Ja nikad nisam voljela datulje dok nisam probala svježe iranske baš iz Tigrisa. Sad redovno obnavljam zalihu i svi ih doma obožavamo. One suhe tunižanske su mi bezveze.
Dakle, iranske (u frižideru se čuvaju), svježe, nešto prefino. A tamo imaju i izvrstan sweet chilly sos za pečena krilca. Uglavnom, taj dućan mi je postao redovna postaja.
dodatno: ne volim datulje... tata mi je prije 10-ak godina radio u Alžiru i nosio je doma datulje, moji su se davili u tome, meni nije fino
Tako sam i ja dok nisam probala svježe. Cijeli život jedemo samo ove tuniske (alžirske su iste, suhe).
Da prvo razjasnimo na koji donkey kick misliš, onaj kad si u četveronožnom položaju pa zadižeš noge, ili onaj sa izbacivanjem obje noge nazad?
Kod oba bi računala 20 po nozi.
Flopi baš ju je uhvatilo.
Svježe datulje su mnogo bolje od suhih, i ja ih ne držim u frižideru. Eno moje stoje više od pola godine, onako vani, i jedino su malo ožilavile.
Juče ript, pa onda mami s malom. Večeras će doći i mm pa idemo malo vani. Još ako je uspijemo uvalit mojima pa da bar na pivu odletimo, ipak nam je peta godišnjica.
J-la, sretna godisnjica
Boxice, svaka noga po 20.
Bar triput tjedno sam u importanneu, i nikad nisam skužila taj dućan, mislim, fakat; di je to točno?Dijana, ima u Importaneu na Glavnom Iranski dućan
[
QUOTE]Deblje su za Dijanine hladne ruke[/QUOTE]
Ajde, lili, nemoj tako. Imam ja i tanke.
sani, držim fige da riješiš koljena, pa baš te moralo tako nešto zadesit!
kjb, a da ti malo delegiraš posao? A i ne mora biti sve uvijek cakum-pakum, bolje se naspavaj. Umjesto tablete, možda da probaš duplu mjeru matičnjaka i kamilice zajedno?
LIli, baš ti zavidim na trčanju po u Veroni.
Ja još nisam otrčala baš ništa od cenera, ova menga me uništila totalno.
flopi, vibre ozdravilice za malenu!
Preskočila sam ovo komentarisat. Ako ti pospremanje kuće i držanje svega po špagi pomaže da budeš bolje, onda nastavi, svi imamo neki ispušni ventil. Mene kad spopadnu problemi nema tog čaja niti biljnog pripravka koji bi mi pomogao, tako da sam ti i ja za tabletu, jer je san jako bitan.
I vibram da ti porodični užasi što prije prođu.
Sani hvala.
da, razlika je koji donkey kick? ja sam bila u uvjerenju da je to vježba kad sam podižeš jednu nogu u seriji, pa drugu. no od kad vježbam sa zuzkom ona pod tim nazivom isključivo podrazumijeva izbacivanje obje noge istovremeno. što nekako i više priliči magarčevom udarcu. tako da to moraš i radti sa obje noge i ukupno 20 kom. meni je to dosta teška vježba. ono prvih 10 ide visoko a onda sve niže i niže...kad se mago umori...
ola drage
evo zavrsavam bome jedan od tezih tjedana
nema nekih pomaka, ceka me jos nesto pregleda, nalaza i onda odluka na temelju nalaza
ne volim sto zasad ostavljaju meni prostor za odluku laparoskopija ili laparotomija, naravno da bih ja ono sta je lakse
ja bih da mi daju tabletu pa da ode samo
ali ne moze
pa mi onda recite sto je najbolje za mene, vi ste strucnjaci
uglavnom, trajat ce to jos
posao sam izgurala, ali bas sam iscrpljena, i psihicki i fizicki i radujem se vikendu, treeeebam vikend
i vjezbala bih, ali recimo sinoc bas nisam imala snage, dosla sam doma nakon 18, vecer prije radila do 01h, imala cjelodnevni trening, danas vaznu prezentaciju, eh...
bravo za sve uspjehe i ~~~~~~~~~~~~~~~ za sve umorne, nenaspavane i bolesne
Summer :hug:
Flopi, nadam se da je malecka vec sad bolje![]()
Danas i sutra dynamix, ali ubaciti cu malo pilatesa :willow:
Cak sam i knjigu o njemu posudila. Muci me sto me on mucipa cu malo poraditi na tehnici.
Posljednje uređivanje od Sani1612 : 11.11.2016. at 13:47
summer
flopi vibre!
mene bole noge od jucerasnjeg treninga...
i spaaaava mi se
a tempo mi je nesto lud...
nego, ja bih te datulje
i umak za krilca
i sanin burek
aaaaaaa postat cu slonica
vrijednice moje!
Ginger,![]()
Vjerujem da ti je tempo lud. Nego, berba 2014.ide u vrtic ili je doma?
Moj P. je doma, s pune tri ce u vrtic a ja na posao.
berba 2014 je u vrticu
srecom! mala je 100 na sat, ne mozemo je ni za glavu, ni za rep...nesto nevjerojatno!
nekad mi dodje da si kosu pocupam
inace, obozava vrtic
dok je bila bolesna stalno je pitala kad ce ici
Sani, sad bi ti ja preporučila dedu za pilates ali eno rutube šteka
probaj kasnije malo![]()
https://rutube.ru/video/6e59317cb8f1...64b3c597a8d7e/
pilates je meni i dalje baš težak, isto kao i callanetics, to bi najbolje bilo s privatnim trenerom vježbati...
ja u trudnoći vježbala pilates za trudnice - sama ili s još jednom, e to je bilo izvrsno
vibre bolesnima ~~~~~~~~~~~~~~~~
zaboravih se od uzbuđenja pohvaliti da smo konačno skinuli gips, sad je mala na fizikalnoj,
u svakom slučaju je fascinantno kako je kod djece nevjerojatno brz oporavak
veli meni dr. - da ti imaš identičnu situaciju, oporavak ruke bi ti trajao 6 mjeseci, a njoj će to začas
eto sreća da je mala pa bi trebalo sve biti bez posljedica, inače je bio em gadan prijelom em poprilično komplikacija
Willow, hvala za link. Skicnuti cu obavezno. Ja sam odradila dynamix i tih par pocetnih pilates polozaja.
Sve po knjizi tako da radim pravilno sto je vise moguce.
Bravo za skidanje gipsai za brz oporavak!
Stigla sam kuci pa da vam mahnem :hi:
Citala sam vas al sve nesto u letu. Zapamtila sam skinuti gips, bravo i brz oporavak zelim![]()
Ako ima bolesnih saljem vibre ~~~~ i lajkam sve odradjene treninge.
Ja sam puno hodala a bome puno i jelado iduceg puta dijeta
![]()
Napunila sam baterije pa se veselim trcanju sutra! Mislila sam i danas odmah s puta al puse bure i mrak je pa mi se bas i nije dalo.
J-la sretna godisnjica! Summer :hug:
Willow, super za gips, a mb za lijepi put.
Ovdje je danas, prognozi usprkos, bio divan i topao dan pa smo se setali i druzili po Znjanu.
Ja sam se opametila kad je rijec o terminu spavanja pa umjesto vjezbanja kad klinci zaspu, vjezbam nekad popodne dok mladji spava. Starijem upalim "djeca vjezbaju" na youtubu i onda on sjedne i to gleda :D i ceka da se pojavi "ona neka jako zgodna teta". Uglavnom, odvjezbala postnatal slimdown week2 workout jucer i danas. Sutra rest od vjezbanja, al, ako bude ovako lijep dan definitivno cemo negdje u prirodu.
Sve gledam jel mi radi internet kad ste tako malo pisale
Bit će da ste uživale u vikendu, vrijedno vježbale, družile se s muževima ( j-la sretna ) slično.
Ja sam jučer ujutro trčala po kiši 50 minuta na 6:00, poslije topli tuš i dan mi je bio bas lijep. Jutros sam se probudila ko malo dijete očekujući vani snijeg, no kod mene ništa.
mozda na Ponikve?
kjb bravo, 50 min. po kiši je za mene vau!
kod nas bolest polako jenjava, napokon
pijem kavu i pravim savijaču, pa gibam na trčanje po snijegu
doduše, veći dio se otopio ali vani je pravi zimski minus
jedva čekam
jučer samo laganini
igranje s djecom, pravljenje kolača, knjiga i čaj
lijep dan
Willow vidiš kako to djeca začas prebrode
j-la, sa zakašnjenjem sretna godišnica, sad skužih!
Willow imaš li ti snimljen taj program p90xnešto?
moram nešto vođeno imati ovu zimu...
Boxice joj, meni ta Finska zvuči predobro, iako zimu ne volim
ali to bi istrpila
Lili kad je Verona?
Posljednje uređivanje od flopica : 13.11.2016. at 07:24
Willow izvrsno za curku
Kjb wau po onom pljusku i hladnoci si trcala.
j-la nek je sretno.
Flopice super za misicu.Verona iducu nedjelju ujutro 20.11.na sekin mi rodjendan
a danas u 11h imam trening utrku na 5km na Stareku na Jarunu a vani je uzgleda jako hladno.
juce sam zato napokon kupila kapu dry fit od Salomona crvenu kod novog sponzora. Povkljnija od adidas nike i reebok.
idem se dic jest i polako prema Jarunu. Nisam trcala htrku na 5km ne pamtim.
te kratke zestoke u kojima sam u anaerobnoj su mi najzahtjevnije.
uzivajte u nedjelji!
Ginger super za vrtirepku i vrtic. Sani bravo!
Posljednje uređivanje od Lili75 : 13.11.2016. at 08:43
Mb a sad u pripreme za put s muzicem !
Jadranka odlicno za reorgan izaciju!
Sad je 0 C a tpliko ce vjerojatno bit i za sat dva barem je suho i ne pljusti.
bome dugi rukav rukavice kapa i suskavac pa ga skidam![]()
j-la sretna godisnjica
kjb bravo za trcanje na kisi!
flopi ne mogu ni zamislit da trcim po snigu!
lili sretno danas!
i ovde je zahladilo, jutros oko 10![]()
nadam se i ja trcanju danas![]()
Hvala cure!
Mene nije bilo jer se oporavljam od petka. Otišli smo, za promjenu, u kafanu, ostali do 4 ujutro. Ne znam kako sam preživjela jučerašnji dan. Pošto je ovo roditeljski forum, neću detaljisat.
Nisam vježbala, ali ni ne ležim. Sad mi je plan otići malo u šoping.
Willow drago mi je za malu.
Ginger, trudnice naša, svaka čast na volji.
Jadranka super da si našla vrijeme za vježbanje koje svima odgovara.
Lili sretno danas na treningu!
Ostalim trkačicama samo mogu reći bravo, jer se meni po ovakvom vremenu ni ne seta kamoli trči.
Flopi imam ja. Je l to može dropboxom? Ako može, onda večeras kad dodjem kući da ti pošaljem.
j-la, sretno
willow, super za gips
i moj muz ga sutra mozda skine pa se mozda bar malo stvari vrate u normalu
btw, sinoc dok sam prala zube skuzim da nemam komad zice od aparatica, od petice do sestice
ne znam kad je pukla, jesam li je ispljunila tijekom pranja zubi, jesam li je progutala
oko centimetra duzine
onda sam bila sva u strahu da sam je tad progutala pa sam sjedila uspravno jos pola sata da ne zapne u jednjaku
e svatrno me svasta hoce zadnjih dana
sad sutra moram i u ginekologice i u ortodontice
dug je dan, mozda jos nesto uspijem do sutra sredit
sad idem u spizu i kupit nesto mami za rodjendan
onda pravim rucak, sredjujem robu i veceras sam obecala palacinke
sinoc sam odskakala stronger fire - hiit od 32 minute
bas mi je dobro leglo
willow, meni je on dobar
malo losiji od black fire, ali jako dobar, odradit cu ga
Posljednje uređivanje od summer : 13.11.2016. at 12:43
Ola super je bilo vrijeme suncano a svjeze.
Jako sam zadovoljna opet pb na 5km 4:35 (po sluzbenom 4:37 al staza je bila malo duza). Taman okruglo 23 min.
bas sam uzivala ja trcim onako da mi je ugodno i da se ne ubijam anaerobno a na kraju stisnem. Sad sam stisnula zadnjih 800m i tad sam usla mozda jednom u anaerobnu.
Ipak sam trebala stavit rukavice jer ipak su mi se ruke s gornje strane dlana smrzle.Puhala sam u njih da se ugriju. Bilo je 5 C.
Eh da hvala cure.
Ajme summer za zicu, j-la super za kafanu.
uzivajte curke u nedjelji !!!
j-la, sretna godišnjica, drago mi je da si fino proslavila
summer, a i kod tebe veselja, nadam se da je žičica samo negdje otplovila put kanalizacije (kojim god putem)
super za stronger, meni baš paše iako je BF nijansu sistematičniji i koristi utege, u svakom slučaju, mojim mišićima se sviđa,
osjetim zatezanje
uživajte u lijepom vremenu, trkačice, dobro se obucite ako baš morate![]()
Posljednje uređivanje od Willow : 13.11.2016. at 15:52
Summer ajme za zicu, a za muza vibram da skine gips.
Lilijbt sta si brza! Svaka cast!
Ja sam ipak na kraju odustala od trcanja jer mi se nije bas trcalo po mraku i hladnoci. Moram se bolje organizirat da mogu krenit najkasnije oko 16:30![]()
Odradila coyote workout, bome me umorilo, pri kraju sam mislila da cu povratit![]()
Lili, super rezultat!
Kjb, bravo za trcanje po kisi, a Flopice po snijegu! I ja bi malo na snijeg!
J-la, blago ti se za izlazak!
Summer, joj-joj za zicu! A vjerojatno je negdje ispala! Super za vjezbanje.
Malac i ja smo malo vozili bicikle po Marjanu. Skroz sam zahrdjala - mali skoro brzi od mene :D A nije brz :D
[QUOTE=malena beba;2932312
Lilijbt sta si brza! Svaka cast!
:[/QUOTE]
Jbt i ja sam u cudu: call me fast and furious !!Cijeli dan sam u ovom raspolozenju
![]()
![]()
![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 13.11.2016. at 20:40
Lili rasturila si, braaaavo!!!! Dan je bio idealan za trčanje, a bogme ti je i ekipa bila poticajna. Svi su rasturili, kolko sam skužila.
Ja jučer bila na gruntu i počela pripremati sve za zimu, i dobro da jesam s obzirom na zimulju i mraz jutros.
Mi hvatamo krivine u klubu jer ih više od pola ide za vikend na polumaraton u Veronu, pa je ovaj tjedan laganini i za nas koji ne idemo. Neka. Ivana s, tebi se bliži tvoja trka, jesi uzbuđena?
J-la, jer izvjetrila kafana?
Summer jao za žicu
Jadranka bravo za bic, meni se čini da po Marjanu baš i nije lako voziti bic - bio zahrđao ili ne. Jedino je djeci svejedno.
Flopi, blago ti se za trčanje na snijegu.
Svima lijepi dan želim
J-la, nemam dropbox
nekako ću iskopati, nema veze
hvala svejedno
Lili, tvoj pace je nevjerojatan, pravi si trkački talent!
jučer 8 km, 5.45
bilo je 0 stupnjeva
nije bilo hladno dok se trči
jedino mi je trebalo malo duže da se ugrijem kad sam došla kući
ali topli tuš i topli čaj od šipka čine čuda![]()
Cure, bravo za hladna i snijezna trcanja![]()
Prekjucer sam radila mami tortu za rockas. Klinci su mi pomagali tako da sam uzivala. Ima tih momenata kad su tako smireni i milida me napune energijom za cijeli vikend.
Jucer ujutro smo bili na Sljemenu (snijeg, sunce ma prava divota) a ostatak dana kod mame.
U subotu sam odradila dynamix. Zadnji u block-u 3.
Danas pocinjem elite block!
Lili rasturila si!
Sani čestitam na završetku redovnog dijela.
Summer a valjda su te žice napravljene tako da nije problem i ako se progutaju, nadam se da je njihov tvorac i na to mislio. Žao mi je što su tebi ostavili odluku o načinu operacije. Valjda je svima u cilju da se spasi organ, pa ako ne može, neka se oni izjasne.
Flopi super pace!
Ja bi danas trebala nastaviti s vježbanjem. U subotu nisam smjela napraviti brz pokret očima, a o glavi da ne pričam. Juče sam bila u šopingu, za 3.5 sata samo sam našla jednu haljinu koju nisam ponijela kući jer su imali neki problem s kasom. Valjda ga danas riješe. Tolika je gužva bila u svim radnjama da mi se nije dalo puno probat.
Evo ovu haljinu http://www.lindex.com/eu/women/tops/...yleId=94006916
Odlična je haljina J-la! Volim crvenu boju.
Lili, bravo, rasturila si!!!!
Flopi i tvoj pace je odličan!
kjb, svaka čast za kišni trening! Uzbuđena jesam zbog trke ali u takvoj sam gužvi ovih dana da ne stignem razmišljeti uopće o tome. Možda i bolje.
Jučer se vratila s puta, bilo je super samo kratko. Kako me u hotelskoj sobi dočekala karta s rutama za trčanje nisam mogla odolit pa smo u nedjelju ujutro otrčali 7.5km. Na nasipu, uz Savu, skoro ko doma
Bilo je oko 0 ali je puhao hladni vjetar pa je bio real feel -3. Svejedno kad se zagriješ ništa ne smeta.
Nabrzaka sam pročitala zadnje postove pa se više ne sjećam tko je što i kad radio ali bravo svima!
J-la, haljina je prekrasna, baš elegantna i štosna!
Flopi, odlično si trčala; mogu zamislit kakav gušt je trčanje po snijegu, a poslije topli čajek, mmmm.
kjb, bravo za kišno trčanje! Ja još ni-šta, za vikend u slavoniju, subota em kišurina, pa drugi dan samo hodanje po gostima.
sani, jel se sanjka na sljemenu? Bravo za dynamix.
I šlag na kraju; lili, fantastičan rezultat!!!! Koji ti je ono bio stari pb na 5k? Razumijem te da je se najteže natjerat u anaerobnu fazu, ali meni se ovo čini super-anaeorobno.
ivana, jel i ti ovaj vikend imaš utrku?
Nadam se da će vam biti lijepo vrijeme.
j-la lipa haljina![]()
bas sam nekidan sa skuliranom komentirala kako mi se nista ne svidja ove godine po ducanima :/ mozda i bolje![]()
flopi, bravo!
ivana s super za trcanje! bas fora sta te docekalo to u hotelu. ko nebi trca onda
sani i vi se uzivalibas lipo
![]()