan
    jesi probala ovaj? http://www.livestrong.com/stronger-videos/ignition/ tu imaš dosta skakanja
    ili uzmi workoute iz drugog mjeseca, tamo su teži

a možda si u super formi
    oš probat inferno? ako hoćeš intenzivno i lupajuće srce ovo odradi pa reci:

https://www.youtube.com/watch?v=ssm8...bQy_3mWHKUVnGp

u svakom slučaju, imaš black fire i inferno koji su slični zuski, ne plaćaj
    Posljednje uređivanje od Willow : 02.11.2016. at 09:07

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

u super formi nisam sigurno
    a sa sklekovima sam opet pala na početničku razinu, doslovno na koljena

ma samo da ozdravim u potpunosti, pa valjda će se brzo vratit sve

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

i ja se mučim sa sklekovima, čini mi se da sam nabolja bila u P90x3

a probaj još malo pratiti nickyja pa ćeš vidjeti, meni su baš onako sportski treninzi, vidi se da je bio nogometaš

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

pa probala sam samo ovaj jedan trening
    i hold bi trebao biti namijenjen tomu da malo smiri otkucaje, tako da ne mora biti pretezak
    a cardio sekvence, ja bih rekla da s cardiom dosta ovisi i koliko se das
    na onim lateral doggies sam se ja posteno izmorila, ali sam isla punom forcom, brzo i energicno

vrijeska, da, zasto bas mora trcanje
    probaj polako, ali ako ne moze, ne moze, ima puno drugih stvari koje mozes i u kojima isto mozes uzivati

sani, super za proslavu!

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Zaboravila sam prijaviti core cardio. Joj što ga mrzim! Možda zato što čim vidim na rasporedu šta me čeka, zauzmem negativan stav.

Willow i ja sam u sklekovima najbolja bila u P90X3, ne znam zašto. Ušla sam u Focus ubijeđena da mogu dosta, e pa šipak! Ne mogu! Mislim da idem malo dublje, ali broj ponavljanja ni makac sa 10. Naravno na 10-om već krepem pa on bude sa krikovima .

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja od sklekova najviše mrzim one drive bomber, to ne mogu nikako, jedan odradim i riknem

ali u plankovima se bar sad dobro držim
    summer dobro veli, plankovi su za "predah"
    u svakom slučaju, meni se isto događa u nekim vježbama da mi je na početku (pre)lagano a onda nakon minute umirem...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    A put do reda ide preko još većeg nereda, tako da trenutno tamo ni komarac ne može vježbati

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

e zaboravila sam se dijani zahvalit što me podsjetila na bijeli sljez, kojeg sam i imala doma ali skroz zaboravila, a mala mi puno kašlje i baš ju je zadnjih noći budilo i mučilo što joj se skupi dosta sluzi i onda puno kašlje. jučer sam joj dala čaj i noćas je bilo bolje, sad jel od njega ili ne.. bitno da je bolje!
    s tim da moj se ne natapa 8 sati, piše na pakovanju pola sata

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Auuuu, što ste se napričale! Ne stignem ni sve pročitati! Ja odmarala 4 dana i bome mi pasalo! Uz to stigla šetati, trčati, vrtlariti...
    Onda? Hoće pasti okupljanje Roda trkačica u petak kad podižemo broj za zg cener?

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sad sam prelistala pa vidim da nas je 5. Meni paše i pol 5, što prije to bolje.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Slažem se Nera.

Ok onda u 16:30h, hoćemo dolje ispred knjižare svi se naći pa zajedno po brojeve ili direktno gore u kafiću?

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    A kad god vidim da neko piše Zuskin workout sa vijačom, zamislim Skuliranu kako skače bez vijače i daje sve od sebe .
    samo da dodam da skulirana nije jedina
    i ja sam uglavnom u prazno skakala, čak i nakon što sam kupila vijaču, jer s njom mogu samo basic bounce

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

i ja skacem u prazno
    najvise zbog toga sta zbilja nemam prostora za zamahnit vijacom a da nesto ne polomim

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

evo odrađen Iron, meni to poteško, odradila sam nekih 90% bez modifikacija ali povremeno sa stisnutim zubima

parrot inače veli da je to negdje u rangu Gamme iz focusa a neki workouti su i teži, složila bih se

a Nicky je trenirao ovog macana http://www.imdb.com/name/nm0124930/

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    samo da dodam da skulirana nije jedina
    i ja sam uglavnom u prazno skakala, čak i nakon što sam kupila vijaču, jer s njom mogu samo basic bounce
    Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    i ja skacem u prazno
    najvise zbog toga sta zbilja nemam prostora za zamahnit vijacom a da nesto ne polomim
    eto sad ću i vas zamišljati
    I ja samo znam basic preskakat. Imala sam jednu vijaču, dječiju. Drvene ručke i ona od konopca, ma super je letila. Jedina mana što je bila prekratka , pa sam svaki put morala malo glavu "uvući" u ramena. Onda sam nabavila neku gumiranu, mislim da bi mogla dio zida otkinut s njom, da sam zakačila.

Cure, izgleda da je taj vaš stronger super. Kako sam otegla s focusom, ne vjerujem da ću završiti prije Nove godine , tako da ću još čekati da ga isprobam.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

j-la, ajd ti ostavi focus pa lijepo s nama, to ti je ionako slično i focusu i P90x3

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja imam jos dva tjedna p90x3. Kad njega odradim onda cu stronger.
    Mada nisam odradila ni black fire a on mi je jako primamljiv.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Vrijeska, slažem se sa curama, nije trčanje jedini način vježbanja, probaj nešto drugo. Ni ja nisam tip za trčanje...

Danas u teretani, uh, kako su neki bezobrazni, neki balavac okupira 4 sprave istovremeno: na jednu stavi ručnik, na drugu bočicu, na treću mobitel, a na četvrtoj odmara Pa sam ga upitala: vježbate na sve četiri sprave ili je koja slobodna...dobila sam neki mumljajući odgovor...

Inače, mislim da sam za ovaj dugi vikend dobila opet 2 kg, nisam baš vježbala, a jako puno sam jela...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •