Stranica 235 od 275 PrviPrvi ... 135185225233234235236237245 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 11,701 do 11,750 od 13742

Tema: Vjezbacice -2016 :)

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Deaedi to je samo voda, još ako si jela više uh iz šećera, samo je pokupilo vodu. Izbaciti ćeš ti to brzo .

Willow, neću prestajati s focusom. Hoću da se hvalim kako sam odradila cijeli program .

Upravo završila upper, pa idem s malom do igraonice. Ruke mi drhte od 4 kg.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Deaedi slazem se s j-la
    J-la bravo za upper sa 4kg!

Ja sam otrcala 12km, do kraja tjedna zovu promjenjivo a nisam dovoljno narasla da trcim trening po kisi
    Kisa je pocela kad sam zavrsila i stopila me do kuce
    Ostala mi jos kratka dionica, 4 km, za to cu valjda uhvatit vrimena do kraja tjedna.
    Posljednje uređivanje od malena beba : 02.11.2016. at 21:34

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

wow mb za duzinu!
    i bravo j-la za upper!

upravo odradih stronger iron
    bome, i ja sam se namucila, nisam nista modificirala
    cetiri taba - upper, lower, abs, cardio - 4 puta svaka vjezba 20 sec on, 10 sec off
    znaci 2 min upper, pa 2 min lower, ...
    i tako tri seta
    sklekovi, walkouts, squats, pike ups, ma svasta
    dobro!

opet naporan dan, radila sam do 17:30, po djecu na trening i kod bake, pa kod ortodonta, pa u ducan, pa po kisi kuci pjeske s tri teske kesetine jer lose procjenjujem koliko sam natrpala u kosaru, pa sad trening
    i dobila sam novu zicu u aparatic i sad ne smijem ni pomisliti da mi se vilice dotaknu jer boliiiii
    opet liquid diet dva dana, jadnatisam
    tjesim se da cu biti tako lijepa jednom kad ga skinem, svi ce se zubari lijepiti na mene (jer nitko drugi nece vidjet nikakvu razliku )

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kod vas jucer izgleda dosla kisa prije nego nama.

Summer ajme dana al bitno da je prosao.

MB bravoo za kilometrazu!!! Kad te vec stopi onda ti svejedno jel jos 2 ili 4km. ja zapravo dugo nisam trcala po kisi jer uvijek nekako stane pred trening ili sipi a to ne racunam. Nama bi moglo padat na Ceneru al opet ta nismo od secera ☺

Poseban je to neki feeling trcanje po kisii osjecaj poslije ko neko "prociscenje"

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Zadnjih mjesec dana vas citam i divim se kilometrima i tempu trkacica

Al evo mene natrag Bebac je jucer napunio mjesec dana. Dobro papa, dobro raste, dobro spava Ja se isto osjecam dobro - osim sto se osjecam skroz zahrdjalo. I lagano krecem ponovo s vjezbanjem. Samo da nadjem vremena

Za pocetak sam nasla neki postnatal slimdown program (https://www.youtube.com/watch?v=UnuPm__guls - jedan od treninga). Odradila sam prva dva dana i ok je, nije pretesko, al meni dovoljno da se zapusem i umorim. Od tretjeg tjedna nadalje planirano je trcanje ili neka druga vanjska aktivnost - tako da se tome bas radujem

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Jadranka, dobro došla nazad

imaš energije za vježbanje? bome se ne čini ovo lagano što si linkala, doduše vidim i modifikacije,
    u svakom slučaju, super, sad samo polako

preporučam ti i pilates
    https://rutube.ru/video/660a81a30d47...0d/?ref=search

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

pozdrav djevojke!

ja jučer poslije posla isto do zubara pa kasnije na Pound, baš mi je falio ovih tjedan dana (u pon nije bilo jer je puno
    ljudi spajalo)...
    danas sam opet na 100 strana, sutra planiram odraditi Yogu u staroj teretani, ostalo mi je još 4 dolaska, a i fali mi treći trening tjedno...

trkačice rasturate!!!

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Jadranka, brzo si se vratila svaka cast!

Mb, wow za kilometre! Odlicno!

Summer, bravo za iron! Mene taj naziv asocira na nesto zbilja tesko, a vidim po opisu da nisam u krivu.

Jucer decelerator, danas ocekivana upala

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Jadranka svaka cast

Boxice super! I ti svasta kombiniras nek nisam jedina

Ja sam planirala otic pogledat sta vjezbaju u jednom fitnes centru blize meni :/ dvoumim se izmedju toga i pilatesa (koji mi je odlican al neda mi se toliko vozit)

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Vrijeska, cure su sve rekle, samo polako, najvažnije je odabrati prave tenisice, sad bar ima izbora kakvog hoćeš.

Po meni, sad ti je idealno za vratiti se, nije vruće, a još nisu nastupile hladnoće. A što se tiče motivacije, vratit će se ona, samo kad napraviš prvi korak, bit ćeš presretna, vjeruj mi.

A i mi smo tu da te bodrimo kad posustaneš.
    A što se tiče, trčanje ili nešto drugo; ja radim sve (osim teretane), i sve je super, ali cure drage, iz prve ruke mogu reći da se najviše endorfina ipak dobije trčanjem, valjda zbog boravka na svježem zraku; i iako su sklekovi, plankovi, mrtvo, čučnjevi itd, neophodni i za trkačice, meni je daleko bolji osjećaj nakon trčanja.

TAng,
    Drago mi je da nešto pomaže, jer kod kašlja je zapravo najteže pogoditi lijek, znam jer sam sve sirupe isprobala i na sebi i na djeci, i nema nekih rezultata.
    A ja sljez i dalje močim osam sati, šta ću kad tako piše, jadnatisam.

Mb, bravo, ti se opako pripremaš; kad je splitski pm?
    Jadro, welcome back, jedva čekam da se pridružiš nama trkačicama.
    Bravo, kućne vježbačice, bilježim se na te vaše workoute, doći će na red u zimskim mjesecima.
    Posljednje uređivanje od Dijana : 03.11.2016. at 09:16

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    Jadranka svaka cast

Boxice super! I ti svasta kombiniras nek nisam jedina

Ja sam planirala otic pogledat sta vjezbaju u jednom fitnes centru blize meni :/ dvoumim se izmedju toga i pilatesa (koji mi je odlican al neda mi se toliko vozit)
    odi i pogledaj, za ono što ti se svidi, zatraži probni trening, to svi daju (neki čak i besplatno) pa ćeš vidjeti, možda naletiš na
    nešto što će ti se još više svidjeti!

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

haha Dijana i ja radim kako piše, možda je moj sljez nešto ko ona preboiled riža, pa se zato on namače samo pola sata
    mada priča mi jutros kolegica da se sjeća da je ona tako djeci satima kuhala taj sljez, da pusti nekakavu sluz koju se kapalo maloj djeci u nosić da ga očisti
    moj čaj nije sluzav, obični je blagi čaj, boje ko kamilica

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Tang, nesto mi zvoni da je to crni sljez, radila sam i to sa starijom, iz ocaja..ali na kraju je pomogla samo op mandula, i dijete skoro devet godina prakticki nije bolesno..ali nema mandule.

Cenerasice moje, izgleda da su male sanse da nas ne okupa u nedjelju, a akobogda, mooozda se otvori taj prozor od sat vremena bez kise..

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Vrijeska, cure su sve rekle, samo polako, najvažnije je odabrati prave tenisice, sad bar ima izbora kakvog hoćeš.
    Po meni, sad ti je idealno za vratiti se, nije vruće, a još nisu nastupile hladnoće. A što se tiče motivacije, vratit će se ona, samo kad napraviš prvi korak, bit ćeš presretna, vjeruj mi.A i mi smo tu da te bodrimo kad posustaneš.

A što se tiče, trčanje ili nešto drugo; ja radim sve (osim teretane), i sve je super, ali cure drage, iz prve ruke mogu reći da se najviše endorfina ipak dobije trčanjem, valjda zbog boravka na svježem zraku; i iako su sklekovi, plankovi, mrtvo, čučnjevi itd, neophodni i za trkačice, meni je daleko bolji osjećaj nakon trčanja.
    Isto ovako kod mene, radim svašta, al nema mi do osjećaja nakon trčanja tko nije probao, ne zna .

Jadranka welcome back draga!

Boxice , Sani, summer bravo za odvježbano!

MB ma odlučit ćeš se već ti, bitno je da imaš izbora. Meni nekad baš zafale ti grupni treninzi al nemam ih gdje ubacit u raspored, možda u onih 2 tjedna nakon Verone kad imamo dvotjednu pauzu svi iz kluba, to je jednom ili dvaput godišnje pauza da se tijelo odmori. Al nigdje neću moći naći trening za 2 tjedna, naplatiti će mi cijeli mjesec a to mi se ne da. Išla bih na Cross Fit, a on je 350 kn mjesečno jer su dolasci neograničeni.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kjb jesi preživjela jučerašnji trening? Tako to bude kad je žestoki fartlek u igri, grupe se raspadnu na podgrupe a podgrupe na dalje pa ljudi trče često i sami prema svom tempu.
    vidjela sam te jučer u fartlek "zanosu" iza Aquariusa, mislim da me nisi skužila.
    Svi su samo protrčavali crvenih lica jedni kraj drugih, bez pozdrava skoncentrirani kako izgurati trening

Ja sam napravila kardinalnu grešku jučer i došla na fartlek trening gladna ko vuk (jednostavno nisam stigla jesti, prvo je muž imao košarku, kćer odbojku pa sam mužu predala sina na auto-putu i produžila bajkom na svoj trening) + 1. dc, veselje!!!!

Uglavnom krenulo nas 5, a završilo troje, ostala sam s 2 dečka, 45 min na 5:15 a u sredini 10 x po 1 minutu na 4:35, izdržala sam al bilo mi je teško onako gladnoj. Poslije feeling odličan i nestala glad, al natrpala sam se kad sam stigla doma.

Jutros za razbudjivanje 20 sklekova (2x po 10), 20 hip thrusts na rubu kauča (malo s obje pete na podu, prsti u zraku, pa na smjene s jednom nogom u zraku), 100 russian twists s 5kg (odjednom bez pauze) i 10 onih push ups na šipki (mala amplituda al ipak amplituda).

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

a što ćete trkačice kad zahladi?
    uh, ja bi još možda trčala dok je lijepo vrijeme, proljeće, sunce, a baš da bi mi kad zareda ona magluština u zagrebu to diglo raspoloženje - teško

summer, svaka čast ako ne modificiraš ništa, meni je baš žestok iron

ja sam već odradila soldier, e tu sam manje modificirala nego jučer, ali one dive bombers, tu moram na koljena ili nikako

u svakom slučaju, nakon 2 tjedna strongera osjećam zategnutije mišiće

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Willow znam da se ne moze mjerit sa zimom u zg al lani mi je najdraze bilo trcat kad je najhladnije bilo (oko 5c).
    Zato ubacujem grupne treninge da imam sta kad je kisa, bura, kad se ne moze trcat.

Lili bravo

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    a što ćete trkačice kad zahladi?
    uh, ja bi još možda trčala dok je lijepo vrijeme, proljeće, sunce, a baš da bi mi kad zareda ona magluština u zagrebu to diglo raspoloženje - teško
    Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    Willow znam da se ne moze mjerit sa zimom u zg al lani mi je najdraze bilo trcat kad je najhladnije bilo (oko 5c).
    Zato ubacujem grupne treninge da imam sta kad je kisa, bura, kad se ne moze trcat.

Lili bravo
    hvala MB

i meni baš tako, puno ljepše mi je trčat kad zahladi nego ljeti po sparinama i vrućinama, a šta bi ti diglo raspoloženje Willow po magluštini? Meni trčanje sigurno više nego ostajanje doma na kauču vratim se ko nova. Ti si naš mali nevjerni Toma, moraš probat da bi mogla komentirat

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Lijepo je trčati po hladnoći. I po snijegu.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Hvala na dobrodoslici cure!

I meni je bilo lijepo u Zagrebu trcat po snijegu/zimi. Svejedno bi se do kraja trke skinula u kratke rukave - makar bi na rukama ostale rukavice

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

i meni je najbolji feeling bio poslije trcanja, uz more, malo vjetra, svjez zrak
    ali i doma kad se ubijem je dobar osjecaj, drugaciji, ali dobar

ja obozavam caj od djumbira s limunom i medom
    kad zahladi, skoro svaku vecer ga pijem
    onako jak, papren, bas imas osjecaj da ubija sve zloceste bestijice

willow, mislim da dive bombers ne radim skroz pravilno i ne volim ih bas, ali trudim se
    javit cu ti veceras kako je bilo

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

joj da po snijegu onaj zvuk koraka i čisti, svježi zimski zrak

Idem guglat što su vam dive bombers.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

jel vam to dive bomber push up:
    https://www.youtube.com/watch?v=66-v0AaANHk

to nisam nikad probala, večeras ću.

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Dok ja dođem do kompa, već skoro opet mrak
    Ja jedva čekam trčat po snijegu.
    Lili ja sam u svojo grupici jedina zaostala, ove se cure baš dobro drže skupa. Ja sam i jela i pila prije treninga, i nije bio moj dan, ali bojim se da su ove cure prejake za mene. Uglavnom došla sam pokunjeno sama do cilja, malo me trener tješio ali ja otrčala doma.
    Bit će bolje danas - mislila sam napraviti popravak prije cenera da se ne ubediram.

Jadranka, baš lijepo da si opet tu, i bebica već veeelika i samostalna
    Cure vježbačice, bravo za odvježbano.
    Cure trkačice, bravo za otrčano.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

kjb,

molim te poslušaj me, al stvarno, stvarno nemaš razloga za bediranje. sjeti se mojih postova u kojima pišem kako se svi razbucamo ko rakova djeca na fartlecima, ne uljepšavam ti nego je baš tako. Ne tješim te nego govorim istinu. Vjeruj mi ne da nisi bila jedina koja je trčala solo nego bih rekla da je većina trčala solo ili u dvoje a rijetki su ostali grupirani. Pa susrela sam putem cijeli klub jer smo mi trčali u kontra smjeru.
    i kod nas je došla cura iz vaše školice i nije mogla pratit ritam al završial je sama kao i ti, što ej u tome loše? niste odustali, završile ste.

Nemoj se molim te zbog toga loše osjećati, ne treba ti nikakav popravak prije Cenera, savršena si upravo takva , treba tijelu da se navikne na novi ritam/grupu i po mjesec dana, nisu ti one prebrze, vidjet ćeš do Božića ste sinkronizirani. Recimo grupa 2 je jučer trčala a brat bratu u 5-6 različitih tempa, a gle to je najbrža grupa (osim 2-3 dečka u 1.grupi), to ti sve govori, trčali su po jedno ili maximalno dvoje u grupi. Svi su rekli da je bilo teško i žestoko, naši brzi dečki su se žalili prema tome...

Glavu gore trkačice moja, to je samo jedan trening koji si odradila do kraja što ćeš više...

A sutra kad te se dočepam hoću onaj tvoj prepoznatljiv i zarazan osmijeh na licu
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 03.11.2016. at 11:53

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    jel vam to dive bomber push up:
    https://www.youtube.com/watch?v=66-v0AaANHk

to nisam nikad probala, večeras ću.
    bingo

da, ja odradim 2 pa na koljena, ali ja inače imam jako slabe ruke / gornji dio tijela pa je i ovo super uspjeh za mene

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku

Al nigdje neću moći naći trening za 2 tjedna, naplatiti će mi cijeli mjesec a to mi se ne da. Išla bih na Cross Fit, a on je 350 kn mjesečno jer su dolasci neograničeni.
    provjeri teretane u blizini, znaju imati i cijenu za 10 dolazaka

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    bingo

da, ja odradim 2 pa na koljena, ali ja inače imam jako slabe ruke / gornji dio tijela pa je i ovo super uspjeh za mene
    baš ću probat i meni su ruke najslabiji dio tijela.

Kjb

mene su ljutili moji dečki koji su ionako (pre)brzom fartleku još spuštali negdje na 4:15 (umjesto 4:35) samo bih im zarežala, pa bi se skulirali.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Boxice,

ljubim te toga se nisam sjetila a imam odličan fitness centar kraj svoje zgrade. To za 10 dolazaka bi mi bilo odlično, ja bi neku grupu a može i teretana.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

lili, dive bomberi su ..hmmmm, zanimljiva vježba. i jako teška za pravilno izvesti. Uglavnom, tricepsi cvjetaju.

Tati ih prekrasno radi; ma ta žena općenito mi ima tako lijepe pokrete, nije ni čudno kad je bivša klizačica.

kjb, ma daj, pa ko da mi svi nemamo boljih i lošijih dana, ja ih sigurno imam. Uostalom, otrčala si, nisi zabušavala, nemaš se što gristi..

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Cijelo jutro vas čitam ali nemam kad pisati.

Trkačice rasturate!

Meni je dan grozan, već sam sad umorna da bih mogla spavat a ne samo kući otić.

Možda danas i preskočim vježbanje.

Gdje nam je Flopi? Uči ?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Jadranka, ja mislila da je to neki lagani trening, rastezanje itd., a ono tempo koji ne znam da bi izdržala....super da si tako brzo počela vježbati, svaka čast!

summer, mislim da sam skužila gdje radiš, moja frendica radi kod vas u ZGB, ima sličan tempo, nosi posao doma, dugo ostaje itd. i isto se žali na francusko-engl!

Trkačice, bravo, ne kužim se u vašu spiku (pace, fartlek???, desteka...), ali vidim da sve dajete sve od sebe, bravo!

U većini fitnes centara imaju besplatne prve treninge, (u mojoj mislim čak su imali i 3 neko vrijeme), što je ok da vidiš kako ti odgovara neki program.

Danas opet zubar, kad će kraj mojoj muci već jednom.....ok, nazire se, imam danas probu keramike...

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

deaedi,
    navijam da bude brzo i bezbolno sa zubima
    znaaaaam bar malo kako ti je, moje vilice su i danas posvadjane, zagriz jos nije sjeo na svoje mjesto i boli

jedva cekam doma, danas zacudo nemamo nikakvu vanskolsku aktivnost!!! mislim peglat, vjezbat i citat

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

drage moje, pa vidim da ste sve vrijedne
    ja sam se zbog svog burnog privatnog zivota malo povukla sa svih mogućih mreža i mrežica. sad polako skupljam svoj zivot ispočetka pa tako se odlučih ponovno javiti!
    no bitna informacija, vježbam bez prestanka.
    prijavim večerašnji trening.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

joj tigrić vratila si nam se već smo se bile zabrinule za tebe (barem ja).

Nadam se šta god da je bilo da je sad prošlo a novi početci uvijek donose novu energiju i osvježenje u život bez obzira što su ponekad zahtjevni.

Dobro nam došla draga naša!

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

tigric, jako mi je drago sto si nam se javila

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Hvala lili!!!
    U svakom slucaju koliko mi je bilo tesko i jos uvijek je vjezbanje me spasilo u punom znacenju te rijeci. Mislim da bi bez njega ispalila totalno.
    Makar nije da sam postala rambo. Mogu ja jos bolje. L
    Malo.sam vise i jela pa se to sve nekako ukomponiralo da sam ostala ista. Ali i to je ok.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj tigrić prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala lili!!!
    U svakom slucaju koliko mi je bilo tesko i jos uvijek je vjezbanje me spasilo u punom znacenju te rijeci. Mislim da bi bez njega ispalila totalno.
    Makar nije da sam postala rambo. Mogu ja jos bolje. L
    Malo.sam vise i jela pa se to sve nekako ukomponiralo da sam ostala ista. Ali i to je ok.
    Ja ću ti samo reći : Ti to možeš !!! Mi žene smo zmajevi, koliko god da nas život skrši, dižemo se i opet ispočetka!!!
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 03.11.2016. at 15:33

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

tigric pitale smo se di si
    nadam se da je sad sve ok? drago mi je da si vjezbala, mene je to drazalo prisebnoj u teskim situacijama.

flopi je mislim isla na neki put?

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

tigrić, drži se

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

tigric nije tigric, vec tigrica

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Mmx, znam da ga j-la voli al meni je uzasan.
    Bas sam nekako negativno nabrijana na njega.
    Pa sam onda nakkn nkega odvjezbala zwow 64.
    E on je odlican!

Tigric, drz se

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

samo brzinski prijavak - 2dn resta radi fucking viroze... ovaj put je MM prenio štafetu svima, ja danas rigoleto i glava puca,mali kuri,starija je jučer...ahh...
    a još mi je buknula i candida, pretjerala sam sa kršenjem LCHF-a i kazin...bolovi u stomku, ogromna nadutost, bljakast osjećaj...isprintala sam anticandida friendly namirnice i stavila na fridge,bome imam krize...

baš sam se mislila šta mogu dati malom,a imam doma sljeza,super!

Deaedi,sretno sa zubarom!

tigrić,biće si štucala, pitali smo se gdje si...vjerujem da te je vježbanje spasilo,puno čini za psihu!

Jadre,welcome back...jel'da da je brzo prošla pauza? Nadam se da će ti mali dati tih 15-20min mira...

dive bombere 100% ne radim kako treba i mrzim ih...

taj Pound baš zvuči zanimljivo...

odoh si kuhat čaj od đumbira i pod dekicu na kauč...MM već traži film...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 03.11.2016. at 21:10

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Tigric, drzi se!

ZS, brzo ozdravljenje zelim! Ovaj malac zasad sasvim pristojno spava i opcenito je nekog zadovoljnog karaktera. Stariji me umara :D

Deaedi, da se sto prije rijesis zubara.

Svima ostalima bravo za odvjezbano. Sad sam proguglala sto vam je taj fartlek - i zvuci zabavno!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Deaedi i summer zelim vam sto prije da rjesite zubice.
    Skulirana is is kandide i drz.se.dijete!
    ja cu se katapultirat ovaj tren u krevet uh spava mi se...

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

odradila stronger soldier
    je, willow, zahtjevno je
    dakle, 6 rundi po cetiri vjezbe:
    minutu cardio, 30 sec hiit, 20 sec recovery, i minutu snaga, nema odmora
    ima dosta vjezbi u planku i skokova, ukupno 36 minuta sa zagrijavanjem i rastezanjem
    uf, da, i rain dance warrior (stanes u polucucanj s rukama iznad glave pa skaces oko osi na obje strane) me umorio, a malo sam i psovala
    nicky je sladak, al oni stariji frajeri su mi privlacniji i imaju vise duha

sad caj i knjiga pa u krevet
    nekako je peglanje ispalo iz plana, bas se pitam kako mi se to dogodilo

i jos ne mogu zvakatiiiiii

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Di mi je flopi da se dopisujemo u ovu uru?
    tigric, dobro nam se vratila s upisima i super da vježbaš. Ja sam totalno privatno u klincu, ovo trčanje me doslovce drži skupa u jednom komadu, pa vjerujem da znam kako ti je. A cure ovdje su stvarno poticaj i podrška (Lili, totalno sam preskočila tvoj post u kojem me 'ne tjesis').
    jucer na treningu sam zabunom krenula za školicom, L. Me zezao naravno. Pa sam malo trčkarala s njima, i onda srela svoje iz suprotnog smjera i nastavila s njima. Bas mi je pasalo.
    Zs, brzo ozdravljenje želim, a curama sa zubicima da uskoro mogu žvakati.
    summer za peglanje

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

tigrić, super te je vidjeti! baš smo te spominjale i mislile na tebe, žao mi je što te život šamara, ali svaka čast što hrabro i snažno pičiš kroz to
    stvarno vježbanje ima super psihički efekt da ti da osjećaj snage i energije za nosit se sa svakodnevnim tegobama, priliku za ispuhat nagomilan stres (što ispušeš ubrzanim disanjem, nećeš morat izvikat van na ukućane)
    morat ću na to podsjetit muža, da mi ubrza sa oslobađanjem sobe, jer sam manje više ozdravila

skulirana, meni je isto buknula candida radi pada imuniteta, to mi se ustvari često dogodi kad se razbolim
    za poludit
    ne znam da li vezano za to ili ne, pojavila mi se i nekakva ranica na dojci i boli me pri dojenju, pa sam zaključila da bi možda bila dobra prilika da završim s dojenjem all together, možda nakon 2 godine i 4 mjeseca i nije tako potrebno, ha?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Tang
    Meni se cini da mozes mirne savjesti prestati.
    Drzim fige da svima ojaca imunitet i candide budu istrijebljene.

Nego cure mi smo dogovorile za danas vrijeme al ne i mjesto susreta. Dakle Nera predlaze ispred one knjizare odmah u blizini prolaza sto gleda na Trg(zaboravila sam cija je) pa usputno gledamo izlog dok se cekamo.

Jel vam odgovara u 16 30h ispred knjizare? Molim potvrde jer iza podne sam u guzvi i ne stignem virkat na forum.m
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 04.11.2016. at 08:17

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Tang, svaka cast na dugom dojenju

ZS, znam kako ti je. Drzi se dijete, jer bez toga tesko da ces je se rijesiti. Ja sam znala ici linijom manjeg otpora pa sam lijecila vaginaletama..jasno da nista nisam izlijecila.

Curke trkacice, uzivajte popodne na druzenju

Imam upalu guze od zuzke taj zwow me uvijek posteno rasturi. Em stisni guzicu em balansiraj na lopti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •